Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Obsidia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=190)
-   -   Wojna Ng vs LS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129412)

Kiroy 24-05-2007 01:03

tak apropo : ludzie pisza ze Ng nigdy ich niewywalilo nie zrobilo pa itd ... ale sorry po co ktos z ng ma was wyrzucac z rotow na darashi czy soldkow ??:P dajcie spokoj :D a huntowanie ludzi za skile lvle i dla idei to juz hcyba dobre pa ?? ale jak Xao napisl .. ludzie co by to bylo gdyby Imhreey doszedl do wladzy z Vilarionem :D poprostu zaden polak nie ma prawa grac na obsidii :D dlatego ja sie ni dziwie ze 20-40 lvle lubia ng :D na waszym miejscu tez bym ich lubil bo by mi ng nic nie zrobilo bo jestesmy w takim wypadku dla nich zerem ;) pozdrawiam

Wuja Kiroy Nowy spokesman :D

Romas 24-05-2007 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio (Post 1446887)
@up
Nawet nie potrafisz skopiować lub specjalnie przekręcasz -,-

"18:35 Royal Svett [22]: SELL 36 APE FURS!
18:35 Imhreey [141]: 3.6k
18:36 Royal Svett [22]: Lol
18:36 Royal Svett [22]: 100 gp each?
18:36 Imhreey [141]: yea
18:36 Imhreey [141]: or hunted
18:36 Royal Svett [22]: 500 gp each
18:36 Imhreey [141]: k hunted"

Nie przekrecam tylko gdzies czytalem, czy tam ktos mi mowil, a plotki sie zmieniaja z ust do ust i moglem uslyszec inaczej...

Misterio 24-05-2007 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romas (Post 1445278)
Heh, napisalem na org prawde ze zkopiowali od pl i co widze :D
"WARNED POST" i mam bana, nie chca sie przyznac do prawdy ...
Kurde przez miesiac niebede mogl pisac postow, popisze tutaj :)

Ale niestety nie masz bana ;]

Kiroy 24-05-2007 13:17

Fing : szacunek za temat na forum ;) piekna sprawa :P niestety wspaniale NG i reszta swe nie potrafili obyc sie bez swojej dumy i wrzut na nasz narod ... jak swiat swiatem polak i szwed nie beda bratem :P

Fin'er 24-05-2007 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1447209)
Fing : szacunek za temat na forum ;) piekna sprawa :P niestety wspaniale NG i reszta swe nie potrafili obyc sie bez swojej dumy i wrzut na nasz narod ... jak swiat swiatem polak i szwed nie beda bratem :P

Cała przyjemność po mojej stronie :). Mnie też zdziwiły negatywne posty Szwedów, bo co prawda był bowiem wątek odnośnie wygranych wojen polsko - szwedzkich w XVII wieku, no ale chyba nie po to był tam ten film, żeby pokazać im naszą wyższość. Taka była historia :), jednak co po niektórym trudno to przyjąć do wiadomości.

Slayer-Nuddle 24-05-2007 15:09

@Finer
Ale wtedy przewaga byla po stronie szwedow. Teraz jest po naszej i co z tego?
Kazdy by pewnie chcial zeby sie udalo.... Coz kazdy homo sapiens ma w naturze dazenie do wladzy wiec nie ma sie czemu dziwic. No ale "nic nie moze wiecznie trwac".

Slayah~

don~ 24-05-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fin'er (Post 1447236)
Cała przyjemność po mojej stronie :). Mnie też zdziwiły negatywne posty Szwedów, bo co prawda był bowiem wątek odnośnie wygranych wojen polsko - szwedzkich w XVII wieku, no ale chyba nie po to był tam ten film, żeby pokazać im naszą wyższość. Taka była historia :), jednak co po niektórym trudno to przyjąć do wiadomości.

Ja rowniez bylem troche zdziwiony opiniami Szwedow, nie spodziewalem sie, ze zareaguja w taki sposob. Ja ten film odebralem jako ukazanie lepszej strony naszego narodu, tego, ze jednak nie jestesmy do konca tacy, za jakich wielu nas uwaza, i ze mamy cos do powiedzenia w niektorych sprawach. Jak widac Szwedzi odebrali to jako chec ukazania naszej wyzszosci nad nimi...

Romas 24-05-2007 16:58

Wczoraj kupilem c legi za 16k od Xertizo (zeby sprzedac za wiecej :D)
a dzisiaj je sprzedalem za 16k Bozanoglu, wiec niewiem po co to zrobilem, ale mysle ze jakos pomoglem LS kupujac od nich itemki i im sprzedajac ;d
Tylko dziwie sie ze Bozanoglu nie mogl kupic od xertiza tych legow odrazu :D

Romas 24-05-2007 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misterio (Post 1447202)
Ale niestety nie masz bana ;]

Czy wszystko co napisze musisz zle odbierac?!?!
CHyba niewiesz kim ja jestem...
Jakos na org z toba wszystko ok a tu zachowujesz sie jak ...
Zastanow sie co robisz i powiem ci w tibi kim jestem bo widac ze nie wiesz ;]

Arha 24-05-2007 17:16

Ehh... gildia Thrill of the kill wydała mojej gildi Order of Warriors wojne. Mam nadzieje że ani LS ani Vanum nie będą im pomagać, gdyż są to starzy członkowie gildi Vanum.

Yours,
Arha.

Slayer-Nuddle 24-05-2007 17:19

@Arha
Oni nie maja byle jakiego pvp, wiec radze exivowac czesto :P
Mam kumpla z rl ktory jest w wojnie na beryli (98 rp) i wiem jakie tam sa akcje czasem ;]
Anyway powodzenia.

@Romas
Kiepski z ciebie handlarz.....

Arha 24-05-2007 17:26

@Up

Niom też zauważyłem że pvp mają niczego Sobie, po tym jak wczoraj mnie bili. Jak narazie w tej gildi są 3 osoby więc myśle że ktoś jeszcze do nich dołączy ale mam nadzieje że to nie będzie Vanum.

Yours,
Arha.

Slayer-Nuddle 24-05-2007 17:38

Vanum pomaga ls wiec narazie pewnie nie ma ochoty im pomagac. Ale jak poprosza to sie skusza pewnie;]

Qxwaaatz 24-05-2007 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romas (Post 1447512)
Wczoraj kupilem c legi za 16k od Xertizo (zeby sprzedac za wiecej :D)
a dzisiaj je sprzedalem za 16k Bozanoglu, wiec niewiem po co to zrobilem, ale mysle ze jakos pomoglem LS kupujac od nich itemki i im sprzedajac ;d
Tylko dziwie sie ze Bozanoglu nie mogl kupic od xertiza tych legow odrazu :D

n/c Ty wogole widzisz co piszesz? 8o Omfg

marttin89 24-05-2007 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer-Nuddle (Post 1447604)
Vanum pomaga ls wiec narazie pewnie nie ma ochoty im pomagac. Ale jak poprosza to sie skusza pewnie;]

Nie mow za mnie, jasne?? Ja jestem liderem Vanum i ty nie masz pojecia o tej gildi, wiec brzydko mowiac, zamknij sie... Moge zapewnic, ze jesli ktos dolaczy do nich to moze to byc jedynie ktos z rangi Strong Mens, ale nie przewiduje...

Arha jesli bedziesz miec jakis problem z kims z Vanum to pisz do mnie... rozwiazemy to bardzo szybko, bo nie lubie jak ktos jest w mojej gildi i sobie ze mnia kpi, wiec wyjebie na zbity pysk ;]

Paul84 24-05-2007 20:03

hum moze mi ktos powiedziec czemu Benek chce huncic Lorda Ickus'a?
bo oboje malo co z tego rozumiemy...:confused:

edit: jedno wielkie nieporozumienie lol :p

Nedomanus 24-05-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiroy (Post 1446975)
tak apropo : ludzie pisza ze Ng nigdy ich niewywalilo nie zrobilo pa itd ... ale sorry po co ktos z ng ma was wyrzucac z rotow na darashi czy soldkow ??:P dajcie spokoj :D a huntowanie ludzi za skile lvle i dla idei to juz hcyba dobre pa ?? ale jak Xao napisl .. ludzie co by to bylo gdyby Imhreey doszedl do wladzy z Vilarionem :D poprostu zaden polak nie ma prawa grac na obsidii :D dlatego ja sie ni dziwie ze 20-40 lvle lubia ng :D na waszym miejscu tez bym ich lubil bo by mi ng nic nie zrobilo bo jestesmy w takim wypadku dla nich zerem ;) pozdrawiam

Wuja Kiroy Nowy spokesman :D

ej wuja nie zeby cos ale byolem swiadkiem jak imhreey wyjebal kumpla z pietra dzie byly soldy i gucki...
n/c

loletto 24-05-2007 20:46

Romas ja cię błagam, wyjdź i nie wracaj!
Koleś żal cię czytać, ile ty masz tak wogóle lat? 13? Naprawdę, współczuję ci :baby:

Btw. nie wierzę za bardzo w dobroć Vanum, powód? Znam ludzi którzy padli od was za nic, jeszcze nawet przed rozpoczęciem wojny więc niby dlaczego po (ewentualnej?) wygranej miałoby być lepiej? :confused:

Fin'er 24-05-2007 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Romas (Post 1447541)
CHyba niewiesz kim ja jestem...

Romas... dla mnie możesz być i Stevem z Cipsoftu w Tibii. Jak widzisz to jest forum, tu się pisze i gówno nas obchodzi Twój lvl, więc jeśli masz coś konstruktywnego do dodania to to zrób :). Jeżeli zaś nawyk z .org ( myśle tutaj o nabijaniu liczby postów) wszedł Tobie w krew, to sobie odpuść - my tu nie liczymy postów.

Arha 24-05-2007 21:53

Ehh.. miales racje narazie 2 z Strong Mensow do nich doszło i nas rozgromili ;O zaje*iste pvp maja

Misterio 24-05-2007 22:01

Finer:
To 41 RP :S myśli, że jak go znam z org to będę go lubił za wypisywanie głupot :S. Pozatym ostatnio podliczyłeś posty :P

Sionex 24-05-2007 23:25

Shandah

Inhabitant of Obsidia
Profession: Master Sorcerer
Level: 66

Strong Mens of the Vanum

Sory ale co robi vanum w naszej wojnie -.-

Verixos 24-05-2007 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sionex (Post 1448271)
Shandah

Inhabitant of Obsidia
Profession: Master Sorcerer
Level: 66

Strong Mens of the Vanum

Sory ale co robi vanum w naszej wojnie -.-

No to zobacz kilka postów wstecz na wypowiedź Atavanda :cup:

Ravuse 24-05-2007 23:59

Shandah przyszedl tutaj jako leader Strong Mensow do ktorych nalezelismy ja, Keran i Nuckerz. Juz wyszedl z Vanum.

Heeh w naszym skladzie jest maly fun :D bo Shandah + jego gildia wywalili Mnie i Kerana z Berylii(z reasonem "polack detected ! polack kicked !"), a tutaj jestesmy razem. :D

Btw, nice battle :) 3 vs 10 i wynik 3:0 dla Thrill of the Kill. Gdybyscie chwile dluzej poganiali to pewnie byscie mieli 3 fragi poniewaz mfy byly na wyczerpaniu.

Zywi 25-05-2007 00:01

Hehe xD Tak to jest jak się taki 92 ms rzuca solo na 3 ludzi ... i jeszcze leczy się z black hp exura gran -.^

Wind 25-05-2007 00:02

22:48 Pephy [125]: ?
22:49 Pephy [125]: lol
22:49 Pephy [125]: nie mam kim
22:53 Pephy [125]: nie moge teraz...

Pephy daj nam walczyc z nimi.

Kiroy 25-05-2007 00:38

O vanum nic nie wiem : ale nikt z LS nie przystapi do jakiejkolwiek wojny do innej gildii bez wiedzy mojej i liderow ....

jezeli tak ktos zrobil z ls do msg me plx ;)

Ravuse 25-05-2007 01:17

Slayer-Nuddle, jak Rev'ico i reszta GiPO wyleci z Elysii to sciagaj kumpli tutaj. :D

Pyro Aris 25-05-2007 04:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ravuse (Post 1448429)
Slayer-Nuddle, jak Rev'ico i reszta GiPO wyleci z Elysii to sciagaj kumpli tutaj. :D

raczej nie wyleci :D
GiPO to chyba jedyna gildia w historii elysii ,ktora moza wkoncu wyjebac arioca ,lowe...

lol ladnie rozwaliliscie OoW :D

Misterio 25-05-2007 08:01

Widzę, że Alith padł ;/

Slayer-Nuddle 25-05-2007 14:22

@Ravuse
Ok powiem mu ;]

zielaq 25-05-2007 14:46

@Wind
napisalem ze nie mam noob chara :)
i nie bede pomagac.
wasza wojna, ja mam swoja

Poxavind 25-05-2007 15:34

co tu dużo gadac wojna sie toczy tak jak by to sobie mogl kazdy polski obsidyjczyk wymarzyc:) mysle ze z czasem NG wysiadzie przyklady to np Rundo ~~HAIL LAST SUNRISE~~

marttin89 25-05-2007 16:11

Kazda osoba z Vanum, ktora zaatakuje kogos bez mojej wiedzy, dostanie kicka i to moge zapewnic w 100 %

Reputacja Vanum nie jest najlepsza, ale moge zapewnic, ze gorsza juz nie bedzie. Jak juz mowilem, jesli ktos ma jakis problem to niech pisz do mnie w grze lub tu.

Atavand aka Nestor

Wind 25-05-2007 16:16

@Pephy

okey.

Tak na marginesie to ta wojna nie ma sensu. To i tak są ich waste chary do PK, więc czy wojna bedzie czy nie, i tak nas bedą bić.

Slayer-Nuddle 25-05-2007 16:44

Coz tak bywa ;]

Ravuse 25-05-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wind (Post 1448956)
@Pephy

okey.

Tak na marginesie to ta wojna nie ma sensu. To i tak są ich waste chary do PK, więc czy wojna bedzie czy nie, i tak nas bedą bić.

Shandah, Keran Dalethon, Nuckerz to ich mainy
Eversoris Dalethon to moj pvp

// http://thrillofthekill.ovh.org/

.:Boixos:. 25-05-2007 21:58

Blacov-
Nedomanus you even dont realise how much annoying you are. I can see your complaints everywhere, here on official forum and on polish forum.

Dont you think so that Obsidia isnt a good world for you? I think Obsidia isnt but luckily you have to choose like 70 other worlds.
Dont be surprised if someone will make you leave this world in not far future.

100% prawdy.
KOlejny temat zalozony przez ciebie w ktorych placzesz ze ktos cie spaaowal albo ubil ci kolege.+te twoje narzekania tu na forum

Qxwaaatz 25-05-2007 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. (Post 1449632)
Blacov-
Nedomanus you even dont realise how much annoying you are. I can see your complaints everywhere, here on official forum and on polish forum.

Dont you think so that Obsidia isnt a good world for you? I think Obsidia isnt but luckily you have to choose like 70 other worlds.
Dont be surprised if someone will make you leave this world in not far future.

100% prawdy.
KOlejny temat zalozony przez ciebie w ktorych placzesz ze ktos cie spaaowal albo ubil ci kolege.+te twoje narzekania tu na forum

A kurwa niema racji?
Pomysl, Rambo wie ze teraz moga wszystko bo kazda ze stron boi sie dolaczelnia RS do drugiej strony wiec niepieprz glupot bo w tym akurat przypadu z Sardrinem i Maievem 100% racji jkest po stronie Orderu

.:Boixos:. 26-05-2007 00:01

nie wiem co wy macie do PA -.^
ma sie sile wiec sie PAuje -.-

nie podoba sie?
non pvp

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:02.