Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wewnętrzny test serwer (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=105022)

Aversin 08-12-2006 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1116672)
chcesz sski ? http://s17.photobucket.com/albums/b5...winter%202006/ juz wczoraj dawałem linka ale dzisiaj dodałem nowe photo

No ja niestety tak daleko nie doszedłem .. po przejściu kamiennej bramy potrzebowali ochotnika aby szedł pierwszy i zaraz mi się "wpadło" na kilka potworków, które miały większego skilla w zadawaniu obrażeni niż ja w ich leczeniu :P .. jakoś wracać już mi się nie chciało no i miałem sprawy w rl do załatwienia :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1117152)
Knightmare powiedzial ze sami tutorzy questu pod POI nie rozwiaza...mam nadzieje ze mylił ale z tego co widze to marne sa szanse...

Może chodziło mu o to, że nie ma narazie rozwiązania albo nie będzie nagrody. Tak jak to kiedyś było z Banutą .. questa rozwiązaliśmy, ale nagrody nie było aby zostawić apetyt na rl tibie :)

Evil Maul 08-12-2006 08:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pebe83 (Post 1117169)
No ja niestety tak daleko nie doszedłem .. po przejściu kamiennej bramy potrzebowali ochotnika aby szedł pierwszy i zaraz mi się "wpadło" na kilka potworków, które miały większego skilla w zadawaniu obrażeni niż ja w ich leczeniu :P .. jakoś wracać już mi się nie chciało no i miałem sprawy w rl do załatwienia :)

Może chodziło mu o to, że nie ma narazie rozwiązania albo nie będzie nagrody. Tak jak to kiedyś było z Banutą .. questa rozwiązaliśmy, ale nagrody nie było aby zostawić apetyt na rl tibie :)

nagrody nie bylo ? lol ? chodzi ci o ten X ktory jest obok dziur i gdzie pisze " ze to miejsce na nagrode " ? knightmare na w h**ja zrobil :P quest sie nie konczy dalej jest bramka lv na 80 lv a dalej to niewiem Xd

Pandaray 08-12-2006 10:23

lolz
a skad mieliscie tyle demon helmetow i sov ?? wypadaja z jakis potworow czy co ??czy popostu wymienialiscie sie albo cos takiego?
pozdro

DDoS 08-12-2006 12:20

Kilka osób zrobiło Anihilatora i używało czaru na kasowanie zrobionych questów. Wychodzili z bp wszystkiego ;p.

Theriona 08-12-2006 13:02

Heh nie no fajnie chociaz tak jak inni mowili tibia byla kiedys lepsza gra jak mozna bylo trapowac 3 parcelami i fire fieldem a teraz? Chujoza robia tylko ulepszenia dla noobow idziei taki i juz nie musi szukac aimbota zeby jebac w ludzi bo cipsoft dal w prezencie(na wakacje) za friko... Teraz zbierze sie 5 20+ sorcow/druidow i juz sorc 50 pada bo nie zdarzy sie leczyc jak kazdy jebnie z sd po 100... kiedys mial szans taki 50 bo mogl latac po skosie i wrzucic strong haste i spierdolic a teraz juz nie zdarzy wscianac hotkeya nawet...

Azaroo 08-12-2006 15:59

Tutorzy, wiadomo juz kiedy bedzie i o ile wogole bedzie publiczny test serwer?

Aversin 08-12-2006 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1117258)
nagrody nie bylo ? lol ? chodzi ci o ten X ktory jest obok dziur i gdzie pisze " ze to miejsce na nagrode " ? knightmare na w h**ja zrobil :P quest sie nie konczy dalej jest bramka lv na 80 lv a dalej to niewiem Xd

No jak kiedyś zrobiliśmy banute na teście to małpa (NPC) powiedziała, że wykonaliśmy zandanie i to był koniec .. 0 nagrody.

D juzio 08-12-2006 16:21

jutro musi byc publiczny test server
a w niedziele update .... mowie wam musi tak byc ;)

D juzio 08-12-2006 16:24

aha a co do test serveru dla tutorów itd..... ma ktoś jakieś filmiki ?? :D

scorp 09-12-2006 15:21

@nisogaf

Dalej są różne potwory, hellhound wiele innych ...wali sie je itd itd Dalej juz nie pamietam co było bo padłem zapytaj sie zecika :PP

screen;
http://i14.photobucket.com/albums/a3...g?t=1165674082

Kemez 09-12-2006 18:40

^^

wiadomo kiedy i czy wogole bedzie publiczny test?
macie wonty ? ze zadaje to pytanie ktore padlo juz 100000~ razy..?
,,(,, ... Niechce mi sie patrzec na kazda stronke pokolei i patrzec czy mzoe ktos gdzies napisal kiedy wyjdzie test ^^
:evul:

P0nury 09-12-2006 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kemez (Post 1119438)
wiadomo kiedy i czy wogole bedzie publiczny test?
macie wonty ? ze zadaje to pytanie ktore padlo juz 100000~ razy..?
,,(,, ... Niechce mi sie patrzec na kazda stronke pokolei i patrzec czy mzoe ktos gdzies napisal kiedy wyjdzie test ^^
:evul:

A nam nie chcę się po raz enty odpowiadać.

Kemez 09-12-2006 18:49

^^

to nei odpowiadaj >.> .
Jak sie komus bedzie chcialo to napiszcie i nie psizcie jak ten up ze wam sie niechce bo sram nato?.........

Andrealfus 10-12-2006 08:47

Ja mam takie pytanie ; Widzialem na screenie Death ring czy wie ktoś może co on daje?

Z góry thx :)

Sie mapes 10-12-2006 09:02

@up
Ponoc po zalozeniu go obniza on shielding o 10 i chyba jest do questu jakiegos :P. Ale odrazu zaznaczam PONOC.

Andrealfus 10-12-2006 10:11

Kurcze niemoge doczekac sie TS i update :] odoba mi sie ten update ze wszystkich ten mi sie podoba (a dużo update widzialm od 2003 roku ) Może nawet kupie pacc.....
@up
Thx

Timek 10-12-2006 19:53

hmm a cóż to za nowa amunicja?? czyżby update wniósł coś dla palladyna?...w koncu

dzidorek 11-12-2006 11:20

Moze ktos mi dac screena z domkiem "Underwood 7" to ten w ab na przeciw dp bo nie wiem jak on wyglada po update a zalezy mi na tym zeby wiedziec :D z gory THX

kacper077 11-12-2006 12:26

A propos update !

Kolega mówił mi że na POHu pojawiła się nowa dziura i w niej podobno są takie bramki,drzwi które otwierają się co godzina jedna (real godzina nie tibilijska)
i podobno jest tych drzw okolo 8 a po przejsciu ich i walce z demonem jest przycisk (switch) po wciśnięciu którego następuje reset serwera!
prawda to czy nie ?

Sozemego 11-12-2006 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kacper077 (Post 1121565)
Kolega mówił mi że na POHu pojawiła się nowa dziura i w niej podobno są takie bramki,drzwi które otwierają się co godzina jedna (real godzina nie tibilijska)
i podobno jest tych drzw okolo 8 a po przejsciu ich i walce z demonem jest przycisk (switch) po wciśnięciu którego następuje reset serwera!
prawda to czy nie ?

Pomysl chwile -_-'

DDoS 11-12-2006 13:45

I am rolling on the floor luaghing. You made my day :D.

RieL 11-12-2006 15:41

:baby:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kacper077 (Post 1121565)
prawda to czy nie ?

Poczytajcie jego wszystkie posty i powiedzcie mi jak taka osoba wbia 50+ pala? Gratulacje dla tego pana:cup:

Andrealfus 11-12-2006 17:26

Niedociagniecia w Tibi.
Obejrzeń: 1,099
Napisane przez kacper077
Cytuj:

no nie !

Gościu mówi o jakiś niedociągnięciach a kurde nie zauwarzył że w Tibii nie ma dźwięków.
Wiele razy sprawdzałem , instalowałem reinstalowałem no i klops !
U mnie Tibia działa tylko nie ma dźwięków..

To mnie rozbroiło hahahahahahhha :D

@topic

Kurcze co z tym Ts :(

Maniack 11-12-2006 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez RieL (Post 1121849)
:baby:

Poczytajcie jego wszystkie posty i powiedzcie mi jak taka osoba wbia 50+ pala? Gratulacje dla tego pana:cup:

tak, jest takich drzwi 24, i cały czas ktoś chodzi i robi te pier*** resty codziennie o 8:00 :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:44.