![]() |
ja czuje ze jak tak dalej pojdzie z tymi upkami to w tibi dzieci beda sie rodzic a starzy beda je od małego uczyc walic spearami w szczury...
|
Moim zdaniem update zapowiada się wspaniale. Najwyższy czas aby skille knighta dawały jakiś konkretny rezultat przy ataku.
Narzekacie, że z poziomem nie będzie tak bardzo wzrastała siła czarów i wytrenowany mag na niższym poziomie będzie walił podobnie do was ? Witajcie w świecie rycerzy ! |
Cytuj:
naucz sie czytac dokladnie newsy, a nawrzucać to możesz mamusi |
Cytuj:
|
O kur** jaki to genialny pomysł żeby bronie były dostępne od określonego lvl. Pewnie tak to będzie że taki Fire sword będzie od 30lvl a Giant sword od 45lvl i wszyscy na małych lvl będą latali z katanami
|
Większość tutaj osób narzeka , że ten update będzie do d*** , ale przecież dopóki go nie ma , nie wiemy jak będzie naprawdę a tu już prawie wszyscy narzekają. Dopiero jak już update będzie wprowadzony będzie można stwierdzić , że zmiany w nim zaszły na gorsze. Po prostu kwestia przyzwyczajenia się do nowości , przecież Tibia się rozwija...
|
Powiem krótko: nareszcie.
|
Wydaje mi się ze jezeli clipsoft nie zrobi czegos dla profesji magicznych to gra nimi bedzie ... zalosna , jak narazie knight i pall stana sie "magami" tyle czarów im dodadza i w dodatku all ofensywne a szczegolnie pallki, a dla profesji magicznych tylko odejma wychodzi na to ze mag , drut beda mieli tyle samo hp ,niejsza moc magiczna , a o skillu w obronie juz nie wspomne.
|
loololoooowo... ;PP
ale ciekawi mnie jedno... jesli spery nie beda upadac na glebe... to gdzie beda ;PP ;D |
według mnie tylko tak gadacie , ja uważam że sorc dla większości z was jest najlepszym rozwiązaniem
1. wątpię żebyście dotarli do 80 levela... a balansowanie postaci polega na tym żeby wszystkie były równe więc pall od sorca tez na pewno lepszy nie jest |
wiecie co zal mi nas... my gadamy o naszych 30-80lvlach a co ma powiedziec taki MDW na takie zmieny... on sie musi w*****c jak mu bursty zabiora
|
rumcajsek . POPROSTU JESTEŚ IDIOTA :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw zmien podpis :evul: |
Jak tak ma update wyglądać to bomba :D
|
Tak se myśle ze jeśli nie dadzą żadnego czaru druidom to bedą na pewno najgorszą profesją bo nie bedą miały żadnych czarów atakujących oprócz exori vis,mort i flam. A knighci i pallki bedą mieli jakieś fajne czary.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak samo było z SP. Zaraz było 5 milionów postów o tym jak to się nie da grać, gra sux itd. Po wprowadzeniu update jakoś wszystko przycichło i okazało się, że najgłośniej krzyczeli ci, którym przeszkodziło to w utrzymywaniu ich macro farm.
Nie ma po co tak krzyczeć, jak na razie nie wiadomo o ile ta siła czarów ma zostać ograniczona, ani o ile siła ataków fizycznych wzrośnie. |
Cytuj:
Wiecej niz ci sie wydaje... Jakbys chcial wiedziec, inwestujesz, budujesz firme DLA ZYSKOW a nie dla jebanej zabawy, z firmy ZYJESZ z tibii nie. Roznica? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
zgadzam sie z adriusem jak tak dalej pojdzie to drut nie bedzie mial wogule czarow ofensywnych tylko co.... jakies siohy... co ci po siohu moze w teamie sie przydaje ale solo to co drut zrobi? NIC
|
Cytuj:
Ciiiii.... lepiej kogoś zignorować niż zniżać się do jego poziomu. |
Co rumcajsek robi na forum o tibii dla inteligentnych ludzi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale naprawde, powinni im zrobić coś ofensywnego mocnego. |
jak zwykle cipki nas czyms zaskoczyly :P
|
Bardzo ciekawe.
Ja się cieszę że będzie więcej broni dla palladyna bo właśnie dziś zacząłem Paladynem skilować. Oby tego nie udupczyli. Użytkowników czytajacych ten temat :288. |
Cytuj:
|
Cytuj:
stary tekst: gdy udupili knightow/palkow ty sobie cichutko siedziales i biles lv? uwazajac sie za lepszego? tia ; ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
NIe maja pomysly cipy, to kombinuja |
Powiem tak: SUPEER.
Niemoge się już doczekać update:) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
szczerze to gram palem a drutem se uhy robie ale troszcze sie o inych ;p niedlugo sie w tibi jebac bedzie mozna i lóżka nie beda do regenerowania many tylko spalania jej w nocy xD |
JEstem inteligentniejszy od ciebie, bobie i przynajmniej mam sobie co zwalic.
@topic może uhy podskocza w cenie bo na pacerze 1 bp 2,5 k |
Cytuj:
|
@Rumcajsek
To jak druidzi będą mieli ofensywe to sorce sio? Emcess. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:59. |