![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
I uwazam i to jest moje skromne zdanie, ze twoje posty sa tak zjeban*e ze mnie mdli i expic nie moge... Niedosc ze ograniczaja sie do 3-4 slow to jeszcze nic nie wnosza... Proponuje powrocic do lizania dupy w tibi i skonczyc pisanie na forum.... To tylko propozycja, nie musicie tego komentowac i spamowac na ten temat... |
Cytuj:
Jak chce będe tu pisał i już. |
No i nastał pamiętny dzień.
|
@Cromka
Xtreme aka Elom Tika wrocil na forum?:D |
Cytuj:
I proszę cię nie pisz więcej postów w stylu "Trudno" jesteś jakiś nie wyrzyty?? Zawstydzasz ten temat więc wyjdz i nie wracaj:baby: :baby: :baby: |
mam pytanie takie troche offtopic'owe dla czlonkow fagu.
kto wczoraj 01.05.07 i dzisiaj 02.05.07 gral przeciwko hysteria team? jesli moge prosic o liste to bylbym wdzieczny. Sting Ninja- Tirios |
@UP
A co zabiles 3 osoby i mokro w majtkach sie zrobilo, teraz chccesz sie pochwalic, ze to ty zabiles te 3 osoby? @Ten koles z cyckami w avatarze. Pytales sie mnie, na ktorej wojnie Iron zlozyl sie na 2 sd od Natalona. Linka Ci teraz nie podam, ale to bylo na jednej z ostatnich bitew, na Darashii. Wiem, ze padla tam Obywatelka i ogolnie wynik byl powyzej 7:0 chyba dla Aliantow. Padly chyba jeszcze jakies placki z FaGu typu Mastro Scue.. |
Cytuj:
|
Hahahah http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1641666
Jest nowa wojna tylko zadna ze stron o tym jeszcze nie wie -,- :D :D :D @EDIT A moze i wiedzą <zaklopotany> |
Z jednej strony podziwiam Ashraela i Piratów za ten ich styl - muszą mieć podwójną radość z gry (samo granie + role-playing), ale kurde czasami nie rozumiem o co mu chodzi :D
Tym razem wygląda jednak na to, że całe zamieszanie przynajmniej tymczasowo udało się komuś uciszyć i zatrzymać machinę wojenną... |
Cytuj:
Ladnie mnie podsumowales. :D :D :D @Elom Idz prosze z tego forum bo tylko jak tu przyszles to sie smietnik robi bo nikt nie pisze o aurea tylko o tym jakim jestes debilem itp. |
Dobrze widzieć coraz częściej FaG online. Może coś jednak się kroi :)
Bo wojna to nie wszystko, ale Aurea bez wojny to ch**! :evul: :evul: :evul: |
@up
Co to za Aurea jak nie ma wojny :) No ale ja juz sie w tym pogubilem bo jedni mowia ze jeswojna a drudzy ze to joke niby jest. |
Poczekamy zobaczymy... ;)
Prędzej czy później i tak wojna wybuchnie. ;) |
A co to sie stalo ze Fitlich i Derantz pojawili sie na aurerze? Znudzilo sie expienie na Saphirze?
|
Nie expia bo maja wojne na Saphirze
|
Ehh... jednak aurea bez liama i molta to juz nie aurea ;/
|
Wielkie GRATZ dla Kolirna!! Nastepny 100lvl na aurea =)
|
Po raz 3 GRATZ
|
Ano, Gratz ;]
|
Cytuj:
@Kolirn Gratz :cup: :cup: :cup: |
Gratulacje Kolirn.
Co do Liama i Molta to faktycznie postacie te za czasów swojego istnienia (jak to brzmi xD) przemawiały do wyobraźni i miały coś co mają na Aurerze już tylko nieliczni... a może już tylko jeden. |
Gratz Placq:*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A z reszta nieważne bo jeszcze cos mi przybijecie.
|
GL wszyscy maturzysci!! :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic :D Na Aurerze nie dzieje sie nic ciekawego. |
Cytuj:
|
Z tego tematu też chcecie zrobić pole bitew na słowa? ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
You is veri uber !1oen A wiem wystarczajaco duzo, zeby sie wypowiadac, huh. @Aurea Powrót Hagi i Lindgrena? ;d |
Sprawe mam, był ktoś z tutejszych osób w Pink Army :)?
|
Dzielny maturzysta powraca z placu boju xD :cup: :cup: :cup: Było dosyć trudno, ale jakoś poszło. Pisałem temat 1 z poziomu podst.
A jak tam u Was ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
jesteś żałosny wiesz o tym ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:07. |