![]() |
GLAVES TO JEST CUDO
aha kiedy next part?????? |
Tu nie ma błędów. Zajebiste.
|
<szymon przykłada sobię pistolet do głowy... Ale po chwili powiada: Hej! Pobawie się w the village! To taki fajny film serialowy USA!> A tak na serio to to jest cud!
NAJLEPSZY FAKE JAKI W ŻYCIU WIDZIAŁEM! GLAVES, PRZESZEDłEś SAMEGO SIEBIE!!!! Plusy: Strzelanina Wypadki Kraksy Grafika Bez błędowy fake Fabuła wylatuje poza atmosferę naszej planety I wszystko co się znajduje w tym fake to +!!! Minusy: Brak :P Ocena: 100000000000000000000\10! Ty w przyszłości zrobisz film "The Village" albo "Piąty Żywioł", mówię ci!!! POZDRO(A raczej szokopoz) SZYMORFEROOOR... |
Odcinek 5 jest jednym wielkim przerostem formy nad treścią.
Bardzo ładny wprawdzie, ale jest. Co do odcinka 6 - o wiele lepszy. Choć trochę uderzyła mnie niekonsekwencja wzięcia tych kolesi na statek bo za takie cos dowództwo by temu kolesiowi urwali łeb i powiesili za jaja. Ale nie jest źle |
@UP:
Ta niekonsekwencja jest właśnie częścią fabuły ;P A oni nie wzieli żadnych KOLESI tylko tego Ivanowa i dali mu ochrone. Reszta to część nieujawnionej jeszcze fabuły. |
SUUUUPER !!!!!!!! Podoba mi si, nigdy nie oglądałem lepszego fake'a. Kiedy bedzie następna część bo juz nie mogę się doczekać ;d
|
Właśnie o tym Ivanowie mówie :P
Co do części fabuły - nawet puszczanie kloców po kątach moze być częścia fabuły, ale nie zmienia to faktu że ejst to bezsensowne. Choć by być szczerym - w porównaniu do reszty i tak stoisz na fabularnych szczytach ;) |
ja chce 6 część jeszcze raz powtarzam ten fake jest na :cup:
|
Ludzie to jest cudo a nie fake'i !!! 10/10 zadnych bledow a z tym gosciem w blokadzie to rzeczywiscie :D jeszcze nie widzialem lepszego !! te samoloty , helikoptery , ciezarowki , karabiny , samochody tego sie nie da wymienic bo to jest cudo pozdroo !
|
@Glaves:
Częścią fabuły, powiadasz, tak? :] To będzie super jak będzie to częścią fabuły... Kiedy next part? :P @Vantem: Trochę ortów jest... @eerion: Lol xP Naprawdę? To też będzie częścią fabuły? A tak na serio, to wolałbym żeby mu urwali łeb(czy co on tam ma), wypruli flaki i do wody wrzucili.. <joke> @n@uri~: Co ty powiesz? To najlepszy fake w historii całego świata... @wojcio14: Ten fake nie jest na puchar... Takiej nagrody nie ma jeszcze na świecie, by dać ją Glavesowi... @dalione: Powtarzam: orty są... A tak wogóle, 2 razy pisałem że są orty, a nie na pisałem to w minusach, bo obejrzałem dopiero dzisiaj cały fake i zauważyłem błędy. PS:@Glaves: Kiedy next part?:D Pozdro, Szymorferooor. |
@up
Takiego trollingu jak u ciebie to dawno nie widziałem... @topic Nie prawda jest że fabuła i grafika nie mają wady. Weźmy np fakt, że twoje grafiki Glaves nie są prawie wcale pocieniowane, w większości są to kształty z nałożonym koloroem lub teksturą (ale i tak jesteż pierwszym który sie tego podjął więc nie ma co sie badziewia czepiać nie? :D), po drugie: tutaj dana jest super technologia, jakiś wypasiony śmigłowiec z 21 wieku, a zaraz potem widać "kańciaste" samochody z lat 90 (może i 80) :P Fabularnie też jest pare nieścisłości więc nie ma co gadać tak jak powiedział nasz drogi "kolega" że niby nie ma minusów... Btw. Jak by kto pytał, to u mnie wcale nie będzie lepiej :P |
@drakon:
Ojojoj xD Czy jak wyjżysz przez okno to nie widzisz starych samochodów typu: polonez maluch iajkieś inne szajsy pordzewiałe? ;D A te moje są: z 80lat , 90 ,jak i z XXI w ;] To prawda że mają typko nałożone textury ale wcale tak źle to nie wygląda no nie? Mniej roboty przynajmniej jest. Lepiej zrobić 5 takich samochodów niż jeden zajefajnie wycieniowany =] A co do fabuły: Nie wiem o jakie nieścisłośći wam chodzi. Może o te które mają być, i ich zadaniem jest powodowanie ciekawości u widza? Pare takich wątków wkręciłem że w sumie można pomyśleć: "O co tu chodzi? Bez sensu..." Ale właśnie o to mi chodziło. |
@Szymorferooor
Dobra stary skończ sie podlizywać ! @topic Fake jest zajebisty, ale bez przesady... Jedno można powiedzieć 10/10 |
@up
To ty sie przestan podlizywac, 100/10? - dziwna skala. |
Cytuj:
A to nielogiczne i nierealne (wdł. kryteriów jakie rpzyjmujemy) jest różnica. I wiem, ze się czepiam jak głupi. Ale już taka moja rola tutaj. Ja jade za fabułę ostro :P |
TY no Glaves nie zrozum mnie źle...
Ja nie mam nic do tego że samochody są kańciaste, ani że neicieniowane, anie że z lat 80, mi chodzi o to że niektórzy tak sie podniecili że takie mastah, a wcale aż tak nie jest. Chodzi mi poprostu że twój fake (jak każdy) nie jest bez wad. A tak wogule to ja wiem że teraz też są poldki, fiaty i inne bzdety, ale ja niezauważyłem jeszcze nowoczesnego wozu u ciebie no xD Btw. Ale sapm :D |
No dobra. Przyznaje, wtedy byłem głupi. To przez głowę, która mnie boli jak słyszę kilka rzeczy naraz....
Sorki i jeszcze raz sorki. Pozdro, Szymor~ |
Wkurzyłem sie bo przez ciebie będe musiał się wysilać bardziej z Wyspą .....
Bo twoje samochody są ładne ;D Nawet nie wiesz jak mnie krzywdzisz ;D zrób je brzydsze zeby u mnie w fake nie było zbyt dużo bluzgów 10/10 ofkorz |
Szymorferooor gdzie ty masz u mnie bledy ortograficzne nie podlizuj sie i nie mow glupot ok ? ten fake jest najlepszy 10/10 nie moge sie doczekac nastepnej czesci :)
|
@UP:
Glaves troche na początku robił ortów, ale nie ty... Aha, i zmieniam ocene na 10/10(bo macie racje, ocena wychodząca poza skalę jest dziwna) Pozdro. |
Cytuj:
Fake'i Dejva były bez błędów ^^ Możesz sobie sprawdzić :P |
Cytuj:
Glaves zlitój sie bo jak będziesz tak dominował to inne fake'i nie będą miały komentarzy... @up Dawaj link musze zobaczyć! 8o |
AHH 7 part plax ...
|
Zawaliste, po prostu wyśmienite. Daje 10/10 :D
Kontynuuj. |
Świetny fake, nie moge sie doczekac nastepnej cześci:)
|
@Glaves:
Kiedy next part? :/ StraSZNIE CIEKAw jestem fabuły... Pozdroo.. |
@eerion:
Faktycznie nie widziałem fake bez wad (nie widziałem fake tego Dejav czy jakoś tak) i wiem że zawsze się czepiasz ;] no ale co wg ciebie jest w moim fake'u nierealne? To że zdesperowany kapitan statku wzioł obcego pomocnika? Przecerz głupota ludzka nie zna granic ;P A gdybyśmy robili fake'i tak żeby nie było cienia wątpliwości że cośtakiego może się zdarzyć no to... :) A jak już mówiłem Ten Ivanov dostał obstawę, więc wg Kapitana statku nie było problemu. Z kolesem cały czas obstawa chodziła, jakby fikał. A to że spisek sięgał głębiej, co nie zdarza się codziennie, to już inna sprawa. @drakon: Ten samochód z którego zrobiłem radiowóz jest w miare nowy ;P A to że styl samochodów amerykańskich jest inny niż nasz bo są bardziej "kwadratowe" to już nie moja wina. A chciałem głównie użyć samochodów odzwierciedlających Amerykański styl aut ;] Next part chyba w ten weekend jak sie wyrobie ;P |
No to czekamy na next part ;]
|
Super Komiks
Komiks jest super!
fabula- 8/10 grafika- 9/10 |
Chyba częściowo pomysły wziąłeś z filmu "Osada", te potwory :p ...
Stawiam 10\10, bo lubię coś co jest trochę horroro podobne. |
Aż się niecierpliwie kiedy będę mógł zobaczyć next part.
|
Koleś robisz najlepszego fake jaki widzialem te helikoptery auta omg poprostu bosko
|
@eerion:
Oglądałem te fake'i tego Dejvo. I powiem ci że faktycznie starał sie pod względem technicznym. Fake przedstawiający wykonywanie questu nie zachwyciłby mnie jak myśle. Jednak te faktycznie są fajne. Nawet mnie zaciekawiło. Być może dlatego że tak go zachwalałeś ;] Jednak czas jego fake'ów przeminoł. Nie można ciągle żyć przeszłością. Zamiast ciągle przypominać że tylko Dejvo robił bezbłędne fake'i pomóż innym wspiąć sie na wyżyny ;D @tipic: Kurde nie wiem czy sie wyrobie do jutra z next partem, bo straciłem sporo czasu na robienie dodatkowych samochodów bo niejaki D. sie ciepał że tylko z lat 80 i 90 ;] |
Jesli ma byc jeszcze lepsza to poczekamy ;]
|
Cytuj:
Do tego były bezbłędne czyli gdyby to przenieść na dzisiaj - nikt mu nie dorównuje :] |
Eh brak mi słów... Zazwyczaj nie oglądałem fake'ów... Ale wkońcu natknąłem się na link w opisie Glaves'a do "Piątego Żywiołu", który, jak niewiele fake'ów na tym forum, został ukończony. Obejrzałem, spodobał się, a teraz śledzę tego. Poprostu wymiatasz! Z niecierpliwością czekam na następne części B).
|
Boskie ofkors xD 10/10
|
@Eerion:
Zgodze się że w tamtych czasach Dejvo robił bardzo dobre fake'i. Jednak jakby teraz robił dalej... hmm... no nie wiem czy mógłby być tak dobry jak stosunkowo w tamtych czasach. Zrobienie takiego fake'a jak on robił wtedy (robił wtedy prawdziwe fake, teraz technika sie trochę zmieniła doszły efekty i nie jest to już ten sam prawdziwy fotomontaż) nie jest ażtak trudne dla przeciętnego. Wystarczyło się trochę pomęczyć ze sklejaniem spritek i troche poszperać w celu uzyskania paru wiadomości (m.in. hp potworów). Dzisiaj trzeba się nieźle namęczyć żeby zrobić coś fajnego bo standar został zawyżony. :) PS: Nie żebym sie opieprzał pisząc posty xD Robie, robie xD Tylko tak wpadłem zlukać co słychać ;] |
@Glaves
Jak zobaczyłem, że posta napisałeś to od razu wchodzę w temat i powtarzam w myślach "dał nową część", patrzę, a tu kuka :P Zgadzam się z Glavesem, teraz o wiele trudniej zrobić fake, który podoba się ludziom, musi być coś strasznie oryginalnego, lepsze efekty, nie tak jak kiedyś. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |