Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Solar Mlody hacked by Asen Yokar (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151262)

poreda 23-10-2007 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1709430)
@up
On próbowal zakryć nick Wizaltora, ale coś mu chyba nie wyszlo XD

To wiem, ale chodzi mi że zakrywa skille i exp... Ale na tyle madry zeby zakryc hp to juz nie był :X

Solar271 23-10-2007 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1709481)
To wiem, ale chodzi mi że zakrywa skille i exp... Ale na tyle madry zeby zakryc hp to juz nie był :X

ALE JESTESCIE NOBY JEBANE nie dalem tego po to zeby to ukryc zamazalem i chuj co was to obchodzi WASZ KOLEGA TEN NIEWINNY Sam sie wydal nic nie mial a pokazal DEMON HELMET on jest zalosny oddawal moje rzeczy chcial zebym to widzial TO SA JUZ FAKTY kurwa!
ALE NOOB zawsze bedzie myslal jak noob wiec nie da sie was zmienic

Shinhoshu 23-10-2007 23:52

A co moze jeszcze powiesz że miałeś na charze demon helmet co? Dobra rada czytaj uważnie VAKE MIAŁ HACKA NIE ASEN. :) I jeszcze jedno przeczytaj definicje ,,noob'' zanim kogoś tak nazwiesz ;d
OMG.
BTW, look na jego opis na tibia.com xD n/c
Prawie identyczny jak Potusia tylko że Potuś ma napisane undi~ a ty Asen. ŻAL, przynajmniej byś sam coś napisał :P
@Neo
I tak widać że rekin jest na środku ekranu xD

poreda 24-10-2007 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1709566)
ALE JESTESCIE NOBY JEBANE nie dalem tego po to zeby to ukryc zamazalem i chuj co was to obchodzi WASZ KOLEGA TEN NIEWINNY Sam sie wydal nic nie mial a pokazal DEMON HELMET on jest zalosny oddawal moje rzeczy chcial zebym to widzial TO SA JUZ FAKTY kurwa!
ALE NOOB zawsze bedzie myslal jak noob wiec nie da sie was zmienic

Buahahahaha!! OMG! To że pokazał swoje itemy i rozdawał je w DP to znaczy że cię shackował? A ty miałeś DH? Skąd? Może kogoś ojebałeś? A może kupiłeś na allegro?

A tak wogóle Vake miał hacka :X

Solar271 24-10-2007 11:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1709624)
Buahahahaha!! OMG! To że pokazał swoje itemy i rozdawał je w DP to znaczy że cię shackował? A ty miałeś DH? Skąd? Może kogoś ojebałeś? A może kupiłeś na allegro?

A tak wogóle Vake miał hacka :X

LOL kto powiedzial ze mialem DH? To on ponoc nic nie ma i nie gra i to przystalo na jego wiek tak sie zachowac jak noob mysli ze UDALO MU SIE zablysnac ;] ZALLLLLLLL

Solar271 24-10-2007 12:57

A i jak ja mam malo albo nic nie mam to nie rozdaje itemow ;] W koncu musi miec skoro taki chojny a i ze polecialy tam tez rzeczy ktore stracilem hmmmm nie no to kolejny przypadek ;]

DeGlord 24-10-2007 13:05

Tyle ze takich rzeczy sa miliony wiec sie zamknij dzieciaku i idz do szkoly sie uczyc _/

I polecam nie uzywac slow ktorych nie znasz.

Vake90 24-10-2007 15:48

@solar
hmmm, gdzie asen napisal ze stracil itemki??Oo
a wogule to te itemy co rozdawal to byly same smieci soul orby etc, przeciez niebedzie wyrzucal dobrych itemow, lepiej komus byloby je oddacB)
. Daj se juz spokuj czlowieku bo gowno straciles i robisz wielkie zamieszanie, ja stracilem napewno wiecej niz ty ale to tylko gra i sobie to zdolam odrobic.
btw. wczoraj sie dowiedzialem ze ty rekinem kupiles:o ostro dupe lizales mi i asenowi z tego chara, tylko bylo "elo, gz lvl, co tam??" za kazdym razem jak sie lognelem;p

oVvN3eR 24-10-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vake90 (Post 1709977)
tylko bylo "elo, gz lvl, co tam??" za kazdym razem jak sie lognelem;p

@offtop nic nie wnoszący do tematu :p
" elo , gz , co tam " akurat to nie jest lizanie dupy :p
Lizanie dupy to np. " czesc ale fajny jestes moge cie dotknac? ,fajny outfit , fajnie ekspisz dobry jestes , ble ble "
Btw.
21 % do 100 na Premi. xDDD
@down
A no chyba że :p

Vake90 24-10-2007 16:10

@up
inne teksty tez byly ale mi sie nie chce rozpisywac:F

Mendolina 24-10-2007 16:33

@Kacperka
Nie broń go bo już się przekonałem jaki jest ;]. To wielki kłamca. Pamiętam jak go biłem pod dp for fun ofc i już pół dnia ryczał, że chciałem go ubić, a potem pisał do Shey Longa, żeby mnie zajebał, ale Shey nie jest noobem i zignorował to ;p.
Szkoda słów naprawdę..

adrius 24-10-2007 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kacperka (Post 1709179)
Po 1... Smieszne to bylo ze solar ma 14 lat :> ma 18 i nikt nie musi gadac jakihs glupot ze nie ma bo go znam i wiem ze ma :D

Po 2. Poreda, Druid Poloni, Mendolina, Adrius, DeGlord, Shinhosu i inni ktorzy sa TAK BARDZO za asenem... napiszcie mi chociaz po 1 dowodzie lub jakims tam fakcie na to ze mu tak wierzycie... Ja widze ze pisza tu ludzie ktorzy nawet chyba nie graja na silverze a sa w 100% przekonani ze asen tego nie zrobil i po Solarze jezdza jak po psie.. Solara znam juz dlugo i uwazam ze w porzadku kumpel z niego.. i bez wzgledu na to jakie tu glupoty piszecie nie zmienie tego zdania.. Czekam na jakies sensowne fakty czy dowody na to ze tak poprosto mowicie ze Asen na 100% jest niewinny a Solar to idiota... -.-

Ja nie jezdzilem po Solarze, tylko 1 post napisalem ze jestem za Asenem bo tak w sumie to nie znałem Solara.

Peace

Antooni 08-11-2007 23:06

hehe z tego co wiem przed moja przerwa w grze czyli kolo kwietnia :D poznalem najpierw siostre solara i jego samego. Z siostra mi sie nawet fajnie układalo mam jej foty na mailu jak ktos nie wierzy. Czesto widzialem jak sharowali we dwoje na koncie choc siostara miala chyba swojego knajta(!) chyba. Nieraz jego siostra czy on jechali na bocie, tibi auto z tego co mi mowila a tibia auto jest z keyem :)) bynajmniej od niedawna heh... nic i tyle solar jako czlowiek spoko ale troche narwany i jakby na sile szuka winnego...
A co do przedmowci to chocby nawet druid poloni jest dość bardzo zorientowany w sprawach serwa:)
:baby:

Solar271 14-11-2007 19:49

UP
skoro znales moja siostre ^^ spoko ale napewno nigdy nie mowila ci ze jedzie na TIBIA AUTO i tu nie zmyslaj nigdy nie sciagalem programow z tych stron i dziwie sie ze zmyslasz . Poza tym spojrzcie na ASENA I VAKE mieli nie grac mowili ze nigdy nie wroca, a sprawa ucichla maja pieniadze "moje" i graja dalej. Byliscie naiwni ze im uwierzyliscie. :]
PS. nie znasz mnie nawet i nie mozesz okreslic ze jestem narwany ;] jestem osoba zajebiscie spokojna ci co mnie "ZNAJA" to wiedza.

SirMaciarz 15-11-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1745534)
UP
skoro znales moja siostre ^^ spoko ale napewno nigdy nie mowila ci ze jedzie na TIBIA AUTO i tu nie zmyslaj nigdy nie sciagalem programow z tych stron i dziwie sie ze zmyslasz . Poza tym spojrzcie na ASENA I VAKE mieli nie grac mowili ze nigdy nie wroca, a sprawa ucichla maja pieniadze "moje" i graja dalej. Byliscie naiwni ze im uwierzyliscie. :]
PS. nie znasz mnie nawet i nie mozesz okreslic ze jestem narwany ;] jestem osoba zajebiscie spokojna ci co mnie "ZNAJA" to wiedza.

Nie chce nic mówić, ale grać chyba im nie zabronisz?:evul:

Kacperka 16-11-2007 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirMaciarz (Post 1747839)
Nie chce nic mówić, ale grać chyba im nie zabronisz?:evul:

Ja mysle ze solar ma racje... Jest tutaj chociaz jedna osoba ktora ma pewnosc ze vake zostal schakowany? nie sadze. Wszyscy mowili ze asen i vake tego nie zrobili na podstawie tego ze i tak oni juz nie graja itp to po co mieli by schakowac... a jednak sprawa ucichla a oni graja jakby nigdy nic spowrotem.. :) mysle ze oni to zrobili... ale z reszta gadajcie i myslcie co chcecie, wasza sprawa.. ale ja sie poprostu zawiodlem na kolejnych polskich "hlvlach" :confused: szkoda ze na silverze nie moga grac normalni ludzie tylko zawsze sa jakies problemy:S no ale coz.. bywa ;)

Boromir_Silvera 16-11-2007 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 1702152)
napewno tu nie wroce za duzo tutaj noob polakow(sa wyjatki)
http://img204.imageshack.us/img204/1212/beztytuupk1.jpg
i ja wiem ze go nie hacnkalem ale mi to juz wisi. pozaluje on tego:p

Tutaj miedzy innymi napisales ze nie wrocisz chociaz tych postuw bylo ze 4~. A to zdjecie zrobiles zeby pokazac, ze masz new chara a do asena nigdy nie wrocisz bo nie masz itemow? auheuaheuhea -.- :baby::baby:

poreda 17-11-2007 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boromir_Silvera (Post 1748845)
Tutaj miedzy innymi napisales ze nie wrocisz chociaz tych postuw bylo ze 4~. A to zdjecie zrobiles zeby pokazac, ze masz new chara a do asena nigdy nie wrocisz bo nie masz itemow? auheuaheuhea -.- :baby::baby:

Ta, a wiesz skąd ma itemy? Bo sprzedał pewnego chara za 700k? Zatkało?

Solar271 17-11-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1749811)
Ta, a wiesz skąd ma itemy? Bo sprzedał pewnego chara za 700k? Zatkało?

HAHAHAHA no jasne sprzedal pewnego chara pewnie 50 lev kupili za 700k :] a ja jednak zostaje przy wersji ze to on teraz ma w chuj kasy jest o tym cicho i gra dalej czekajmy na kolejna ofiare ;] juz 2 byly

Solar271 18-11-2007 09:23

Nie wytrzymalem musialem o tym napisac :
Vake stood wmawia kazdemu kogo napotka ze jest tak biedny ze az zal ze nic kompletnie nie ma. Doszly mnie plotki ze wylotowali G legi spoko, ale jakos 1 h pozniej widze jak VAKE pisze do FOBIA CONDZIOL "nie mam nic kasy po hacku nawet na travel w ogole nie mam za co expic" i Fobia dal mu na travel. Jesli domek ktory kupil Vake stood za 100k to dla niego nic wiec po co wciska ludzia kit ze nic nie ma i jeszcze wyciaga od nich kase?

DruidPoloni 18-11-2007 11:57

Niech se gada co chce,co ci do tego...

poreda 18-11-2007 12:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1751995)
Nie wytrzymalem musialem o tym napisac :
Vake stood wmawia kazdemu kogo napotka ze jest tak biedny ze az zal ze nic kompletnie nie ma. Doszly mnie plotki ze wylotowali G legi spoko, ale jakos 1 h pozniej widze jak VAKE pisze do FOBIA CONDZIOL "nie mam nic kasy po hacku nawet na travel w ogole nie mam za co expic" i Fobia dal mu na travel. Jesli domek ktory kupil Vake stood za 100k to dla niego nic wiec po co wciska ludzia kit ze nic nie ma i jeszcze wyciaga od nich kase?

Gdybyś był inteligenty wiedziałbyś że to nie Vake wylootował G Legs, tylko Asen : )

Luki_Asen 18-11-2007 18:51

po 1
Vake prosil jedynie o 200gp bo nie mial na travel i po dedzie wydal na blessy
po 2
Nie tylko g-legi, 2 dni 130k waste=3 demonki,3 fire axy,2 gsy,2 trophy, 5 dustow,c-armor,skull staff,tempest,g-legi,ice rapier
to chyba all
i tak sie zarabia:D schakowalem demonyyyyyyyy:D

Mendolina 18-11-2007 20:21

@up
Rotfl:D

Solar271 19-11-2007 08:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 1753067)
po 1
Vake prosil jedynie o 200gp bo nie mial na travel i po dedzie wydal na blessy
po 2
Nie tylko g-legi, 2 dni 130k waste=3 demonki,3 fire axy,2 gsy,2 trophy, 5 dustow,c-armor,skull staff,tempest,g-legi,ice rapier
to chyba all
i tak sie zarabia:D schakowalem demonyyyyyyyy:D

FAJNIE ZE "SCHAKOWALES DEMONY "
A nie rozumiem tłumaczenia to nie Vake to Asen wylotowal. Przeciez to jeden chuj bo i tak ody dwoje maja pasy do swoich postaci. Tu sie chwalisz ze tak sie zarabia to czemu przy FOBI pisales " nie mam nic shakowali mnie nie mam za co expic nawet na travel nie mam" -.-

holuu 19-11-2007 09:06

JUZ SKONCZCIE TEN TEMAN BO TO NUDNE JEST W KOLKO TO SAMO ;X VAKE WYŁAPAŁ HACKA, HACKER HACKNAL SOLARA (NIE ASEN ANI VAKE), NIE INACZEJ :evul:

Luki_Asen 19-11-2007 15:55

No kurwa co za noob-.-
Zacznij rozrozniac mnie a vake.
No i huj ze mam jego passy, mam do duzo acc pass ale itemy mam swoje a nie z nim-.-"
Tak jak holuu powiedzial
Koniec tematu.

Solar271 19-11-2007 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 1754191)
No kurwa co za noob-.-
Zacznij rozrozniac mnie a vake.
No i huj ze mam jego passy, mam do duzo acc pass ale itemy mam swoje a nie z nim-.-"
Tak jak holuu powiedzial
Koniec tematu.

Nie mow tak do mnie 13 letni szczeniaku;] Klamiesz wszystkich jak leci a holu skad moze wiedziec ze to nie ty? Nie wie. Tak to nudne ale chociaz minie pewien czas zanim Asen znow kogos shakuje :] a co do Asena, ty mowilem ci ze bede przejazdem przez Legionowo czemu nie dasz adresu chciales mnie bic? Na ventrilo mowiles przy swiadkach rzeczy ktorych nie dotrzymales ani jednej :] Spoko odwiedze legionowo to blisko Warszawy;] adres 1 ownera vegety mam hmm jestes jego sasiadem?

Rekin Master 19-11-2007 23:32

tak! właśnie tak! tłuczcie sie po ryjach z powodu głupiej gry! oł je madafaka!
ps: pamietajcie, by to nagrac xd

doskonaly11 19-11-2007 23:55

tu nie chodzi o gre ale i o kase,bo troche to warte,a prawde zna tylko asen czy to zrobil czy nie.

Kalorek 20-11-2007 00:18

Ustaweczka? xDDD
Solóweczka? ;O
Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? ;~
UWAGA? ;S
Sprawa dla reportera? =F

A tak rly, to jak dla mnie bezsensowna kłótnia, bo to i tak niczego nie wyjaśni. Nawet gdyby zrobił to Asen/Vake to raczej by się nie przyznali (ja bym również się nie przyznał xD) ;O. ale nie wierzę, że to oni zrobili... jak dla mnie ten hacker, co ojebał Vake'a wysłał tego linka i tyle... no ale to tylko moje zdanie na ten temat i proszę mnie do tej sprawy nie mieszać ;P

Btw. Barinas opanowują serwer xDDD ŻAL.BR ;X

oVvN3eR 20-11-2007 07:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 1755291)
tak! właśnie tak! tłuczcie sie po ryjach z powodu głupiej gry! oł je madafaka!
ps: pamietajcie, by to nagrac xd

Ten to jak zawsze musi coś śmiesznego pierdolnąć xD

@up
Co masz na myśli ? o,O
Szczerze wątpię żeby barinas miało szanse z itajai choćby , itajai jest ... jak by to powiedzieć ... w CHUJ
Pozdro

Kalorek 22-11-2007 00:31

Chodzi mi, że niszczą all Polaków na servie ;x i wogóle huntują wszystkich... payment dla Barinasów i ''pro'' od nich to gówno. Przykład: Ambel~ ;s

Michael Rzotkiewka 22-11-2007 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kalorek (Post 1758525)
Chodzi mi, że niszczą all Polaków na servie ;x i wogóle huntują wszystkich... payment dla Barinasów i ''pro'' od nich to gówno. Przykład: Ambel~ ;s

Kiedy wy wreszcie zrozumiecie ze sytuacja jaka jest na silverze taka byla, jest i bedzie. Nie ma sznas zeby sie zmienilo. Od zawsze rzadzili br i beda rzadzic a raczej robic PA. Wiec all friends c'mon to Obsidia :> Bardzo malo PA(raczej)/za free raczej nie padniesz.. Glownie tutaj spotykam polakow, szwedow i hiszpanow. I normalnie sie tu gada ze 120lvlami tak jakby to byl 10, nie patrza na lvl jaki masz za bardzo.. Pomagaja i w ogole :P Juz nawet gildie mamy i ponoc plecy xD 54% do 16 lvla, gogo :D Kacperka juz wbil 30 lvl tutaj, Gorti 20 :D

Mendolina 22-11-2007 09:13

@up
Ja 11 :X

poreda 22-11-2007 10:00

Solar, ty to jednak jesteś śmieszny :D myślałeś o karierze satyryka?

GhostShark 22-11-2007 18:07

mam na obsidi 9 lvl druid ale odechciało mi sie grać kiedyś.
Mam jeszcze na danubi 30 sorc na pandori mam chyba 29 lv i pare innych ale myśle że na obsidi źle sie nie gra.

100 % że lepiej niż na silverze gdzie widać tylko brUD

<OMO> 22-11-2007 18:52

@Rzotek
A da rade skołować monka +sorc/drut lev 30 + speary/kamienie/co sie tylko da rzucać to w to wchodzę :p

doskonaly11 22-11-2007 19:32

to jak odchodzicie jak wiekszosc pl, to nie chcecie torche powalczyc i ubic paru br?

Michael Rzotkiewka 22-11-2007 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <OMO> (Post 1759325)
@Rzotek
A da rade skołować monka +sorc/drut lev 30 + speary/kamienie/co sie tylko da rzucać to w to wchodzę :p

Pfff rob maga, po upie oni beda wymiatac i to bedze glowny power.. Dzieci upa rox :D ja tez mam postac magiczna :p A troche juz osob przeszlo.. procz mnie to:
Dawergo Severy
Young Gorti
Nettona Sagol
Kacperka
Seliar'druid
Rekin Lord Vader
Pulpet Rozprowacz
Shaka'Frukt
Sry jesli kogos pominalem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:10.