Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Skille.. czy są tak istotne. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99387)

mago 30-10-2006 17:52

@up
Zgadzam sie calkowicie tylko dla pozostalych info:

By poczuc roznice wyrazna w kazdym skilu trzeba miec bardzo wysoki skill i good eqp

shoq 30-10-2006 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kollumb (Post 1052782)
@sat
To temat o skillach a ty masz sorca i pewne nigdy nie grales najtem
Przy skillu 70+ szilda
1 cyc idzie na defa tarczy
2 cyc na defa broni
3 cyc na zbroje
I wogole jak knight ma uciekac on bije z lapy i musi stać... Najpierw pomyśl potem pisz.

lol
to ty najpier pomyśl. chodzi o to, żeby je rozciągnąć a nie żeby naraz lały tylko biegać wokół nich itp.

KonioMaster 30-10-2006 20:21

Wiecie co?
11 stron walenia w bambuko czy 1 skill nas zbawi, o def cyców minosów, ile xp wyciągniemy na jakiejś katedrze.
Na co wam to? Nie podoba się tibia? Niee grajcie!! Dacie więcej miejsca graczom którzy te wasze dyskusje maja w d.upie.
KTHXBB

Michaello 30-10-2006 20:25

@Up
Co prawda to prawda.

@Topic
Ja zaczalem grac na rooku bo mnie wkurzalo skilowanie xD

Kollumb 31-10-2006 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shoq (Post 1055785)
lol
to ty najpier pomyśl. chodzi o to, żeby je rozciągnąć a nie żeby naraz lały tylko biegać wokół nich itp.

Biegać wokól 3 cyklopów ?? Chyba sam nie wiesz co tu piszesz.
Przy tym skillu nei dostajesz takich hitów a cyc pada na 4-5 hitów ....

I co ma znaczyć słowo rozciągnąć ??

Marek Tibioman 02-12-2006 21:11

@up
chyba chodzi o to, ze biega z nimi dookola jakiejsc przeszkody np. kamienia czy cos, ale jak wezmiesz 3 albo 2 to jeden pojdzie z jednej strony drugi z drugiej i tak czy owak dostaniesz hity od obydwu raczej:p

@topic
Czy to prawda ze np. na skillu 81 zadaje duzo wieksze obrazenia niz na skillu 80, a na 61 nie wiele wieksze niz na 60? Chodzi mi o to czy im wiekszy skill tym wieksza roznica w hitach miedze sasiednimi skillami?
Jeszce jedno: jak to jest dokladnie ze spadkiem skilli po dedzie? Czyli np. na skillu 80 ile mniej wiecej spadnie mi skilla bez promocji? Bo to jakos od czasu zalezy tylko nie wiem ile tego czasu sie dokladnie traci?
Kto pyta nie błądzi:)

karłowaci 05-12-2006 00:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kollumb (Post 1056980)
Biegać wokól 3 cyklopów ?? Chyba sam nie wiesz co tu piszesz.
Przy tym skillu nei dostajesz takich hitów a cyc pada na 4-5 hitów ....

I co ma znaczyć słowo rozciągnąć ??

hmm najpierw pomysł potem pisz!!!
Chyba można uciekać przed 3 cycami w kółko no nie??, a w tym czasie atakować tylko jednego żeby te 2 pozostałe nie miały z tobą styczności ^^

thewojtek 05-12-2006 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marek Tibioman (Post 1108669)
@up
chyba chodzi o to, ze biega z nimi dookola jakiejsc przeszkody np. kamienia czy cos, ale jak wezmiesz 3 albo 2 to jeden pojdzie z jednej strony drugi z drugiej i tak czy owak dostaniesz hity od obydwu raczej:p

@topic
Czy to prawda ze np. na skillu 81 zadaje duzo wieksze obrazenia niz na skillu 80, a na 61 nie wiele wieksze niz na 60? Chodzi mi o to czy im wiekszy skill tym wieksza roznica w hitach miedze sasiednimi skillami?
Jeszce jedno: jak to jest dokladnie ze spadkiem skilli po dedzie? Czyli np. na skillu 80 ile mniej wiecej spadnie mi skilla bez promocji? Bo to jakos od czasu zalezy tylko nie wiem ile tego czasu sie dokladnie traci?
Kto pyta nie błądzi:)

bez promo i blessow tracisz 10% (spada Ci tyle skili ile zajelo wbil bys przez 10% czasu poswieconego na skilowaniu od 10 skila) tak mi sie wydaje, ale jest 7 rano i spiacy jestem :P

Einstein15 19-12-2006 16:35

Z tego co wiem to po dedzie spadaja 2 skille.

sat 20-12-2006 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kollumb (Post 1052782)
@sat
To temat o skillach a ty masz sorca i pewne nigdy nie grales najtem
Przy skillu 70+ szilda
1 cyc idzie na defa tarczy
2 cyc na defa broni
3 cyc na zbroje
I wogole jak knight ma uciekac on bije z lapy i musi stać... Najpierw pomyśl potem pisz.

@Colard
Elfy sa czesto zajete <Cyce tesz >:) szansa że znajdziesz tam miejscówke gdzie nikt nie biega jest mała chyba ze wygonisz kogoś.
Najlepiej kupic pacca i ekspic na scarabach lub zolwiach ale tam trza miec 70/70 skille i 35 lvl +

po pierwsze wyobraz sobie, ze mam najta ( 52 lvl 76/75 skile ). powodzenia z ta technika na zolwiach. nie mam skad wzioles ta teorie. wyobraz sobie ze knight w niektorych momentach "ucieka".
po drugie: pograsz 3 lata na tibii jak ja, to bedziesz pewne rzeczy wiedzial.

@up
<sciana> swoj nick chyba zawdzieczasz ironii...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28.