![]() |
Przez te normalne nazwy myślę, że będą drużynę z jakimś podrzędnym botem mylić;P(ale pogoń szczecin z tych "normalnych" nazw jest najlepsza)
Edit. Myślałem, że będzie jakaś "burza mózgów" a tu jedynie Sven o te marne grosze walczy. |
Cytuj:
A poza tym, jak będziemy w pierwszej lidze, to kto nas z botem pomyli? |
Robie ten klub żeby łapać doświadczenie więc będę grał w 1 składzie(ty też), więc jak będziemy się w B utrzymywać to będzie sukces ;)(jakoś mi odwaliło z tymi "więc")
|
Imo dajcie mnie do teamu
|
Nie potrzebowałbyś w drużynie 25 skillowego prawego pomocnika ? :>
|
Cytuj:
Edit: I nie ma chuja we wsi. Proszę o numer 3 |
Do usunięcia
|
Drużyna dopiero powstanie, a pierwszeństwo w zdobywaniu skili i doświadczenia są wszyscy z tego forum którzy grają w fs.
Edit. Cytuj:
A oto i nasza drużyna(podajcie numery które chcecie): http://img132.imageshack.us/img132/1079/squadkt7.jpg PP-Paint powah;P |
Chcę numer 13 !
|
Mi hacknęli konto w fsie xD Przed chwilą nowe założyłem. (nie mam już kg) Nie potrzebowałbyś Malluś obrońcy? ; >
|
Każda osoba się przyda tylko jakoś mało pomocników i napadów będzie;p
|
Ewentualnie mogę pomocnika zrobić.
|
Możesz zrobić obrońce wtedy będzie "komplet" bo 1 osoba z PKS myśli nad przejściem;)
|
Cytuj:
|
To zrobię obrońcę jak chciałem ;) Pojutrze powinienem już dostać gracza.
|
@Yoh
Pisałem, że jest 99% szans na stworzenie drużyny na razie siedź cicho bo dokładnej daty założenia nikt nie zna:P |
Jak nie będzie chętnych, to się napisze w ogłoszeniach i się paru łepków w POLE wyłapie.
|
UE ; <...
ddddd |
Tytus powiedział że niektórych z PKS'u odda mi za dość małą cenę(jeśli oni będą chcieli) więc trochę stary klub rozkradnę;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czego więcej chcieć? Edit. 10tys najprawdopodobniej jedynie sven będzie miał jako bramkarz, reszta koło 5tys ja sam mam teraz małą pensje bo kasa na razie nic nie daje. |
Cytuj:
Nie no, żartuję, tak naprawdę to zadowolą mnie marne 4 tyś. |
Cytuj:
Edit: Kpicie sobie? Yay ^___^ - 10 tysięcy. |
Cytuj:
|
A ja się powoli zaczynam wnerwiać, bo oprócz wykańczania to nic nie rośnie...
|
Ja numer 7 jak C.Ronaldo
|
Ban na 3 dni ^__^.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Marzenia????
|
Organizacja
Zostały najprawdopodobniej 3 tygodnie do założenie drużyny, nie wiem czy przeprowadzać sprawy organizacyjne tutaj czy w jakimś innym miejscu(IRC, komunikatory itp.). Podajcie swoje propozycje bo jest jeszcze wile rzeczy do uzgodnienia.
|
Konferencja na gg.
|
Konferencjona na gje gje.
A z rzeczy ważniejszych: Cytuj:
|
No to teraz moje staty xD
Ukryty tekst:
|
@Yoh i Sven
Jako, że wy dwaj jesteście najbardziej zaangażowani wszystkie sprawy omówimy we trzech podajcie swoje nr GG albo do mnie napiszcie(764444), jeżeli się uda sie zebrać to jestem dziś do około 22. |
Double >_>
|
O co chodzi z drużyną, jeśli mogę wiedzieć?
Ukryty tekst:
|
Tworzę drużynę w której będę zdobywał doświadczenie(skile też) i proponuje wszystkim z tibia.pl możliwość grania ze mną w 1 składzie.
|
Hmm.. można się załapać czy cuś?
Takie jakieś info ogólne co jak gdzie kiedy i co trzeba zrobić, robić, etc. ^^ |
Jakbys potrzebowal napastnika to napisz na gg lub PW xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:59. |