![]() |
kafar a ja mysle ze nam potrzebny asslicker mysle ze ty bys byl idealny:)
|
Cytuj:
|
Dany darko i nizahe inferno mają odbanowane konta ; POwodzenia :P:oks:
|
Cytuj:
Fajne Paymenty sa :D |
Cytuj:
Nom i to jeszcze bez Aol'a :O |
i tak ma rs'a wiec co za roznica czy mial aola czy nie?
|
co powiecie na temat paymentów? nizahe zachowuje sie tak jakby juz wygral :D nie no, zabawne. rogstah~ i shopithia maja zaplacic 2000k i SoVa :D funny. a xavrass 1000k... chyba dlatego ze moze sie poszczycic fragiem na nizahe.
Paymenty rox. |
Nizahe ma nasrane w glowie, mysli ze to juz koniec wojny... A ciekawe bo wszyscy z Royal Navy dostali po 100k, a Vic- 500k ja- 300k ciekaweB)
Vohyt: > is the war finished by now? haha absouletly NO. :) :) :) |
Cytuj:
Powinniście pomyślec, bo z tego co widac to już powinno byc po wojnie, a jak teraz niezapłacicie to dostaniecie paymenty 2x. I niezgrywajcie niewiadomo kogo, że macie jakiekolwiek szanse. |
paymenty wystawione w czasie wojny mają spowodować podupadnięcie morale u drugiej strony konfliktu :)
ps. z Tengu tak samo szybko pojawił się payment |
Cytuj:
|
o czym wy mowicie?
Huri~ juz powiedzialo ze sie nie podda ,a skoro tak powiedzieli to tak zrobia ... Royal~ nie po to doszlo do wojny zeby zaplacic po 2 dniach -.- Zaprawde powiadam wam ! Wojna dopiero sie zaczyna :D |
Te paymenty hmm... sa nie do przyjecia ^^
|
;)
Niechce tu nikogo obrażać ale Kaffar gadasz głupoty.
"wojna dopiero sie zaczyna" Wojna juz sie praktycznie skonczyla, watpie zeby Hurricane mialo nie ograniczone fundusze, kazdy z Hurricane przynajmniej padl z 1 raz, a niektorzy po 2 i 3 ;( Nie walczyli od dluzszego czasu, mieli szanse kiedy Nizahe i Siar byli zbanowani ale jej nie wykorzystali. Moze sie myle, ale moim zdaniem tej wojny nie moga wygrac, chocby nie wiem kto im pomogl. PS: Roggy 2mln+magic sword 8o chore ! |
Cytuj:
Jestem prawie pewien ze to nie koniec wojny ;] btw. ktos z Huri~ mowil ze kasy starczy im do lutego ^.^ czas pokarze ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli Hurri będzie dalej się tak czaić, nie będzie zgrania między nimi ani między Royal Navy i Hurri to ich szanse wg mnie są równe ~0.01 %... Skoro jest ich więcej, to chyba należałoby zaatakować całością sił, postawić na wojnę totalną, czy się mylę?
|
@Vohyt
Oct 22 2006, 15:41:25 CEST Killed at Level 117 by Nizahe Inferno and by Shazzer Inferno akcjia działa sie na POh'u :> gl :> |
Cytuj:
Nizahe Sux :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |