![]() |
Mi prezenty trafiają się gdzieś ok. w co 5 Cyclopie.
PS: Petardy to wielki niewypał.:D |
Ja używam przeglądarki Mozilla Firefox i nie mam żadnych problemów, dlatego Wam też radzę takową zainstalować :P Poza tym posiada ona moduł sprawdzania pisowni m.in. podczas redagowania postów, a to niektórym osobom bardzo by się przydało... 8o
PS. Anpy, skończy z tym "Ohh... Free Pacc", bo i tak pewnie nie wygrasz :D |
Cytuj:
Skończmy ten temat Panie Hayne WebMa[j]sterze :D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiele osób twierdzi ze tylko facce beda mogly wygrac pacca :D ale znajac polityke cipsoftu to raczje pacce zyskaja. Nie wiem ale to tej pory taj było.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
odpowiadajac na twoje pytanie to byl on w stanie przejsciowym od wylogowanego do wlogowaniego zapewne wisial gdzies w eterze |
Cytuj:
|
wiekszosc narzeka ze w operze nie dziala, a ja korzystam z opery i nie mam zadnych problemow
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chyba, ze to ja mam jakies lewe podejscie do tego ; ) Anyway Tibijskiej stronie jest duzo blizej do koreanskich (w weikszosci) syfow niz do WoW'a. |
The lottery will start Jan 9th, 2007.
Radzę zwrócić uwagę na wyraz "will" będący operatorem czasu Future Simple, który mówi o czynnościach które są zaplanowane na przyszłość, więc jeszcze nie doszły do skutku. Jak to mówią "First learn English, then play Tibia.". |
Cytuj:
Pozwole sobie jeszcze zacytowac PW ktore przed chwila wysylalem do Ursynowskiego: Cytuj:
Cos mi sie zdaje, ze jestes z tych ktorzy niestety szybciej oskarzyliby o morderstwo czlowieka w skorze i brudnych glanach niz faceta z zakrwawionym nozem, ale w garniturze. edit2. [QUOTE-iron'knight]trzeba bylo najpierw pomyslec potem napisac.[/quote] Ale ze niby co? Macie cholerne problemy ze stawianiem konkretnych zarzutow. |
Cytuj:
Radze zwrocic uwage na wyraz "three", bedacy wyznacznikiem zblizania sie do dealine'u jakim niewatpliwie will be dzien nastepny, Wednesdayem nazywany. Jak to mowia "Najpierw pomysl, a potem sie wypowiadaj." |
trzeba bylo najpierw pomyslec potem napisac. Ale tha21 napisal to tak idealnie ze trafi to do kazdego nawet do osob nie znających się na rzeczy. Ale prosilem o cos zeby zakonczyc ten temat. Na reszte tego typu postow nie odpowiadam...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po rzeczonym "will" jest wyraznie okreslone kiedy sie odbedzie - dzisiaj. Will odnosi sie do przyszlosci - owszem. Ale tylko do przyszlych (niecalych) 2.5h. |
Cytuj:
Co do strony, to jeśli chcieli zrobić stronę zgodną ze standardami to im z deczka nie wyszło, bo cóż z tego, że nie ma tabel, jak kod strony to największa kaszana z wszystkich kaszan. Warstwa treści nie jest oddzielona od warstwy prezentacji, tak jak to powinno mieć miejsce, założę się, że teraz trudno im nawet zlokalizować błąd w tym mętliku tagów html pomieszanych z css-owymi instrukcjami. |
Teraz kiedy wlogowałem się moją postacią, patrze i mam wygląd pacc :) niewiem z kąd bo pisze że free account :(
|
Co maja do tego obsowy CIPow? Chcialem Cie po prostu poinformowac, ze zanim zaczniesz szpanowac angielskim wypadaloby znac przynajmniej jego podstawy ;o
A co do strony to moze dostali w lape od Plonacego Lisa ;> |
Cipsoft gdy napisze godzine jakiegoś wydarzenia to ma na myśli chyba czas wschodnio-azjatycki :p .
Fajnie by było gdyby ktoś znający dobrze język angielski przetłumaczył klienta na język polski i umieścił np. na Tibia.pl ;) . |
Cytuj:
Widać, ze nigdy nie miałeś PACCA, więc nie wypowiadaj się... It is impossible! |
Cytuj:
Tak jak Krazen, tak i ja podejrzewam że dzisiaj nie odbędzie się losowanie. Zbyt późno już. Ja się nie przejmuję, bo i tak mnie pewnie nie wylosują. Szanse są minimalne. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
IMVHO sooby nieznajace angielskeigo powinny sie trzymac z daleka od MMORPG. Jakiegokolwiek. |
Bad idea. Pomyśl jak to by było - idziesz sobie do depo przechodzisz obok sklepu z bronią a tu jakis Br pisze "oi" a Rowenna odpowiada mu. Witaj xxx co moge dla ciebie zrobic. Dla gier MMOGRP niemożna zrobić klijentów w różnych językach (zrobiłby sie "burdel")
|
@Krazen a nie wiem jakos odnioslem wrazenie ze masz na mysli czas przyszly nieokreslony... zwracam honor ;p
|
Cytuj:
The lottery will start on Jan 9th, 2007. The lottery will start Jan 9th, 2007. Brak pieknego 'on' daje nam raczej spora swobode w interpretacji, ale chyba nikt nie ma watpliwosci o co chlopakom chodzilo kiedy pisali tego newsa - wiec po co sie rozwodzic? Takie piepr***ie tylko na tym forum moze sie odbywac. A tak zeby sobie ulzyc, ales Yoshu doj*bal z tym Lisem, widac ze nie wiesz o czym Krazen mowi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Anyway z podanego przezemnei pare posow wyzej powodu jestem daleki od popierania idei przerabiania klienta po to, zeby ktos nieznajacy ANGIELSKIEGO mogl "grac". |
Modyfikacja klienta bez zgody CipSoftu byłaby niezgodna z prawem raczej. Poza tym wszystkie wypowiedzi NPC itd. są generowane po stronie serwera, na to wpływ ma tylko CipSoft, który nie stworzy raczej kilku wersji językowych gry.
A w samym kliencie aż tyle tego angielskiego nie ma, żeby sobie nie dać rady. |
A moglibyście mnie poinformować, jak długo się spóźniał CipSoft dnia wczorajszego z tym miniupdatem? Bo ja nie czekałem, tlyko poszedłem lulu :)
Uważam, iż dzisiaj będzie podobnie.. :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wnioski wyciagnij sam. HINT: dać w łapę - dać łapówkę ! |
Dzięki Bogu, że tibia jest grą w języku angielskim. Szczerze mówiąc, chodzę do 6 klasy SP i podciągnąłem się w angielskim, też dzięki tibii. Dzięki rozmowom z ludźmi coraz sprawniej posłguję się anglielskim. A jak coś nie pasuje - to idźcie se grać na polskie otsy :D.
A co do loteri : co będzie to będzie i tyle. Nie liczcie,że dostaniecie pacca żeby sie nei zawieść i nie pobić rodziny krzesłem. Nie masz kasy ?? graj na free. Grać możesz a jeżeli masz większe wymagania- trudno. Odmawiaj sobie przyjemności typu chipsy i inne gówna. Nim się postrzeżesz- kasa sama się uzbiera :). Pozdrowienia :P. |
ogolnie to du** odczepcie sie od tej opery :P ja uzywam opery i m istrona dziala bez zadnych problemow
up: hmm no nie wiem ja jakos nie podszkolilem angielskiego bo dawno na channelach nie widzialem poprawnie uzywanego :P jedynie nazwy przedmiotow typu spear, wooden itp a z rozmowy to raczej anglika sie nie nauczylem bo kazdy uzywa prostych slow a gdzies pomineli kilkanascie angielskich czasow :P |
Cytuj:
Dlaczego na tym forum wszyscy krytykują każdy pomysł? :( |
Ale ch*jowy wyglad teraz ma. -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:29. |