![]() |
Oooo tak, ROLUS mordą o ziemię 4x!
|
Ta.. Ja i Iomer moze i padlismy 4 razy ale jak ty mogles padac skoro nie ma Cie na battlach albo gdzies sie kryjesz. Z reszta ty padles obok swoich od naszych noob charów to sie liczy za 10.
Czasami mi sie wydaje ze ty te wojne prowadzisz na forum, robiac z siebie idiote,taki masz w to wkład. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Po prostu srać mi się chce, jak widzę tych waszych super patriotów z Ultimation i te ich teksty "OMFG U PL U NO WITH ULTIMATION FUCK ASSLICKER OMFG ŻYD qqq" 13:24 Edel Nelius [76]: a mi ceibie 13:24 Edel Nelius [76]: bo ze swe trzymasz 13:24 Edel Nelius [76]: a ty polak;] hail Damifirek! I błagam, nie pisz, że liże dupę Szwedom, jestem tchórzem albo padam od waszych noobów, na których będąc w 20 nie trudno zabić kogokolwiek po update (100+ lvle padający od noobcharów to była codzienność, jaka szkoda dla Was, że na obecną chwilę już przeszłość), po prostu sobie odpuść, bo już mnie pojeżdżaliście potężnie w ten sposób i zapadłem sie od tego pod ziemię. I PAMIENTAJCIE RZE POLSKA RZONDZI A SWE TO SOM ** *** **** :flaga_pl: |
@vuxes
Wszystko co robisz to twoja sprawa ale inni moga to oceniac i ty od tego nie uciekniesz. Nie mozesz miec pretensji, ze ktos ci mowi ze robisz zle, a skoro duzo osob tak mowi to znaczy ze cos w tym jest. Pomaganie szwedom z cruoris jest zle, bo oni sa zli (a raczej maja wnerwiajacy sposob bycia i lubia dominowac). A co najwazniejsze sa lojalni tylko wobec siebie i tak naprawde maja cie w dupie, wiec robisz z siebie osla (tak samo jak reszta tych zdrajcow). Poza tym jestem pewny, ze gdyby Ultimation rzadzilo ty bys byl w tej gildii, bo latwiej jest pomagac silniejszym, nie? |
Ale Vuxes tak wogle mi powiedz o co ty walczysz? I wogle czego buczysz?
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
P.S. Zapomniałem dodać, że walczę dla kumpli, którzy 'majom chunta i pejmenta za wspomaganie wroguw ultimacjon'. |
hauahua Ultimatjon mnie chunt ej czemu ja przecierz Polack :flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl::flaga_pl:
|
Moje zdanie co do tej wojny jest takie ze ult zapomniało z kim i o co walczy najpierw walczyli z pa potem ze swe a teraz to co oni robi to sie k*** w głowie nie mieści bo jak rozpoczynali wojnę to mieli wypędzić głownie noctrnow i karde a teraz to oni walczą przeciwko całemu serwerowi.
|
@Aego
Dobrze wiemy z kim walczymy <lol> @Vuxes Czyzbyscie mieli wczoraj gildiową wiglie?? wchodzę na selene o 2 a tu 0 ludzi od was online?? wytłumacz mi to plix |
Aego. Ja osobiscie wiekszym szacunkiem obdarowuje Puge, Norteca, Healka,Xana, Asmusa i innych ze starego Cruoris niz Takiego Kotiego, Larosa, Tiasesa, Alucarda. Mysle ze nie musze podawac powodow dla ktorych tak uwazam ?
|
@up
Nom, puge i reszta nie zeszmacili sie tak jak koti, czy alucard i zawsze byli razem, nigdy nie opuszczali swojego teamu. Dlatego watpie czy ultimation kiedykolwiek cos wygra.. |
Hevender w wigilie przemówił ludzkim głosem! Brawo :)
|
wchodzac na to forum mialem wam (Vuxesowi i temu pajacowi na D~) życzyc wesołych swiat etc. ale po ostatniej wypowiedzi tego pajaca up mi sie odechcialo
|
Rolus goes EMO!
|
Rolus widać źle odczytał moje intencje. Miałem na myśli to, że Hevender dostrzegł to co ja widzę już od dawna.
Wesołych Świąt! (Dla Ciebie Rolus tez :)) |
GADY KARDE:
Dec 25 2007, 21:57:29 CET Killed at Level 182 by Saphir Thor and by Lady of selena |
ojej straszne
|
Z tego co sie orientuje Koti i Laros to jedna osoba. Tiases i Alu nie walczą z ult i nie są w Cruoris. Puge przed tymi wojnami czyli około rok temu robił wielkie pa i wszyscy sie bali ze puge po boszki wpadnie:). Wojna ult z Cruoris zmniejszyła pa ale niewiadome kiedy sie to zakończy. Sądzę ze jeśli wojnę wygra ult lub Cruoris będzie pa i serwer będzie źle zarządzany:).
|
Ta wojna nigdy sie nie skonczy bo nikt sie nie podda :)
Zaczeła sie rok temu przed swietami mamy wiec rocznice . |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wojna zaczela się w styczniu 2007 roku wiec nie pierd0l glupot. Wczesniej tez chyba swe walczyli z polakami? Na selene przyszedlem w grudniu 2006, wiec niewiele wiem na ten temat |
no wlasnie! nie wrzucac na shifosa on ma czasem troche racji.
no i drogie dzieci.. troche szacunku.. dla starszych.. :D |
Własnie mialem na mysli to co napisal Dalv ze przez rok byl praktycznie tydzien pokoju wojne wypowiedzial w grudniu 2006 roku o ile pamietam Evalor Noctura piszac ze te swieta beda inne od wszystkich Ci co graja na tyle dlugo beda pamietac ten post a reszta zawodnikow co gra pol roku lub mniej nie wiem po co zabiera glos spamu mamy dosc na tym forum btw nie wazne ile mam lat gram bo lubie i nikomu nie powinno to przeszkadzac moje dzieci nie chodza przez to glodnie :)
PS. Chodzi mi o tzw wojne miedzy Cruoris a Ultimation---pomniejszych potyczek nie licze. |
Pragnę uściślić wypowiedź Shifosa.
24 grudnia Evalor napisał posta o nowej erze, parę dni później Master Macavelli wypowiedział wojnę. |
Nowej erze, w ktorej kazdy kto nie byl czlonkiem Cruoris mial sie bac zydow zeby nie wpadli i go nie zabili
|
Cytuj:
---zabili kilku h lev i byl zaczątek do wojny wtedy jeszcze w tym wszystkim brał udział Laros pomysły miał fajne ale niestety nie udało sie ale nie zapomne akcji jak stałes jak skała swe pisało coś do Ciebie a Ty na to ze lubisz w tym miejscu stac chodziło a to ze chroniłes drutów i innych sorów co siedzieli niżej---pełen szacunek za silne nerwy :) |
Iomer zawsze miał jaja no i żydowskie powiązania z Andrzejem Rammsym tez go chroniły. xP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nigdy nie lizałem się nikomu na Selenie. Widać Ty tylko takie sposoby znasz aby dostać się na szczyt, przykro mi ale mi nie były potrzebne. |
Cytuj:
'dasz pro?' |
@up
sell protection 10k. @2up Skad znasz Crosscut'a? @3up Nie mow zle o bliznim :| |
wykraczajac z tematu wojny na temat pomaranczy
kto ma better pg mode? eizix czy arcash? on napewno zrozumie ocb i od niego spodziewam sie odpowiedzi, do pvp nie bede sie wypowiadac bo nie znam pvp eizixa ;(. natomiast pvp arcasha jest niezle pamietam jak zostal sam na openie i "zaraz wam pokaze co to znaczy pvp" xd |
Cytuj:
|
To miales zakupione juz kiedys Premium Account? Co robiles na Cyclopolis?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@up spytaj sie kretynie mamy co to jest ironia, poza tym trzeba bylo zacytowac caly post a nie 1 zdanie
Cytuj:
|
O dziwo domyslilem sie, ze twoj post byl pisany z ironią... Tak samo, jak i moj, tylko, ze ty sie tego nie domysliles :<
Jakbym zacytowal calego posta, to moja wypowiedz stracilaby sens :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |