Cytuj:
Ehh.. dla funu zalozylem ten topic x.X
|
No faktycznie, fun był z tego taki, że po nogach lałem; tabletki na powstrzymywanie moczu nie pomogły. Jak brakuje wam miejsca na wyżalenie się na czyjś temat, nie widzę przeszkód - bravo.pl -> rejestracja -> załóżcie temat, o ile jest tam jakieś forum i opiszcie swój problem, bo jak widzę spora część przeglądających ten dział nie widzi najmniejszej różnicy między "plotkowaniem i ploteczkowaniem", a "pomawianiem i szykanowaniem", a swoboda wypowiedzi już dawno wykroczyła poza granice uszanowania prywatności, nie raz wyjeżdżając ostro poza regulamin, na który się tak zawzięcie powołujecie.
Cytuj:
Sadze ze takim dzialem jakim jest nasz dzial powinna zajmowac sie osoba ktora jest "czysta" i nie robi sobie drwin zarowno zgraczy jak i regulaminu
|
Takim działem jakim jest "nasz dział" w znacznej mierze zajmują się bezpośrednio sami użytkownicy, i to
ONI nie powinni robić sobie drwin, zarówno z innych, jak i z regulaminu, więc jeśli już coś starasz się argumentować to upewnij się, że nie siejesz przy tym hipokryzji, popełniając jednocześnie podstawowy błąd atrybucji, czego wyraz dałeś choćby w takich wypowiedziach jak - "
to dla mnie stala sie gorszym noobem niz ten co na rooku czy mainie pisze "Plz Free Eq" ... Wiec co do ow pani "Mniej niz Zero"...", "
Przed przeczytaniem dalszej czesci tego tekstu pamietaj iz wyrazone w nim opinie sa prywatnymi opiniami Scobla, i wszelkie podobienstwa do osob isteniejacych w "Normalnym" swiecie sa przypadkowe ... oczywiscie chodzi mi do osob poza RdB", "
Jak by to powiedziala inna osoba... Heyah... Hmm a moze sie pomylilem ??", czy kilku innych w nieistniejącym już temacie.
Cytuj:
Bo jak juz nie raz ludzie pisali na tym forum, modka powinno dostawac sie przede wszystkim za pomoc a nie znajomosci, lev czy w jej przypadku po czesci pewnie znajomosci ... Jest Nudna, Zbedna/Zbyteczna, NieUprzejma, Hmm Narcyzowata-tyczy sie stosunku do postaci ...
|
Znasz jeszcze jakieś fajne przymiotniki? Na przykład hiperkrytyczny? Kategoryzacyjny? Zfrustrowany? Indoktrynacyjny (w obrębie tegoż działu)? Nie wnikając już nawet w pytanie, dlaczego jest nudna, a odnośnie "
zbędna/zbyteczna". Faktycznie, nic tu po niej, dziesiątki idiotycznych postów same się skasują, denne tematy automatycznie przeniosą się do kosza, niestosujący się do regulaminu użytkownicy sami roześlą PW z prośbą o bana, pełna automatyka, panie. Jedyną zbędną rzeczą, jaką widzę w tym temacie są Twoje i innych hiper-zaargumentowane odniesienia do jej osoby, nastawione jedynie na krytykę, bez uwzględnienia rzeczy, które zrobiła dla tego działu, bo muszę Cię rozczarować, ale jej działania nie ograniczały się tylko do kasowania Twoich postów. Nie wiem jak Tobie, ale mi osobiście podoba się idea obstawienia w pozycji moderatora kogoś, kto w miarę sumienny i kompetenty sposób nadzoruje poczynania userów, korzystając z wiedzy nabytej w grze, bo uwierz, że czas spędzony na Rooku nie raz przydaje się w choć minimalnym uniknięciu subiektywizmu i zdrowej ocenie tego, czy dany temat np. powinno się zamknąć/usunąć, czy nie. I jeśli Twoim zdaniem takim samym moderatorem byłaby osoba, która spędziła tibijskie życie na Rooku, jak i taka, która przeszła go w 2 dni i więcej nawet nań nie spojrzała, to winszuję, kłaniam się nisko, zastanawiając sie przy tym jak wyglądałoby to wasze "dbanie o siebie na własną rękę". Macie problem z moderatorem? Nie podoba wam się jego zachowanie? Macie prawo, w końcu to nie tyrania, tylko po cholerę, zamiast załatwić to krótko na PW z administratorem, ciągniecie idiotyzmy, na które i tak nikt "z góry" nie patrzy.
Wam się nie podoba - w
waszym interesie jest, żeby postarać się o taki stan rzeczy, którym by się
wam podobał.
@Editanzo
Cytuj:
Znalazł się.. wielki i potężny adwokat Pani Moderator -.-
Tylko w dwóch kwestiach zgodzę się z tobą RDB jest sumienna i jako że spędziła trochę czasu na wyspie nowych ma potrzebne doświadczenie innych + nie dostrzegam. Sądząc po twoim "Wam" ty się z użytkownikami tego działu nie identyfikujesz albo tak jak jest Ci sie podoba. W końcu nic dziwnego mając za sobą Moda i kręcąc z nim wałki na boku. Poza tym trudno mi uwierzyć że spamowanie PW Matkus-a czy Droma byłoby dobrym pomysłem więc pozostaje nam tylko zakładać denne tematy. Dopóki jesteś tylko użytkownikiem ty tego nie zmienisz chciałbym zauważyć =].
|
Identyfikuję się. A co rozumiesz przez "Tak, jak jest" nie mam już bladego pojęcia. I mógłbym Cię równie dobrze nazwać "wielkim i potężnym znawcą moich koneksji z RdB" - "moda za plecami"? Od kiedy? W życiu wymieniłem z RdB parę słów na PW, a odwoływanie się do tego "wała" jest brilliant, lepszego przykładu dupnąć nie mogłeś. A co do tematów, to wiadomo, że niczego wam nie zabronię. Założycie, mod skasuje. Znów założycie, znów skasuje. Założycie, dostaniecie w końcu bana i już nie założycie :< I nie mam zamiaru niczego zmieniać, bo to nie o mnie świadczy ;^).