![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja Cie zmotywuje XD a tak w ogole mam fajnego pomysla zeby Kyra nie byla taka nudna.. ale to juz Ci na "osobnosci" powiem :) mam nadzieje ze sie zgodzisz^^ |
Cytuj:
Powalczyc mozna ale exp to nie to co kiedys ;d |
Może by zorganizować jakiś meczyk na kyrze :D albo gre w szachy albo warcaby xD
|
Cytuj:
Ja mam lepszy pomysl - Lepiej zrobic jakies fajne OB - np.pomieszac LRA z NF, najlepiej losowo, albo zeby byly mniej wiecej wyrownane voc po obu straonach.. podzielic na 2 teamy.. i sobie powalczyc for fun , zapominajac na chwilke o tej durnej, nudnej wojnie... Zenus jakbys chcial cos takiego msg me .. ja reszte zalatwie ... Mr. Abo przynal mi racej ze to moglo by byc nawet fajne( ofc tylko jedna taka openka).. |
Cytuj:
;p |
Cytuj:
@Agnieszka ;d To narazie odpada ;d |
Cytuj:
no moze narazie jeszcze nie.. ale zastanow sie nad tym... to by moglo byc nawet ciekaweB) |
Cytuj:
You have left the guild. |
:o Z3n3k opuscil nf?xd widac ze naprawde juz nie ma sily do nich i ze ci sie nie chce z nimi meczyc nie dziwie sie ;p
Zobaczmy co teraz sie bd dzialo na kyrze ;] |
Cytuj:
aff bedzie nudno jak dotychczas.. bo nikomu nie chce sie nic robic.. nawet na forum nie ma o czym pisac -a zenkowi wcale sie nie dizwie ze wyszedl z nf.. w sumie penwnie wiem nawet dlaczego :D ^^ |
Dla niewtajemniczonych Zenek chciał za głowy Xoloriana i Hiszpanów dostać część władzy od Szwedów.
Więc nie zależy mu jak to niektórzy z Was mówią ze walczy przeciw pa tylko zależy mu chociaż na odrobince władzy. |
neistety niezgodzilsimy sie :>
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dwik widze ze ty masz jakis uraz do mnie :>
Jak mozesz podaj mi na pm swoj rl name jestem ciekawy kto jest takim moim haterem xD |
Cytuj:
no coz, nic innego nie mozesz powiedziec przy takiej sytuacji jak wyszla8o:cup: chociaz ja liczylam ze sie dogadacie:(... a to ze nie koniec normalka jeszcze i tak sie wszystko pozmieniaB) |
Cytuj:
|
@eaboll
Sry ale sprawdzajac to o czym mowisz 'at fontes', wyszlo ze informacje ktore posiadasz sa raczej wyssane z palca. |
Cytuj:
|
Czyli nastepna wojna przegrana przez Zenka i jego ekipe? nic nowego myslalem ze teraz chociaz poogladamy sobie jakies open battle
byla duza przewaga nf czyli jak zawsze przewaga i co ? w dupe wojna zal zenek zal ;] Wyjdzccie na jakiegos opena czy sie bojicie ze "zgrani" szwedzi was roz*****a?;p:baby::baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie mowie o Botach bo botow uzywaja obydwie strony i wiem o tym doskonale uzylem cudzyslowa w slowie Zgrani poniewaz szwedzi sa lepiej zoraganizowani niz polacy i trzymaja sie w kupie przyklad? pierwszy lepszy open battle biegaja w grupie wylapuja Pojedyncze osoby. ok to czekam na ob ;p ;] chetnie se je obejrze ;]
Enjoy |
Pablo free acc =O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeciez wy macie niby taka zajebista organizacje i wygrywacie wojne to czemu wczoraj nie wyszliscie powiedz mi a nie sie bronisz ze kilka dni temu nf nie wyszlo |
Cytuj:
LRA nie wychodziło bo nie miało do kogo - heh jakies nf stały heh nf? a co to takiego? xD |
Oo Nide się odezwał.Ale lepiej było bez Ciebie na forum więc 'bye bye' :)
|
Pffff jakie cioty z swe i gdzie ich organizacja xd znow nie wyszli lol hahahahahahahaah a moze sie boja ? xddd:D
AA i ciota Silveris sie zlozyl xdd You recognize Silveris. He was killed by Nonix Dark. |
Cytuj:
Sep 07 2007, 17:39:18 CEST Died at Level 150 by a frost dragon Tralla Ale ded chyba od kiku jakiegoś. |
Cytuj:
Swe maja bardzo dobra organizacje, ale jak kazdy normalny czlowiek tez swoje zycie.. jesli nie ma ludzi to nie ma sensu wychodzic na open..bo po co ? pisanie o starchu tutaj jest nie na miejscu.. to nie strach to rozsadek |
Swe scieli exivarian za to ze pomagal na openkach NF ktore go teraz olało 8o hail pl :)
|
Mysle ze dzisiejsze zabicie Silveris'a bylo takim zacheceniem aby Swe wyszli na ob no ale widac ze dzis tez nie mieli Full teamu ; )
|
ehh jak zawsze za duzo gadania a za malo roboty... ^^'
|
|
[CHAR]Dagon von zarvorich[/CHAR]
+ Przeczytajcie sobie post Joana z tibi.com ;) Eló @UP OWNED HAHAHHAHA XDDDDDDDDDd |
Cytuj:
co do Dagona ;/ szkoda.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |