Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Ogolne wydarzenia.. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142326)

Vacek 09-09-2007 22:20

ehh sie malice dorobil rare teraz >: ] hammer of wrath, war horn, teddy bear i sporo innych rare :o

st1L 11-09-2007 22:44

Hmmm
Tengu
Inferno
Put To Death
Pickup Group
Oraz najbardziej mnie interesujaca, dopiero co powstala gildia Exoteric.
Jak dla mnie wyglada to ciekawie.
Chociaz Exoteric to pewnie tylko gildia majaca sprawdzic stan gotowosci danych osob;p
Jeszcze przed wojna WBK vs. Tengu cos takiego powstalo, o ile sie nie myle tez byl tam Master Bonczek- dostal hunta, bo Tengu uwazalo ze okradl kogos tam domek i ile dobrze pamietam

wr00n 11-09-2007 23:32

Te cioty z inferno nic nie zrobia.

Sephil 12-09-2007 00:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1648879)

za to ty robisz kazdemu loda

wr00n 12-09-2007 01:57

Nie smialbym wstepowac do tej branzy bo wiem ze z taka konkurencja jak ty nie mialbym szans. Jak tam ssanie i lizanie Nargorielowi?

Ps: Fajny masz outfit. Dziwie sie im ze oni sie jeszcze do ciebie odzywaja.
Pps: Pokazales klase jak bili skramera. Nie ma co.

Golden'Fanatyk 12-09-2007 10:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1648996)
Jak tam ssanie i lizanie Nargorielowi?

co prawda to prawda, leże ze smiechu 8o :D

Sephil 12-09-2007 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1648996)
Nie smialbym wstepowac do tej branzy bo wiem ze z taka konkurencja jak ty nie mialbym szans. Jak tam ssanie i lizanie Nargorielowi?

Nie wiem po co wogole odpisuje takiemu debilowi jak ty no ale masz.
Ps: Też mi się podoba moj outfit. Kto się do mnie odzywa ?
Pps: No faktycznie miałem sam dużo do powiedzenia na tylu. Ciekawe co ty byś zrobił.

@Falcon Morales: weź s*******aj czlowieku.

Dypek 12-09-2007 17:22

Nowa wojna ? :) Tengu Zkluceni? :D

Mispex 12-09-2007 18:33

Ciekawe,ciekawe..

wr00n 12-09-2007 21:09

Hahahahahah. Sephill zalosny jestes. Pamietam jak raz bohun sie z ciebie smial ze ty wciaz wierzysz ze on to paulinka i mu dajesz jakies tam itemki zajebiste na diablo II. A co do tego zajscia ze skramerem to po 1 nie byles sam bo bylo was 2. Po 2 mogles go uhac a on mogl dac X loga. Po 3 mogles zabic noob chary jezeli bales sie atakowac mainy potem przepchnac mainy i razem ze skramerem spierdolic na pustynie. A co ja bym zrobil? Zwolalbym kolegow z gildi na statek i kazal im uhac skramera a mu dac x loga.

Nowej wojny raczej nie bedzie bo my mielismy byc z hampishem a on dzisiaj przed ssem jak sobie pekowalismy bil nas razem z athwoodem. Swoja droga to hampe padlby jak szmata (mimo ze bylo nas 3 ja glowr i argon) tylko raz za wczesnie odliczylem a raz glowr z ue spudlowal. No ale trudno padnie przed next ssem o i ile w ogole odwazy sie przyjsc.

Sephil 12-09-2007 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1649671)
Hahahahahah. Sephill zalosny jestes. Pamietam jak raz bohun sie z ciebie smial ze ty wciaz wierzysz ze on to paulinka i mu dajesz jakies tam itemki zajebiste na diablo II. A co do tego zajscia ze skramerem to po 1 nie byles sam bo bylo was 2. Po 2 mogles go uhac a on mogl dac X loga. Po 3 mogles zabic noob chary jezeli bales sie atakowac mainy potem przepchnac mainy i razem ze skramerem spierdolic na pustynie. A co ja bym zrobil? Zwolalbym kolegow z gildi na statek i kazal im uhac skramera a mu dac x loga.

Nowej wojny raczej nie bedzie bo my mielismy byc z hampishem a on dzisiaj przed ssem jak sobie pekowalismy bil nas razem z athwoodem. Swoja droga to hampe padlby jak szmata (mimo ze bylo nas 3 ja glowr i argon) tylko raz za wczesnie odliczylem a raz glowr z ue spudlowal. No ale trudno padnie przed next ssem o i ile w ogole odwazy sie przyjsc.

LOL !
Po pierwsze nie daje tylko wymieniałem za przedmioty z tibi. Po 2 nie zajebiste tylko nic nie warte dla mnie śmieci. Ale jeżeli dla twojego kolegi sa zajebiste to nic tylko sie cieszyc.
Uhałem go i wołałem ludzi ale nikt nie zdażył przyjść. On padł na combo z ng wiec ciezko było we 2 wyuhac. Jak bym kogos zaatakował to bym sam padł. Wielki bohater kurwa sie znalazł w teorii , jakos nigdy cie nie widziałem "w akcji".

Pavvulonik 12-09-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sephil (Post 1649698)
LOL !
Po pierwsze nie daje tylko wymieniałem za przedmioty z tibi. Po 2 nie zajebiste tylko nic nie warte dla mnie śmieci. Ale jeżeli dla twojego kolegi sa zajebiste to nic tylko sie cieszyc.
Uhałem go i wołałem ludzi ale nikt nie zdażył przyjść. On padł na combo z ng wiec ciezko było we 2 wyuhac. Jak bym kogos zaatakował to bym sam padł. Wielki bohater kurwa sie znalazł w teorii , jakos nigdy cie nie widziałem "w akcji".

Bo sam byles na 1-2 ?

wr00n 12-09-2007 21:33

Widocznie masz slaby wzrok cioto. Na filmiku widac jak on padl wiec nie pierdol, jak padal to ani jednego uha w niego nie walnales. Przez pewien moment uhales a potem hujnia. A nikt nie chcial przyjsc no bo kto pomoze zlozdiejowi? Podsumowujac to pierdol sie na pysk szmato. Jezeli jakims cudem wrocimy na ten serwer to uwierz mi ze bedziesz ostro jechany.

@Pavulonik
on na zadnej nie byl.

Sephil 12-09-2007 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1649727)
Widocznie masz slaby wzrok cioto. Na filmiku widac jak on padl wiec nie pierdol, jak padal to ani jednego uha w niego nie walnales. Przez pewien moment uhales a potem hujnia. A nikt nie chcial przyjsc no bo kto pomoze zlozdiejowi? Podsumowujac to pierdol sie na pysk szmato. Jezeli jakims cudem wrocimy na ten serwer to uwierz mi ze bedziesz ostro jechany.

Podsumowujac to wszyscy u ciebie w rodzinie zdrowi ? Ostro przezywasz ta gre , nie widziałem wiekszej pizdy niz ty. Ja juz nie gram w tibie i raczej nie zaczne znowu wiec te "grozby" mozesz wsadzic swojej stare w dupe. Z mojej strony koniec i juz nie bede odpisywac na twoje godne pozalowania wypociny.

Pavvulonik: ja byłem retired długo przed i troche po ich wielkiej "wojnie".

Pavvulonik 12-09-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sephil (Post 1649747)
Podsumowujac to wszyscy u ciebie w rodzinie zdrowi ? Ostro przezywasz ta gre , nie widziałem wiekszej pizdy niz ty. Ja juz nie gram w tibie i raczej nie zaczne znowu wiec te "grozby" mozesz wsadzic swojej stare w dupe. Z mojej strony koniec i juz nie bede odpisywac na twoje godne pozalowania wypociny.

Pavvulonik: ja byłem retired długo przed i troche po ich wielkiej "wojnie".

To poco sie wypowiadasz na ten temat ?:confused:

Skramer 12-09-2007 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1648879)

Nawet sie nie zdziw.. ze jesli bedzie wojna to wam nie pomoge.. bo za takie texty to nikt by ci nie pomogl.. Ale wierze w to ze sa jeszcze ludzie z synergy ktorzy by potrzebowali mojej pomocy. A jesli sa to na pewno bym im pomogl.

Skramer 12-09-2007 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1649755)
To poco sie wypowiadasz na ten temat ?:confused:

Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena > Ogolne wydarzenia..

Z tego co widze to nie temat o wojnie :O

wr00n 12-09-2007 23:18

Retired po to zeby potem zalizac stronie ktora wygra i grac w spokoju? Sam jestes godny pozalowania w zasadzie to ta zalosc wrecz od ciebie bije. Moze wrocisz juz na swoje miejsce (pomiedzy nogi nargoriela).

@skramer
Zastanow sie nad trescia swojego 1 posta.

Waldo1910 13-09-2007 01:53

[quote=wr00n;1649910]Retired po to zeby potem zalizac stronie ktora wygra i grac w spokoju? Sam jestes godny pozalowania w zasadzie to ta zalosc wrecz od ciebie bije. Moze wrocisz juz na swoje miejsce (pomiedzy nogi nargoriela).

jak juz napisał był dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo retired przed wojną, conajmniej ze 3 miechy wiec o czym mowa

wr00n 13-09-2007 04:29

o tym ze po wojnie odrazu przestal byc retired

Syphilis 14-09-2007 12:13

09:50 Nargoriel [174]: abe
09:50 Nargoriel [174]: dont lvl more

10:24 Abe Kaytt [61]: i have payment?
10:24 Nargoriel [174]: boh
10:25 Abe Kaytt [61]: and i can exp yet?
10:25 Nargoriel [174]: no

W zwiazku z tym mam pytanie czy ten nargoriel mial gorszy dzien i zartowal czy mowil serio i niemoge expic teraz?

Pavvulonik 14-09-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Syphilis (Post 1651173)
09:50 Nargoriel [174]: abe
09:50 Nargoriel [174]: dont lvl more

10:24 Abe Kaytt [61]: i have payment?
10:24 Nargoriel [174]: boh
10:25 Abe Kaytt [61]: and i can exp yet?
10:25 Nargoriel [174]: no

W zwiazku z tym mam pytanie czy ten nargoriel mial gorszy dzien i zartowal czy mowil serio i niemoge expic teraz?

Tengu jak baby czasem maja okres i sie denerwuja no ale ten okres im nie przechodzi od wojny :p

Yake~ 15-09-2007 13:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n (Post 1649910)
Retired po to zeby potem zalizac stronie ktora wygra i grac w spokoju? Sam jestes godny pozalowania w zasadzie to ta zalosc wrecz od ciebie bije. Moze wrocisz juz na swoje miejsce (pomiedzy nogi nargoriela).

HAHAHA owned! cala prawda o Sephilu

Sephil 15-09-2007 15:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yake~ (Post 1652503)
HAHAHA owned! cala prawda o Sephilu

o cholera , rozgryzłeś mnie :~(

wr00n 16-09-2007 09:17

07:48 Warning! The murder of Wizo Daywalker was not justified.

Deemer 16-09-2007 10:51

WoW. Z nim też pekowaliście? 8o

Mapacza 16-09-2007 12:18

Gz fraga!!!; )

Vacek 16-09-2007 16:33

macie filmik/ ;]

wr00n 16-09-2007 16:43

Nie mamy filmiku.

@Deemer
Juz ci wszystko wyjasnilem. Nie wiedzialem ze byles z nami.

Sir-Babolek 17-09-2007 01:08

Brawo, Brawo szkoda tylko że przed SS'em :(, wstyd nie umiecie zrobić akcji np popołudniu / wieczorem / w nocy ? Ten frag pokazał że sie nas poprostu boicie : ) bo PZ locka nie zrobicie w innej porze niż wcześnie rano albo tuż przed SS'em.
Ale i tak brawo za ubicie Rune Maker'a XD

@@ Allken
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luksus (Post 1642034)
I co z tego? Przeciez chcesz tu grac. Zaakceptuj to ze bedziesz jeba*y i okradany...8o

Ty już byłeś Jeba*ny i Okradany XD (szczególnie to drugie)

wr00n 17-09-2007 06:45

No trudno zebym razem z glowrem we 2 poszedl na cala wasza gildie. A ten wasz runemaker to straszny noob bo padl w kilka sekund od 2 osob.

Pavvulonik 17-09-2007 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1655405)
Brawo, Brawo szkoda tylko że przed SS'em :(, wstyd nie umiecie zrobić akcji np popołudniu / wieczorem / w nocy ? Ten frag pokazał że sie nas poprostu boicie : ) bo PZ locka nie zrobicie w innej porze niż wcześnie rano albo tuż przed SS'em.
Ale i tak brawo za ubicie Rune Maker'a XD

@@ Allken

Ty już byłeś Jeba*ny i Okradany XD (szczególnie to drugie)

Wez ty sie zastanow co ty piszesz nobie jak niby kurwa maja we 2 zrobic sobie pz po ss przeciez to wiadome ze byscie zadzwonili po cale tengu i po 10 min wszyscy zerwali by sie z pracy i szkoly zeby zabic zerka i glowra :P bylo by was 50 na ich 2 i jak juz byscie zdobyli fraga to nomsi napisal by na forum ze osiagneliscie wielki sukces i fragneliscie 2 polaczkow w 50 jeeeeeee :P.Jedyna forma zabawy i w*****ania was na xerenie jest logowanie sie przed ssem i zabijanie takich nobow jak wizo.;)

Vacek 17-09-2007 22:42

[CHAR]Feloly Regeneration[/CHAR] ded :)

Sir-Babolek 18-09-2007 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1655525)
Wez ty sie zastanow co ty piszesz nobie jak niby kurwa maja we 2 zrobic sobie pz po ss przeciez to wiadome ze byscie zadzwonili po cale tengu i po 10 min wszyscy zerwali by sie z pracy i szkoly zeby zabic zerka i glowra :P bylo by was 50 na ich 2 i jak juz byscie zdobyli fraga to nomsi napisal by na forum ze osiagneliscie wielki sukces i fragneliscie 2 polaczkow w 50 jeeeeeee :P.Jedyna forma zabawy i w*****ania was na xerenie jest logowanie sie przed ssem i zabijanie takich nobow jak wizo.;)

Sukces już osiągneliśmy wykopując ich z serwera : ).

wrogonastawiony 18-09-2007 16:13

WY... ?! O.o

Freddd 18-09-2007 16:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1657144)

hahaha smieszny jestes :baby:

candy 18-09-2007 16:43

Cytuj:

Gratuluje. To byl wielki wyczyn. Wywaliliscie ich z serva majac duzo wieksze lvle i duzo wiecej ludzi, a przy tym straciliscie tyle fragow, ze policzyc ciezko.
Do tego ktos dal dla Tengu passy do venta Synergy.

Szczere gratulacje chlopacy. Nawet dzieci z podstawowki tego by nie dokonaly.
Tak trzymac!

Skramer 18-09-2007 18:13

Nie wiem czemu ale wciaz mi sie wydaje, ze gdyby nie bylo spy to byscie tak w pizde dostali ze mala glowa! aa i zapomnialem powiedziec

Sir babolek ty jebana cioto [;

Mattrixo123 18-09-2007 19:16

Cytuj:

Odezwal sie ten co najewiecej walczyl ;o

wr00n 18-09-2007 19:46

O widze ze sobie skramer na wiele pozwala. Czyzbys juz mial hunta?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:52.