![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
lolz
a skad mieliscie tyle demon helmetow i sov ?? wypadaja z jakis potworow czy co ??czy popostu wymienialiscie sie albo cos takiego? pozdro |
Kilka osób zrobiło Anihilatora i używało czaru na kasowanie zrobionych questów. Wychodzili z bp wszystkiego ;p.
|
Heh nie no fajnie chociaz tak jak inni mowili tibia byla kiedys lepsza gra jak mozna bylo trapowac 3 parcelami i fire fieldem a teraz? Chujoza robia tylko ulepszenia dla noobow idziei taki i juz nie musi szukac aimbota zeby jebac w ludzi bo cipsoft dal w prezencie(na wakacje) za friko... Teraz zbierze sie 5 20+ sorcow/druidow i juz sorc 50 pada bo nie zdarzy sie leczyc jak kazdy jebnie z sd po 100... kiedys mial szans taki 50 bo mogl latac po skosie i wrzucic strong haste i spierdolic a teraz juz nie zdarzy wscianac hotkeya nawet...
|
Tutorzy, wiadomo juz kiedy bedzie i o ile wogole bedzie publiczny test serwer?
|
Cytuj:
|
jutro musi byc publiczny test server
a w niedziele update .... mowie wam musi tak byc ;) |
aha a co do test serveru dla tutorów itd..... ma ktoś jakieś filmiki ?? :D
|
@nisogaf
Dalej są różne potwory, hellhound wiele innych ...wali sie je itd itd Dalej juz nie pamietam co było bo padłem zapytaj sie zecika :PP screen; http://i14.photobucket.com/albums/a3...g?t=1165674082 |
^^
wiadomo kiedy i czy wogole bedzie publiczny test?
macie wonty ? ze zadaje to pytanie ktore padlo juz 100000~ razy..? ,,(,, ... Niechce mi sie patrzec na kazda stronke pokolei i patrzec czy mzoe ktos gdzies napisal kiedy wyjdzie test ^^ :evul: |
Cytuj:
|
^^
to nei odpowiadaj >.> .
Jak sie komus bedzie chcialo to napiszcie i nie psizcie jak ten up ze wam sie niechce bo sram nato?......... |
Ja mam takie pytanie ; Widzialem na screenie Death ring czy wie ktoś może co on daje?
Z góry thx :) |
@up
Ponoc po zalozeniu go obniza on shielding o 10 i chyba jest do questu jakiegos :P. Ale odrazu zaznaczam PONOC. |
Kurcze niemoge doczekac sie TS i update :] odoba mi sie ten update ze wszystkich ten mi sie podoba (a dużo update widzialm od 2003 roku ) Może nawet kupie pacc.....
@up Thx |
hmm a cóż to za nowa amunicja?? czyżby update wniósł coś dla palladyna?...w koncu
|
Moze ktos mi dac screena z domkiem "Underwood 7" to ten w ab na przeciw dp bo nie wiem jak on wyglada po update a zalezy mi na tym zeby wiedziec :D z gory THX
|
A propos update !
Kolega mówił mi że na POHu pojawiła się nowa dziura i w niej podobno są takie bramki,drzwi które otwierają się co godzina jedna (real godzina nie tibilijska)
i podobno jest tych drzw okolo 8 a po przejsciu ich i walce z demonem jest przycisk (switch) po wciśnięciu którego następuje reset serwera! prawda to czy nie ? |
Cytuj:
|
I am rolling on the floor luaghing. You made my day :D.
|
:baby:
Cytuj:
|
Niedociagniecia w Tibi.
Obejrzeń: 1,099 Napisane przez kacper077 Cytuj:
To mnie rozbroiło hahahahahahhha :D @topic Kurcze co z tym Ts :( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:44. |