![]() |
Cytuj:
poczytaj moze troche zanim bedziesz probowac byc 'fajniusi', eh? wyszukales jakas pierwsza lepsza nazwe trojana zwiazanego z tibia i probujesz zablysnac wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
bajkopisarzem to ty nie zostaniesz, trollowanie ci lepiej wychodzi wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat) |
Cytuj:
Jesli jestes taki rasowy znawca to podaj z Laski swojej Profesjonalna strone do skanowania pliczkow, Napewno przyda sie to mi i innym forumowiczom zaglądajacym tu :) |
Cytuj:
|
nvm [10 znakow]
|
Cytuj:
pozatym, skoro mialem zamiar 'hackowac' dpft to z jakiej racji gralem dalej na arcanii jeszcze dluuuuugo i mialem calkiem dobre stosunki z niektorymi ludzmi z dpft? przeciez po takiej akcji to mnie powinni zhuncic, zrookowac i w ogole, foch! nie ma 'profesjonalnej' strony do skanowania plikow, najlepszym antywirusem jest mozg i doswiadczenie @ajgor co nie zmienia faktu, ze ipchanger nie byl zainfekowany (gdyby byl to byscie juz dawno na rooku siedzieli, czyz nie?), a korzystanie z wlasnej wiedzy umozliwia mi to co robilem, wmf exploit nie jest szkodliwy dla kazdego windowsa xp, bo zostal odpowiednio zalatany i ma stanowic 'straszak', zeby dalej po stronie nie wedrowac wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat) |
Cytuj:
@hacki w dpft kombe i haalis to moja sprawka :P ale pewnie haalis jeszcze o tym nie wie ze mial haka, bo co mialem brac? ostatnie bohy i 20k z dp? :] btw gidekab thx za sova, za 150zl jakiemus dzieciakowi poszedl, lolo, a tobie za avengera;] cador, fajna skrytka na 1kk kolo lozeczka byla :D |
Cytuj:
wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat) |
Cytuj:
Bo lizales dupcie Nethowi to wystarczy. Widzisz nawet Hell Kazi sobie historie z gg wymyslil zal to juz jest :/;/;/ A ty tlumacz sie dalej, Bye |
Cytuj:
w jakim celu mialbym rozsylac trojana co wg ciebie robilem dla dpft? zeby bylo fajnie i mieli wirusika na komputerze? to co napisales wprost krzyczy ironia, ze probowalem 'zhackowac' kogos, ale mi sie nie udalo myslenie sie klania dupy nikomu nie lizalem, nie lize i nie bede lizal - dpft moglo mnie zhuncic do woli, gdyby przedstawilo wiarygodne dowody, sklonny bylem wyjsc z sf/ih i dac sie 'zhuncic' jesli by takie przedstawilo, brak takich - gralem dalej. historie ajgora wyjasnilem, wiedza umozliwia mi takie zagrywki, zazdrosny? wg mnie legenda to fert mardo (zeby nie bylo, ze nie na temat) |
wiedza? haha dobre!
|
Cytuj:
A swoja droga to uwielbiam wszystkich anonimowych uzytkownikow forum, ktorzy wrzucaja na wszystkich na lewo i prawo tylko jakos boja sie przyznac kim sa, nawet na tej glupiej pixelowej gierce :<
Az mi sie przypomnial cytat Cytuj:
|
jesli nie jest na tyle inteligenty zeby zrozumiec 9.9*10^99 tutorialow dla ulomnych jak to zrobic to gl w zyciu
|
Cytuj:
a umiecie hakowac przez ip ?
|
ja umiem przez iq
|
@bart~
te twoje txt o ortografi,interpunkcji sa bardziej zalosne ,bo to jeyne do czego mozesz sie przyczepic.a co do bicia to widac na tibi kto pokazuje jak malym jest w domu chcac byc duzym w grze.... |
Dalibyście już sobie spokój :p
|
Cytuj:
wojna trwa |
Cytuj:
|
nie wiedzialem ze ghaz sie na poi respi ale pewnie Pici lurowal ;d
|
A dla mnie legendą jest Sua za to, że jest kolejarzem!!!
Dlatego zatrzymuję się przed każdym przejazdem kolejowym myślę wtedy tylko o nim! Co do moich wspomnień ze znanych ludzi to Luki Tharion przypominają się mi treningi z nim na senji i ab'dendriel nie wiem czy dobrze pamiętam ale swego czasu miałem na niego passy:) ale to były lvle w okolicy 30-40, w sumie jak się gra pałkiem to podstaw nauczyłem się od niego bo on miał początkowo długo wyższy lvl ode mnie:) No i Ucek Tharion bodajże rycek? Jak już piszę post to wymienię parę osób które ja uważam za legendy nie robię rozróżnienia na grających i nie grających: Luki tharion - poznałem go na 10 lvlu, grał wcześniej na titania i zawsze w moim odczuciu sporo znaczył w turtlesach, Leszczu Dragonbreath - jak ja grałem był zawsze zajebiście nadziany i ostrymi jak brzytwa skillami co ważne ode mnie kupił SCA! Zawsze uważałem, że jest najbogatszy Fosfik - wbrew pozorom nie był taki zły jak go wszyscy malowali, moim zdaniem gość miał głowę na swoim miejscu, twardy i stanowczy. Jak dla mnie połowa rzeczy o nich na forach to stek bzdur Arris - wkurzał mnie bo też systematycznie expił:), ale wspominam nasz demon hunt 2 dni po 10h i kozackim lootem, jak tylko znajdę czas to zamieszczę zdjęcia, Bedurion - dobry koxer dla mnie legenda bo pamiętam jak pojechałem do krakowa i chciałem się znim zobaczyć... przejechałem wtedy 200 km, byłem nawet na jego ulicy ale nie wyszedł się przywitać... bał się czy jaki grzyb? Losari - też go dodam bo jak on 70 lvl miał to ja o trola na roku z 10 osobami walczyłem heheheheheh Alunir - uważałem go za najlepszego palladyna i nie dlatego, że na siebie nie wypada głosować Ares Dragoon - zacząłem z nim grać na danubi gdzie miałem zacząłem to on powiedział mi że shield trzeba trzymać w ręce a nie w miejscu na amunicje! W sumie troszkę brakuje klimatu z tibii i 50 osobowego orszaku powitalnego w cafejkach w Rybniku czy Jastrzębiu, pytań co wczoraj jadłem i wogóle tego troszkę brakuje:P |
To zzacznij grac znowu... czy moze praca i brak czasu?? :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Fosa I Picinhoxs
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wez ty sobie pograj ale grzebieniem na tych dlugich kudlach niemytych :D a tak serio jaka by wojna nie bylo co by sie na arcani nie dzialao to zawsze wszyscy lali z ciebie i mieli 0 szacunku :D:D a twoje histori jak dostales rabat na okna pcv do domu jak koles uslyszal ze jestes vorith i kilka innych historii .... podbilo arcanie :} |
Cytuj:
|
ciacho bo ci kaloryfer next time z mieszkania zabiore a zima idzie wiec wiesz ....
|
Bartholomew, moglbys mi powiedziec kim jestes? bo zawsze sie zastanawialem i do dzis nei wiem xdddddddd
|
Cytuj:
|
notop co Ty sie przejmujesz, tosz straciles chara;D
|
Cytuj:
@ a tak serio: nie gram juz bo pare lat temu przegralem wojne, niby teraz mam byc free ale mam za slaby refleks do tibii :x |
Cytuj:
|
chce ktos sie poruchac ??
|
ruchanie dziefchyn jest dla peduauf,tfadziele w tibje grajom :cup:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |