Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Legendy i Bohaterowie Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129981)

kamsz 14-05-2008 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2056750)
Ta a po zeskanowaniu na virusscan.jotti.org strona sobie jaja zrobila i pokazala taki wynik :/ Blaznem to jestes raczej ty lal

jotti nie jest wiarygodnym zrodlem do skanowania plikow, wystarczy plik zarazony wirusem o takiej samej nazwie przeskanowany przez kogos wczesniej i jotti pokaze, ze plik, ktory skanujesz byl juz skanowany i byl zainfekowany

poczytaj moze troche zanim bedziesz probowac byc 'fajniusi', eh? wyszukales jakas pierwsza lepsza nazwe trojana zwiazanego z tibia i probujesz zablysnac

wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat)

Smokuu 14-05-2008 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2056757)
jotti nie jest wiarygodnym zrodlem do skanowania plikow, wystarczy plik zarazony wirusem o takiej samej nazwie przeskanowany przez kogos wczesniej i jotti pokaze, ze plik, ktory skanujesz byl juz skanowany i byl zainfekowany

nie wiedziałem tego :o

Cytuj:

poczytaj moze troche zanim bedziesz probowac byc 'fajniusi', eh? wyszukales jakas pierwsza lepsza nazwe trojana zwiazanego z tibia i probujesz zablysnac

Nie proboje byc fajniusi bo i tak juz jestem. Ta szukalem ale po moich plikach tekstowych ktore mam na kompie. Hm Czyli to jednak jest wirus do tibi? Teraz juz wszystko jasne lol. Proboj dalej przekonywac ze zmyslam :)

kamsz 14-05-2008 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2056778)
nie wiedziałem tego :o

Nie proboje byc fajniusi bo i tak juz jestem. Ta szukalem ale po moich plikach tekstowych ktore mam na kompie. Hm Czyli to jednak jest wirus do tibi? Teraz juz wszystko jasne lol. Proboj dalej przekonywac ze zmyslam :)

to juz wiesz, nie wiem czy to jest wirus do tibii czy nie, zreszta malo wiarygodny jestes :) kartoteke wirusow prowadzisz? twoja historia kupy sie nie trzyma

bajkopisarzem to ty nie zostaniesz, trollowanie ci lepiej wychodzi

Smokuu 14-05-2008 18:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2056791)
to juz wiesz, nie wiem czy to jest wirus do tibii czy nie, zreszta malo wiarygodny jestes :) kartoteke wirusow prowadzisz? twoja historia kupy sie nie trzyma

bajkopisarzem to ty nie zostaniesz, trollowanie ci lepiej wychodzi

Plik zapisalem, walnalem do foldera z innymi a ze nie usuwalem go od tamtego czasu to sie ma :) Dopiero stanowczo powiedziales ze znalazlem wirusa do tibi wiec nie motaj sie stary, bo tylko sie pograzasz, Ta i nie wiem w ktorym momencie to sie nie trzyma kupy, oswiec mnie blz.

Jesli jestes taki rasowy znawca to podaj z Laski swojej Profesjonalna strone do skanowania pliczkow, Napewno przyda sie to mi i innym forumowiczom zaglądajacym tu :)

Medivh Shady 14-05-2008 18:48

Cytuj:

Nie znasz mnie to nie mow do mnie dzieciaku nawet jesli wnioskujesz to po moich postac, nie proboj byc sprytny bo ci to nie wychodzi niestety oO
Lol a ciebie ktos wogole zna ? anonimie ?

gigoro 14-05-2008 18:48

nvm [10 znakow]

kamsz 14-05-2008 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2056801)
Plik zapisalem, walnalem do foldera z innymi a ze nie usuwalem go od tamtego czasu to sie ma :) Dopiero stanowczo powiedziales ze znalazlem wirusa do tibi wiec nie motaj sie stary, bo tylko sie pograzasz, Ta i nie wiem w ktorym momencie to sie nie trzyma kupy, oswiec mnie blz.

Jesli jestes taki rasowy znawca to podaj z Laski swojej Profesjonalna strone do skanowania pliczkow, Napewno przyda sie to mi i innym forumowiczom zaglądajacym tu :)

folderu*, a jaka pewnosc masz, ze to plik odemnie? bo mam watpliwosci :) skoro napisales, ze uzywalem wirusa do 'hackowania' dpft to chyba jakis wirus do tibii, logika? przykro mi, ze nie potrafisz tego zauwazyc

pozatym, skoro mialem zamiar 'hackowac' dpft to z jakiej racji gralem dalej na arcanii jeszcze dluuuuugo i mialem calkiem dobre stosunki z niektorymi ludzmi z dpft? przeciez po takiej akcji to mnie powinni zhuncic, zrookowac i w ogole, foch!

nie ma 'profesjonalnej' strony do skanowania plikow, najlepszym antywirusem jest mozg i doswiadczenie

@ajgor

co nie zmienia faktu, ze ipchanger nie byl zainfekowany (gdyby byl to byscie juz dawno na rooku siedzieli, czyz nie?), a korzystanie z wlasnej wiedzy umozliwia mi to co robilem, wmf exploit nie jest szkodliwy dla kazdego windowsa xp, bo zostal odpowiednio zalatany i ma stanowic 'straszak', zeby dalej po stronie nie wedrowac

gniecik 14-05-2008 18:57

Cytuj:

nie nazwe pliku ale hash md5 n00b!

@hacki w dpft
kombe i haalis to moja sprawka :P ale pewnie haalis jeszcze o tym nie wie ze mial haka, bo co mialem brac? ostatnie bohy i 20k z dp? :]
btw gidekab thx za sova, za 150zl jakiemus dzieciakowi poszedl, lolo, a tobie za avengera;]
cador, fajna skrytka na 1kk kolo lozeczka byla :D

kamsz 14-05-2008 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gniecik (Post 2056817)
nie nazwe pliku ale hash md5 n00b!

@hacki w dpft
kombe i haalis to moja sprawka :P ale pewnie haalis jeszcze o tym nie wie ze mial haka, bo co mialem brac? ostatnie bohy i 20k z dp? :]
btw gidekab thx za sova, za 150zl jakiemus dzieciakowi poszedl, lolo, a tobie za avengera;]
cador, fajna skrytka na 1kk kolo lozeczka byla :D

hash md5 wprowadzono stosunkowo niedawno, jotti wczesniej sie opieral na nazwach plikow (zanim stal sie 'mega wiarygodnym zrodlem wszystkiego')

Smokuu 14-05-2008 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kamsz (Post 2056808)
folderu*, a jaka pewnosc masz, ze to plik odemnie? bo mam watpliwosci :) skoro napisales, ze uzywalem wirusa do 'hackowania' dpft to chyba jakis wirus do tibii, logika? przykro mi, ze nie potrafisz tego zauwazyc

pozatym, skoro mialem zamiar 'hackowac' dpft to z jakiej racji gralem dalej na arcanii jeszcze dluuuuugo i mialem calkiem dobre stosunki z niektorymi ludzmi z dpft? przeciez po takiej akcji to mnie powinni zhuncic, zrookowac i w ogole, foch!

nie ma 'profesjonalnej' strony do skanowania plikow, najlepszym antywirusem jest mozg i doswiadczenie

@ajgor

co nie zmienia faktu, ze ipchanger nie byl zainfekowany (gdyby byl to byscie juz dawno na rooku siedzieli, czyz nie?), a korzystanie z wlasnej wiedzy umozliwia mi to co robilem, wmf exploit nie jest szkodliwy dla kazdego windowsa xp, bo zostal odpowiednio zalatany i ma stanowic 'straszak', zeby dalej po stronie nie wedrowac

Pewnosc mam od Lukiego, gdzie ja ci napisalem wprost ze miales hakowac DPft? "Btw Kamsz nadal wpierdzielasz trojany do swoich uplołdowanych programow i probojesz kogos owalic czy juz ci sie to znudzilo ?" czytanie ze zrozumieniem sie klania :/
Bo lizales dupcie Nethowi to wystarczy.
Widzisz nawet Hell Kazi sobie historie z gg wymyslil zal to juz jest :/;/;/
A ty tlumacz sie dalej, Bye

kamsz 14-05-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2056826)
Pewnosc mam od Lukiego, gdzie ja ci napisalem wprost ze miales hakowac DPft? "Btw Kamsz nadal wpierdzielasz trojany do swoich uplołdowanych programow i probojesz kogos owalic czy juz ci sie to znudzilo ?" czytanie ze zrozumieniem sie klania :/
Bo lizales dupcie Nethowi to wystarczy.
Widzisz nawet Hell Kazi sobie historie z gg wymyslil zal to juz jest :/;/;/
A ty tlumacz sie dalej, Bye

mysl, mysl, mysl
w jakim celu mialbym rozsylac trojana co wg ciebie robilem dla dpft? zeby bylo fajnie i mieli wirusika na komputerze? to co napisales wprost krzyczy ironia, ze probowalem 'zhackowac' kogos, ale mi sie nie udalo

myslenie sie klania

dupy nikomu nie lizalem, nie lize i nie bede lizal - dpft moglo mnie zhuncic do woli, gdyby przedstawilo wiarygodne dowody, sklonny bylem wyjsc z sf/ih i dac sie 'zhuncic' jesli by takie przedstawilo, brak takich - gralem dalej.

historie ajgora wyjasnilem, wiedza umozliwia mi takie zagrywki, zazdrosny?

xoz 14-05-2008 19:10

wiedza? haha dobre!

kamsz 14-05-2008 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xoz (Post 2056845)
wiedza? haha dobre!

szary uzytkownik prawdopodobnie by czegos takiego nie zrobil, czyli tak - wiedza

gigoro 14-05-2008 19:17

A swoja droga to uwielbiam wszystkich anonimowych uzytkownikow forum, ktorzy wrzucaja na wszystkich na lewo i prawo tylko jakos boja sie przyznac kim sa, nawet na tej glupiej pixelowej gierce :<

Az mi sie przypomnial cytat
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Tibia
'Jesteś kwadratem, bijesz prostokąty – witamy w Tibii!'

xoz 14-05-2008 19:19

jesli nie jest na tyle inteligenty zeby zrozumiec 9.9*10^99 tutorialow dla ulomnych jak to zrobic to gl w zyciu

kamsz 14-05-2008 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez xoz (Post 2056869)
jesli nie jest na tyle inteligenty zeby zrozumiec 9.9*10^99 tutorialow dla ulomnych jak to zrobic to gl w zyciu

co nie zmienia faktu, zeby te tutoriale znalezc i cos z nich zrozumiec to trzeba miec jakas wiedze, gl

Filush_ 14-05-2008 21:49

a umiecie hakowac przez ip ?

gigoro 14-05-2008 22:27

ja umiem przez iq

notop 14-05-2008 22:28

@bart~

te twoje txt o ortografi,interpunkcji sa bardziej zalosne ,bo to jeyne do czego mozesz sie przyczepic.a co do bicia to widac na tibi kto pokazuje jak malym jest w domu chcac byc duzym w grze....

Crystal 14-05-2008 23:46

Dalibyście już sobie spokój :p

Bartholomew 15-05-2008 07:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 2057470)
@bart~

te twoje txt o ortografi,interpunkcji sa bardziej zalosne ,bo to jeyne do czego mozesz sie przyczepic.a co do bicia to widac na tibi kto pokazuje jak malym jest w domu chcac byc duzym w grze....

nie prawda, przyczepilem sie tez do innych rzeczy. umiesz czytac ?

wojna trwa

gigoro 15-05-2008 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartholomew (Post 2057718)
wojna trwa

Offtopic :F

Lafa 16-08-2008 23:57

nie wiedzialem ze ghaz sie na poi respi ale pewnie Pici lurowal ;d

Vorith 23-08-2008 00:02

A dla mnie legendą jest Sua za to, że jest kolejarzem!!!

Dlatego zatrzymuję się przed każdym przejazdem kolejowym myślę wtedy tylko o nim!

Co do moich wspomnień ze znanych ludzi to Luki Tharion przypominają się mi treningi z nim na senji i ab'dendriel nie wiem czy dobrze pamiętam ale swego czasu miałem na niego passy:) ale to były lvle w okolicy 30-40, w sumie jak się gra pałkiem to podstaw nauczyłem się od niego bo on miał początkowo długo wyższy lvl ode mnie:) No i Ucek Tharion bodajże rycek?

Jak już piszę post to wymienię parę osób które ja uważam za legendy nie robię rozróżnienia na grających i nie grających:

Luki tharion - poznałem go na 10 lvlu, grał wcześniej na titania i zawsze w moim odczuciu sporo znaczył w turtlesach,

Leszczu Dragonbreath - jak ja grałem był zawsze zajebiście nadziany i ostrymi jak brzytwa skillami co ważne ode mnie kupił SCA! Zawsze uważałem, że jest najbogatszy

Fosfik - wbrew pozorom nie był taki zły jak go wszyscy malowali, moim zdaniem gość miał głowę na swoim miejscu, twardy i stanowczy. Jak dla mnie połowa rzeczy o nich na forach to stek bzdur

Arris - wkurzał mnie bo też systematycznie expił:), ale wspominam nasz demon hunt 2 dni po 10h i kozackim lootem, jak tylko znajdę czas to zamieszczę zdjęcia,

Bedurion - dobry koxer dla mnie legenda bo pamiętam jak pojechałem do krakowa i chciałem się znim zobaczyć... przejechałem wtedy 200 km, byłem nawet na jego ulicy ale nie wyszedł się przywitać... bał się czy jaki grzyb?

Losari - też go dodam bo jak on 70 lvl miał to ja o trola na roku z 10 osobami walczyłem heheheheheh

Alunir - uważałem go za najlepszego palladyna i nie dlatego, że na siebie nie wypada głosować

Ares Dragoon - zacząłem z nim grać na danubi gdzie miałem zacząłem to on powiedział mi że shield trzeba trzymać w ręce a nie w miejscu na amunicje!

W sumie troszkę brakuje klimatu z tibii i 50 osobowego orszaku powitalnego w cafejkach w Rybniku czy Jastrzębiu, pytań co wczoraj jadłem i wogóle tego troszkę brakuje:P

Mlodzieniaszek 23-08-2008 00:18

To zzacznij grac znowu... czy moze praca i brak czasu?? :>

Picinhoxs 23-08-2008 09:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorith (Post 2240323)
A dla mnie legendą jest Sua za to, że jest kolejarzem!!!

Dlatego zatrzymuję się przed każdym przejazdem kolejowym myślę wtedy tylko o nim!

Co do moich wspomnień ze znanych ludzi to Luki Tharion przypominają się mi treningi z nim na senji i ab'dendriel nie wiem czy dobrze pamiętam ale swego czasu miałem na niego passy:) ale to były lvle w okolicy 30-40, w sumie jak się gra pałkiem to podstaw nauczyłem się od niego bo on miał początkowo długo wyższy lvl ode mnie:) No i Ucek Tharion bodajże rycek?

Jak już piszę post to wymienię parę osób które ja uważam za legendy nie robię rozróżnienia na grających i nie grających:

Luki tharion - poznałem go na 10 lvlu, grał wcześniej na titania i zawsze w moim odczuciu sporo znaczył w turtlesach,

Leszczu Dragonbreath - jak ja grałem był zawsze zajebiście nadziany i ostrymi jak brzytwa skillami co ważne ode mnie kupił SCA! Zawsze uważałem, że jest najbogatszy

Fosfik - wbrew pozorom nie był taki zły jak go wszyscy malowali, moim zdaniem gość miał głowę na swoim miejscu, twardy i stanowczy. Jak dla mnie połowa rzeczy o nich na forach to stek bzdur

Arris - wkurzał mnie bo też systematycznie expił:), ale wspominam nasz demon hunt 2 dni po 10h i kozackim lootem, jak tylko znajdę czas to zamieszczę zdjęcia,

Bedurion - dobry koxer dla mnie legenda bo pamiętam jak pojechałem do krakowa i chciałem się znim zobaczyć... przejechałem wtedy 200 km, byłem nawet na jego ulicy ale nie wyszedł się przywitać... bał się czy jaki grzyb?

Losari - też go dodam bo jak on 70 lvl miał to ja o trola na roku z 10 osobami walczyłem heheheheheh

Alunir - uważałem go za najlepszego palladyna i nie dlatego, że na siebie nie wypada głosować

Ares Dragoon - zacząłem z nim grać na danubi gdzie miałem zacząłem to on powiedział mi że shield trzeba trzymać w ręce a nie w miejscu na amunicje!

W sumie troszkę brakuje klimatu z tibii i 50 osobowego orszaku powitalnego w cafejkach w Rybniku czy Jastrzębiu, pytań co wczoraj jadłem i wogóle tego troszkę brakuje:P

A osławiony na arcani knajt picinhoxs?

Vorith 23-08-2008 11:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 2240348)
To zzacznij grac znowu... czy moze praca i brak czasu?? :>

Hehehe może jak pacc skręce to coś pogram:) Ciekawe kto ze starych graczy postać zachował:)

Zwiedzam_Anal 23-08-2008 12:12

Fosa I Picinhoxs

Cypeek 23-08-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorith (Post 2240323)

A jakby Tobie fotel wrósł w dupe to bys wyszedł? xD

Eti 14-09-2008 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vorith (Post 2240713)
Hehehe może jak pacc skręce to coś pogram:) Ciekawe kto ze starych graczy postać zachował:)

Wez ty sobie pograj ale grzebieniem na tych dlugich kudlach niemytych :D

a tak serio jaka by wojna nie bylo co by sie na arcani nie dzialao to zawsze wszyscy lali z ciebie i mieli 0 szacunku :D:D

a twoje histori jak dostales rabat na okna pcv do domu jak koles uslyszal ze jestes vorith i kilka innych historii .... podbilo arcanie :}

Ciacho1920 14-09-2008 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2268163)
Wez ty sobie pograj ale grzebieniem na tych dlugich kudlach niemytych :D

a tak serio jaka by wojna nie bylo co by sie na arcani nie dzialao to zawsze wszyscy lali z ciebie i mieli 0 szacunku :D:D

a twoje histori jak dostales rabat na okna pcv do domu jak koles uslyszal ze jestes vorith i kilka innych historii .... podbilo arcanie :}

Jaki z Ciebie grubasku jest brutal;* xD

Eti 20-09-2008 12:48

ciacho bo ci kaloryfer next time z mieszkania zabiore a zima idzie wiec wiesz ....

Fel'ixx 20-09-2008 12:59

Bartholomew, moglbys mi powiedziec kim jestes? bo zawsze sie zastanawialem i do dzis nei wiem xdddddddd

Notopeczek 26-09-2008 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eti (Post 2273087)
ciacho bo ci kaloryfer next time z mieszkania zabiore a zima idzie wiec wiesz ....

eti zdejmin jen koment kurde bo jak dzis zobaczylem to mialem pogrysc z nerwow podkladke pod myszke ale mnie powstrzymali;]

ywemytus 27-09-2008 14:43

notop co Ty sie przejmujesz, tosz straciles chara;D

Bartholomew 27-09-2008 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fel'ixx (Post 2273103)
Bartholomew, moglbys mi powiedziec kim jestes? bo zawsze sie zastanawialem i do dzis nei wiem xdddddddd

Sua Mea

@
a tak serio: nie gram juz bo pare lat temu przegralem wojne, niby teraz mam byc free ale mam za slaby refleks do tibii :x

Thuygioshok 27-09-2008 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ywemytus (Post 2279710)
notop co Ty sie przejmujesz, tosz straciles chara;D

to tylko gra idioto lol :|

Lucek93 27-09-2008 23:53

chce ktos sie poruchac ??

Faytah 28-09-2008 00:12

ruchanie dziefchyn jest dla peduauf,tfadziele w tibje grajom :cup:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43.