Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   FIFA 2007- Turniej (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144871)

BlueMaster 27-08-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nadrill (Post 1625518)
Thor, jak na razie ja dzierżę berło największego cieniasa i wpuszczacza bramek, wybacz.

Zagraj ze mną o berło
GG:5677907

Davido16 27-08-2007 18:13

@Dark_Sven

na razie tylko 4 błędy ;)

LaCoSsSten 27-08-2007 18:21

Przegrana z JohnyV3
Arsenal 9:7 Ja Bayern Monachium

Kurdeeee..... Nie poszlo Mi ;/ :)):p

thx JohnyV3 za Mecz :):)

pozdrawiam LaCoSsSten !!

JohnyV3 27-08-2007 18:21

Spar z Lacossten :)

Arsenal - Bayern M.
9 - 7

I Kurw4 nie kos tak bo to wkurza ; | ehhe xD .. mecz byl rowny .. meka do 120 min .. ale miales przewage 3 bramek ehhehe xD

Spoko Lacosssten :)

Maggic 27-08-2007 18:53

Derby Londynu

Chelsea Londyn 9-5 Arsenal Londyn

http://img409.imageshack.us/img409/4308/beztytuurt9.jpg

Ok, panowie kończymy już z tym sparingowym spamem bo bez kitu Suen śię wkurzy i nam nogi z dupy powyrywa a tego chyba nie chcemy no nie??

BlueMaster 27-08-2007 18:57

Yoh Asakura mnie zabije,bo przegrałem z maggicem

Davido16 27-08-2007 19:00

Mi został rewanż z Mazurem i koniec ;) mam 9 pktów z 5 meczów ;/

JohnyV3 27-08-2007 19:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1625655)
Derby Londynu

Chelsea Londyn 9-5 Arsenal Londyn

http://img409.imageshack.us/img409/4308/beztytuurt9.jpg

Ok, panowie kończymy już z tym sparingowym spamem bo bez kitu Suen śię wkurzy i nam nogi z dupy powyrywa a tego chyba nie chcemy no nie??

Ja w tym meczu nie sterowalem Arsenalem .. zeby nie bylo ;p;p;) xD

BlueMaster 27-08-2007 19:21

Sparing,gg w profilu

Bezimienny13 27-08-2007 19:24

Sparing z _Dark_Svenem_
:cup: Inter (ja) 3:0 Milan (Sven)
:cup: Inter (ja) 7:6 Milan (sven)

BlueMaster 27-08-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bezimienny13 (Post 1625716)
Sparing z _Dark_Svenem_
:cup: Inter (ja) 3:0 Milan (Sven)
:cup: Inter (ja) 7:6 Milan (sven)

Gramy?Bo nuuuuudzi mi się

Dark Sven 27-08-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1625720)
Gramy?Bo nuuuuudzi mi się

Ja pierdole, przestań spamować. Załóż sobie bloga i tam się wyżalaj.

A ja już tabeli nie prowadze. Zrobie tabelke na koniec i już, bo ja sie nie mam zamiaru pieprzyć z masą spamu.

BlueMaster 27-08-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1625729)
Ja pierdole, przestań spamować. Załóż sobie bloga i tam się wyżalaj.

A ja już tabeli nie prowadze. Zrobie tabelke na koniec i już, bo ja sie nie mam zamiaru pieprzyć z masą spamu.

Jesteś zuo ;<

JohnyV3 27-08-2007 21:25

Rithien zawitaj czasami na hamachi albo napisz mi na gg bo nie mam z Toba kontaktu .. a mamy meczyk do rozegrania ;)

patrykxv 27-08-2007 22:01

Zwracam Honor dla Hoomika i Dark Seven'a jest mozliwe w jednym meczu przejsc spacerek i wygrac nawet 10:0 a w drugim przegrac .... Po sparingu z JohnymV3 doswiadczylem akurat takiej sytuacji:) 1 mecz 8:0 przegralem dzis rewanz byl tym razem 6:5 dla mnie:)

LaCoSsSten 27-08-2007 22:03

Wygrana z Bezimiennym13 !!B)

Ja Bayern Monachium 5:3 Inter Mediolan

dobrze gra.. Na koniec strzeliłem 2 bramki :D

pozdrawiam LaCoSsSten !!

patrykxv 27-08-2007 22:12

hehe widze ze poziom w miare wyrownany jest ja co prawda przegralem z nim 2 mecze ale po bardzo wyrownanej walce:) powodzenia 4all;] POSIADAMY WŁASNE LABORATORIUM BADAWCZO ROZWOJOWE TECHNOLOGII SMD, BGA, uBGA, CSP, FLIP CHIP WSPÓŁFINANSOWANE ZE SRODKÓW UNII EUROPEJSKIEJ KTÓRE ŚCIŚLE WSPÓŁPRACUJE Z Zakładem Technologii Aparatury Elektronicznej Wydziałem Elektroniki Mikrosystemów i Fotoniki Politechniki Wrocławskiej DZIĘKI CZEMU JESTEŚMY W STANIE ŚWIADCZYĆ USŁUGI SERWISOWE NA NAJWYŻSZYM ŚWIATOWYM POZIOMIE W CENIE FIRM LOKALNYCH! Wszystkie złożone naprawy wykonujemy w następującym zakresie usług: naprawy zasilaczy oraz różnego rodzaju przetwornic naprawa inwerterów lub wymiana w przypadku braku możliwości naprawy wymiana przetworników cyfrowo/analogowych wymiana procesorów, komponentów BGA reballing oraz endoskopowa inspekcja komponentów BGA programowanie procesorów oraz e-epromów naprawy elektronik matryc lub wymiana w przypadku braku możliwości naprawy wymiany lamp w matrycach naprawy wszelkiego rodzaju taśm, przewodów sygnałowych lub wymiany w przypadku braku możliwości naprawy. przeglądy okresowe telewizorów medycznych oraz przemysłowych regeneracje telewizorów medycznych oraz przemysłowych Wszystkie wymienione uszkodzenia usuwamy z największą starannością i dbałością o powierzony nam sprzęt przez klienta. Naszą Firmę tworzą przede wszystkim ludzie z pasją dla których ta praca to przede wszystkim przyjemność. Dodatkowym atutem są umiejętności zdobyte w takich międzynarodowych koncernach jak ASUS GIGABYTE oraz MSI. Nasi Serwisanci posiadają międzynarodowe certyfikaty IPC dzięki czemu mają Państwo pewność ,że dysponujemy wiedzą w nowatorskiej dziedzinie lutowania SMD, BGA, uBGA, CSP, FLIP CHIP i nie uczymy się na sprzęcie powierzonym przez klienta, a usługi wykonywane w naszej firmie są na najwyższym światowym poziomie. Wszystkie naprawy wykonujemy w naszej firmie i jako nieliczni na rynku nie podzlecamy usług innym firmom. Dzięki temu między klientem końcowym a serwisem nie ma pośredników, co ma znaczący wpływa na cenę usługi. Zapraszamy do sprawdzenia naszej wiarygodności w zakładce na stronie głównej. Firma A&D Serwis od wielu lat specjalizuje się w złożonych naprawach wszystkich modeli laptopów/notebooków i netbooków marki Acer. To właśnie dzięki wieloletniemu doświadczeniu oraz zdobyciu przez naszych specjalistów prestiżowych międzynarodowych certyfikatów IPC przy wykonywaniu złożonych napraw praktycznie nie ma dla nas rzeczy niemożliwych. Ograniczyć nas mogą jedynie wady laminatu takie jak delaminacja, dendryny, wyskery lub zaraza cynowa. Do wykonywanych złożonych napraw wykorzystujemy miedzy innymi: profesjonalne maszyny i urządzenia do lutowania elementów w technologii SMD, BGA, µBGA, CSP, FLIP CHIP oraz maszyny do reballingu niemieckiej firmy MARTIN GmbH. Endoskop oraz mikroskopy ERSA. Stacje lutownicze Ersa, Hakko, Weller, Salomon. Oscyloskopy Fluke, Tektronix, mierniki Fluke, Metex, Uni-t, mostki Mitac, kalibratory Minolta oraz Kamaya, autotrasformatory i transformatory separujące Muter, programatory Wellon oraz wiele innych wysokiej klasy przyrządów diagnostyczno pomiarowych wiodących światowych producentów pomagających uzyskać najwyższą skuteczność przeprowadzanych napraw sięgającą 98%.

JohnyV3 27-08-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez patrykxv (Post 1626036)
Po sparingu z JohnymV3 doswiadczylem akurat takiej sytuacji:) 1 mecz 8:0 przegralem dzis rewanz byl tym razem 6:5 dla mnie:)

Nooo .. to byl mczeyk :) .. musze sie zrehabilitowac za porazke :D heheh

BlueMaster 27-08-2007 22:28

Po zaciętym meczu na stadionie Benficki,Arsenal dostał olśnienia i wygrał bez problemów
3:2
@yoh Asakura
Dobrze że się nie dowiedziałeś o poprzednim spotkaniu

Kto zagra?Ja nie gospodarz

Mazur_Tibia...itd... 27-08-2007 23:02

Popierając uzytkownikow piszacych kilka stron wczesniej chce wypisania sie z turnieju poprzez tradycyjne... Bye Bye !! Valencia wolna...

BlueMaster 27-08-2007 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazur_Tibia...itd... (Post 1626189)
Popierając uzytkownikow piszacych kilka stron wczesniej chce wypisania sie z turnieju poprzez tradycyjne... Bye Bye !! Valencia wolna...

To ja za ciebie wejde
Bezzimienny chcesz grać hamachi napisz tam
Maggic gramy?
Zgadnijcie kto wygrał z Patrykxv w sparingu

Maggic 27-08-2007 23:08

Koniec Rozgrywek w grupie B
---------------Mecze------Pkt--------Strzelone-------Stracone
1.Patrykxv------6----------13
2.Davido--------6----------12
3.Maggic--------6----------10
4.Mazur---------6-----------0

@up - Jeżeli Sven się zgodzi możesz zastąpić Mazura...bo wtedy mam szanse na wyjście z grupy. Ale decyzja należy do Svena, jak się zgodzi wbijesz za Mazura.

LaCoSsSten 27-08-2007 23:09

Przegrana z JohnymV3 !!

AC Milan 5:4 Ja Chalsea Londyn

Kurwaa... na huj wychodzilem bramkarzem ;/;P:(:p

JohnyV3.. thx za 2 Mecze :))

JohnyV3 27-08-2007 23:11

Ja tez chce skonczyc tabele .. ale nie ma mojego rywala :(.

Spar z Lacosssten ;)

Milan - Bayern M.
6 - 2
Milan - Chelsea
5 - 4

To byly mecze hehe xD.

Davido16 27-08-2007 23:12

Koniec Rozgrywek w grupie B
---------------Mecze------Pkt--------Strzelone-------Stracone----Bilans--
1.Patrykxv------6----------13-----------10-----------------8--------+2----
2.Davido--------6----------12-----------12-----------------12----------0---
3.Maggic--------6----------10-----------11----------------13--------(-2)--
4.Mazur---------6-----------0-----------0-----------------0----------0---(wyp.)

Suma ---1 mecz-------2 mecz
Patryk~
Maggic - 5:4-------3-2-----------2-2
Davido - 5:4-------1-2-----------4-2

Davido~
Maggic - 8:7-------4-2-----------4-5
Patryk~ - 4:5------2-1-----------2-4

Maggic
Patryk - 4:5--------2-3-----------2-2
Davido - 7:8--------2-4-----------5-4

@edit

po szesnastej poprawie, w końcu tabelka jest poprawna :)

Maggic 27-08-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1626205)
To ja za ciebie wejde
Bezzimienny chcesz grać hamachi napisz tam
Maggic gramy?
Zgadnijcie kto wygrał z Patrykxv w sparingu

Ja 4-1 i 4-3 ;]

BlueMaster 27-08-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1626228)
Ja 4-1 i 4-3 ;]

A ja to co? ja z nim 4:3

JohnyV3 27-08-2007 23:27

Ejj nooB) Ma ktos kontakt z Rithien grupa 4 :):):)..bo musze zagrac z nim mecz ;| .. a pkt bys sie przydaly :D

BlueMaster 27-08-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JohnyV3 (Post 1626250)
Ejj nooB) Ma ktos kontakt z Rithien grupa 4 :):):)..bo musze zagrac z nim mecz ;| .. a pkt bys sie przydaly :D

A kiedy nasz mecz sparingowy nasz?

JohnyV3 27-08-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1626252)
A kiedy nasz mecz sparingowy nasz?

Moge teraz zagrac :)

Dark Sven 27-08-2007 23:42

Wy chyba na prawdę nie rozumiecie co się do was pisze, a wasze zachowanie w stosunku do mnie i innych użytkowników jest po prostu chamskie. Powiedziałem, że możecie wpisywać wyniki sparingów, ale nie powiedziałem, że tu panuje zasada róbta co chceta i biuro matrymonialne.

Prosze moderatora o zrobienie porządku tutaj. Jeżeli nie będzie porządku, zawiesze turniej na czas nie określony.

BlueMaster 28-08-2007 00:02

jutro ktoś musi ze mną zagrać

Vekegi 28-08-2007 00:09

z Bluemasterem ;) (on Arsenal of coz :D)

http://img159.imageshack.us/img159/3195/101copywt3.png

:<

a tu z czipsem ... Dark Svenem ! : P

http://img212.imageshack.us/img212/2...arksvener8.png

huhuhu ; PPPP

BlueMaster 28-08-2007 10:05

@up
Ham,prostak i zuo człowiek z ciebie ;<

LaCoSsSten 28-08-2007 10:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__ (Post 1626293)
Wy chyba na prawdę nie rozumiecie co się do was pisze, a wasze zachowanie w stosunku do mnie i innych użytkowników jest po prostu chamskie. Powiedziałem, że możecie wpisywać wyniki sparingów, ale nie powiedziałem, że tu panuje zasada róbta co chceta i biuro matrymonialne.

Prosze moderatora o zrobienie porządku tutaj. Jeżeli nie będzie porządku, zawiesze turniej na czas nie określony.

Dark Sven ... o co chodzi.. z tym Zamieszaniem całym ?:o Kurwaaa:(... ludzie weźcie sie do pracy grajcie.. i Nie pierdolcie jak stare baby.. Bo ten to bo ten Tamto ;/ LOL ;/ .... Spoko... Ma tu być porządek...

Dark Sven
Mam pytanko do ciebie... Jezeli pardzioch i Jędrek wypadli z turnieju moge ja zagrac za jednego z nich ... Dobry nawet jestem .... Jak mozesz to napisz mi na gg ... 9321907 lub napisz na forum posta :p

pozdrawiam LaCoSsSten :cup:

BlueMaster 28-08-2007 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaCoSsSten (Post 1626807)
Dark Sven ... o co chodzi.. z tym Zamieszaniem całym ?:o Kurwaaa:(... ludzie weźcie sie do pracy grajcie.. i Nie pierdolcie jak stare baby.. Bo ten to bo ten Tamto ;/ LOL ;/ .... Spoko... Ma tu być porządek...

Dark Sven
Mam pytanko do ciebie... Jezeli pardzioch i Jędrek wypadli z turnieju moge ja zagrac za jednego z nich ... Dobry nawet jestem .... Jak mozesz to napisz mi na gg ... 9321907 lub napisz na forum posta :p

pozdrawiam LaCoSsSten :cup:

Jeśli on to ja też !

LaCoSsSten 28-08-2007 11:40

Mecz z patrkxv !!

Benfica Lizbona 4:3 Ja Bayern Monachium
Rewanż
Ja Bayern Monachium 6:5 Benfica Lizbona

Ale skopał ... Podał bramkarzem do Mnie :))... a Roy Makaay Ale miał farta... z tą bramką Rui Costa bo wyszedłem bramkarzem za pole karne ;/ :D

Ale Wygrana sie Liczy !!! :D:cup:

BlueMaster 28-08-2007 11:41

Zagrajmy razem ok? 5677907 moje gg

ripper 28-08-2007 12:09

Niby nie mój turniej i ja nawet nie gram, ale mniejsza o to:
Weźcie wy się, kurwa, umawiajcie na pw, bo po coś ta opcja jest. Burdel czynicie.

patrykxv 28-08-2007 12:45

nom bo troszku balagan sie robi sparingi albo PW albo przez GG no ewentualnie Hamachi:) nie spamujmy tutaj albo zalozmy nowy temat wyniki sparingow i tam sobie wpisujmy i chwalmy sie osiagnieciami:) Firma Centrum Serwisowe zajmuje się profesjonalną naprawą telewizorów LCD oraz Plazma wszystkich marek zarówno powszechnego użytku jak i między innymi dla hotelarstwa, medycznych oraz przemysłowych zgodnie z międzynarodowymi standardami IPC. Początki działalności naszej Firmy związane były z monitorami CRT a następnie LCD dzięki czemu w tej dziedzinie jesteśmy pionierami. O ile dawne telewizory CRT tkz. kineskopowe znacznie różnią się od dzisiejszych LCD to już monitor LCD to identyczna technologia jak telewizor LCD. Zdobyte wieloletnie doświadczenie w połączeniu z wysokiej klasy sprzętem diagnostyczno pomiarowym daje nam nieograniczone możliwości. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu na wykonane naprawy telewizorów udzielamy już od wielu lat 6 miesięczny okres gwarancji, natomiast w przypadku wymiany modułów 12 miesięcy gwarancji. Większość serwisów działających na Polskim rynku ogranicza się do stwierdzenia: „uszkodzona płyta główna, uszkodzona matryca, uszkodzony zasilacz itd. konieczna wymiana na nowe”. Firma SERWIS zajmuje się złożonymi naprawami poszczególnych modułów, ze szczególnym naciskiem na lokalizację przyczyn powstawania usterek a nie jedynie usuwanie ich skutków. Ponadto zarówno w telewizorach LCD jak i Plazma stosowane są komponenty BGA wymagające specjalistycznego sprzętu. Jako nieliczni na rynku jesteśmy przygotowani na takie rozwiązania techniczne. Posiadamy maszyny do lutowania w technologii BGA niemieckiej firmy Martin, maszyny do reballingu oraz jako jedyny serwis w Polsce profesjonalny endoskop do diagnozy w postaci endoskopowej inspekcji połączeń lutowanych ukrytych pod obudowami komponentów BGA. Dzięki temu urządzeniu proces związany z lutowaniem lub reballingiem BGA przeprowadzany jest tylko gdy zachodzi taka potrzeba a klient nie płaci za pomyłkę serwisanta związana z postawieniem błędnej diagnozy. Komponenty BGA połączenia lutowane mają ukryte pod obudowami są więc one nie widoczne dla serwisanta gołym okiem. Inspekcja rentgenowska nie pokaże nam sytuacji związanej z nieodpowiednim zwilżeniem stopu, nie do wychwycenia będzie również brak połączenia w przypadku nieprawidłowo odparowanego topnika. Jedynie endoskopowa inspekcja połączeń BGA w przypadku tego typu napraw ma praktyczne zastosowanie. Więc jeśli mają Państwo problemy z działaniem swojego urządzenia zapraszamy do siedziby naszej firmy we Wrocławiu przy ul Długosza 31. Skorzystanie z naszej oferty pozwoli Państwu bez wychodzenia z domu lub firmy oddać sprzęt do naprawy za pośrednictwem firmy kurierskiej w systemie door-to-door, aby po kilku dniach ponownie cieszyć się jego poprawnym działaniem. Skuteczność napraw telewizorów to 98%.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47.