Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Wymyśl konkurs - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96523)

Uther92 05-10-2006 14:16

A czy możecie chociaż powiedzieć jakie są to proozycje tzn : czy literackje, czy plastyczne czy grafika komputerowa bądz muzyka.

krzint 06-10-2006 18:50

Ci co sie teraz zglaszaja do konkuru wykorzystuja takie same lub podobne pomysly co z poprzednich stron. ALe moze ktos wymysli cos oryginalnego :D

Hajpero 07-10-2006 00:19

Poklon w strone grona zarządzającego vortalem, ze chce im sie wiekszosc tych gniotów w ogóle czytać...

anyway, May the best person win!

krzint 07-10-2006 07:56

Ja przeczytalem prawie wszystkie zgloszenia ktore byly do tej pory wiec modki maja co najwyzej 5 h roboty :P ALBO I KROCEj . Zycze wam milego sprawdzania :D

Saurus Blood 07-10-2006 19:11

Dla mnie mój konkurs jest bardzo fajny. Przyjemny :P. Ale i tak według mnie to Admini wybiorą konkurs, który wpadł im w oko i jest orginalny. Taki jak mój ^^?

Jakby co moja propozycja znajduję sie na stronie 31 w temacie gdzie wstawia się własne propozycję. Tu go nie wkleje bo ten temat dla mnie nie jest do cytowania konkursów.

Hajpero 07-10-2006 20:34

No wiesz smiac mi sie chce z rzeczy, ktore wypisujesz...
Wyraznie jeden z moderatorów napisał, ze kazdy powinien miec RÓWNE szanse. Co z tego ze ktos bedzie miał pomysł na dobrą animacje, a zrobi z niej kaszan? No i chyba rzecz najwazniejsza... Nie kazdy w ogóle wie co to jest flash, nie wspominajac juz o znajomosci tego jezyka. To tak jakbys zlecił komus napisanie animacji w c++ lub pascalu. Fakt , moze i jest to konkurs oryginalny, ale mysle ze odpadłes juz na wstepie. A teraz uzasadnienie:

Radzilbym poczytac najpierw wszystkie posty w regulaminie, zgloszeniach i komentarzach aby teraz (pod koniec obecnego konkursu) zglosic cos zupelnie nowego. Byc moze ktos ze zlepek obecnych konkursideł wymysli cos extra, czego jeszcze nie bylo, wykorzystujac niektóre z podanych mozliwosci konkursowych. Na tym etapie juz nie jest zbyt prosto o coś swieżego.

Moze jeszcze na koniec wypadałoby przypomniec, ze w takim konkursie gracze POWINNI miec rowne szanse:-) Przeciez nikt w kilka chwil nie nauczy sie tagów html czy jakiegos delphi. To samo tyczy sie flasha.

Poza tym nie dałeś imienia postaci i swiata...A komentarze typu " Jak dla mnie konkurs był by naprawde idealny!" nie dosc ze zalosne, to przy okazji smieszne. Cale szczescie to nie Ty to wybierasz, tylko ludzie demokracji;)

Saurus Blood 07-10-2006 23:36

Hajpero ty sie lepiej nie wypowiadaj... Bo porównójesz Flash do Delphi i do CC++... Ty nie wiesz co to Flash -.-? Flasha opanowuje się w pare dni. Tak jakby paint tylko ze rysujesz w kratkach i powstaje animacja. Tylko, że można dodać efekty. Co będe gadał admini wybiorą. Jak dla mnie w moim konkursie kazdy ma szanse.

Shocky 08-10-2006 13:28

@Saurus Blood

omg zal mi cie .... jak na moje jesteś dzieciakiem bo niewiadomo po co sam sie reklamujesz <moj post jest najfajniejszy/ moj post najbardziej oryginalny / ja.. ja ... > czy ty kiedyś słyszałeś o czymś takim jak zabawa ? moze zaloz sobie jeszcze kilka kont na forum i sam sobie zacznij przytakiwać zeby jakiś mod pomyślał ... o jego pomysł jest akceptowany .. oo hoo ...

.... zal ...

Saurus Blood 08-10-2006 13:44

@Up

Oj Shocky żal mi ciebie :( Widocznie, źle myślisz bo nie jestem dzieciakiem... A to wychwalanie to wyłącznie moja sprawa. Z tego co widze za szybko wyciągasz wnioski.

Vilgefortz 08-10-2006 15:27

ja też sądzę, że pisanie o SWOJEJ propozycji że jest idealna i GIENIAlna to lekuchna przesada....

Nedzwedz 09-10-2006 22:15

to jest temat do komentarzy? więc niech se komentują jak chcą, opisują swoje "cacka". nikt nie musi tego czytać ani się tym przejmować. skoro kolega chce się pochwalić to niech się chwali, i tak podejrzewam wszyscy się z niego w duchu śmiejemy. ( a niektórzy nawet na głos ;) )

@Saurus Blood dlaczego uważasz ze Shocky za szybko wyciąga wnioski? Ja odniosłem to samo wrażenie co on. może obaj jesteśmy inni?

Saurus Blood 09-10-2006 22:57

Ja nie będe już nic komentować... O wszystkim zadecydują Admini.

krzint 09-10-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saurus Blood (Post 1024912)
Ja nie będe już nic komentować... O wszystkim zadecydują Admini.

HUA koniec BASTA nie bede z wami gadac X( obrazilem sie :P

Vilgefortz 10-10-2006 16:51

za trzy dni zamknięcie konkursu... emocje sięgają zenitu:p

ale czemu modowie aż tydzień chcą czekać z ogłoszeniem wyników;(

krzint 10-10-2006 17:26

zeby trzymac w napieciu :D

~>Salmon<~ 10-10-2006 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vilgefortz (Post 1025440)
za trzy dni zamknięcie konkursu... emocje sięgają zenitu:p

ale czemu modowie aż tydzień chcą czekać z ogłoszeniem wyników;(

Bo modowie są wredni :p żarcik

Tom The Tanner 10-10-2006 19:46

Powiem (:P) jedno:
Stworzenie animacji we Flashu jest dziecinnie proste i do tego nie potrzeba nawet klawiatury. Może ktoś oglądał animację typu: Stick? Proszę o nieodzywanie się gdy sie niewie co się mówi. Ale z drugiej strony to i ty Saurus niepowinieneś wychwalać swojego pomysłu - zwyczajna antyreklama. Spójrz jak przyjęli ją inni.

Vilgefortz 11-10-2006 14:43

hehehe-coraz mniej postów przychodzi:) czyżby ludziom odechciało się kopiować pomysły innych?:) mój też ktoś wykorzystał niecnie;))

Uther92 12-10-2006 18:38

Na to wygląda i coraz częściej zdarza sie, że ktoś ma calkiem oryginalny pomysł...B)

Hajpero 12-10-2006 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saurus Blood (Post 1021791)
Hajpero ty sie lepiej nie wypowiadaj... Bo porównójesz Flash do Delphi i do CC++... Ty nie wiesz co to Flash -.-? Flasha opanowuje się w pare dni. Tak jakby paint tylko ze rysujesz w kratkach i powstaje animacja. Tylko, że można dodać efekty. Co będe gadał admini wybiorą. Jak dla mnie w moim konkursie kazdy ma szanse.

Kazdy... oprócz tych, którzy nie mają... LOL;)

flash jest tak samo prosty jak html... wiec czemu nie nauczyc sie htmla... przeciez tez są edytory i nie trzeba wszystkiego pisać.tak samo nie trzeba znać tagów na pamięć. Do innych języków tez trzeba sie przylozyc, tak samo jak do flasha (fakt ze jest nieco prostszy - podkreslam NIECO). Programowałem troche, we flashu tez sie bawiłem i wiem, ze do jednego i drugiego trzeba sie CZEGOŚ nauczyc, wiec nie gadaj glupot, ze kazdy moze zrobic animacje (oczywiscie chodzi o jakąś fajniejszą bo crapa to kazdy potrafi zmajstrować).

Mysle tez, ze o flashu nie wiesz tyle co student informatyki (którym nawiasem stałem sie rok temu...i któremu pchają takie głupoty o programowaniu do głowy ze Ci sie nie sniło) Dlatego uwazam, ze to co piszesz nie jest zbyt mądre...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:31.