![]() |
no hehe nie zła interwencja
PS ale popularny ten temat :) |
@up
Się nie dziw :] @topic A wiedzą co zrobić??:P Ehh no ciekawe ciekawe :P czy zrobią :P już się nie mogę doczekać |
Jakby nie wiedzieli dalej mowili by ze to nie jest ich problem, a wiec musza cos juz miec :D
Co do pingow, ja mam pingi na wp,onet czy tez inne portale normalne, a na vetrilo itp sa 300+ :D Tez tak macie? |
:) tak na poczatek to Ciesze sie ze Udalo nam sie cos zdzialac
I dziekuje wszystkim ze nie czekali z zalozonymi rekami na rozwiazanie problemu a wzieli i zadzwonili do tych pajacy. tak jak pisalem wczoraj po takiej ilosci telefonow wkoncu wzieli sie do roboty wiec pozostaje nam czekac a jak nie wywiaza sie z tego co mowili to zjednoczymy sily ponownie Prawda??:> Dzieki all !! |
Ciekawe czy znów sie spotkamy za rok w tym temacie :D Jeśli tak to rzecznik praw konsumenta, nie będziemy sie wtedy z nimi bawić:cup:
|
Pozostaje nam żyć z nadzieją, że za rok się taka sama sytuacja nie powtórzy :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
narazie niech rozwiaza ten problem bo jeszcze nie mamy efektu ich pracy a do nastepnego roku wbijemy troche expa ;)
|
Pierw niech usuna usterke z tego roku, a pozniej bedziemy sie martwic co bedzie za rok xd
Jesli sie nie poprawia w tym roku, znaczy nie usuna tego z czym maja problem teraz, to ponowna massowka telefonow :D |
Cytuj:
|
Dawajcie wszyscy zrywamy umowy, płacimy im odszkodowanie, mają pieniążki to stać ich na naprawę, a potem znów zamawiamy internet :>
|
jakie macie modemy od multimedii
|
Cytuj:
|
a po za tym juz wszyscy doszlismy do wniosku ze to nie wina modemow
|
ale to jak oni to naprawiaja to juz chyba na cala polske naprawia? ja tez mam thomson tcm420
|
nie no wiadomo, przecież jak dzwonimy to my się nie dodzwaniamy do nich w tym mieście w którym mieszkamy, tylko prawdopodobnie do tego głównego centrum które znajduje się w Gdyni czy gdzieś tam, Bo to właśnie tam jest ten problem...na tych ich serverach czy nie wiadomo czym...bo z tego co widzę nie tylko ludzie z Olsztyna się tutaj wypowiadaj prawda?
|
Cytuj:
|
ja kalisz, tez mam lagi, modem motorola jaki nie chce mi sie sprawdzac ale maly i dosc cienki.
co do lagow, tak ping w csie mam wyzszy niz kiedykolwiek, w tibie wrecz NIE MOGE grac nawet rano/w nocy, na wszystkie strony co wchodze, z wielkim opoznieniem, scinaja na maxa. dobrze ze ktos up napisal ze beda robili sprawe bo sam bym do nich napisal. swego czasu w zeszlym roku o tej samej porze bylo to samo, napisalem do nich maila, niby sie tlumaczyli nic nie wiedzieli, ale chceli odemnie szczegolowe jakies informacje + cos o modemie, olalem ich i tyle ;| |
ja z gorzowa i problemy z netem z przerwami od 3 miesiecy;/
|
Heh powiem wam ze włączyłam o 11 komputer...patrze nie ma ani neta ani telewizji(bo tez z multimedi), za 30 min włączyli...no to mowie wbije i zobaczę czy cos zrobili...wbiłam bez problemu...chodzę bez problemu..lecz potrwało to tylko 3 min...i CHUJ;(;(;(
|
czyli dalej maja nas gdzies ;/
|
Cytuj:
|
no tak do koca tygodnia ale najprawdopodobniej cos zaczeli juz robic poniewaz neta nie bylo rano ani kablowki
|
a ja już nie mam lagów 8o
od wczoraj popołudnia ;) pewnie się szybko załapałem bo mieszkam blisko Wrocławia |
no to fajnie masz ja niestety dalej sie mecze ;//
|
@up
Nie ty jeden ;) |
jak narazie nic sie nie zmienilo
|
Dzwonil ktos tam dzis do nich ?
|
Cytuj:
|
Jak zobowiązali sie zrobić to zrobią na pewno. Jeżeli będzie sie to przedłużać i będą mi mówić co chwilę, a tu za tydzień, a tu za miesiąc to jeb.e na nich i wnoszę wniosek o zerwanie umowy ;)
|
Nie zapeszając na razie nie mam żadnych lagów. Ale też nie miałem rano ani neta ,ani tv.
Edit: Po niecałych 10 min lagi powróciły z podwójną siłą . . . xD Miałem many 723 ruszył i chciałem się przejść , lag , odlagowało na 813 :P na razie rekord. |
Mam nadzieje ze w ten weekend wkoncu normalnie poexpimy :>
|
Powiem wam szczerze że o 16 gdzie były zawsze największe lagi nie miałem ich.
!!!8o8o8o8o Jak coś jestem z Olsztyna :] No normalnie SUUUUUUUUUUUPPPPPPPPEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRR |
Up @
Nic tak nie cieszy jak brak lagów! Haha ;) |
Cytuj:
gratuluje stary :cup: |
Też ich o 16 nie miałem ,ale teraz to mi się wydaję ,że tak mocnych lagów to jeszcze nie było . . .
|
multimedia olsztyn/jaroty
serwery iridia/pandoria/isara wszedzie to samo..................
dzwonilem w tamtym tygodniu,powiedzieli ze akurat do mnie oslabl sygnal i w srode bedzie serwis,przybyl serwis-niby wzomcnil sygnal i dalej to samo,na speedtestach pokazuje ze jest ok ,a na darashia z dywanu na statek ide jakis 5 minut takie mam lagi,ping nieraz skacze do 4000 ms,lacze mam 1mb roadkil`s scanport vers.1.3 localhost port 7171 closed |
wczoraj rano i cale popoludnie i wieczor nie mialem neta a teraz 10 minut temu zadzwonili do mnie z multimedi i kazali wyslac tracert na meila pomocy i w sumie nie wiem o co im chodzi bo serwer Tibi nie jest taki sam jak strona www.tibia.com
|
zadzwonili do mnie 2 raz i powiedzieli ze (port 7171) nie jest blokowany przez nich
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:41. |