![]() |
5 oz. to tylko 6,25 bolta więcej a crown legsy kosztują o 15k więcej niż knight legsy. Nie ma sensu ich kupować.
no fakt sa dosc drogie a tylko o 5oz. wza mniej ale naucz sie przyslow taich jak "Grosz do grosza a będzie kokosza" trzebia jak najbardziej palkiem inwestować bo czym wiecej bedziemy inwestowac wlekki eq tym wiecej bedziemy mieli capa nawt na loota!!a pall ma nawet sporo capa ale trza w to wliczyc bolty!! tak wiec jeszcze loot kasa i itemki jak wypadna to niebedziesz mial cap bo wezmiesz knight set jakis ciezki chelm i steel boots boltow malo wezmiesz i malo kasy oraz loota a niewywalisz amunicji chyba? wiec sie zastanow... |
Na podstawie własnych obserwacji wnioskuje, że teraz jest mało palków głównie z powodu lenistwa graczy. :baby:
Te wszystkie marudzenie, że nie może trenować, że do niczego się nie nadaje, wynika z tego, że nikomu nie chce się chwilke pomęczyć ze spearami/stonami w łapie i idą na łatwizne wybierając różdżki... |
@ZdicH
6,25 bolta to tylko 12,5 sekund expienia dłużej. Czy jest sens wydawać 30k na legi które pozwolą nam expić tylko o 12,5 sekundy dłużej? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ogolnie, moim zdaniem, to palek jest akurat taka profesja, gdzie eq mozna dobierac wedlug swoich osobistych preferencji, gdyz nie jest uzalezniony od walki w starciu, jak ryczerz i magowie. |
Ja wiem ze palem da sie grac a eq to k armor ,crown helemt ,p legi i starczy jest luksus. Mam teraz w depo 1853 kamienie :) i 63 dista na 22 lvlu świat no pvp ciekawe ile na nich wbije 70? .Kase jak najbardziej mozna miec pallem tylko trzeba umiec grac, z samego skilowania stonesami powinno mi sie zwrócic za kamienie. Miałem farta bo za dobrą cene je kupiłem oraz kupywałem od nobków 150 stonesów za 600gp ogolnie polecam palla. :)
|
Exevo Spear
Powinien byc spell dla pallów cos takiego jak exevo con tylko zeby tworzyl np 5 sperów-.-
|
Spearki...
Jeśli o mnie chodzi to łamanie spearów to dobry pomysł, sam mam teraz 44 RP i jakoś wyskilował się ten 74 Dist, lecz myślę, że powinni zrobić określoną liczbę jeśli o mnie chodzi to około 80-100 uderzeń, a nie po 1-15 uderzeniach bo to przecież szału można dostać jak potem 30 spearow ci starcza na 20% skilla na 60 diście X(
|
Cytuj:
|
Ale przecież speary to nie jest problem. Polecam resp walkirii i amazonek nad Carlin - nikt tam tego nie zbiera, można wyjmować nawet z trupów etc. Nazbieranie 30+ spearów (tylko dla sprawdzenia) zajęło mi, hmm, 10 minut?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:08. |