Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Wyrównanie profesji (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132712)

Koltun 08-06-2007 18:08

ja czuje ze jak tak dalej pojdzie z tymi upkami to w tibi dzieci beda sie rodzic a starzy beda je od małego uczyc walic spearami w szczury...

Aversin 08-06-2007 18:08

Moim zdaniem update zapowiada się wspaniale. Najwyższy czas aby skille knighta dawały jakiś konkretny rezultat przy ataku.
Narzekacie, że z poziomem nie będzie tak bardzo wzrastała siła czarów i wytrenowany mag na niższym poziomie będzie walił podobnie do was ? Witajcie w świecie rycerzy !

M4r3X 08-06-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oharis (Post 1472494)
SZCZERZE !!!!!!!!!!!!!! TO ZJEBALISCIE TIBIE. poprzedni updejty jako tako rpzechodizly ale ten to juz rpzesada. Ta gra juz nie ma sensu. Nie bed emogl sobie zarzocic na sorka w hamera i pojsc klepac rotow ;/ Nie moge sobie na 9 knajta zarazocic w hamera i popekowac bo bedzie jakas tam redukcja sily!!!!!!!!!!!!!!!!!! CIPY ZJEBALY GRE........ Zastanawialem sie zeby na dnaich sobie pacc kupic. A tu widze że chuja ;/ zobacze jak to wszystko ebdzie wyglodalo po updejcie. Ale jezeli tak jak wy to rpzzedstawiacie to koncze z ta gra ;/ I nie zdziwie sie jak 70% stalych graczy zrobi to samo. TA GRA SIE ROBI BEZNADZIEJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zal mi cie =(

naucz sie czytac dokladnie newsy, a nawrzucać to możesz mamusi

Rumcajsek 08-06-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mylak (Post 1472633)
RUMCAJSEK MOZESZ MIEC DOSWIADCZENIE W RS'IE ALE nNIE W TIBII. I MASZ POMYLONY AVATAR (NIE TO FORUM)

Zabronisz mi go mieć?

Ksingming 08-06-2007 18:09

O kur** jaki to genialny pomysł żeby bronie były dostępne od określonego lvl. Pewnie tak to będzie że taki Fire sword będzie od 30lvl a Giant sword od 45lvl i wszyscy na małych lvl będą latali z katanami

Michnik of Celesta 08-06-2007 18:09

Większość tutaj osób narzeka , że ten update będzie do d*** , ale przecież dopóki go nie ma , nie wiemy jak będzie naprawdę a tu już prawie wszyscy narzekają. Dopiero jak już update będzie wprowadzony będzie można stwierdzić , że zmiany w nim zaszły na gorsze. Po prostu kwestia przyzwyczajenia się do nowości , przecież Tibia się rozwija...

Trang Oul 08-06-2007 18:09

Powiem krótko: nareszcie.

shiedel 08-06-2007 18:09

Wydaje mi się ze jezeli clipsoft nie zrobi czegos dla profesji magicznych to gra nimi bedzie ... zalosna , jak narazie knight i pall stana sie "magami" tyle czarów im dodadza i w dodatku all ofensywne a szczegolnie pallki, a dla profesji magicznych tylko odejma wychodzi na to ze mag , drut beda mieli tyle samo hp ,niejsza moc magiczna , a o skillu w obronie juz nie wspomne.

poszukiwacz przygód 08-06-2007 18:10

loololoooowo... ;PP
ale ciekawi mnie jedno... jesli spery nie beda upadac na glebe... to gdzie beda ;PP ;D

rutek322 08-06-2007 18:10

według mnie tylko tak gadacie , ja uważam że sorc dla większości z was jest najlepszym rozwiązaniem
1. wątpię żebyście dotarli do 80 levela...

a balansowanie postaci polega na tym żeby wszystkie były równe więc pall od sorca tez na pewno lepszy nie jest

Koltun 08-06-2007 18:10

wiecie co zal mi nas... my gadamy o naszych 30-80lvlach a co ma powiedziec taki MDW na takie zmieny... on sie musi w*****c jak mu bursty zabiora

Mylak 08-06-2007 18:11

rumcajsek . POPROSTU JESTEŚ IDIOTA :D

M4r3X 08-06-2007 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shiedel (Post 1472646)
Wydaje mi się ze jezeli clipsoft nie zrobi czegos dla profesji magicznych to gra nimi bedzie ... zalosna , jak narazie knight i pall stana sie "magami" tyle czarów im dodadza i w dodatku all ofensywne a szczegolnie pallki, a dla profesji magicznych tylko odejma wychodzi na to ze mag , drut beda mieli tyle samo hp ,niejsza moc magiczna , a o skillu w obronie juz nie wspomne.

ohhh? a gdy druidzi/sorce byli overpower to sobie cichutko siedziales bo lv'ek lecial? ;o

mazgier 08-06-2007 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waampirek (Post 1472566)
Racja, jak sie ma ~15 lat to nie dostaje sie kasy za free. A pracy oplacalnej nie ma w tym wieku, trzeba sie tez uczyc. W wieku 18-19 lat w to pzrestane grac, bo bede mial prace i brak czasu, studia, dziewczyne, i Bog wie co jescez. CO z tego wynika?

Wynika tyle, że jeśli w wieku ~15 lat nie potrafisz uczciwie zarobić własnymi rękami 30 zł na miesiąc to jesteś kolejnym kandydatem do spędzenia dorosłego życia na zasiłku dla bezrobotnych i marudzenia że "nie ma pracy na miarę Twoich aspiracji"... Żal.
Cytuj:

PARADOKS! PACC MA BYC TANSZY!
I NIE PIER*OLIC O ZASILANIU SERVEROW ANI O PLACACH DLA PRACOWNIKOW,
NA PRAWDE PRACY NAD TA GRA NIE JEST GIGANTYCZNIE DUZO, JAK NA POLROCZNE UPDATE'Y!

Dziecko drogie, a co Ty wiesz o kosztach prowadzenia jakiejkolwiek firmy albo o tym ile tak naprawdę pracy wymaga przygotowanie update'u??? (prawdę mówiąc mam wątpliwości czy wogóle wiesz co to znaczy pracować)

Cytuj:

Musialem sie wyrzycX(

Szkoda, że nauczyć się języka polskiego już nie musiałeś...

Waampirek 08-06-2007 18:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ksingming (Post 1472643)
O kur** jaki to genialny pomysł żeby bronie były dostępne od określonego lvl. Pewnie tak to będzie że taki Fire sword będzie od 30lvl a Giant sword od 45lvl i wszyscy na małych lvl będą latali z katanami

100% racji

Btw zmien podpis :evul:

Vrael 08-06-2007 18:12

Jak tak ma update wyglądać to bomba :D

adrius 08-06-2007 18:12

Tak se myśle ze jeśli nie dadzą żadnego czaru druidom to bedą na pewno najgorszą profesją bo nie bedą miały żadnych czarów atakujących oprócz exori vis,mort i flam. A knighci i pallki bedą mieli jakieś fajne czary.

Rumcajsek 08-06-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aduil (Post 1472636)
Tak, skilluj Ms, or Ed gl..

Kinie i palle będą robiły skille by mocno bić, a magiczni m-lvl. Za dobrze Ci było sie obijać tylko kupować runy i iść na expa?
Cytuj:

Jasne tylko, ze jedne runy maja "dzialac" slabiej a juz 2-gie nie? : 0

Masz mf-y tanio więc się ciesz.
Cytuj:

No jasne.. teraz bedzie nawet prosciej lol2?

To napisz do Cipów żeby nastawiali na PoI kilka orshów będziesz happy?
Cytuj:

A Najt nie ma Uhów.. ? A tak btw. nie mowie o leczeniu tylko o ilosci hp... podejdz do 3 Dragow na 70lvlu Ed a Ek.. zobaczymy kto predzej padnie.. lol2

Bez leczenia ani mf zapewne knight bo Ed-kiem sobie włączasz vitkę i już masz więcej hp niż kinia.

Sorcer_Pips 08-06-2007 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alix (Post 1472620)
Tak samo jak nikt nie kazał pallom wybierać tej profesji. Palkowie narzekali na łąmiące sie/znikające spiry. Dlaczego? Przecież "nikt im nie kazał wybierać takiej profesji" Nie wiesz dlaczego? Dlatego, że ta gra, jak każda, powinna być przyjemnością a nie nierówną walką w której kina od 8 lvl musiał skillować a w tym czasie sorc/drut już bil kolejne lvl.

Ja cię rozumiem, wybrałem palka z tą wiedzą że mi się speary łamią ale nigdy nie stękałem na to jak połowa ludzi bo wiedziałem co robię :)

Aversin 08-06-2007 18:13

Tak samo było z SP. Zaraz było 5 milionów postów o tym jak to się nie da grać, gra sux itd. Po wprowadzeniu update jakoś wszystko przycichło i okazało się, że najgłośniej krzyczeli ci, którym przeszkodziło to w utrzymywaniu ich macro farm.
Nie ma po co tak krzyczeć, jak na razie nie wiadomo o ile ta siła czarów ma zostać ograniczona, ani o ile siła ataków fizycznych wzrośnie.

Waampirek 08-06-2007 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mazgier (Post 1472655)
Wynika tyle, że jeśli w wieku ~15 lat nie potrafisz uczciwie zarobić własnymi rękami 30 zł na miesiąc to jesteś kolejnym kandydatem do spędzenia dorosłego życia na zasiłku dla bezrobotnych i marudzenia że "nie ma pracy na miarę Twoich aspiracji"... Żal.
Dziecko drogie, a co Ty wiesz o kosztach prowadzenia jakiejkolwiek firmy albo o tym ile tak naprawdę pracy wymaga przygotowanie update'u??? (prawdę mówiąc mam wątpliwości czy wogóle wiesz co to znaczy pracować)

Szkoda, że nauczyć się języka polskiego już nie musiałeś...

Wiecej niz ci sie wydaje...
Jakbys chcial wiedziec, inwestujesz, budujesz firme DLA ZYSKOW a nie dla jebanej zabawy, z firmy ZYJESZ z tibii nie. Roznica?

M4r3X 08-06-2007 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pebe83 (Post 1472662)
Tak samo było z SP. Zaraz było 5 milionów postów o tym jak to się nie da grać, gra sux itd. Po wprowadzeniu update jakoś wszystko przycichło i okazało się, że najgłośniej krzyczeli ci, którym przeszkodziło to w utrzymywaniu ich macro farm.
Nie ma po co tak krzyczeć, jak na razie nie wiadomo o ile ta siła czarów ma zostać ograniczona, ani o ile siła ataków fizycznych wzrośnie.

święta racja, a temat powinien byc zamknięty =f

Rumcajsek 08-06-2007 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mylak (Post 1472653)
rumcajsek . POPROSTU JESTEŚ IDIOTA :D

O widzisz! To sobie zwal! (O właśnie tylko co masz...)

Koltun 08-06-2007 18:15

zgadzam sie z adriusem jak tak dalej pojdzie to drut nie bedzie mial wogule czarow ofensywnych tylko co.... jakies siohy... co ci po siohu moze w teamie sie przydaje ale solo to co drut zrobi? NIC

Alix 08-06-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcajsek (Post 1472667)
O widzisz! To sobie zwal! (O właśnie tylko co masz...)

Ciiiii.... lepiej kogoś zignorować niż zniżać się do jego poziomu.

Mylak 08-06-2007 18:17

Co rumcajsek robi na forum o tibii dla inteligentnych ludzi

M4r3X 08-06-2007 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koltun (Post 1472668)
zgadzam sie z adriusem jak tak dalej pojdzie to drut nie bedzie mial wogule czarow ofensywnych tylko co.... jakies siohy... co ci po siohu moze w teamie sie przydaje ale solo to co drut zrobi? NIC

to nie graj druidem omfg, nikt cie do tego nie zmusza, a jesli juz mowisz ze druid najgorszy to ci powiem ze nie, bo sio bedzie takie samo, natomiast czary ofensywne w tym magów zostaną zmniejszone. O to ty sie nie martwy jak 'my' druidzi sobie poradzimy =)

Rumcajsek 08-06-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koltun (Post 1472668)

Hehe może do 666 lvla chodzić z tempest rodem na dragi 8o 8o
Ale naprawde, powinni im zrobić coś ofensywnego mocnego.

D Vampire Hunter 08-06-2007 18:18

jak zwykle cipki nas czyms zaskoczyly :P

Vaxasus 08-06-2007 18:19

Bardzo ciekawe.
Ja się cieszę że będzie więcej broni dla palladyna bo właśnie dziś zacząłem
Paladynem skilować.
Oby tego nie udupczyli.

Użytkowników czytajacych ten temat :288.

Rumcajsek 08-06-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mylak (Post 1472676)
Co rumcajsek robi na forum o tibii dla inteligentnych ludzi

Zapewne jest inteligentny. A co ty robisz?

M4r3X 08-06-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Funfel (Post 1472673)
brażenia zadawane przez wysoko poziomowych magów zostaną zredukowane. Prosimy zrozumieć, iż było to koniecznie do wyrównania profesji.

Tym cipom to kurwa jaja odpierdolic to malo -.-
Niech kurwa nie ruszaja sorca kutafony spierdolone. Dowiedzialem sie od pewnego tutora ze tzw ,, maly bonusik do lvla '' To bedzie cos takiego ze jezeli wbijemy 4 lvl magiem or druidem to dostaniemy o 4 hity wiecej z visa a nie odrazu gdy po jdenym lvl i 1 strzal z visa wiecej.

HUJ W DUPE CIPOM !!! SORC JEST I BĘDZIE POTEGA TIBI NA ZAWSZE !!!:evul:

/cry 1 /care 0

stary tekst: gdy udupili knightow/palkow ty sobie cichutko siedziales i biles lv? uwazajac sie za lepszego? tia ; )

shiedel 08-06-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M4r3X (Post 1472654)
ohhh? a gdy druidzi/sorce byli overpower to sobie cichutko siedziales bo lv'ek lecial? ;o

nie chodzi o lvl lol tylko o to ze jak dla jakiegos palla czy tez knighta sie zachce poszalec to bez problemu rozwali maga czy druta .. bo tyle co ms lub ed ma hp to plakac sie chce a leczenie typu exura gran bedzie slabsze to gdzie u sens? a obecnie przed update to zeby ms a szczegolnie ed sie zesral to nie zabije na rownym lvlu palla a szczegolnie knighta...X(:o:confused:

Waampirek 08-06-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcajsek (Post 1472678)
Ale naprawde, powinni im zrobić coś ofensywnego mocnego.

Wtedy byloby druid=sorc 8o
NIe maja pomysly cipy, to kombinuja

Aneviv 08-06-2007 18:20

Powiem tak: SUPEER.
Niemoge się już doczekać update:)

Alix 08-06-2007 18:21

Cytuj:

Niech kurwa nie ruszaja sorca kutafony spierdolone.

Bo co??!!?? Bo nie będziesz już bił 10 lvl dziennie na tombie?

Cytuj:

Dowiedzialem sie od pewnego tutora

Tak a ciocia, mojego wujka, który wyjechał na sezonowe zbieranie truskawek ma sąsiada Gje Ema i on mówił, że w tym UPDEJJCIEE to będzie 100 milionófff gje pe dla każdego!! żal.pl

Koltun 08-06-2007 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M4r3X (Post 1472675)
to nie graj druidem omfg, nikt cie do tego nie zmusza, a jesli juz mowisz ze druid najgorszy to ci powiem ze nie, bo sio bedzie takie samo, natomiast czary ofensywne w tym magów zostaną zmniejszone. O to ty sie nie martwy jak 'my' druidzi sobie poradzimy =)

szczerze to gram palem a drutem se uhy robie ale troszcze sie o inych ;p

niedlugo sie w tibi jebac bedzie mozna i lóżka nie beda do regenerowania many tylko spalania jej w nocy xD

Mylak 08-06-2007 18:22

JEstem inteligentniejszy od ciebie, bobie i przynajmniej mam sobie co zwalic.
@topic
może uhy podskocza w cenie bo na pacerze 1 bp 2,5 k

Sorcer_Pips 08-06-2007 18:23

Cytuj:

PARADOKS! PACC MA BYC TANSZY!
I NIE PIER*OLIC O ZASILANIU SERVEROW ANI O PLACACH DLA PRACOWNIKOW,
NA PRAWDE PRACY NAD TA GRA NIE JEST GIGANTYCZNIE DUZO, JAK NA POLROCZNE UPDATE'Y!
Wiesz co? oni muszą utrzymać firmę, pracowników, opłacać serwery co miesiąc ty myślisz że oni mają to wszystko za darmo? śmieszny jesteś...

Emcess 08-06-2007 18:23

@Rumcajsek
To jak druidzi będą mieli ofensywe to sorce sio?

Emcess.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:59.