![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Uwazam ze to byla swietna taktyka.... nasz blad juz sie to nie powtorzy. A co do tego ze placili i ze oddali passy to mam nawet dowod niestety jeden z nich zapomnial sie i walnol na default no coz tak wlasnie powstaja przecieki.... |
http://img292.imageshack.us/img292/959/imperog0.th.jpg
Tutaj doskonale widać co sądzą o Imperku :) , możliwe ze po ewentualnym pokonaniu Rise dobiorą się do Sibuny. |
Wydaję mi się że chcecie tutaj Imperka wkurzyć na tyle by się przeciwstawił Eternitas. ;) Imperek nie jest głupi by dołączyć do tej bezcelowej próby walki Rise. ;)
|
Cytuj:
|
Akurat tak się składa, że jestem bezstronną osobą i pomyślałem, że kogoś to może zaciekawić.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
A powiedz kim Ty jestes w Rise? Chodzi o nick. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Llein ty sie czujesz jakiś niedowartościowany zwracam sie do Lavia, a ty sie odzywasz O.o (wtf?) w domu też tak masz że na Ciebie nikt uwagi nie zwraca ? I potem sie dowartościowywujesz na forum ;> |
@last battle
Gdybyśmy każdy open wygrywali to ta wojna byłaby za prosta i za nudna. POOOZDRO |
Shinuta
Jan 21 2008, 12:51:48 CET Killed at Level 103 by Lookeyy and by Nashgan Kobyl Knight Jan 21 2008, 12:07:40 CET Killed at Level 103 by Jofawag |
Cytuj:
Widać jednak Nash zdecydował się walczyć po stronie Oath... Ale nie dziwię mu się, jak Oath wygra war, to będzie free. |
Cytuj:
Co do tego co sie stalo wczoraj to byl swietny przyklad dobrze przemyslanej strategi.... gz Oath/Avis/Eter~ |
Cytuj:
Dobrze przemyślanej aczkolwiek nie do końca uczciwej X( Chodzi mi tutaj o sporą ilość noob charów trapujących członków Rise. |
Cytuj:
Ktos mi jej dostarczyl ;) nie martw sie o mnie ^^ i nie przesadzajmy bo nie robilem zadnego wielkiego "pg" nawet 1 lvl dziennie nie wbijalem ;) Wczoraj niestety nie walczylem (kumpel gral kafarem wyjatkowo -Nikt z furory;p Stary Knobik ) z tego powodu ,ze bylem na dobrej bibie (oczywiscie nie ,az tak zajebistej na jakich bywa Lavio) wlasnie sie obudizlem i dostalem wiadomosc na gg ze przegralismy open battle grubo i dostalem filmik. Teraz obiektywna ocena: Bylismy zbyt podjarani tym ,ze Oath (czy kij wie kto tam) wyszlo na open i nie myslac o niczym pobiegli walczyc miedzy drzewkami gdzie wrogowie mieli wszystko zaplanowane co bylo troche glupim posunieciem bo juz raz walczylismy w podobnych warunkach i skonczylo sie to tak samo (wojna RN jeszcze OB nad thais).Ubili Vica i kogos tam jeszcze i nie mial kto dowodzic ludzie zaczeli panikowac co bylo najwiekszym bledem.Potem oath juz ich tylko gonil i wybijali pokolei.Gdybysmy spokojnie do tego podeszli bez paniki nie padlo by na polnocnej bramie carlin ,az tyle ludzi gdybysmy spokojnie mwalowali biegnacych wrogow ,a nie samych siebie na bramie(LOL!) jeszcze wiele osob mialo pzeta wiec i tak mieli marne szanse na ucieczke.Gdyby nie panika nie bylo by tego: 13:05 Yoork'ey has left the party. 13:05 Garax Malon has left the party. 13:05 Tsunamin [89]: utani gran hur 13:05 Using one of 105 great mana potions... 13:05 Armatyz has left the party. 13:05 Gauri Niszczyciel has left the party. 13:05 Shaikon has left the party. A porazka nie byla by ,az tak dotkliwa.Mowi sie trudno i zyje sie dalej nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem ;) Tyle na temat ostatniego open. I przestancie juz pisac na temat tego kto placi komu za dojscie i kto gra jakimi charami bo to jest bezcelowe.Wojna to wojna nie ma zasad i obie strony robia wszystko zeby ja wygrac. btw. Skoro wszyscy tak doskonale wiedzieliscie , ze dojde do war i bylo to tak oczywiste to moze mi ktos powiedziec czemu russel chcial mnie wziasc do avis? (mialem byc spy ale jednak zreygnowalem)Czemu mnie nie zabiliscie ? Wszyscy w tym czasie jakos zadziwiajaco mili byliscie. Ubijajcie sobie ludzi z sibuny ,wolfow i arpens a wyjdzie wam to na dobre napewno ;d Wy juz zaczynacie miec obsesje,wszedzie widzicie ludzi ktorzy maja dojsc do Rise 8o |
Cytuj:
Najgorsze ze wiekszosc ludzi ktorzy walcza w Rise jest wlasnie taka: rasisci, zawistni i nie potrafiacy podac innych argumentow niz przeklenstwa (ale sa oczywiscie pozytywne wyjatki i to w nie malej liczbie). Od dawna nie gram na Morganie, ale jesli Rise wygra to prawie na pewno PA itd. bedzie wieksze niz za Oath (patrzac chocby na ludzi jacy sa w gildii, wielu jest znanymi PA czy random PK). Najlepszy jest argument ze Polacy powinni trzymac sie razem, ta juz widze jak byscie sie trzymali razem po wygranej wojnie, a pozatym wielu z Polakow walczacych z Oath przylaczylo sie do wojny bo oni/ich kumple(dodajmy ze Polacy) zostali zastraszeni/grozono im itd. No i Oath ma wieksze zgranie, wieksze zasoby kasy, teraz wiecej fragow(ale to mniej wazne). Wiec czysto "bukmachersko" stawiam na Oath, poza tym wole by ta gildia rzadzila Morgana. @Kafar Dobrze zrobione statystyki i ciekawe relacje z bitew :) Dzieki Ci za nie :) Pozdro dla Oath jaki i dla Rise(a przynajmniej tych normalnych czlonkow). |
Zapomnialem dodac
Gratuluje wygranego open battle ;) Wygraliscie btiwe ale nie wojne. btw. Wszedzie gdzie bitwa tam jest masowa liczba noob charow nie unikniemy tego nie ma co zganiac na nich . |
|
Cytuj:
Nie wiem czy jak Rise wygra to czy bedzie lepiej czy nie ale w obu gildia sa PA etc i mysle nawet ,ze w Oath jest ich wiecej ale roznica miedzy nami jest taka ,ze my potrafimy przyznac sie do bledu i nie wymyslalmy jak russel tekstow typu "bo was bylo wiecej" ,"bo wami gra furora" lub " bo zupa byla za słona " |
Rise może i ma więcej ludzi ale za to Oath ma wieksze zgranie i dobrze przemyślaną strategie a jej wyniki można zobaczyć po wczorajszym OB.
@Kafffffar a gdzie aktualizacja fragów :P |
Cytuj:
|
@Up
Wielu rzeczy nie znasz ;) |
sporo ciekawych rzeczy się można tutaj dowiedzieć :)
Propos tego screena. Nie raz i nie dwa równie niedelikatnie odnosiłem się na temat ludzi z różnych gildii, ale nie znaczyło to tego, że będę się zaraz z kimś lał. Raist (czy tam któryś z Raistów...) ma swoje zdanie o mnie - jego prawo. To samo było z Trixtarą, który mnie nienawidził, ale mnie szanował i nigdy po mnie nie przyszedł. A propos Vassantiego - miał za długi język myśląc o tym czy dojść czy nie dojść. Raczej nie wynikało to z tego, że reszta wilków doszła do wojny. Prawdopodobnie uda mi się wyciągnąć neutralne wilki z wojny, na razie gadałem tylko z Nizahe - on nie ma nic do White Wolves. Propos Etera - za stary jest by kupry (nie wiem jakie slowa sa tu zakazane ;P) lizać. Myślałem, że na wojny też jest za stary, ale jednak nie :P Coś tam Carlos mało mądrego skrobnął. Nie, to nie jest kwestia tego że nie wiemy do kogo dojść bo tu i tu mamy kumpli. Ja tam się rok naganiałem z Nizahe, teraz mnie wojny już średnio rajcują i nie chcę się w nie bawić, jak długo nikt nas nie dotknie, a i wtedy nie dojdziemy doi nikogo, tylko byśmy walczyli samodzielnie, ale licze na to, ze do tego nie dojdzie. I dajcie już spokój z tym patriotyzmem, to gra. Jedyny bonus z tego skąd jestescie, to fakt, ze mozecie uzywac polskiego na GC. Dla mnie to jest osobiscie super, ze mam kumpli z wielu miejsc bo i jezyk sobie podszkole i troche moze nawet zmadrzeje na tej niezbyt madrej grze :P DObra styka, traktujcie to jako 10 postów, bo na wszystko odpowiadałem i takie bydle wielkie wyszlo. |
|
Cytuj:
A z ruchomymi piaskami to była ironia.. |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Fakt faktem, ze sie przyznajecie do bledow i respect dla was :) Nie mowie ze cale Rise to "zli" ludzie, mowie ze po prostu jest sporo takich o ktorych wiem ze sa "zli", bo w Rise jest tez naprawde wielu porzadnych i fajnych graczy. Cytuj:
Pozdro |
Heya.
W tej wojnie nie będzie wygranych - przegrał cały server, nie Rise, nie Eternitas. Wszyscy. A kto się do tego przyczynia? My, gracze niskie level'e, czy wysokie, to jest bez znaczenia, bo i tak zachowujemy się tak samo. To jest gra, tylko gra. Widocznie wszyscy tego nie wiedzą. |
I myślisz że tym zabłyśniesz? :| Na każdym OB czy sneaku, na którym jestem, mam pz'ta.
Daj mi swój nick, a na 100% będę miał na Tobie pz'ta. :) |
Cytuj:
|
Ja mam takie pytanko
Udostepni ktos filmik (jeżeli jest) z ob nad carlin ??:D z góry dzieki ;]:D |
Cytuj:
|
dzieki wielkie :**
|
Cytuj:
chyba dobrze napisalam :D |
Gratz
Brawo fragów Oath/Eternitas... naprawde ładnie przyfragowaliście ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/36441 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:59. |