Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Jaka jest waszym zdaniem najsłabsza profesja w Tibii? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121432)

V.. 01-04-2007 19:40

Ciekawa logika ..

Johanes19 01-04-2007 19:55

Moim zdaniem (wcale nei skromnym :) najt jest najleprzy choc gram sorcem :l
bo do najtow nie mialem szczenscia bo zawsze mnie hackowali :(

Kimo36 01-04-2007 20:21

@up
Czyżby następny delikwent który nie wie jak kupić dragon breath??
Są dwie jeszcze inne możliwości:
-niesztety nie miał wiekszego lvl niż 13
-nie wie że można mieć lepsze eq niż noob set na rooku

btw.
Kogo to obchodzi ,żę "nie miałeś szczęścia"
przy knightach jak bo cie hakowali
???

@down
po 1st
Opcja edytuj nie boli -.-
po 2nd
Jaki 26 sorc i jaki bloker?
Jeżeli sorc ma 26 lvl to naprawde nie potrzebuje blokera na guardy -.-
2fd(przynajmiej na non-pvp) i guardy pujdą grzecznie spać :O
Ale przecie ty jesteś evul master
zamiatacz itd. itp.

Chodziło mi o ogulne kalectwo knighta ,że po za huntami jest kaleką a nie profesją
(chociaż na huntach też jest kaleką xD)
Był to argument przeciwko ludzi kturzy gadali coś o żówiach, lub innych potforkach
tego pokroju -.-
jak nie rozumiesz to sie nie pluj kk?

btw.
Czy ty w ogule wiesz co to jest summon ?
Jak nie to won do manual i faq też nie boli
I zmień te "za 26 lvl" bo podejrzewam ,że chodziło ci o na -.-

@Freezy Edie
Nie mówie ,że nie robie błędów :P
I nastepny króry zaczyna o guardach nawijać i blokerach
OMFG
Był to argument jedynie we wcześniejszych postach !
Wszyscy się upieraliu "no ale najt to jest profeszja żeby bloczyć, wszystko bloczyć i wszedzie , bez knight nie było by huntów itd. itd. "
A Kopalnie w kazoo są przeludnione bo nie jeden "26 lvl sorc" pomyśli "a może pujde do kazoo expić
???
dobry loot itd. itp. i nie potrzebuje blokera :o"
-.-

Kreda 01-04-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kimo36 (Post 1345930)
@up
Czyżby następny delikfent który niewie jak kupić dragon breath??
Są dwie jeszcze inne możliwości:
-niesztety nie mał wiekszego lvl niż 13
-niewie że można mieć lepsze eq niż noob set na rooku

btw.
Kogo to obchodzi ,żę "nie miałeś szczęścia"
przy knightach jak bo cie hakowali
???

Ty sei go nie czepiaj ze nie wie jak kupic wand of dragonbreath jak ty tutaj mowiles ze sorcowi za 26 lvl nie potrzebny bloker na guardy (beka )

@up
Pisales w jakims poscie "26-28 druidowi/sorcowi nie potrzebny jest bloker na guardy"(kto bierze blokera na gaurdy? tylko ty masz tkaie pomyslu debilne) moze edytowales tamtego posta ale tak napisales , skad wiesz jaki ja jestem Evul master? znasz moje chary?

Freezy Eddie 01-04-2007 20:49

Cytuj:

delikfent
'Delikwent'.

Cytuj:

niewie
'Nie wie', oddzielnie.

Cytuj:

dragon breath
'Dragonbreath', razem.

Cytuj:

pujdą
'Pójdą'.

Cytuj:

w ogule
'W ogóle'.

Nie czepiaj sie innych ortografii bo nie jeden dyslektyk napisze lepiej od ciebie. :)

@Goburu.
A co z teorią, że knight wcale nie sux, tylko melee sux a ci co walą knightem z melee są noobami?
Przecież knight wali z burstów.. ;)

@Kreda.
Cytuj:

jak ty tutaj mowiles ze sorcowi za 26 lvl nie potrzebny bloker na guardy (beka )
26 level sorc z summonami/blokerem na guardach to już jest żal.. potem się dziwić, że kopalnie przeludnione jak ludzie na takie pomysły wpadają.
Mój kuzyn 8 lv sorcerer expił na guardach sam i jakoś nie potrzebował blokera..

goburu 01-04-2007 20:55

Cytuj:

Moim zdaniem (wcale nei skromnym najt jest najleprzy
Kthxbye

Po pierwsze naucz się pisać poprawnie po polsku - piszę się "najlepszy"!

Po drugie, to zdanie dyskwalifikuje dalszy sens rozmowy z 'waszą wysokością'...

O ile jeszcze jeszcze pogląd ze jest na rowni z sorcem/drutem/palem (nie wiem dlaczego wymieniłeś tylko sorca skoro te 3 profesje są równe) mogę jakoś przeboleć (chociaz to nieprawda) o tyle ze jest lepszy to juz teza wzieta na 100% z ots. Podaj adres ip otsa na ktorym grasz i napisz na jakim kliencie postawiony ;]

V.. 01-04-2007 20:57

Podaj nick sorca i na jakim kliencie OTS jest postawiony.

Freezy Eddie 01-04-2007 21:00

Cytuj:

O ile jeszcze jeszcze pogląd ze jest na rowni z sorcem mogę jakoś przeboleć (chociaz to nieprawda) o tyle ze jest lepszy to juz teza wzieta na 100% z ots. Podaj adres ip otsa na ktorym grasz i napisz na jakim kliencie postawiony ;]
Widzę, że już nawet nie jesteś w stanie zaakceptować i przyjąć do wiadomości, że knight jest lepszy od sorca a tego kto tak myśli zaliczasz do OTSowych graczów..
Btw: Podaj nick swojego OTS MSa 90 lv.
IP: askara.noip.info?

goburu 01-04-2007 21:02

Cytuj:

Widzę, że już nawet nie jesteś w stanie zaakceptować i przyjąć do wiadomości
Powiedz to na forum.tibia.com "ze knight jest lepszy od sorca". Haha, ale by cie tam wysmiali h-lvle... :D

Btw:
Knight jest slabszy od sorca
Knight jest slabszy od druta
Knight jest slabszy od pala
Knight jest (?) lepszy od rookstayera bo rookstayer nie moze sie leczyc uhami :D

Freezy Eddie 01-04-2007 21:09

Cytuj:

Powiedz to na forum.tibia.com "ze knight jest lepszy od sorca". Haha, ale by cie tam wysmiali h-lvle...
Super, powiedz na forum tibia.pl, że masz 90 lv MSa i zostałeś uznany przez każdego za trolla..
Niektórzy wolą grać knightem, niektórzy sorcem a to, że jak powiedziałeś: czasem bijesz knightów na wojnach wbrew taktyce to już się nadaje do psychologa..

Kimo36 01-04-2007 21:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freezy Eddie (Post 1346015)
Widzę, że już nawet nie jesteś w stanie zaakceptować i przyjąć do wiadomości, że knight jest lepszy od sorca a tego kto tak myśli zaliczasz do OTSowych graczów..
Btw: Podaj nick swojego OTS MSa 90 lv.
IP: askara.noip.info?

Knight jest lepszy od sorca??
po 1st
Spójrz na sonde -.-
po 2nd
33 lvl sorc WoI + hmm = 140 combo (lub Woi + SD ale to juz w ogóle jest masakra xD)
33knight 2handed weapon =100+ (jeżeli dobrze pujdzie)
po 3rd
Sorc + summony = szybki i ciekawy exp
Knight +(?) gs (?) = wolny i dupny exp
po 4th
Sorc może sie przebić z sd przez def demona (sorc mi się kojarzy z magią)
Knight to może się grzebieniem pobawić zamiast prubować
demona z meele zranić (knight powinien się ze walką w zwarciu kojarzyć)

Ja go za trolla nie biore
Mów za siebie.

Btw.
Ot'sowych graczów?
Ots'owych graczy
Widocznie nikt pod względem ortografii nie grzeszy a napewno nie ty -.-

Freezy Eddie 01-04-2007 21:13

Cytuj:

Knight jest lepszy od sorca??
po 1st
Spójrz na sonde -.-
po 2nd
33 lvl sorc WoI + hmm = 140 combo (lub Woi + SD ale to juz w ogóle jest masakra xD)
33knight 2handed weapon =100+ (jeżeli dobrze pujdzie)
po 3rd
Knight =(?) gs (?) = wolny i dupny exp
po 4th
Sorc może sie przebić z sd przez def demona (sorc mi się kojarzy z magią)
Knight to może się grzebieniem pobawić zamiast prubować
demona z meele zranić (knight powinien się ze walką w zwarciu kojarzyć)
Omfg, nigdzie nie napisałem, ze knight jest lepszy od sorca, powiedziałem tylko, że Goburu jest już na tyle pochłonięty nienawiścią do knighta, że już żadne argumenty do niego nie przemawiają.
Niektórym przyjemniej się gra knightem od sorca..
Btw: Goburu nadal czekam na odpowiedź co się stało z teorią sprzed mięcha w której było powiedziane, ze knight wcale nie jest taki dupny bo może expić z burstów i tak się wykorzystuje pełny potencjał tej profesji. <.<

@Down
Ok, mój błąd, źle sprecyzowałem posta..

Kimo36 01-04-2007 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freezy Eddie (Post 1346015)
Widzę, że już nawet nie jesteś w stanie zaakceptować i przyjąć do wiadomości, że knight jest lepszy od sorca

Ja bym się spierał ^^

Lord Wardi 01-04-2007 21:24

@up
ja też
knight słaby...

Marciniek 01-04-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu (Post 1346019)
Powiedz to na forum.tibia.com "ze knight jest lepszy od sorca". Haha, ale by cie tam wysmiali h-lvle... :D

Btw:
Knight jest slabszy od sorca
Knight jest slabszy od druta
Knight jest slabszy od pala
Knight jest (?) lepszy od rookstayera bo rookstayer nie moze sie leczyc uhami :D

Knight jest lepszy od sorca, bo exori knighta jest mocniejsze niż exori sorca, a na dodatek wali we wszystkich kierunkach.
(Ha, ale Cie zgasiłem! :cup: )
Knight jest lepszy druida z tych samych powodów.
Knight jest lepszy od pala, bo ma większego best hita.
Knight jest lepszy od rookstayera, bo ma lepsze miejscówki.
[quote=Kimo36;1346037]
QUOTE]
Wiem, że dzisiaj 1 kwietnia, ale bez przesady...

Cenarius 01-04-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kimo36 (Post 1346054)
Ja bym się spierał ^^

Ja też ale to nie o to chodzi.
i jeszcze mała prośba do goburu stary to już było zmień płyte wszyscy już znają twoje zdanie więc nie musisz się powtarzać.
Cytuj:

to nie było śmieszne

goburu 01-04-2007 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marciniek

No i co z tego?

A pal ma wiekszego sredniego hita i nie musi sie przebijac przez tarcze potwora. Pal zrani demona a knight nie zrani ;]

Reszta twoich argumentów jest tak zalosna ze w ogole ich nie komentuje.

P0nury 01-04-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu (Post 1346070)
A pal ma wiekszego sredniego hita i nie musi sie przebijac przez tarcze potwora. Pal zrani demona a knight nie zrani ;]

No i co z tego?

goburu 01-04-2007 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez P0nury (Post 1346076)
No i co z tego?

To z tego ze szybciej zabija potwory bo ma wiekszego sredniego hita. O szybkosci zabijania potworow decyduje sredni hit a nie best hit ;]

V.. 01-04-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goburu (Post 1346080)
To z tego ze szybciej zabija potwory bo ma wiekszego sredniego hita. O szybkosci zabijania potworow decyduje sredni hit a nie best hit ;]

Widze ze z matematyka tez jestes na bakier.

Marciniek 01-04-2007 21:34

Cytuj:

Skomentuj swoje, to się przestraszysz.

To była próba przystosowania się do Twojego poziomu intelektualnego, ale widze, że jesteś niereformowalny jak moje świnki morskie.
A myślałem, że nie ma takiej osoby, którą bałbym się podstawić za Romusia...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1346099)
kilka dni mnie nie ma a juz burdel sie robi ..

"Korzystając z okazji pragniemy poinformować wszystkich forumowiczów tibia.pl, iż wczoraj wieczorem Super Moderator Vil dostał dożywotniego bana na konto i na adres ip..."

Cholera, goburu ban, znowu nie doczekam się odpowiedzi...

Vil 01-04-2007 21:38

kilka dni mnie nie ma a juz burdel sie robi ..

Cytuj:

A ja myslalem ze my tu uprawiamy dyskusje nie na argumenty, tylko frazesy i wyciagniete z dupy liczby ? Argumenty sie skonczyly zdaje sie w listopadzie ...

Kreda 01-04-2007 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freezy Eddie (Post 1345995)
'Delikwent'.

@Kreda.

26 level sorc z summonami/blokerem na guardach to już jest żal.. potem się dziwić, że kopalnie przeludnione jak ludzie na takie pomysły wpadają.
Mój kuzyn 8 lv sorcerer expił na guardach sam i jakoś nie potrzebował blokera..

O to chodzi jaktaki debil 1 z 2 z summonami na guardach biegaja smiech na sali

Cenarius 01-04-2007 21:49

Cytuj:

Cholera, goburu ban, znowu nie doczekam się odpowiedzi..
Cholera to dość dobre określenie no bo ja sobie nie wyobrażam jak będzie wyglądał dział "profesje" bez goboru.

Cytuj:

"Korzystając z okazji pragniemy poinformować wszystkich forumowiczów tibia.pl, iż wczoraj wieczorem Super Moderator Vil dostał dożywotniego bana na konto i na adres ip..."
to to wreszcie prawda czy nie ? :confused:

Cytuj:

Przynajmniej sie nie nudzisz :D
my też nie ¬¬

Vil 01-04-2007 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cenarius (Post 1346127)

jak to mowia: prawda jest jak d***, kazdy ma swoja ..

#
a co do dzialu bez goburu, nie martwcie sie, wroci .. Biorac pod uwage, ze czasy pomiedzy kolejnymi jego kontami maleja wykladniczo, juz niedlugo nalezy sie go spodziewac 3x dziennie pod roznymi postaciami ..

Marciniek 01-04-2007 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cenarius (Post 1346127)
Cholera to dość dobre określenie no bo ja sobie nie wyobrażam jak będzie wyglądał dział "profesje" bez goboru.

Rozumie, że tłumaczenie [nawet nie wiem jak tą istote nazwać] rzeczy oczywistych przynosi Ci satysfakcje.

Cytuj:

A kalendarz w domu masz?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1346134)
#
a co do dzialu bez goburu, nie martwcie sie, wroci .. Biorac pod uwage, ze czasy pomiedzy kolejnymi jego kontami maleja wykladniczo, juz niedlugo nalezy sie go spodziewac 3x dziennie pod roznymi postaciami ..

Przynajmniej sie nie nudzisz :D

Kimo36 01-04-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marciniek (Post 1346062)
Knight jest lepszy od sorca, bo exori knighta jest mocniejsze niż exori sorca, a na dodatek wali we wszystkich kierunkach.
(Ha, ale Cie zgasiłem! :cup: )
Knight jest lepszy druida z tych samych powodów.
Knight jest lepszy od rookstayera, bo ma lepsze miejscówki.
Wiem, że dzisiaj 1 kwietnia, ale bez przesady...

Jeżeli już mamy zaczynać o exori to exori knighta
bierze prawie całą mane (4x level np. mam 50 lvl to 200 many na exori)
A sorcerer ma exori za 20 many -.-
2 ostatnie wersy sprawiły ,że prawie straciłem 2 jedynki poprzez spadnięcie
z krzesła.

@Freezy Edie
A jak myślisz mistrzu ?
Z czym taki sorc/druid expi na guardach? ( na jakiś wiekszych respach a nie typu 1 guard i hardcore exp)
Jeżeli twój tok rozumowania polega na tym ,że ty swoim druidem/sorciem idziesz na
guardy z war hammerem to gratz -.-
A moim zdaniem to dwarfy są przeludnione ponieważ:
-każdy nap z db może sobie spokojnie z distanca klepać każdego dwarfa (z wyjątkiem geomancera)
-Ogółem różdżki/wandy zrobiły zamieszanie
-pozatym dwarfy od wieków były zajęte więc się nie żal nam tutaj

btw.
Chciałbym zobaczyć jak twój kuzyn
pada albo obrywa hity -.-
Ale jeszcze lepsze było by patrzenie jak ucieka przed masą dwarf soldów/guardów bo niema exury ^^

A tak żeby nie było wątpliwości >>> ja nie jestem kolejną postacią goburu ^^

@down
Szczegulik ;p malutki xD

Cenarius 01-04-2007 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kimo36 (Post 1346162)
A sorcerer ma exori za 20 many -.-

a ja zawsze myślałem że tylko knight może zrobić exori a sorc/drut exori vis/mort/flam ;)

team_pk_druid 01-04-2007 22:37

goburu zaobserwowałem pewien fakt.. gdy tylko ktoś mówi ze najt jest lepszy od sorcca/druta wkraczasz do ackji ze swoim postem a gdy tylko ktoś napisze "Podaj nick 90 MS'a" jest cichutko ... tak keidy pisales post o swoim 90MS'ie byłem na erigu i niestety nikogo w okolicy 85-100 MS'a na Askarze nie bylo (ofc zebyś nie mówił ze specjalnie podalem 90 ale to było tylko w przybliżeniu) Podaj nick tego chara wtedy może naprawisz część swojej marnej reputacji...

Aha co do tematu

Powiem tak miałem 3 postacie: 118 RP 77 EK i 66 ED Nie grałem nigdy sorccem ale kolega (sąsiad)gra nim a ze często do mnie wpada na 2 komp jak jestesmy na hydrach itp. to wiem mneij-wiecej jak to jest meic 90 MS'a i powiem tak: Zamienił by swojego 90 MS'a na mojego 77 Ek z pocałowaniem w rączke ... ma dość ciągłego za*******ania po mf lub proszenia mnie zebym mu wział dodatkowe 30bp mf, Ma dość biedoty (jego majątek nie przekracza z reguły 300k nawet po parunastu boszkach...) ja w tej chwili nie wydaje nic a zarabiam bardzo konkretnie na hydrach a jeśli włacze full atk to około 300 expa na hydre wpadnie więc exp jest w granicach 15k/h który jak na blokowanie + zarabianie mnie bardzo zadowala. On poprsotu chce grać w Tibie i cieszyć się tym a nie tak jak większość z ludzi którzy tutaj są "Bije lvl - sprzedaje items - kupuje mf - nie odrabiam lekcji - lece na hydry - lvl up - ..."
66 ED ma również bardzo dobrze na hydrach mi się expi extra i zazwyczaj sie zwraca, w pk myślę ze niejednego sorcca 80lvl+ bym rozłożył gładko mimo tego ue (...) i e wave (...) ogólnie grać i sie nie przejmować ... a co do 118 rp którym juz nie gram to była udręka napawde ... idziesz na d lair w venore - WOLNE wracasz do depo bierzesz 3bp boltow tachasz po ziemi dochodzisz do d lair ... zajęte kolejka do jutra ... w pvp cięzko sie grało ze względu na brak ofensywnego czaru a samym sd+bolt za duzo nigdy mi sie nie udało zrobić ... i dlatego własnie pall w pvp to jest ... 40 MS spokojnie mógł uciekac przede mną bez utamy i e vitowwac sie co turę/siokac sie co turę bo moje "combo" to max 400 ogólnie nie mam siły wracać do pala. Najt jest najlepszy bo kasy jest full exp może i słaby ale teraz to nie jest najważniejsze - liczy sie dobra zabawa <<-- i to polecam wam tym którzy grają w Tibie

Goburu jeżeli łaska skomentuj CAŁY post (łacznie z jego nagłówkiem) a nie pojedyńcze cytaty ...

Pozdrawiam

team_pk_druid

Kreda 01-04-2007 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez team_pk_druid (Post 1346220)
goburu zaobserwowałem pewien fakt.. gdy tylko ktoś mówi ze najt jest lepszy od sorcca/druta wkraczasz do ackji ze swoim postem a gdy tylko ktoś napisze "Podaj nick 90 MS'a" jest cichutko ... tak keidy pisales post o swoim 90MS'ie byłem na erigu i niestety nikogo w okolicy 85-100 MS'a na Askarze nie bylo (ofc zebyś nie mówił ze specjalnie podalem 90 ale to było tylko w przybliżeniu) Podaj nick tego chara wtedy może naprawisz część swojej marnej reputacji...

Aha co do tematu

Powiem tak miałem 3 postacie: 118 RP 77 EK i 66 ED Nie grałem nigdy sorccem ale kolega (sąsiad)gra nim a ze często do mnie wpada na 2 komp jak jestesmy na hydrach itp. to wiem mneij-wiecej jak to jest meic 90 MS'a i powiem tak: Zamienił by swojego 90 MS'a na mojego 77 Ek z pocałowaniem w rączke ... ma dość ciągłego za*******ania po mf lub proszenia mnie zebym mu wział dodatkowe 30bp mf, Ma dość biedoty (jego majątek nie przekracza z reguły 300k nawet po parunastu boszkach...) ja w tej chwili nie wydaje nic a zarabiam bardzo konkretnie na hydrach a jeśli włacze full atk to około 300 expa na hydre wpadnie więc exp jest w granicach 15k/h który jak na blokowanie + zarabianie mnie bardzo zadowala. On poprsotu chce grać w Tibie i cieszyć się tym a nie tak jak większość z ludzi którzy tutaj są "Bije lvl - sprzedaje items - kupuje mf - nie odrabiam lekcji - lece na hydry - lvl up - ..."
66 ED ma również bardzo dobrze na hydrach mi się expi extra i zazwyczaj sie zwraca, w pk myślę ze niejednego sorcca 80lvl+ bym rozłożył gładko mimo tego ue (...) i e wave (...) ogólnie grać i sie nie przejmować ... a co do 118 rp którym juz nie gram to była udręka napawde ... idziesz na d lair w venore - WOLNE wracasz do depo bierzesz 3bp boltow tachasz po ziemi dochodzisz do d lair ... zajęte kolejka do jutra ... w pvp cięzko sie grało ze względu na brak ofensywnego czaru a samym sd+bolt za duzo nigdy mi sie nie udało zrobić ... i dlatego własnie pall w pvp to jest ... 40 MS spokojnie mógł uciekac przede mną bez utamy i e vitowwac sie co turę/siokac sie co turę bo moje "combo" to max 400 ogólnie nie mam siły wracać do pala. Najt jest najlepszy bo kasy jest full exp może i słaby ale teraz to nie jest najważniejsze - liczy sie dobra zabawa <<-- i to polecam wam tym którzy grają w Tibie

Goburu jeżeli łaska skomentuj CAŁY post (łacznie z jego nagłówkiem) a nie pojedyńcze cytaty ...

Pozdrawiam

team_pk_druid

Z teog co widze kngiht rox bo ma duzo kasy ale jak ten twoj koels wbije z 120 lvl i bedzie e mortowac wrl wyciskajac bardzo duzo expa to ty bedziesz go po nogach calowal zeby sie zamienil na ek

Ciufcia 01-04-2007 23:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez team_pk_druid (Post 1346220)

Niestety, a może na szczęście (będzie to odpowiedniejsze określenie) goburu ma bana.:]

Kimo36 01-04-2007 23:37

Po co ja tu dre kopare i prubuje uświadomić ,że knight to gówno
skoro co po chwila
wychodzi jakiś user i mi nadaje
"Ale ja tutaj na hydrah ble ble , ale knight na bloka musi lecieć, ale knight na żółwie , ale 8 knightem możesz wyskillować do 120/120 a sorciem nie ble ble"
okey zgadzam sie co do żółwi, co do hydr i co do bloczenia.
Uwierają mnie tylko 2 fakty.

Knight słynie z faktu ,że włada po mistrzowsku bronią białą a w tibii to wygląda tak, że do określonego czasu zadaje hity i to ładne ale demona już nie ruszy -.-
W tym uptade wprowadzono mase świetnych potforków a knight to tylko może popatrzeć jak sorcowie z sd siupają w te evul monstahy.

To jest jeden z nielicznych faktów jakie próbuje tutaj przedstawić-.-

Druga rzecz to nadmierna siła magii u sorców czy drutów.
U sorca/druta wystarczy wbić lev wydać kase na wanda
i za odpowiednią ilośc many siupasz odpowiednie hity
a u knighta to skillować i skillować -.-
Pomijam fakt ,że istnieją w dalszym ciągu runki
i poprzez takie comba z wandem/rodem i runka sorcowie
większe hity zadają nisz knight z gs'em w łapie :(

To by było na tyle...

Vil 02-04-2007 00:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kimo36 (Post 1346353)

Nikt na to nie reaguje bo kazdy myslacy gracz juz to samemu zauwazyl.

Kreda 02-04-2007 00:33

Cytuj:

Po co ja tu dre kopare i prubuje uświadomić ,że knight to gówno
skoro co po chwila
wychodzi jakiś user i mi nadaje
"Ale ja tutaj na hydrah ble ble , ale knight na bloka musi lecieć, ale knight na żółwie , ale 8 knightem możesz wyskillować do 120/120 a sorciem nie ble ble"
okey zgadzam sie co do żółwi, co do hydr i co do bloczenia.
Uwierają mnie tylko 2 fakty.

Knight słynie z faktu ,że włada po mistrzowsku bronią białą a w tibii to wygląda tak, że do określonego czasu zadaje hity i to ładne ale demona już nie ruszy -.-
W tym uptade wprowadzono mase świetnych potforków a knight to tylko może popatrzeć jak sorcowie z sd siupają w te evul monstahy.

Druga rzecz to nadmierna siła magii u sorców czy drutów.
U sorca/druta wystarczy wbić lev wydać kase na wanda
i za odpowiednią ilośc many siupasz odpowiednie hity
a u knighta to skillować i skillować -.-
Pomijam fakt ,że istnieją w dalszym ciągu runki
i poprzez takie comba z wandem/rodem i runka sorcowie
większe hity zadają nisz knight z gs'em w łapie :(

To by było na tyle...

1) Po co kgniht ma bic demony?
2)Sdeki leza na ziemi jak chcesz masz sd jak nie to nie
3)Sorc/druid to wafle a knight nie

Fagaro 02-04-2007 01:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kreda (Post 1346426)
1)

Goburu ma zawsze tyle sd ile jego 90 ms moze uniesc.

Piotrek Marycha 02-04-2007 09:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kreda (Post 1346426)
1) Po co kgniht ma bic demony?
3)Sorc/druid to wafle a knight nie

1) No wlasnie teraz nie ma po co...
2) Niby mialo byc ze knight wali slabe hity ale za free, a sorc ma drogie i mocne runy, a w praktyce wyszlo ze na pewnym lvlu przy odbinie szczescia plywa sie w kasie wiec sorc moze sobie tego nakupic ile bedzie chcial
3) co??

Vil 02-04-2007 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 1346543)
w praktyce wyszlo ze na pewnym lvlu przy odbinie szczescia plywa sie w kasie wiec sorc moze sobie tego nakupic ile bedzie chcial

knight tez, z czego myslacy gracze korzystaja juz od dluzszego czasu ..

sat 02-04-2007 12:11

kupilem sobie kiedys 40 bp uh. nie na raz. tu 5 bp, tu 2 bp i jakos sie uzbieralo. 20 bp zuzylem, zrobilem ok 10 leveli, w miedzy czasie zarobilem na golden legi i 3 bp brown mushroomow. nie zostalem przy tym bez kasy. ja na penisula tomb zuzywam uhana pelne kolko 60 lvl ek. sorcem mi sie nie uda uzyc 3 manasow na cale okrazenie no chyba ze sie wali z pomoca monka i fd. krece tam jak nikogo innego nie ma okolo 30k expa na godzinke. moze malo, ale praktyczni za darmo

cite 02-04-2007 13:00

Cytuj:

Ale powiedz mi kto na te potwory poluje? Nadal wszyscy klepią to samo dl/hero/hydry/demony... A nowe sobie stoją ;)

Kreda 02-04-2007 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 1346543)
1) No wlasnie teraz nie ma po co...
2) Niby mialo byc ze knight wali slabe hity ale za free, a sorc ma drogie i mocne runy, a w praktyce wyszlo ze na pewnym lvlu przy odbinie szczescia plywa sie w kasie wiec sorc moze sobie tego nakupic ile bedzie chcial
3) co??

1) Knight nie ma po co chodzic na demony (tu juz nie chodzi o jego hity)
2)To co vil poweidzal
3)Sorc drut=wafel Knight=twierdza

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:44.