![]() |
Ciekawa logika ..
|
Moim zdaniem (wcale nei skromnym :) najt jest najleprzy choc gram sorcem :l
bo do najtow nie mialem szczenscia bo zawsze mnie hackowali :( |
@up
Czyżby następny delikwent który nie wie jak kupić dragon breath?? Są dwie jeszcze inne możliwości: -niesztety nie miał wiekszego lvl niż 13 -nie wie że można mieć lepsze eq niż noob set na rooku btw. Kogo to obchodzi ,żę "nie miałeś szczęścia" przy knightach jak bo cie hakowali ??? @down po 1st Opcja edytuj nie boli -.- po 2nd Jaki 26 sorc i jaki bloker? Jeżeli sorc ma 26 lvl to naprawde nie potrzebuje blokera na guardy -.- 2fd(przynajmiej na non-pvp) i guardy pujdą grzecznie spać :O Ale przecie ty jesteś evul master zamiatacz itd. itp. Chodziło mi o ogulne kalectwo knighta ,że po za huntami jest kaleką a nie profesją (chociaż na huntach też jest kaleką xD) Był to argument przeciwko ludzi kturzy gadali coś o żówiach, lub innych potforkach tego pokroju -.- jak nie rozumiesz to sie nie pluj kk? btw. Czy ty w ogule wiesz co to jest summon ? Jak nie to won do manual i faq też nie boli I zmień te "za 26 lvl" bo podejrzewam ,że chodziło ci o na -.- @Freezy Edie Nie mówie ,że nie robie błędów :P I nastepny króry zaczyna o guardach nawijać i blokerach OMFG Był to argument jedynie we wcześniejszych postach ! Wszyscy się upieraliu "no ale najt to jest profeszja żeby bloczyć, wszystko bloczyć i wszedzie , bez knight nie było by huntów itd. itd. " A Kopalnie w kazoo są przeludnione bo nie jeden "26 lvl sorc" pomyśli "a może pujde do kazoo expić ??? dobry loot itd. itp. i nie potrzebuje blokera :o" -.- |
Cytuj:
@up Pisales w jakims poscie "26-28 druidowi/sorcowi nie potrzebny jest bloker na guardy"(kto bierze blokera na gaurdy? tylko ty masz tkaie pomyslu debilne) moze edytowales tamtego posta ale tak napisales , skad wiesz jaki ja jestem Evul master? znasz moje chary? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie czepiaj sie innych ortografii bo nie jeden dyslektyk napisze lepiej od ciebie. :) @Goburu. A co z teorią, że knight wcale nie sux, tylko melee sux a ci co walą knightem z melee są noobami? Przecież knight wali z burstów.. ;) @Kreda. Cytuj:
Mój kuzyn 8 lv sorcerer expił na guardach sam i jakoś nie potrzebował blokera.. |
Cytuj:
Po pierwsze naucz się pisać poprawnie po polsku - piszę się "najlepszy"! Po drugie, to zdanie dyskwalifikuje dalszy sens rozmowy z 'waszą wysokością'... O ile jeszcze jeszcze pogląd ze jest na rowni z sorcem/drutem/palem (nie wiem dlaczego wymieniłeś tylko sorca skoro te 3 profesje są równe) mogę jakoś przeboleć (chociaz to nieprawda) o tyle ze jest lepszy to juz teza wzieta na 100% z ots. Podaj adres ip otsa na ktorym grasz i napisz na jakim kliencie postawiony ;] |
Podaj nick sorca i na jakim kliencie OTS jest postawiony.
|
Cytuj:
Btw: Podaj nick swojego OTS MSa 90 lv. IP: askara.noip.info? |
Cytuj:
Btw: Knight jest slabszy od sorca Knight jest slabszy od druta Knight jest slabszy od pala Knight jest (?) lepszy od rookstayera bo rookstayer nie moze sie leczyc uhami :D |
Cytuj:
Niektórzy wolą grać knightem, niektórzy sorcem a to, że jak powiedziałeś: czasem bijesz knightów na wojnach wbrew taktyce to już się nadaje do psychologa.. |
Cytuj:
po 1st Spójrz na sonde -.- po 2nd 33 lvl sorc WoI + hmm = 140 combo (lub Woi + SD ale to juz w ogóle jest masakra xD) 33knight 2handed weapon =100+ (jeżeli dobrze pujdzie) po 3rd Sorc + summony = szybki i ciekawy exp Knight +(?) gs (?) = wolny i dupny exp po 4th Sorc może sie przebić z sd przez def demona (sorc mi się kojarzy z magią) Knight to może się grzebieniem pobawić zamiast prubować demona z meele zranić (knight powinien się ze walką w zwarciu kojarzyć) Ja go za trolla nie biore Mów za siebie. Btw. Ot'sowych graczów? Ots'owych graczy Widocznie nikt pod względem ortografii nie grzeszy a napewno nie ty -.- |
Cytuj:
Niektórym przyjemniej się gra knightem od sorca.. Btw: Goburu nadal czekam na odpowiedź co się stało z teorią sprzed mięcha w której było powiedziane, ze knight wcale nie jest taki dupny bo może expić z burstów i tak się wykorzystuje pełny potencjał tej profesji. <.< @Down Ok, mój błąd, źle sprecyzowałem posta.. |
Cytuj:
|
@up
ja też knight słaby... |
Cytuj:
(Ha, ale Cie zgasiłem! :cup: ) Knight jest lepszy druida z tych samych powodów. Knight jest lepszy od pala, bo ma większego best hita. Knight jest lepszy od rookstayera, bo ma lepsze miejscówki. [quote=Kimo36;1346037] Sorc + summony = szybki i ciekawy exp QUOTE] Wiem, że dzisiaj 1 kwietnia, ale bez przesady... |
Cytuj:
i jeszcze mała prośba do goburu stary to już było zmień płyte wszyscy już znają twoje zdanie więc nie musisz się powtarzać. Cytuj:
|
Cytuj:
A pal ma wiekszego sredniego hita i nie musi sie przebijac przez tarcze potwora. Pal zrani demona a knight nie zrani ;] Reszta twoich argumentów jest tak zalosna ze w ogole ich nie komentuje. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To była próba przystosowania się do Twojego poziomu intelektualnego, ale widze, że jesteś niereformowalny jak moje świnki morskie. A myślałem, że nie ma takiej osoby, którą bałbym się podstawić za Romusia... Cytuj:
Cholera, goburu ban, znowu nie doczekam się odpowiedzi... |
kilka dni mnie nie ma a juz burdel sie robi ..
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
# a co do dzialu bez goburu, nie martwcie sie, wroci .. Biorac pod uwage, ze czasy pomiedzy kolejnymi jego kontami maleja wykladniczo, juz niedlugo nalezy sie go spodziewac 3x dziennie pod roznymi postaciami .. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
bierze prawie całą mane (4x level np. mam 50 lvl to 200 many na exori) A sorcerer ma exori za 20 many -.- 2 ostatnie wersy sprawiły ,że prawie straciłem 2 jedynki poprzez spadnięcie z krzesła. @Freezy Edie A jak myślisz mistrzu ? Z czym taki sorc/druid expi na guardach? ( na jakiś wiekszych respach a nie typu 1 guard i hardcore exp) Jeżeli twój tok rozumowania polega na tym ,że ty swoim druidem/sorciem idziesz na guardy z war hammerem to gratz -.- A moim zdaniem to dwarfy są przeludnione ponieważ: -każdy nap z db może sobie spokojnie z distanca klepać każdego dwarfa (z wyjątkiem geomancera) -Ogółem różdżki/wandy zrobiły zamieszanie -pozatym dwarfy od wieków były zajęte więc się nie żal nam tutaj btw. Chciałbym zobaczyć jak twój kuzyn pada albo obrywa hity -.- Ale jeszcze lepsze było by patrzenie jak ucieka przed masą dwarf soldów/guardów bo niema exury ^^ A tak żeby nie było wątpliwości >>> ja nie jestem kolejną postacią goburu ^^ @down Szczegulik ;p malutki xD |
Cytuj:
|
goburu zaobserwowałem pewien fakt.. gdy tylko ktoś mówi ze najt jest lepszy od sorcca/druta wkraczasz do ackji ze swoim postem a gdy tylko ktoś napisze "Podaj nick 90 MS'a" jest cichutko ... tak keidy pisales post o swoim 90MS'ie byłem na erigu i niestety nikogo w okolicy 85-100 MS'a na Askarze nie bylo (ofc zebyś nie mówił ze specjalnie podalem 90 ale to było tylko w przybliżeniu) Podaj nick tego chara wtedy może naprawisz część swojej marnej reputacji...
Aha co do tematu Powiem tak miałem 3 postacie: 118 RP 77 EK i 66 ED Nie grałem nigdy sorccem ale kolega (sąsiad)gra nim a ze często do mnie wpada na 2 komp jak jestesmy na hydrach itp. to wiem mneij-wiecej jak to jest meic 90 MS'a i powiem tak: Zamienił by swojego 90 MS'a na mojego 77 Ek z pocałowaniem w rączke ... ma dość ciągłego za*******ania po mf lub proszenia mnie zebym mu wział dodatkowe 30bp mf, Ma dość biedoty (jego majątek nie przekracza z reguły 300k nawet po parunastu boszkach...) ja w tej chwili nie wydaje nic a zarabiam bardzo konkretnie na hydrach a jeśli włacze full atk to około 300 expa na hydre wpadnie więc exp jest w granicach 15k/h który jak na blokowanie + zarabianie mnie bardzo zadowala. On poprsotu chce grać w Tibie i cieszyć się tym a nie tak jak większość z ludzi którzy tutaj są "Bije lvl - sprzedaje items - kupuje mf - nie odrabiam lekcji - lece na hydry - lvl up - ..." 66 ED ma również bardzo dobrze na hydrach mi się expi extra i zazwyczaj sie zwraca, w pk myślę ze niejednego sorcca 80lvl+ bym rozłożył gładko mimo tego ue (...) i e wave (...) ogólnie grać i sie nie przejmować ... a co do 118 rp którym juz nie gram to była udręka napawde ... idziesz na d lair w venore - WOLNE wracasz do depo bierzesz 3bp boltow tachasz po ziemi dochodzisz do d lair ... zajęte kolejka do jutra ... w pvp cięzko sie grało ze względu na brak ofensywnego czaru a samym sd+bolt za duzo nigdy mi sie nie udało zrobić ... i dlatego własnie pall w pvp to jest ... 40 MS spokojnie mógł uciekac przede mną bez utamy i e vitowwac sie co turę/siokac sie co turę bo moje "combo" to max 400 ogólnie nie mam siły wracać do pala. Najt jest najlepszy bo kasy jest full exp może i słaby ale teraz to nie jest najważniejsze - liczy sie dobra zabawa <<-- i to polecam wam tym którzy grają w Tibie Goburu jeżeli łaska skomentuj CAŁY post (łacznie z jego nagłówkiem) a nie pojedyńcze cytaty ... Pozdrawiam team_pk_druid |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po co ja tu dre kopare i prubuje uświadomić ,że knight to gówno
skoro co po chwila wychodzi jakiś user i mi nadaje "Ale ja tutaj na hydrah ble ble , ale knight na bloka musi lecieć, ale knight na żółwie , ale 8 knightem możesz wyskillować do 120/120 a sorciem nie ble ble" okey zgadzam sie co do żółwi, co do hydr i co do bloczenia. Uwierają mnie tylko 2 fakty. Knight słynie z faktu ,że włada po mistrzowsku bronią białą a w tibii to wygląda tak, że do określonego czasu zadaje hity i to ładne ale demona już nie ruszy -.- W tym uptade wprowadzono mase świetnych potforków a knight to tylko może popatrzeć jak sorcowie z sd siupają w te evul monstahy. To jest jeden z nielicznych faktów jakie próbuje tutaj przedstawić-.- Druga rzecz to nadmierna siła magii u sorców czy drutów. U sorca/druta wystarczy wbić lev wydać kase na wanda i za odpowiednią ilośc many siupasz odpowiednie hity a u knighta to skillować i skillować -.- Pomijam fakt ,że istnieją w dalszym ciągu runki i poprzez takie comba z wandem/rodem i runka sorcowie większe hity zadają nisz knight z gs'em w łapie :( To by było na tyle... |
Cytuj:
|
Cytuj:
2)Sdeki leza na ziemi jak chcesz masz sd jak nie to nie 3)Sorc/druid to wafle a knight nie |
Cytuj:
|
Cytuj:
2) Niby mialo byc ze knight wali slabe hity ale za free, a sorc ma drogie i mocne runy, a w praktyce wyszlo ze na pewnym lvlu przy odbinie szczescia plywa sie w kasie wiec sorc moze sobie tego nakupic ile bedzie chcial 3) co?? |
Cytuj:
|
kupilem sobie kiedys 40 bp uh. nie na raz. tu 5 bp, tu 2 bp i jakos sie uzbieralo. 20 bp zuzylem, zrobilem ok 10 leveli, w miedzy czasie zarobilem na golden legi i 3 bp brown mushroomow. nie zostalem przy tym bez kasy. ja na penisula tomb zuzywam uhana pelne kolko 60 lvl ek. sorcem mi sie nie uda uzyc 3 manasow na cale okrazenie no chyba ze sie wali z pomoca monka i fd. krece tam jak nikogo innego nie ma okolo 30k expa na godzinke. moze malo, ale praktyczni za darmo
|
Cytuj:
|
Cytuj:
2)To co vil poweidzal 3)Sorc drut=wafel Knight=twierdza |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44. |