![]() |
Pomimo, że gram już sporo nie korzystałam z żadnej z tych metod... hmmm... przetestuje w następnym tyg ^^ xD
|
Nie ma to jak spędzić w ten sposób nockę... byleby nie na Desert Dungeon ;-D Biała Owieczka mówi, że "ależ nie ma za co" ;-)
|
Żeby zawalać nockę dla grania? ;o Poczytajcie sobie co ludzie piszą na innych forach, jak zobaczyli ten poradnik:
http://www.silkroadonline.com.pl/for...hp?topic=24712 To nie mój temat, czytam to forum więc znalazłem ten temat. |
Cytuj:
Btw, na tamtym forum piszą bardzo inteligentni ludzie. Zwłaszcza ten, co wypowiadał się o lcd... |
Ja tam z tego poradnika nie mysle korzystac na noc ale tak zeby sobie cos przegrysc to czemu nie... przeczytalem wszystkie wypowiedzi osob na tamtym forum i doszedlem do wniosku, ze kilku jest normalnych i nie traktuja ludzi co graja w tibie za ostatnich (@#!@). Ogolnie poradnik dobry ale nie na nocke tylko jako przepis na jedzenie.
|
ja juz nocke odbylem mi wystarczyl 1 bohenek chleba sok z cytryny :P:P:D:D
|
Ja tam sobie wolę rypnąć 2 kawy i serce jak dzwon :P chodzę jak zegarek w nocy :)
Gratuluję tego poradnika autorowi :P sporo się musiał namęczyć przy pisaniu go ... :D |
Za dużo roboty. All będziesz robił kilka godzin, by pograć 4-5h wiecej.
|
Spoko
Spoko poradnik :)
|
Bardzo dobry poradnik 10/10
chyba dzisiaj zarwe nocke ;) |
Rox poradnik
|
Hehe niezły poradnik ale jak dla mnie to ja nie będę robił nocek bo w nocy śpie,a po drugie nie zabardzo moge grac w nocy :D.
|
Nocka
Heh... właśnie czegoś takiego szukałem, ciekawe czu uda mi się nie przespać całej nocy :p
Swietna Robota ;) |
No nie tak fajnego poradnika z poczuciem humoru już dawno nie czytałem. Poprostu chce się zrobić nocke.
|
Spoko poradnik ; ]
|
Pięknie przygotowany poradniczek, czyste oraz przejrzyste informacje, zapewne poradnik ten pomoże wielu graczom, zarówno mnie też, pozdrawiam, oby tak dalej ;)
|
Fakt, rozpisane, cudów niewidów to od groma, sposoby na przekąski, żeby przetrwać nockę, heh...
Poradnik ładnie napisany, nic nie mam, ale mi się wydaje to na lekką przesadę. ;p Nie wystarczy kawa + muzyka, ew. jakaś kanapka i coś do picia? ^^ |
Zajebisty poradnik najbardziej podoba mi sie to cieple piwko ale przydal by sie tez od czasu do czasu jakis papierosek ;DD xDD heh poZdrO B) :p
|
świetny poradnik, chociaż ja potrzebuje coca-cole by taką nockę przeżyć :p
|
wow jakie przepisy
|
uehue Nice ; D Grzaniec the best
soory za off topic |
:)
Moim zdaniem zdrowy czlowiek nie pociagnie pijac w nocy cole, mleko z miodem, slodka kawe, redbulla itd...
Jak chcemy wytrzymac przynajmniej 10 h :cup: to nie mozna pic niczego z cukrem :) Na poczatku to pobudza mozg, ale po godzinie... bedziemy ospani jak... ;s A pobudza pomidor - racja, i ser :) zolty ser. Nie polecam jedzenia w nocy czego popadnie. Zeby nie przemeczyc oczu zalozcie kolorowe skarpetki i czasem sobie na nie popatrzcie ;p zart |
nigdy nie zarwalem nocy z powodu Tibii, ale poradnik mi sie podoba, a szczegolnie przepisy ... Jednak moim zdaniem najlepiej w ogole nie isc spac i miec cos pod reak do picia, czy cos lekkiego do zjedzenia i zajac sie expem, nie zwazajac na ochote snu - czas leci szybko
|
Hahaha jak przezyc nocke, ja zawsze wychodze zywy =) Fajny pomysl na poradnik :)
|
uwagi
Mam pare uwag. Sa to takie jak alkohol, sama napisalas ze szczegolnie dzieci i mlodziez uzywa komputera w prawie calosci do rozrywki. Wiec w tibie graja osoby do 18roku zycia (oczywiscie zdarzaja sie starsi ale jest ich malo [wiekszosc dzieci mysli ze jak powie ze ma 18 lat to moze klnac i robic co chce]) wiec niepotrzebnie jest napisane o grzancu, piwie, dodaniu alkoholu do jednego z przepisow posilku. alkohol wprowadza nas w sennosc i glupi tok rozumowania wiec ten pomysl to wedlug mnie ze sie tak wyraze debilizm. Natomiast cieplutkie mleczko z miodkiem i czosnkiem to idealny napoj, i co do przepisow to skoro w tibie graja mlode osoby to po co takie przepisy? pewnie prawie 100% graczy ktorzy zarwa nocke nie zrobi takiego czegos ;D wezmie pewnie jedzenie typu fast food lub cos slodkiego i tyle. Jednak poradnik chyba jedyny do tego tematu ;D wiec wielkie gratki ocena 4/5
|
Znakomity poradnik.Już w przyszłą sobote będe musiał się zaopatrzyć się w napoje i niezdrowe jedzenie. No cóż coraz więcej NooBqów na honerze skillać sie juz nieda, mam nadzieje że jedna noc wystarczy do wbicia 75 dista B)
|
Poradnik świetny ale...
"Grzaniec-lekkie , ciepłe piwko" Piwo strasznie zamula ( usypia )... Przerabianie go na grzeńce też nic nie zmieni wiec Grzańca nie polecam Ale i tak 10/10 xD |
Zajefajny poradnik chętnie skorzystam B)
|
w 1 sie nie zgadzam:
o 2 w nocy polacy nie grają ale za to grają brazole:p |
rofl:D oryginalnie i w miarę użyteczne. Chociaż mi by się nie chciało tyle gotować po nocach. Kroma z serem i kakao :cup:
|
No dobra ;D.
To szukam najskuteczniejszego srodka na niespanie... Cola za slaba, a kawy i mleka nie lubie. Mam przezyc kolejna noc bez nawet najmniejszej dawki snu (bo jak pojde spac to nie wstane ;P). Jakies pomysly? |
Boże macie problemy grasz cały dzień o 20 szykujesz picie i jakieś chipsy. I ciągniesz tak do 9 się kładziesz i spisz do 14 proste a nie jakieś kurw* poradniki...
|
hahahaahah
z lekka żałosny sposób na nockę ... szczególnie to mleko !!!! Kto intelietny by pił mleko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baby: nocek nie walą dzieci 4 letnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:glupek ::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek::glupek:: glupek::glupek:
Żal mi tego poradnika !!! Bez Kawy nie ma nocki ;] a ze jestem palący to bez petów TYM bardziej !~!!!!!!~!!:evul: -10 / 10 |
Wtf?
Stary co to ma byc wystarczy syta kawa... i siedzisz cala noc |
Ile Przepisów xDd
Ja Jak Robie nOcki to mi własna wola wystarczy ale z przepisow skorzystam :D |
Re:
A mnie jeden redbull daje kopa na jakieś 5 / 6 godzin... ale to może jestem dziwny?
@btw. wiem, wiem, stare :> |
Cytuj:
Mój sposób robię sobie dzbanek herbaty , 5-6 kanapek (trza je zjeśc od razu) i co jakiś czas se piję herbatę która rozgrzewa organizm + dobrze smakuje + trochę orzeźwia (w końcu to nie napój energetyczny) Jak huncę to mi się spac nie chce ale czasami jak czekam na respa/manę/nie mam akurat nic do roboty to oglądam filmiki tibia cam tv ewentualnie jakieś smieszne filmiki na youtube. |
Ale mi to problem XD ja i bez tego na loozie do 5-6 wytrzymam. ;]
zawsze anime w nocy mi sie fajnie oglada bo net nie muli a wtedy do 4 minimum. :p tyle ze w dzien do 14 spie :D |
Ładny ale mi się tam raczej nie przyda nie jestem jeszcze takim tibijczykiem :D Puszysty miś najlepszy 8o
|
Hehehe fajny temat ^^ Ale jak przeczytałem te przepisy i porady to jak dla mnie za dużo roboty i stara czasu :p Ja tam zawsze od lat na nocki zaopatruje się w parę Tiger-ów, czy tam Red Bull-i itp około 2-3L i do tego parę tylko kanapeczek z ZIMNĄ PROSTO Z LODÓWY WĘDLINKA :) to najlepiej orzeźwia no i w zimie jest dobrze co 2-3h wyjść na dwór czy balkon na 10 min :) Ja chodzę na balkon :p B) hehehe
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26. |