Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   WAR!!! No Fear vs Lets Rule Again (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144747)

z3n3k 05-09-2007 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 1640741)
Oj kochanie nie opuszczaj mnie.. wiesz ze ja tego nie przezyje jesli zmienisz serva:( a propo Twoich checi to sie wcale nie dziwie ze Ci sie nie chce organizowac tego.. bo w NF to ciezko z organizacja.. nie ma zadnej motywacji do tego, a skoro Wy nie wierzycie ze Wam sie uda, to nie macie szans na cokolwiek.. Tak czy inaczej GL

Ja w to wierze lajtowo, ale naprawde już mi się nie chce !! xD

Princess Agusia 05-09-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 1640759)
Ja w to wierze lajtowo, ale naprawde już mi się nie chce !! xD

Ja Cie zmotywuje XD a tak w ogole mam fajnego pomysla zeby Kyra nie byla taka nudna.. ale to juz Ci na "osobnosci" powiem :) mam nadzieje ze sie zgodzisz^^

Pawlos II 05-09-2007 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 1640654)
Hmm... Możliwe, że pójdę a nawet bardzo prawdopodobne :p A co do reszty NF to nie interesuje mnie nawet czy sa retired czy nie ;d Jak będą mnie potrzebowali to będę, nie chce chce już mi się organizowac tego wszystkiego ;d ale specjalnie dla Pawlosa wyjde ;)

Czuje sie wyróżniony :D A szczerze mowiac Tibia dawno stracila urok.
Powalczyc mozna ale exp to nie to co kiedys ;d

Jovere'xik 05-09-2007 19:40

Może by zorganizować jakiś meczyk na kyrze :D albo gre w szachy albo warcaby xD

Princess Agusia 05-09-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1640906)
Może by zorganizować jakiś meczyk na kyrze :D albo gre w szachy albo warcaby xD

Ja mam lepszy pomysl - Lepiej zrobic jakies fajne OB - np.pomieszac LRA z NF, najlepiej losowo, albo zeby byly mniej wiecej wyrownane voc po obu straonach.. podzielic na 2 teamy.. i sobie powalczyc for fun , zapominajac na chwilke o tej durnej, nudnej wojnie... Zenus jakbys chcial cos takiego msg me .. ja reszte zalatwie ... Mr. Abo przynal mi racej ze to moglo by byc nawet fajne( ofc tylko jedna taka openka)..

Nide Wune 05-09-2007 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior (Post 1640441)
zal dupe sciska ze nie masz tyle kasy zebys ty mogl kupi ??

Jasne, najlepiej kupować chary niż samemu expić - ciekawe ilu pro to nowi ounerzy podszywający się pod starych, "wyexpionych" graczy.

;p

z3n3k 05-09-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nide Wune (Post 1640941)
Jasne, najlepiej kupować chary niż samemu expić - ciekawe ilu pro to nowi ounerzy podszywający się pod starych, "wyexpionych" graczy.

;p

Lepiej lizac dupe innym, tak jak ty to robiłeś Kulakowi ;<

@Agnieszka ;d

To narazie odpada ;d

Princess Agusia 05-09-2007 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 1640949)
Lepiej lizac dupe innym, tak jak ty to robiłeś Kulakowi ;<

@Agnieszka ;d

To narazie odpada ;d

no moze narazie jeszcze nie.. ale zastanow sie nad tym... to by moglo byc nawet ciekaweB)

z3n3k 05-09-2007 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 1640959)
no moze narazie jeszcze nie.. ale zastanow sie nad tym... to by moglo byc nawet ciekaweB)

Teraz akurat dzieją się inne ciekawe rzeczy na Kyra xD
You have left the guild.

qeenar lee 06-09-2007 10:38

:o Z3n3k opuscil nf?xd widac ze naprawde juz nie ma sily do nich i ze ci sie nie chce z nimi meczyc nie dziwie sie ;p
Zobaczmy co teraz sie bd dzialo na kyrze ;]

Princess Agusia 06-09-2007 13:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qeenar lee (Post 1641464)
:o Z3n3k opuscil nf?xd widac ze naprawde juz nie ma sily do nich i ze ci sie nie chce z nimi meczyc nie dziwie sie ;p
Zobaczmy co teraz sie bd dzialo na kyrze ;]

aff bedzie nudno jak dotychczas.. bo nikomu nie chce sie nic robic.. nawet na forum nie ma o czym pisac -a zenkowi wcale sie nie dizwie ze wyszedl z nf.. w sumie penwnie wiem nawet dlaczego :D ^^

Eabbol 06-09-2007 17:39

Dla niewtajemniczonych Zenek chciał za głowy Xoloriana i Hiszpanów dostać część władzy od Szwedów.
Więc nie zależy mu jak to niektórzy z Was mówią ze walczy przeciw pa tylko zależy mu chociaż na odrobince władzy.

Pawlos II 06-09-2007 21:06

neistety niezgodzilsimy sie :>

z3n3k 06-09-2007 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawlos II (Post 1642023)

Hhusauhasuhashusasahuauhssauhusa... No i zabrał głos największy przydupas Swe, który nic nie wie, ale próbuje się popisac chociaż na tibia.pl <wcześniej próbując przed nami na Ventrilo co mu nie wyszło> A co do propozycji to my ją dostaliśmy od Swe jeżeli chcielibyście wiedziec, ale jakoś nam się nie uśmiecha zostawianie Gedda i Esp w momencie kiedy chcą nam pomóc czy my im - to jest bez różnicy. Walczymy dalej chociaż ja już nie mam zbytnio czasu, ale to jeszcze nie koniec;]

Dwik 06-09-2007 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pawlos II (Post 1642023)

Jakie MY? Ty w LRA masz gowno do powiedzenia, w zasadzie jak w kazdej gildii w ktorej byles.

Pawlos II 06-09-2007 22:08

Dwik widze ze ty masz jakis uraz do mnie :>
Jak mozesz podaj mi na pm swoj rl name jestem ciekawy kto jest takim moim haterem xD

Princess Agusia 06-09-2007 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 1642089)
Hhusauhasuhashusasahuauhssauhusa... No i zabrał głos największy przydupas Swe, który nic nie wie, ale próbuje się popisac chociaż na tibia.pl <wcześniej próbując przed nami na Ventrilo co mu nie wyszło> A co do propozycji to my ją dostaliśmy od Swe jeżeli chcielibyście wiedziec, ale jakoś nam się nie uśmiecha zostawianie Gedda i Esp w momencie kiedy chcą nam pomóc czy my im - to jest bez różnicy. Walczymy dalej chociaż ja już nie mam zbytnio czasu, ale to jeszcze nie koniec;]

no coz, nic innego nie mozesz powiedziec przy takiej sytuacji jak wyszla8o:cup: chociaz ja liczylam ze sie dogadacie:(... a to ze nie koniec normalka jeszcze i tak sie wszystko pozmieniaB)

Eabbol 06-09-2007 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez z3n3k (Post 1642089)
Hhusauhasuhashusasahuauhssauhusa... No i zabrał głos największy przydupas Swe

Zenek spojrz sie na siebie, te wszystkie teksty co do aba pisales od poczatku "panowania szwedow" typu "czy bede mogl isc na wrl jezeli powiem gdzie mooth i herineey dali loga" ( nie pamietam nazwy tej gildi co w 7 byli wiec dlatego jej nie uzylem), albo twoje wczorajsze blagania o peace. Na dowów pragne zauwazyc ze wyszedles z Nf tak samo jak Tetro, Sairusek czy ervelio, ktory dzis wrocil. I pragne zauwazyc ze jednak xolorian i hiszpanie mieli ze szwedami pewien uklad, a ty bys byl skazany na lizanie dupy caly czas.

Dwik 07-09-2007 01:09

@eaboll
Sry ale sprawdzajac to o czym mowisz 'at fontes', wyszlo ze informacje ktore posiadasz sa raczej wyssane z palca.

z3n3k 07-09-2007 14:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eabbol (Post 1642241)
Zenek spojrz sie na siebie, te wszystkie teksty co do aba pisales od poczatku "panowania szwedow" typu "czy bede mogl isc na wrl jezeli powiem gdzie mooth i herineey dali loga" ( nie pamietam nazwy tej gildi co w 7 byli wiec dlatego jej nie uzylem), albo twoje wczorajsze blagania o peace. Na dowów pragne zauwazyc ze wyszedles z Nf tak samo jak Tetro, Sairusek czy ervelio, ktory dzis wrocil. I pragne zauwazyc ze jednak xolorian i hiszpanie mieli ze szwedami pewien uklad, a ty bys byl skazany na lizanie dupy caly czas.

No tak wtedy była inna sytuacja i musiałem tak robic żeby jak najdłużej utrzymac pokój bo nic innego mi nie pozostawało bo wojna była kwestią czasu, ale póki ludzie chcieli expic to się starałem. A co lizania dupy to śmieszne jest to co ty piszesz bo Gedd i Esp mają też w tym swój interes ^^ Co z tego, że wyszedłem z NF jak to i tak nic nie zmienia... Ja już tam nie chce rządzic :p

qeenar lee 07-09-2007 15:35

Czyli nastepna wojna przegrana przez Zenka i jego ekipe? nic nowego myslalem ze teraz chociaz poogladamy sobie jakies open battle
byla duza przewaga nf czyli jak zawsze przewaga i co ? w dupe wojna zal zenek zal ;]
Wyjdzccie na jakiegos opena czy sie bojicie ze "zgrani" szwedzi was roz*****a?;p:baby::baby:

Sergiej 07-09-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qeenar lee (Post 1642600)
Czyli nastepna wojna przegrana przez Zenka i jego ekipe? nic nowego myslalem ze teraz chociaz poogladamy sobie jakies open battle
byla duza przewaga nf czyli jak zawsze przewaga i co ? w dupe wojna zal zenek zal ;]
Wyjdzccie na jakiegos opena czy sie bojicie ze "zgrani" szwedzi was roz*****a?;p:baby::baby:

Wyszlismy wczoraj -.- i co swe?? kisielek w majteczki i glupie tlumaczenia ze malo na vencie lagi itp ...

it's_me 07-09-2007 15:58

Cytuj:

Wyjdzccie na jakiegos opena czy sie bojicie ze "zgrani" szwedzi was roz*****a?;p
zgrani w cudzyslowiu bo masz ta swiadomosc ze tu chodzi o bota?

z3n3k 07-09-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qeenar lee (Post 1642600)

Czy ja napisałem, że to koniec?? Poprostu nie będę już tak aktywny jak zawsze... A co do opena, to myślę, że długo nie będziecie czekac no bo wkońcu mamy weekend XD

qeenar lee 07-09-2007 16:15

Nie mowie o Botach bo botow uzywaja obydwie strony i wiem o tym doskonale uzylem cudzyslowa w slowie Zgrani poniewaz szwedzi sa lepiej zoraganizowani niz polacy i trzymaja sie w kupie przyklad? pierwszy lepszy open battle biegaja w grupie wylapuja Pojedyncze osoby. ok to czekam na ob ;p ;] chetnie se je obejrze ;]

Enjoy

Skibo 07-09-2007 16:52

Pablo free acc =O

Nutella16 07-09-2007 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qeenar lee (Post 1642663)
Nie mowie o Botach bo botow uzywaja obydwie strony i wiem o tym doskonale uzylem cudzyslowa w slowie Zgrani poniewaz szwedzi sa lepiej zoraganizowani niz polacy i trzymaja sie w kupie przyklad? pierwszy lepszy open battle biegaja w grupie wylapuja Pojedyncze osoby. ok to czekam na ob ;p ;] chetnie se je obejrze ;]

Enjoy

Ogarnij sie cioto

Princess Agusia 07-09-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sergiej (Post 1642621)
Wyszlismy wczoraj -.- i co swe?? kisielek w majteczki i glupie tlumaczenia ze malo na vencie lagi itp ...

hmmm dzien wczesniej nf nie wyszlo na open-.- i co nf ? kisielek byl w majteczkach a teraz cwaniakujecie ze swe wczoraj sie was bali.. nie wiem kogo tylko chcesz oszukac siebie czy ludzi czytajacych forum i nie majacych pojecia o tym co sie dzieje...zamiast pisac o kisielkach lepiej sie zorganizujcie i zrobcie cos sensownego :cup:pozdro

Nutella16 07-09-2007 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 1642911)
hmmm dzien wczesniej nf nie wyszlo na open-.- i co nf ? kisielek byl w majteczkach a teraz cwaniakujecie ze swe wczoraj sie was bali.. nie wiem kogo tylko chcesz oszukac siebie czy ludzi czytajacych forum i nie majacych pojecia o tym co sie dzieje...zamiast pisac o kisielkach lepiej sie zorganizujcie i zrobcie cos sensownego :cup:pozdro

Przeciez wy macie niby taka zajebista organizacje i wygrywacie wojne to czemu wczoraj nie wyszliscie powiedz mi a nie sie bronisz ze kilka dni temu nf nie wyszlo

Nide Wune 07-09-2007 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nutella16 (Post 1643072)
Przeciez wy macie niby taka zajebista organizacje i wygrywacie wojne to czemu wczoraj nie wyszliscie powiedz mi a nie sie bronisz ze kilka dni temu nf nie wyszlo

eNFy sa takie zajebiste ze mimo przewagi liczebnej bencki dostają oO xD

LRA nie wychodziło bo nie miało do kogo - heh jakies nf stały heh nf? a co to takiego? xD

Jovere'xik 07-09-2007 22:58

Oo Nide się odezwał.Ale lepiej było bez Ciebie na forum więc 'bye bye' :)

Nutella16 07-09-2007 23:01

Pffff jakie cioty z swe i gdzie ich organizacja xd znow nie wyszli lol hahahahahahahaah a moze sie boja ? xddd:D

AA i ciota Silveris sie zlozyl xdd

You recognize Silveris. He was killed by Nonix Dark.

Jovere'xik 07-09-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nutella16 (Post 1643267)
Pffff jakie cioty z swe i gdzie ich organizacja xd znow nie wyszli lol hahahahahahahaah a moze sie boja ? xddd:D

AA i ciota Silveris sie zlozyl xdd

Jak by byli ciotami to na ostatnim ob by nas nie rozjebali.Chyba, że masz lepsze określenie na Nf

Sep 07 2007, 17:39:18 CEST Died at Level 150 by a frost dragon
Tralla
Ale ded chyba od kiku jakiegoś.

Princess Agusia 07-09-2007 23:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nutella16 (Post 1643072)

Swe maja bardzo dobra organizacje, ale jak kazdy normalny czlowiek tez swoje zycie.. jesli nie ma ludzi to nie ma sensu wychodzic na open..bo po co ? pisanie o starchu tutaj jest nie na miejscu.. to nie strach to rozsadek

Valtuz88 07-09-2007 23:38

Swe scieli exivarian za to ze pomagal na openkach NF ktore go teraz olało 8o hail pl :)

Dementiev 07-09-2007 23:40

Mysle ze dzisiejsze zabicie Silveris'a bylo takim zacheceniem aby Swe wyszli na ob no ale widac ze dzis tez nie mieli Full teamu ; )

Og' 08-09-2007 11:23

ehh jak zawsze za duzo gadania a za malo roboty... ^^'

ebernardyn 08-09-2007 16:44

http://es.youtube.com/watch?v=7FwN_q-Wdo8

Ahahahha, ale lepy dostawał :D (Btw. to Gedd)

Elvvons 08-09-2007 16:44

[CHAR]Dagon von zarvorich[/CHAR]

+ Przeczytajcie sobie post Joana z tibi.com ;)

Eló

@UP

OWNED HAHAHHAHA XDDDDDDDDDd

Og' 08-09-2007 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ebernardyn (Post 1644224)
http://es.youtube.com/watch?v=7FwN_q-Wdo8

Ahahahha, ale lepy dostawał :D (Btw. to Gedd)

hehe made by Elder Sandra ;D
co do Dagona ;/ szkoda..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33.