![]() |
Cytuj:
@topic Ja często chodzę do MH ale nic nie znajduję. Wiem tylko że na Valorii 19 lvl solo (podobno) go zabił a wanda kupiła Kofag of Life (40 lvl) za 50 k |
ja moim rockstayerem próbowałem go z kolegami ubić ale ani rusz trafiliśmy chyba z 7 razy po 1-9 a było nas 6!myśle że to boss dla doświadczonych rockstayerów
|
Cytuj:
|
taktyka taktyka a DISTANCE swoja droga :P
|
Boss Minotaurów, podoba mi się... :P
Czego nie wymyślą żeby zrobić w tej Tibii, potworek fajny, ale skoro każdy mówi, że obrone ma jak zwyly Trollto chyba nie jest taki groźny, najgorsze chyba te 8 Mino + 3 wolfy na karku.
Wkońcu każdy Boss ma swoją obstawę. :p |
Grolram nie ma :P
|
Magic Light Wand
Skoro jest tu temat o Aprenticu to tutaj malutki loot z niego
Screen zrobiony przezemnie (Magic Light Wand juz nie moj ;]): http://img159.imageshack.us/img159/8408/mlwvl4.jpg PS. Zaraz ludzie zaczna gadac ze nie mam Coppera ale niestety pozyczylem koledze ;] |
hehe;] copperka dla ziomka zeby bloknąl ;>?? a ja raz bilem z kolega 30lv on bloczyl.. ale nice hieny są na rooku.. a boss jest spox jest nie latwy do 10mf NAWET moze zejsc na 20lv!:D;(
|
2 nowe bossy na rook? To by zachecilo znienawidzonych przez Cip Rookstayerow...
Ja slyszalem na honerze plotke ze chca cos zrobic z ss albo czyms ale nie moga dac mmaga bo by byl loot za dobry i za mocny by byl wiec zrobili new... Gz dla tych co go ubili |
boss minio na rooku
Ja tez mialem taki przypadek na rooku <INFERNA>:) :) :) :) :)
|
A czy ktoś sprawdzał czy MM jest w roomie i czy drzwi są zamknięte podczas gdy AS przebywa w MH? jeżeli było takie pytanie to sorry
|
a tu mam zdjęcie mojego kumpla :
http://i174.photobucket.com/albums/w82/Kuna20/Boss.jpg |
Na jednej z poczatkowych stron tego tematu pojawila sie ta mysl, pozostala jednak bez odzewu. Sheng uzywa jakiegos czaru obszarowego, nie dajacego zadnych efektow. Piszcie, jesli macie jakas hipoteze co to moze byc(czerwone gwiazdki o zasiegu gfb).
|
Ktos chyba mowil ze to leczy z trucizny...
Innych dzialan raczej nie ma... A moze on jest realistyczny? Pali mane zeby mu mlvl wzrosl :D |
hehe Newbieje on sie rzadko respi na mino hellu zabil go Lord'Luster i mu magic light wand polecialo :p
|
Ten czar obszarowy to poprostu life drain ( wysysanie życia ), zauważyłem to w czasie walki, obrywałem po ok. 12
|
Heh.
Co do SoF, myślę, że ten kolos, nie jest rozwiązaniem zagadki. Być może to tylko część tej wielkiej tajemincy. Myślę, że jak GM'owie chcieliby zmienić loot w MM to po prostu stworzyli by potwora który nazywał by się podobnie, lub tworzyłby anagram do Minotaur Mage. Mogliby naprzykład zrobić "Mino Mage" i założę się, że 90 % tibijskiej społeczności nie zróciłaby na to uwagi. A poza tym, skoro tak łatwo zabić nowego boss'a, to chyba bez sensu aby był kluczem. |
Hmh...Osobiście chciałbym sobie pozwiedzać rook, oświetlając drogę MLWem...
Możliwe że "Pod jego światłem, widać rzeczy niewidzialne"... |
Cytuj:
Spróbuj może z Amber, w końcu to najlepszy wojownik na rooku i poszukiwacz przygód. |
Cytuj:
Dallheim powinien byc chyba najlepszym wojownikiem na rookgardzie... W AS mozna sie zmienic za pomoca Utevo res ina :] |
Cytuj:
Hehehe dużo osób tak myśli. Bo niby Dallheim ma spike sworda i sieka nim cyklopy, a co powiesz na to, że Amber walczyła ze smokami? Smok a cyklop wielka różnica, dla mnie Dallheim nie dorasta nawet nawet do kolanek Amber. |
Witam, tak sobie siedze i patrze na ten temat, przyszło mi namyśl że AS może sie pojawiać na MinoHell po wykonaniu tej czynność
Ukryty tekst:
wtedy może pojawia sie w MinoHell AS nie posiadam rookslayera dlatego prosze jakiegos h lvl na rooku o sprawdzenie tego :) |
Co to za kawalek tam leci? o.0 zajefajny
edit: dzieki emilok ;d :* |
Cytuj:
Nie ma to nic wspólnego, a co do posta to >raport< Nie lubimy tu QS. |
Cytuj:
Yep, to to : http://www.youtube.com/watch?v=vch8UBmbfhc Panie Klocek, proszę o zachowanie spokoju. |
@AduFortera
Ukrywanie linka w postaci ukrytego tekstu to nadal QS. Jeśli nie chcesz tego usunąć RAPORT. Właśnie przed chwilą pojawił się Apprentice Sheng na Titani, co dziwne był to pierwszy raz :D Padł od ostrza mojej Katany, walczyłem z nim sam, jako, że nie było pewne czy jakaś odsiecz przybędzie. Wolałem nie czekać na to że chmara noobków mi go zgładzi albo zacznie mi przeszkadzać. EDIT @DOWN To jest QS, temat o tym został usunięty, a posty innych użytkowników usunięte. Widocznie jakiś modek ukrył ten link co jest dla mnie całkowicie nie zrozumiałe. |
Cytuj:
@edit to co jest pokazane na filmie nie jest questem poprostu to jest może część questu na legendarnego Sword of Fury kto wie |
Sheng padł po raz kolejny na Xerenie. Niestety, tym razem jedyny loot z niego to... torch. No, cóż i takie fikoły się zdarzają. Padł głównie z rąk Pella, i po części moich ;).
Przynajmniej po części pomściłem swoją śmierć, choć aby naprawdę się zrewanżować, musiałbym zabić... lagi :S. No cóż, na razie zadowolę się Shengiem, później się zobaczy ;). |
Aurea Sheng
Dziś Apprentice Sheng poraz piąty odwiedził Aurea'e, lecz tym razem zgładziliśmy go ja i Aqua pal. Miałem go rozwalić solo, ale gdy odpaliłem TibiCam Aquasek się lognął, więc ubiliśmy go we dwóch :)
Oto link do filmu: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18853 |
Witam,tak sobie czytam to forum...Przejdźmy do rzeczy :P. Więc tak : Wpadłam na pomysł że jeżeli te drzwi są zamknięte magią..to moze jak ten sheng robi life drain,a bedzie przy drzwiach to moze sie otworza ?? co myslicie o tym?
|
wątpie żeby cipy wpadły na taki pomysł....
|
Zablokowali go, miał 50%hp, kick za battle mode, Resp AS, próba zalogowania, spalił się komputer, wezwał mechanika, 25%hp, nuby przyszły, zlurowały 4 mino, mechanik naprawił PC, 5%hp, kick z tibii, próba zalogowania 1, próba zalogowania 2, udało się, login, 5 mino 2 hieny i 1 AS, szybkie otwierane BPków z lf'ami, fire field, energy field, 20hp, BP z lf'smi otwarty, klika prawym, wybiera use with, najeżdża na siebie, combo minosów i hien, 1hp, lag, kliknięcie na sobie, unlag, fire, ded.
I to całe wyjaśnienie :P |
@Up
Ciekawe, hrhrhr. @Instynkt Jedynym wyjaśnieniem jest to, że albo jak pan Michoss powiedzial kick/freez/lag/wszystko co najgorsze itd, bądź nie miał LF, lub był cieniasem. Nadal jestem przy tym, że AS to lapciak, jeśli ubijały go już niejednokrotnie 15~ lvle. Tak czy siak, żal 56 lvla:P |
Jan 30 2007, 11:47:27 CET Died at Level 50 by a minotaur
Skoro Baczek of malinka deadła na zwykłym mino to czemu 55 lvl nie może paść na AS'ie? :P |
Na Titani Shenga zabiła banda Brazylijczyków na 6 - 8lvl -.-
Wiem tylko ze kilu mialo luki i speary. Jeden biegal a reszta strzelala. Jednym slowem Sheng to cienias. Ale jak gadałem z kolegą Mino Magiem to powiedział że Sheng sam się poddał po tym jak wszyscy pytali go "br?" "friends" "Vip plz"....:o |
Czy wie ktoś, czy był na Morganie już AS? Czaje się na niego, ale nie moge go dorwać :D
|
Hej, a ja mam jeszcze jedno pytanie dotyczące Shenga a mianowicie : czy potrafi przesuwać przedmioty.(szkrzynki,krzesła,itd)
P.S. Jeśli takie pytanie już padło to srry |
Cytuj:
Tak przesuwa. |
@upup
przesuwa PS. nie spamuj tak bo już 3 osoby chcą cie zniszczyć -.- Sorry, sekundy :P |
omg ludzie to jest poprostu boss minosów który respi się nieregularnie -.-
jak byście byli w temacie to byście wiedzieli. loot z as'a to :mino leather(z każdego),0-7 gp,magic Light Wand(bardzo rzadko) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:18. |