Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Bolter 05-06-2007 01:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1466073)
Nie mam zamiaru sie z wami tłuc ale jeśli pierwsi zaczniecie. Nie ma sprawy osobicie nic do Ciebie nie mam ze skocz cos planuje nie moja sprawa. Wlasnie przed chwilka Baggis sie przekonal jak niemiło zaczynac z ludzmi kturzy gluwnie nie graja i tylko sie tluka nie wiem czy wam się to przyda.:)

Jakis coment an temat pisowni na mnie to sie uwzieliscie a on ? XD

ja przynajmniej wiem ze tak sie pisze pewne wyrazy "Głównie, Którzy"
ale pominmy Mefisto sadze ze dobry kolega Pawla wielkiego suahsauhs bo robia takie same błedy w tych samych wyrazach
a tak apropo niema co sie chwalic ze trzymasz z Tomem sadze ze Partyzanci jakby chcieli to i jego by ubili przyznam zgrana ekipa ida na wybracny cel i dopinaja swego maja wystarczajace lv zeby ubic kogos takiego jak Tom,

*Wube* 05-06-2007 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jez17Psk (Post 1466111)
Name: Baggis
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 98
Jun 04 2007, 22:26:45 CEST Killed at Level 99 by Tom The Brood
and by Mefisto The Master
Tobie kurwa nigdy RS nie zejdzie kojot :D

Nie ma zbytnio z czego sie cieszyc ;d Mefisto myslisz ze Tom i Elvaka to takie pewniaki na przyszlosc ?^^ xD

p.s Bolter juz sie tak do niego nie czepiaj ;d sam nie masz za dobrej ortografi ; )

SeQ_PL 05-06-2007 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez *Wube* (Post 1466330)
Nie ma zbytnio z czego sie cieszyc ;d Mefisto myslisz ze Tom i Elvaka to takie pewniaki na przyszlosc ?^^ xD

p.s Bolter juz sie tak do niego nie czepiaj ;d sam nie masz za dobrej ortografi ; )

Elvaka of course tylko on traci w idiotyczny sposob d armory. Swoja droga ciekawe jak Vilum wychodzi do sklepu bo u niego pod domem jest juz cala partyzantka ja jade do niego jutro mam miejsce na namiot H34 i niech nikt go nie zajmuje!

Torpedo 05-06-2007 15:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 1466442)
Elvaka of course tylko on traci w idiotyczny sposob d armory. Swoja droga ciekawe jak Vilum wychodzi do sklepu bo u niego pod domem jest juz cala partyzantka ja jade do niego jutro mam miejsce na namiot H34 i niech nikt go nie zajmuje!

Hehehe :D:D

Jez17Psk 05-06-2007 18:08

Cytuj:

W sumie racja, po przeczytaniu kilku tematów tyle ludzi się zapowiadało, że do Viluma wpadną ,że zaczynało się to robić nudne (pomijając Scroopa bo wierzę ,że on by dotrzymał słowa:p) ale chociaż Seq wydaje się być słowny :D

Master Vilum 05-06-2007 18:52

Cytuj:

H34 juz dawno zajete sa wolne w ostatnich rzedach h xxxx xDD

Takie pieprzenie ze ktos wpadnie ktos na rl itp to zapraszam od 2 lat slysze ze ktos wpadnie i co? OFC Gowno xD

Madreth 05-06-2007 20:47

Sadzilem ze jezeli ktos jest starszy to jest bardziej rozwiniety umyslowo, jednak jak widze niektore osoby sa na tym samym poziomie co z przed 2 lat :S

Lockhart 05-06-2007 21:24

wy pier*******caly czas to samo xD

Emok 05-06-2007 22:47

A Tomowi to odjebało zupełnie :S

Mefisto.16.Psk 06-06-2007 02:01

Mnie to tam jebie czy ktos do kogos wpada czy nie też już to słyszałem setki razy że ktoś po kogoś wpadnie. Ale wątpie w to jakoś jak już wpaść to na browarka a nie kogos bić bo jeszcze nie słyszałem prawdziwej sytuacji zey ktoś po kogoś wleciał.

Wojtemo 06-06-2007 10:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mefisto.16.Psk (Post 1467669)
Mnie to tam jebie czy ktos do kogos wpada czy nie też już to słyszałem setki razy że ktoś po kogoś wpadnie. Ale wątpie w to jakoś jak już wpaść to na browarka a nie kogos bić bo jeszcze nie słyszałem prawdziwej sytuacji zey ktoś po kogoś wleciał.

Jak juz stoimy przy browarku to by mozna zorganizowac jakies spotkanie polskich
"Tibijczykow"...Uwazam ze troche osob chetnych by sie zglosilo

Torpedo 06-06-2007 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1467806)
Jak juz stoimy przy browarku to by mozna zorganizowac jakies spotkanie polskich
"Tibijczykow"...Uwazam ze troche osob chetnych by sie zglosilo

Haha Wojtas jak zawsze o jednym:) No to mzoe na wareczke?:P

Miku 06-06-2007 12:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1466781)
H34 juz dawno zajete sa wolne w ostatnich rzedach h xxxx xDD

Takie pieprzenie ze ktos wpadnie ktos na rl itp to zapraszam od 2 lat slysze ze ktos wpadnie i co? OFC Gowno xD

ja sie w to nie mieszam, ale jakos nigdy nie dales adresu , jak cie o niego pytali prawda :)?

Bolter 06-06-2007 14:08

Fakt niepowiem Vilum niedales adresu ale zakonczmy temat.

Wb wiem ale chodzi oto ze mnie cisna a on :< XD

@Wojtemo Dobry pomysl ale by byly duze debaty na temat gdzie w jakim miescie zblizaja sie Wakacje cos by mozna bylo pomyslec an ten temat.

Prwadopodobnie pojade z niektorymi odnas do paru osob ale to wymaga glebszego zastanowienia :D
Niemam 12 milionow na koncie zeby objechac cala polske wiec wybor bedzie ciezki albo spotkamy sie all w 1 miescie.

Master Vilum 06-06-2007 14:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1467945)
Fakt niepowiem Vilum niedales adresu ale zakonczmy temat.

Wb wiem ale chodzi oto ze mnie cisna a on :< XD

@Wojtemo Dobry pomysl ale by byly duze debaty na temat gdzie w jakim miescie zblizaja sie Wakacje cos by mozna bylo pomyslec an ten temat.

Prwadopodobnie pojade z niektorymi odnas do paru osob ale to wymaga glebszego zastanowienia :D
Niemam 12 milionow na koncie zeby objechac cala polske wiec wybor bedzie ciezki albo spotkamy sie all w 1 miescie.

Przeciez wam Zigi dal ^.^ mieliscie moje dane ...:D mowiliscie 2 dni i masz wjazd na chate czy cosw w tym stylu ale mniejsza o to wy kazdemu grozicie na rl a gowno robicie ...ciekawe czy cos byloby na rl ^.^ bo przez tibie to wiesz co mozecie

Morii 06-06-2007 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1466989)
Sadzilem ze jezeli ktos jest starszy to jest bardziej rozwiniety umyslowo, jednak jak widze niektore osoby sa na tym samym poziomie co z przed 2 lat :S

przynajmniej sie nie cofaja :)

*Wube* 06-06-2007 17:50

Mi sie wydaje ze lepiej zakonczyc ten temat ;D mozna sie spotkac ale na piwo a nie o tibie :) tibia to tibia, zycie to zycie ; )

Bolter 06-06-2007 18:56

Fakt vilum tyle ze zigi to 100% farmazon i niemial twoich danych i ich nam niedal wiec niemielismy jak pojechac :< bo poco po calych siedlcach bysmy cie szukali ? szkdoa czasu i chajsu

pozatym co sie tu klucic i debatowac daj adres to moze kiedys sie zobaczymy niemowie ze poto by cie lac >.<

Scroopy 06-06-2007 19:02

Blablablabla

Saigai
Jun 05 2007, 22:23:35 CEST Killed at Level 66 by Sennturio
and by Seleyn Inferna

Darren Athwood
Jun 05 2007, 22:25:17 CEST Killed at Level 55 by Illern

Risei
Jun 05 2007, 22:28:31 CEST Killed at Level 39 by Sennturio
and by Dobin Carel

Tailer
Jun 05 2007, 22:23:47 CEST Killed at Level 54 by Cortez powalola
and by Seleyn Inferna

Mad'Hawk
Jun 05 2007, 22:24:26 CEST Killed at Level 44 by Sennturio
and by Darosman

Sir Lockhart
Jun 05 2007, 22:28:03 CEST Killed at Level 66 by Seleyn Inferna
and by Punisher Iron

Ze wpierdol czy cos?

*Wube* 06-06-2007 19:24

E tam te fragi to jakis fake :DDDD przeciez oni obstawiali carlin i bili noobow bo sie bali partyzantow ; <

Szczuru.pl 06-06-2007 19:42

Scroopy fleciku napisz jakiego masz chara na titani w panelu : ( :D :D D:

Skrzator 07-06-2007 01:13

Emzy has paid. He is free from the war against Examination in Violation.

Kurwa czy to jakiś żart?

Bolter 07-06-2007 01:17

Hehe prosze prosze jeden z wielkich komanderow u kazadum sie wyplacil niedziwie mu sie ze ma dosc wojny i bycia Hunted. Troche sie juz nawalczyl

Szczuru.pl 07-06-2007 02:58

Ale Yapan mówi że Emzy nie był z nimi ahashhahashsahs sory ale pękłem ze śmiechu :D :D :D Btw Yapan Ktoś na vencie u nas mówił mi że mu uprzyjemniasz czas pod stołem : P to prawda? :D

Morii 07-06-2007 10:52

Emzy sie wyplacil :) kto nastepny?

Bolter 07-06-2007 11:12

Ze tak powiem sypiecie sie jak Bombki w Czeczenii

-=Misiekmen=- 07-06-2007 12:44

Miał swoje powody, nie wiecie, nie pierdolcie głupot

Bolter 07-06-2007 12:49

Jak bys chcial wiedziec gadal Z Widakeyem ostatnio i wszystko mu powiedzial hehehe :D i jak zwykle wiemy wiecej niz wy :/ to smutne

-=Misiekmen=- 07-06-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1469664)
Jak bys chcial wiedziec gadal Z Widakeyem ostatnio i wszystko mu powiedzial hehehe :D i jak zwykle wiemy wiecej niz wy :/ to smutne

Gówno wiesz, jak zwykle

Bolter 07-06-2007 12:59

Powiedz mi czemu sadzisz ze wiesz wiecej niz my skoro niewiesz otym ze emzy z nami gadal i nam wsio powiedzial co go gryzlo i mu przeszkadzalo. Pare razy byla juz taka akcja ze o sytuacji zwaszej strony wiedzielismy wiecej niz wy.

Moze Gaura nielubi kazadum i niemowi wam wszystkiego ?
Tak jak wy nielubiecie Aow ?

Moze i mi Johnny niemowi wszytkiego ale wiem ze mowi mi wystarczajaco duzo zeby mu zaufac.

Latim3rid 07-06-2007 13:10

Omfg....!!

-=Misiekmen=- 07-06-2007 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1469679)
Powiedz mi czemu sadzisz ze wiesz wiecej niz my skoro niewiesz otym ze emzy z nami gadal i nam wsio powiedzial co go gryzlo i mu przeszkadzalo. Pare razy byla juz taka akcja ze o sytuacji zwaszej strony wiedzielismy wiecej niz wy.

Moze Gaura nielubi kazadum i niemowi wam wszystkiego ?
Tak jak wy nielubiecie Aow ?

Moze i mi Johnny niemowi wszytkiego ale wiem ze mowi mi wystarczajaco duzo zeby mu zaufac.

Zanim się wypłacił, Emzy przedyskutował to z nami.

Zwierzał się wam :O? ale fajnie i co pocieszyliście go? powiedzieliście, że będzie dobrze, zapewne.

Jak ty w ogóle możesz pierdolić takie bzdury, że wiecie więcej o nas niż my sami, zastanów się, co pomyślą o Tobie osoby czytające ten post, lmao.

Tak, Gaura nas nie lubi:( nic nam nie mówi :(

EiV było tak zdesperowane, że zaczęło rekrutować byle kogo (patrz. ancienty, seq, pawel) i co im to dało? jedynie fragi dla nas :)

Szczuru.pl 07-06-2007 16:16

Oj misiu misiu... a myślałem już że inteligentniejszy z Ciebie chłopiec po ostatniej naszej rozmowie ; ( Emzy gadał ze mną 2 godziny i wiem dużo naprawdę misiu ; D Pozatem po Emre będzie Evorus potem next i next aż zabraknie wam vice by utrzymać gildie : P I wierz mi, że jakby było głosowanie to na bank bym głosował przecwko pawłowi a nad seqiem bym sie głęboko zastanawiał : )

Kozi_the_pall 07-06-2007 18:07

ehh, ja tam nie wiem duzo, ale tyle co wiem wystarcza zebym mogl krotko sie wypowiedziec na temat wyplacenia sie Emzyego:
za bardzo panowie z Kaza sie podporzadkowali Gaurze lub Evorusowi(chociaz mysle ze i Evo jest podporzadkowany Gaurze) i wykluczyli przez to z wojny jedna z ikon tytani bo Emzy sam z siebie napewno by sie nie wyplacil
pozdrawiam

Versus 07-06-2007 18:20

emzy z nami na ventrilo nie byl od dobrych paru miesiecy z powodow, ktore dla was i tak nie beda znane, wiec odpuscie sobie szukanie sensacji i przechwalanie sie na wzajem kto wie wiecej.

Jez17Psk 07-06-2007 21:51

Heh jeszcze tylko brakuje aby Gaura zapłacił EiV i wycofał się z wojny hsushauhashshau :p:p:p śmiesznie by było xDD

ader 08-06-2007 00:39

Miałem się już nie udzielać na tym forum bo poziom dyskusji jest wybitnie zaniżany ostatnio, ale w sumie... to najpierw zaległe sprawy:
@Seq
To Czekal podszedł do mnie, nie ja do Czekala. I nie kozakuj tak bo jeszcze nikogo nie zabiłeś na tej wojnie, a padłeś już kolejny raz ;)

I sprawy aktualne:
@Szczuru
Gdybyś miał prawo do głosowania to EiV już dawno by gryzło trawę, i póki co może lepiej zostaw dowodzenie i wybieranie swoim leaderom. Na szczęście ciągle nie znaczysz na tej wojnie więcej odemnie, a ja znaczę bardzo niewiele, więc resztę sobie sam dopisz (bez urazy)
@Misiek
Nie wiem czy robisz to dla przekory, zabawy czy też żartu, ale gadanie z nimi mija się z sensem, nie sądzisz? Przecież oni I TAK WIEDZĄ WIĘCEJ OD CIEBIE, nawet o Tobie..
@Bolter
Tak, masz rację, jak zawsze wiecie więcej od nas. Pokornie błagam o możliwość pokłonu w celebracji Twej chwały i proszę o zaszczyt wypolerowania Ci butów! O ostojo mądrości! Alfo i Omego!...
Żebyś się tak kiedyś udławił tą swoją pychą.

Bolter 08-06-2007 01:51

Nie mowie ze jestem niewiadomo kim i wiem niewiadomo ile wiedzialem poprostu o rzeczach ktorych wam niepowiedzieli wasi przwodcy no poprostu sprawy w tej wojnie zmieniaja sie szybko i nawet ja wielu rzeczy jeszcze niewiem niechodzi oto by czuc sie lepszym lecz by powiedziec wam otym ze tez niewiecie wszystkiego no poprostu.

@ Misiek Sram na to co powiedza i pomysla inni o tym poscie przejmujesz sie tym to znaczy ze niedorosles ^^

A jesli chodzi o rekrutacje to ze mnie zrekrutowali to niebyl akt desperacji(przynajmniej z ich strony mzoe z mojej bo niemialem wyjscia a placic wam niebede) i przynajmniej nie dalem fraga jak ty( do tej pory) ^^ na Openie i czujesz sie mocniejszy? Powiesz mi ze zrobiles w tej wojnie wiecej niz ja? (mzoe ale niewiele wiecej) byles an kazdym spotkaniu latales na openie 90 knightem i dlatego sie czujesz lepszy? niesadze bo nadal mozesz gowno zrobic a nawet mniej niz ja ze tak powiem.

(Przypomne akcje z przed paru tyg a nawet miechow "misiekmen sie wychwalal a potem wybiegl na openie i zpadl na 4 sd? 5 ? pwoiedzmy i co na forum sie dzialo BOterzy Boterzy !! Szkoda ze wy jestescie swieci i nieuzywacie botow ^^)

A ja i tak tez w sumie malo moge ale wiem 1 ze przynajmniej ludzie z Eiv szanuja moje zdanie. ( a po waszych postach twierdze ze macie malo do gadania w tym aliance all podpozadkowani Gaurze co on powie to robicie pewnie 0 sprzeciwu)

Bolter 08-06-2007 01:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1471085)
Miałem się już nie udzielać na tym forum bo poziom dyskusji jest wybitnie zaniżany ostatnio, ale w sumie... to najpierw zaległe sprawy:
@Seq
To Czekal podszedł do mnie, nie ja do Czekala. I nie kozakuj tak bo jeszcze nikogo nie zabiłeś na tej wojnie, a padłeś już kolejny raz ;)

I sprawy aktualne:
@Szczuru
Gdybyś miał prawo do głosowania to EiV już dawno by gryzło trawę, i póki co może lepiej zostaw dowodzenie i wybieranie swoim leaderom. Na szczęście ciągle nie znaczysz na tej wojnie więcej odemnie, a ja znaczę bardzo niewiele, więc resztę sobie sam dopisz (bez urazy)
@Misiek
Nie wiem czy robisz to dla przekory, zabawy czy też żartu, ale gadanie z nimi mija się z sensem, nie sądzisz? Przecież oni I TAK WIEDZĄ WIĘCEJ OD CIEBIE, nawet o Tobie..
@Bolter
Tak, masz rację, jak zawsze wiecie więcej od nas. Pokornie błagam o możliwość pokłonu w celebracji Twej chwały i proszę o zaszczyt wypolerowania Ci butów! O ostojo mądrości! Alfo i Omego!...
Żebyś się tak kiedyś udławił tą swoją pychą.

A co do ciebie nieczuje do ciebie urazy ale fakt jest taki gdyby szczuru znaczyl tyle co ty to by niebyl w Eiv tylko pobocznym typem ktory od czasu do czasu pomoze kogos bloknac i zabic.(1 slowem popychadlem badz waflem)

Nienapisalem ze wiem wiecej o misiek menie niz on sam o sobie tylko o sytuacji uwas w aliance pozdro:*

Szczuru.pl 08-06-2007 01:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1471222)
A co do ciebie nieczuje do ciebie urazy ale fakt jest taki gdyby szczuru znaczyl tyle co ty to by niebyl w Eiv tylko pobocznym typem ktory od czasu do czasu pomoze kogos bloknac i zabic.(1 slowem popychadlem badz waflem)

Kiko bro :**** a Callastus sro !!!! :D:D:D:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:01.