![]() |
Cytuj:
Sciana nie "niszczeje" tylko co update zostaje poprawiona grafika zobacz sobie jak wcześniej wyglądała ta siana i zobaczysz ze nic się nie zmieniło tylko grafa -.- :baby::baby::baby::baby: |
Zgin, przepadnij, umrzyj, utop się i spal.
A przynajmniej przestań pisać nie poparte niczym głupoty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Ale co tam sork jak on może uciekać i naparzać z różdżki |
A ja ku*** biłem 6 pallem ze small stones i chu** z tym? Jaki związek ma z tematem, że wy lejecie ghoule na mainlandzie, omg...
|
Ja mysle ze ten ghoul to jest tylko zacheta do dalszej gry i pokazuje co mozecie zobaczyc na mainie tak samo z mino magiem...
|
Z ghoul'a wypada life ring.Jeżeli rooksteyer by przez dłuższy czas by "expił" na ghoul'u wypadłby mu life ring.I co by było?
Life ring na rooku to głupie.Mino mag-wypada woce.Woce na rooku?Co jeszcze? Może taurus mace? Amen. |
@up
Dobrze napisane :] Tarantula - Plate set , Time ring <?>. To jest proste że to są ozdoby. <?> - nie jestem pewien |
Tak.Z tarantuli wypada time ring.Kilku rooksteyer'ów by miał time ring'a:].
|
@up
ale po co na rooku time ring? :D jezeli sciana niszczeje to pomyslalem ze da sie przez nia strzelac tak samo przez okienka i inne dziurki w murach jak na mainie lecz ten murek jest jakis ch***y i zadna strzala ani spear nie przeleci ;s |
@up
po ch** ci rookstayler jak takie pierdoly mowisz? |
Wiecie co... Jak czytam niektóre teorie to...Oczywiście nie wykluczam ze MM itp. to tylko ozdoba, ale jezeli to ozdoba to po ... do MM są zamknięte drzwi. B) Jakby chcieli go zrobic jako ozdobę to raczej zrobili by tak samo jak z ghoulem... (bez drzwi)
SRY za błędy ortograficzne ;) |
@up
BRAWO!! GRATULUJE INTELIGENCJI!! X(X( naprawde, plax nie karm trolla. kazdy wie, ze historyjka se byla, i sie zmyla z armia minotaurow. jesli chcesz pomoc, to WYNOCHA Z TEGO FORUM!! X(X( |
Cytuj:
|
@ 2 and 3 up
jak Ci sie nie podoba to poprostu tutaj nie zagladaj albo poprostu zazdroscisz tym ktorzy znaja angielski i staraja sie czegos dowiedziec, popytac, poszukac Niektorzy nie graja po to by miec hlvl i dobre skille niektorzy graja po to aby sie zabawic poszukac poszperac a nie czytac spoilery i sie kur** potem na forum wymadrzac ze to nie istnieje i ze nie ma dojscia i ze sa kur** najmadrzejsi od tak poprostu jednym slowem Wypier*** @ up Trza szukac, gadac, szperac moze sie cos znajdzie :P |
Jeśli lubisz czytac to se książki na realu czytaj...
|
Moim zdaniem to trzeba Rota ustawić i przegryzie ścianę. :D Trochę wyobraźni.
|
Moim zdaniem trzeba tam zlurowac wjewjurke ona przeskoczy przez mur zagryzie ghoula i przyniesie life ringa i scale armor
Nie rozsmieszaj mnie !Skąd sie takie durne pomysly biorą ...? |
@ Up
Zamknij się... Moim zdaniem ty najwięcej spamujesz tutaj, a gówno o rookgaardzie wiesz. Tylko spamujesz i nabijasz posty... PS. Sorry za offtopa, ale musiałem mu to napisać. ;p |
A może... ?
Cytuj:
|
A może powinieneś przeczytać regulamin? "Nie odświeżamy starych i nieaktualnych tematów".
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |