![]() |
heh mixx i pysidon nie odeszli z wojny :P a ftp sie skladalo jak klocki ;)
|
Daj filma to powiem ci coś w tajemnicy xD
|
Ojoj to daj mi tez, o ile dajesz.... xD
|
dobra kto wie na ile art ma bana? :D i daj filma pobol ploaaaaaaaaax
|
ponoc 7 dni :)
|
ok, dawac movie -.-
|
Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 4, gości: 0)
Kost123, Dawergo, pobol Pobol widze Cie, nie ukryjesz sie, film or dija..XD!!!!!!!!!!! Edit: Uciekl AAA Gdzie on jest !?!?!? |
wracaj tu albo to sie zle skonczy!!!!!!
edit: pobol widzisz tego goscia w avatarze? on cie dopadnie! xD Jasne ze w moim, ten twoj to se moze! HAHA, ten twoj nawet nie wie co to przod, a co to tyl, moj jak ci z kame-ha-me-ha dowali to sie wylozysz |
Cytuj:
@up Ustawka? ten moj tak najebie twojemu ze... xD! EDIT2 Użytkowników czytających ten temat: 4 (zarejestrowanych: 3, gości: 1) Kost123, pobol, Dawergo Dobra narazie rozejm jest Pobol ganiac go..! |
Będę taki dobry :P niestety w cam :/ by kilalla
http://www.***********.com/185267805.html http://www.***********.com/537932987.html zamiast *********** s p e e d y s h a r e:P Nie Pozdrawiam ;D Tak art dostał bana na 7 dni |
Cytuj:
BUT \/ are chuntad A tak rly mowiac to szkoda ze wylaczyla cama ... w 1 st czesci |
@2xup
w takim razie oberwie ci sie tylko paroma pociskami KI za opoznienia a kost123 cie z bryli pociagnie @up Spar na cs-ie?! |
ja chetnie zagram eiheueh
|
Normalnie jak czytam niektóre posty to żal. Ja nie kumam paru ludzi. Kazdy ma swoje poglądy na temat FTP i ja tam jestem bo moim kumplem jest Crovax, Iro'nya i paru innych ale w DICU/SA też mam przyjaciół. Nie uczestnicze w żadnych akcjach. I nie podoba mi sie za bardzo jak ubijacie pl, nas jest mało, a br duzo. Ale ok wasz wybór..
Pzdr :evul: |
Jak nie spróbujecie to nic nie zrobicie:P i będziecie gardzeni do końca istenienia tibii:] ale jak dajecie sobą pomiatać to ok;] - powodzenia.. niech sie dalej z Was śmieją..:baby:
|
@Destro
Czemu mamy ich nie ubijać, jeżeli srają się dojść do wojny i walczyć? |
@poreda
Nie kazdy potrafi sie bic, nie kazdy ma odwage poswiecic swoja postac, a tym bardziej nie bedzie walczyl po stronie pl itd. skoro go własnie oni ubijaja. Nie wszyscy chca walczyc, powinnismy ich uznac za neutralnych i dac im spokoj. Lepiej juz niech wbija te 100+ to wtedy mozna by cos dzialac, tym bardziej ze wiekszosc pl to sami najci. |
heh.. Destroyer ale Ty swietnie pasujesz do FTP.. Zostan z nimi i chodz na akcje, skumplujesz sie z nimi.. bedzie fajnie, naprawde ;)
PRZYKLAD PA ZE STORNY DESTROYERA OF FURY 09:57 Destroyer of Fury [71]: u hunt -2? 09:57 Hell'Frycek [57]: hello 09:57 Hell'Frycek [57]: yes 09:57 Destroyer of Fury [71]: how long 09:57 Hell'Frycek [57]: -3 -4 free 09:57 Hell'Frycek [57]: 5h 09:57 Destroyer of Fury [71]: lol? 09:57 Destroyer of Fury [71]: i hunt here after ss 09:57 Hell'Frycek [57]: ;] 10:00 Hell'Frycek [57]: pl? :P 10:00 Destroyer of Fury [71]: tak 10:00 Hell'Frycek [57]: chcialem sie upewnic :P i love Paaa :** A Shaka~ nie zapomne jego tekstow "wy*******aj z mojej plazy bo cie shunci Asen" looool! Ale niestety tego nie zapisalem :) Szyderaaa :evul::evul: |
Stare czasy :D.
btw. Ja nie jestem PA, nie pomagam w war dla FTP, nie hunce/nie ubijam pl:p. Wyjdę z FTPA to nie bede juz dobrym kumplem Crovaxa, a predzej czy pozniej Barinasy by mnie dopadli ;). |
Stare czasy :D.
btw. Ja nie jestem PA, nie pomagam w war dla FTP, nie hunce/nie ubijam pl:p. Wyjdę z FTPA to nie bede juz dobrym kumplem Crovaxa, a predzej czy pozniej Barinasy by mnie dopadli ;). I z tego co wiem 105 ek nie przyda sie do war dla dicu, oni szukaja teraz sorcow/drutow/pallow. edit: Sorry za double -.- |
@Destro
Sam swoim postem pokazujesz jaką pizdą jest Crovax. On nie może zrozumieć tego że poprostu nie chcesz walczyć i być w ftp? Odrazu musi zerwać przyjaźń? Btw, nie moge z tego tekstu że mu się zmieniaki w kuchni paliły xD |
Dla mnie Crovax też jest pizdką xD ale wiem, że Destro się z nim kumpluje. Może nie od razu, że zerwac ale chodzi o popsucie sobie stosunków z br, tak to trochę ma plecy ;x.
|
ironia mod on
nom racja lepiej siedziec w ftp i lizac dupe br doskonaly pomysl kurcze sam bym na to nie wpadl ironia mod off @down nie, krzysiu nie jest br jesli na to nie wpadles a ja mam namysli br, br wykorzystuja pl na kazdym kroku jakbys tego nie widzial Nie oceniam kazdego br, stara ekipa (oxy, hunk, vlad, pipao, obbim i paru innych) byli ok, tylko nie mam pojecia czy to prawda ze pomagaja ftp... jesli tak, musze sie dowiedziec na jakich charach moze sie cos uda ugadac, i chce tez dodac ze na inncyh servach br nie sa az tacy zli, na candi sie nawet z dwoma skumplowalem normalnie porzyczalem kase etc, musialem uzywac slownika angielsko-portugalskiego zeby sie z nimi dogadac ale warto bylo, szkoda ze juz nie graja, wiec nie uwazaj mnie za rasiste mowiac br mam namysli ekipe ftp (a i jeszcze uncle olaf byl spoko i lord arpas tylko nie wiem ktorzy ownerzy) (nie patrzec na ortografie spiesze sie!) |
@up
Lizanie a przyjaźń to dwie różne rzeczy ;]. Kumpluje się np. z Krzysiem Szychą, ma on 108 lvl o 38 wyższy od mojego i pisze do niego "siema, co tam?" i już to jest lizanie dupy? Zastanów się co piszesz... @up again Nie każdy br wykorzystuje, są tacy co potrafią się zakumplowac. A jeśli uważasz, że wszyscy to wygląda na to, że możesz byc rasistą. Dla mnie jest chore słysząc słowo "br", od razu miec brzydkie zdanie o nich. Pośród wad szukac trzeba i zalet, ale wpierw powinno się ocenic samego siebie. Tak trochę z rl życia ;). |
Czyzby jakas akcja sie dziala?
http://www.tibialand.com/guildcheck/...&submit=Search Seven Alliance 13/13 players online Dicu 7/32.. ale w sumie najbardziej to SA wlaczy : o Neurozenho is currently online. edit: dicu 8/32 xD wooow juz 9, 10 edit: Abya Rosu Jan 22 2008, 22:35:08 CET Killed at Level 150 by Faim Tana and by Howard Kilar Amebs Jan 22 2008, 22:51:28 CET Killed at Level 101 by Faim Tana and by Deatharaz Frostzenho Jan 22 2008, 22:51:47 CET Killed at Level 108 by Deatharaz and by Gobrysl Arcana Lok Jan 22 2008, 23:20:21 CET Killed at Level 105 by Trotler and by Homeless Assasin yooo Name: Plagenzenho Jan 22 2008, 23:25:08 CET Killed at Level 181 by Stravos Gougolas and by Pysidonzenho 23:27 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sokkz Dow. He was killed by Faim Tana. Name: Sokkz Dow Jan 22 2008, 23:24:23 CET Killed at Level 203 by Faim Tana Name: Druid da First Jan 22 2008, 23:20:29 CET Killed at Level 129 by Faim Tana 7:0, koniec battle. jeszcze Moradin ponoc ujebal jakiegos 116 ;p RESPECT FAIM, tylko uwazaj na bana xDD yea Name: Andre-Zinho Jan 22 2008, 23:24:44 CET Killed at Level 116 by Deatharaz and by Moradin Miedziobrody 8:0 Prosze prosze Name: Pipao Rebelled Jan 22 2008, 23:23:18 CET Killed at Level 135 by Deatharaz 9:0 A jednak przeczytalem forum.tibia.com iii... Chakitoxx Jan 22 2008, 23:18:56 CET Killed at Level 107 by Lascazenho and by Tri'Gun Draxs Royal Jan 22 2008, 23:21:38 CET Killed at Level 98 by Ascanta Angel and by Lord Admiral Andrewski Rodcain Jan 22 2008, 23:38:32 CET Killed at Level 130 by Delycya and by Mano Krigar Xonster Jan 22 2008, 23:18:54 CET Killed at Level 136 by Master Odim and by Baitem 13:0 KURWA haha xD o lol, jeszcze jeden... Macol Mago Jan 22 2008, 23:24:00 CET Killed at Level 114 by Lascazenho and by Baitem to 14:0 :) Eh.. Von'Madru Jan 22 2008, 23:24:09 CET Killed at Level 60 by Master Odim and by Tri'Gun 15:0 :P lol Name: Askiu Retolked Jan 22 2008, 22:52:19 CET Killed at Level 71 by Deatharaz and by Lord Admiral Andrewski 16:0 ;p bu Name: Thi Lasko Jan 22 2008, 23:20:46 CET Killed at Level 117 by Lord Admiral Andrewski and by Ascanta Angel 17:0 ;< Ehehehe.. Name: Rokax Mage Jan 22 2008, 23:09:45 CET Killed at Level 45 by Deatharaz 18:0 HAIL PK TEAM! (kto czyta forum.tibia.com ten wie ocb) |
taaaaaaaaak ;] bądźcie dla siebie mili i przyjaźni to napewno brazole Was nie wykorzystają:/:P .. high lvl'e pl tłumaczą sie że sie przyjaźnią i nie włażą w dupe nawzajem sobie i brazolom.. a tak naprawde jak jakiś br napisałby do 100+polaka żeby coś dla niego zrobił.. to ten mało ze strachu i z podniecenia nie 'zmoczył monitoru' ;] - taka jest prawda.. jeden polak broni siebie tu na forum.. a tak naprawde boi sie że zaraz jakiś brazol go zniszczy jak psa, bo mu sie tak będzie podobało, a polak mu nic nie powie, bo sie boi, że straci swoje cenne EQ ;] .. ludzie to jest gra! za 5lat może będziecie pracowali i będziecie mieli gdzieś tą gierke ;] - dlatego jak chcecie coś zdziałać to próbujcie sami ich rozwalić, a nie sie użalać nad sobą, że jesteście super i świetni i macie good EQ i nie będziecie sie bili ;];] .. moim zdaniem NIE MACIE JAJ. pzdr! :)
|
Massacre? ;D
Btw uratowałem dupcie ali babie :P |
Filmik z open battle
http://uploads.tibiabr.com/?page=download&id=20797 ----> by Delycya |
Cytuj:
wlasnie mialem dac http://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=218818 xD wow, nawet Krzysiu Szycha byl na OB, widzialem go raz xD |
@Doskonały
Ty idioto wyjdz i nie wracaj nie jestes w temacie X( Shaka mial gildie Fight For Freedom, nie ja kretynie... a w Shaki gildii nie byłem. :evul: LEAVE PLX To był chyba najlepszy OB jak do tej pory :) |
Haha! Szycha był na openie? Chyba śnisz, siedział w PZ razem z Ambelem ;d
|
Szycha był chwilę, widac nawet na movie, a potem zwiał bo prawie padł xD.
|
|
Cytuj:
Szyszka rlly byl :P widzialem go raz xD edit: jeszcze jakis film znalazlem http://tibiacam.tv/cams.php?id=bzez4w8i7aeft1it tez by osk'ao |
Ambel i Szycha byli na battle ale jak sie posypaly fragi dla dicu to uciekli razem z Elite Fousen i Uncle Olafem do miasta :D
|
A takie kozaki... Wielkie ftp a padało i s*******ało jak szmaty
|
Nie no serio nie moge wyjsc z podziwu FTP na przewage ludzi i lvli a we fragach 44 do 102 ;p
|
holu idiota to twoj stary ze cie zrobil:) nie mowi mi co mam robic bo ja mam was w dupie i to co piszecie, bede robil co mi sie podoba nobki:)
|
@up
ok wiec... o co ci wogole chodzi? XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |