![]() |
[1] Stie Voi
[2] 15 [3] Sredniozaawansowany - od 2 klasy szkoły podstawowej + dodatkowe kursy. Umiem się dogadac [4] Znam niemiecki. Myśle ze średnio zaawansowany. [5] Nie znam ale moge się nauczyc [6] Gram około roku. Dziennie gram okolo 1,5h + [7] Stie Voi - obecnie 40 MS [8] Jakies darmowe stronki to raczej looz, większych projektów niz swoja stronka to nie [9] Od kiedy gram w tibie - okolo roku [10] Jestem wszechstronny =) [11] Czy ja wiem... tibia.pl znam chyba na pamięc ;s, jestem odpowiedzialną (dowód - mój temat) i ambitną osobą, lubie pomagac innym i "tibia to moje zycie" (no...prawie). |
1. Koverek
2. 16 3. J.angielski w szkole mam od 8 lat więc myślę ze znam dobrze. 4. Znam podstawy j.francuskiego ucze się go od 2 lat. 5. Html, Php, C++ podstawy (pracuje nad tym) 6. W tibie gram od 4 lat. Online jestem ok. 8 h dziennie. 7. W chwili obecnej gram 92+ Elite Knight nick Koverek, Calmera. 8. Robiłem acc makera dla swojego ots i strone internetową dla gildi dodatkowo rozne photoblogi, a do tego strone swojej klasy. 9. Użytkownikiem Tibia.pl jestem od 2005 roku. 10. Jestem universalny mogę pomagac w każdej dziedzinie. 11.Gra sama w sobie już troche mnie nudzi, wiec chciałbym się skupić teraz troche bardziej na szczegołowszych rzeczach jak np. pomoc innym. Wciaz gram, ale już wole byc typem "Gracza spod depo" a nie kimś co nie opuszcza expowiska przez dzień i noc. Teraz oczywiście pełnie funkcjię aktywnego Tutora na swoim swiecie jakim jest Calmera, mam nadzieję ze Cip Soft bedzie zadowolony z mojej pracy i już niedługo otrzymam tytul Senior Tutor. Mam nadzieje ze pomocna dłon przyda sie uzytkownikom Tibia.pl. Pozdrawiam :) Koverek |
* Sacred Platinum Dragon
* Mam 19 lat. * Poziom mojego angielskiego mogę określić jako średnio zaawansowany ( 89% matura próbna). * Znam co nie co niemiecki w stopniu zdolnym do komunikowania się. * Tylko i wyłącznie HTML (4.1) wiem o nim wszystko :P * Gram od ponad 3 lat średnio spędzam 4-5 h. * Najlepszy lvl to 51 Paladyn, nick Lester Mosquito (aktualnie 49 lvl świeżo po deadzie :>). * Strony tworze tylko na swoje potrzeby, lubie sie tym bawić, a poza tym nic na większą skale. * Data dołączenia: 07 03 2005, prawie 3 lata. * Chętnie mógłbym się zająć potworami, przedmiotami, czarami i mapą. * Czemu ja? Dobre pytanie, uważam, iż spędzam dużo czasu przy tej grze więc jak już w nią gram i prócz rozrywki nie daje mi żadnych korzyści, to właśnie tym sposobem mógłbym się przyczynić, aby moja gra nie była kompletnie bezsensu (marnowanie czasu), a stała się czymś pożytecznym (rozwój i aktualizacja Tibiapl). Cya Sacred.pl |
*Asping.
*16. *Na poziomie 3 klasy gimnazjum. *Uczę sie niemieckiego 3 rok. *Jedyny język to html znam go na poziomie myślę średnim, pomagam robic stronę szkolną. *W tibie gram 3 rok, w dni powszednie gram 3-4h, w weekendy 5-6h i jak mam ochotę to czasami zarwę nockę. *82 level, lecz mam kilka postaci nie gram jedną. Nick : Asping. *Tak pomagam robieniu strony szkolnej. *Okolo 2 lata *Lubie podpowiadać graczą jak dojsc w jakies miejsce w Tibi, oraz jak zabic danego potworka. *Powinniscie mnie wybrac poniewaz mysle że sie przydam wam jak i innym uzytkownikom forum. |
* Knorek (w grze elmer knorek)
* 14 lat. * j.angielski podst. * j. niemiecki podst. * dość dobrze HTML/xHTML, W php sie bawiłem ale nie za bardzo znam... * Gram w Tibie od ok. 4 lat, Dziennie ok. 1-3 h w sobotę/niedzielę 1-5 h. * Moja Postać [CHAR]Elmer Knorek[/CHAR] lvl obecnie 40 * Moje Strony to www.tibia.htw.pl , www.diablo2.pev.pl , www.knorek.htw.pl PS : pisze w notatniku :p tak mi najlepiej :D * hmm niedługo potym jak zacząłem grać w Tibię * Chciałbym dodawać opisy broni, armorów, legsów itd. (ogólnie "przedmioty") * Długi czas poświęcałem forom, stronom internetowym itp. Bardzo chciałbym spróbować pracować przy tym serwisie. Mam dosyć wolnego czasu ale nie jest go zbyt wiele ponieważ do Sql mam na południe... Oczywiście do pracy przy tibia.pl Byłbym bardziej aktywny niż do tych swoich stronek :p Tibia.pl to w końcu nie jakiś projekt tylko poważna strona : ] Pozdrawiam Knorek. |
Twój nick. : aratron;
Twój wiek. : 18 lat; Na jakim poziomie znasz j. angielski? : poziom zaawansowany; Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? : czeski i niemiecki; stopień podstawowy. Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? : C++, Pascal, PHP, HTML, DHTML, XHTML, C; Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? : od 2 lat, nie gram codziennie, za mało czasu w życiu, ale jak gram to ok. 3 godzin; Jaki level ma Twoja najlepsza postać? : 39 (Paladinho Fens), były lepsze, ale przepadły :) ; Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? :systematycznie tworze strony WWW oraz serwisy gdyż jest to po części sposób na pieniądze które zyskuje; Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? : oj, bardzo długo, zawsze jak miałem lub mam jakieś problemy i nie tylko to odwiedzam ten portal; W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? : jakie zadanie zostało by mi powierzone takie bym starał saie wypełnić, nie mam jakichś konkretnych zainteresowań; Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? : Jestem uczniem 2 klasy szkoły technicznej na kierunku Technik Informatyk, zadania które są mi powieżane staram sie wykonywać sumiennie, z zasady jestem przyjacielsko nastawiony do ludzi i takie sa też moje kontakty. |
1. piQs
2. 22 lata 3. zaawansowany 4. niemiecki (średnio-zaawansowany) 5. C++, Turbo Pascal, Delphi 6. od 2003r. 3-4h dziennie 7. Alexis Brain (deleted w 2005r) lvl 102 (antica) 8. Jestem na 2 roku informatyki wiec na co dzień mam do czynienia z tego typu sprawami. Bylem moderatorem na stronie counter-strike.pl 9. użytkownikiem jestem od 2005 roku... 10.ze względu na swoje duże doświadczenie jak i ogólne zainteresowanie tematyką tej gry mogę pomagać w każdym dziale 11. Jestem osobą rzetelną i godną zaufania. Bardzo chciałbym pomagać innym użytkownikom tej strony. Swój wolny czas poświęcam komputerom wiec byłbym aktywnym członkiem tej załogi;] pozdrawiam: Robert |
Podanie
Nick: Michael91
Wiek: 17 Znajomość angielskiego: myślę, że dobra Inne języki obce: średnia znajomość języka niemieckiego Języki programowania: znam w średnim stopniu php i w dobrym stopniu html ;] Długość grania w Tibię: W Tibię gram prawie 3 lata od 2005 roku, przy grze spędzam około 3h na tygodniu i 7h~w weekendy. Najlepsza postać: moim najlepszym charem jest moją aktualna postacią, aktualnie mam 111 lvl Elite Knight nick: [CHAR]Michael'Destroyer[/CHAR] Kiedyś tworzyłem dla zabawy strony internetowe w html-u. Były to strony poświęcone różnym tematom lecz nigdy nie brałem udziału w tworzeniu jakiejś większej strony. Użytkownikiem tibia.pl jestem od 3 lat( odtąd jak zacząłem grać) użytkownikiem forum zostałem pod koniec 2006 roku. Pomagać mógłbym w działach: potwory, taktyki, bronie, uzbrojenie i przedmioty. Dlaczego powinniście przyjąć właśnie mnie? Myślę, że jestem odpowiedzialny, lubię pomagać innym ludziom, na RL Tibii dorobiłem się Senior Tutora to może udowodnić, że jestem odpowiedzialny i dbam o swoje obowiązki. Jestem doświadczonym graczem, wiem o tej grze na prawdę dużo. To chyba tyle, pewnie mam więcej zalet lecz nie lubię się za bardzo chwalić. |
1.Jalksan
2.16 marca 14 lat 3. Z tym językiem nigdy problemów nie miałem, jakieś proste teksty przetłumaczę a na tibii nigdy z dogadaniem się nie miałem problemó 4. J. Rosyjski, słabo 5.HTML, Bardzo podstawowy 6.Gram od bodajże marca? (pierwsza postać) roku 2002. Gram od godziny do 10 dziennie. 7. Hakuna Matata (nie dokładnie, coś takiego.). Miałem nią 41 poziom. 8. Hmm... Jakieś własne strony domowe, naprawdę nic nie wartego uwagi. 9. Na forum od 2004 (mogę podać nick pierwszego konta). 10. Hmmm... Zbieranie informacji i wstępne tłumaczenie ich, być może tereny i potwory (niestety dopiero w wakacje mam zamiar kupić PACCa). 11. Hmm... Dlaczego ja? A może dlaczego nie ?;] Wiem że mój lvl nie imponuje jak na tyle czasu gry ale grałem for fun. Dopiero tą postacią mam zamiar zdobyć wyższy poziom. Poza tym jestem miły, skromny, znam się na ortografii i nie mam problemów z dostępem do komputera o prawie każdej porze dnia (a jeśli będzie trzeba to i nocy). Jeśli mnie nie wybierzecie nie załamię się i nie skoczę przez okno, ale nie można powiedzieć że mi nie zależy. |
[1]Meresstrae
[2]18 [3]Język Angielski na poziomie b.dobrym (9 lat nauki + dod kursy) [4]Język Niemiecki na poziomie dobrym (9 lat nauki), Język Portugalski (rok prywatnej nauki) [5]Niestety moja wiedza na temat języków programowania jest skąpa. [6]W Tibię gram od ponad 3 lat, praktycznie codziennie można mnie spotkać on-line. Od ponad pół roku posiadam pozycje Senior Tutora. [7]Meresstrae 141 MS, [8]Raczej nigdy nie brałem udziału w tworzeniu stron internetowych nie licząc lekcji informatyki ;) [9]Od 27 grudnia 2006 roku. [10] Poradniki, potwory, taktyki *ze względu na doświadczenie mogę tworzyć obszerne i rozmaite poradniki/taktyki [11]Zdaję sobie sprawe z tego iż moja praca ma na celu pomóc innym mniej doświadczonym graczą, mam szacunek do innych i jestem nadwyraz wyrozumiały, potrafię wywiązywać się z powieżonych mi zadań. |
Darkdodzie
16 w lipcu skończę 17 :) Bardzo dobry (Tak mi sie wydaje) Senior Tutor w tibii wiec sami oceńcie. Lecz uczę sie dodatkowego Angielskiego od 5 lat :) + szkoła. Trochę francuski ale już nie chodzę na niego wiec zapomniałem większość. Trochę CPP i HTML (Uczę sie sie HTML) Gram od Tibii 7.5 . Średnio spędzam po 4h dziennie (w weekendy trochę więcej). [CHAR]Thora Ravox[/CHAR] 80 RP . Aktualnie gram Nim. Raczej sie nie zajmowałem tym , ale uczę sie HTML (przypominam) Użytkownikiem forum jestem od 2005 roku , sporadycznie odwiedzam forum , probuje pomagać ludziom :). Mógłbym pomagać ludziom w dziedzinach : - Spelle - Monsters - Itemy Lubie pomagać ludziom na duża skale :) Dlatego tez jestem Senior Tutorem na Real Tibii bo lubię tą prace. Z poważaniem Thora Ravox |
* Nadol.
* 19. * Dobrze. * Nie. * Html (Dobrze). C++(uczę sie teraz na studium). * Od 3 lat, do 6h gdy expie (max 10h ale to w weekendy), praktycznie dziennie się loguje. * 106lev [CHAR]Brodol[/CHAR] * Robiłem swoje strony domowe, animacje, bannery. * "Data dołączenia: 18 01 2005" 3+ lata. * Poradniki (najbardziej), Potwory, Zdjęcia & Filmy, Tajemnice Rookgaardu !, O wszystkim i o niczym * Dlaczego Ja, znam dobrze tą grę, tibie.pl i forum przeglądam prawie dziennie, lubię czytać posty i pomagać newbie oraz jestem wstanie bardziej zaangażować moją pomoc dla forum . |
[1] Targon Tida
[2] 17 lat [3] j. ang. poziom dobry, jestem w pierwszej klasie liceum, z językiem mam do czynienia 6-7 lat doliczając 4-5 lat gry [4] j. rosyjski od teg oroku [5] nie miałem z tym do czynienia [6] od 2002 roku [7] aktualnie 92 na NONPVP, posiadałem 102 ek na PVP więc znam oba typy światów [8] nie mam [9] strone przeglądam od bardzo dawna, rzadko używam forum, wole forum Tibii.com, jako aktywny gracz i tutor lubię się wypowiadać [10] zależy czy dam radę udzielić jakiejś pomocy [11]wezmiecie mnie czy nie zależy tylko od was, uważam jednak, że mogę się przydać, wystarczy kierować do mnie bezpośr. polecenia - zależy mi tylko na pomocy, nie na pacc-u bądz pozycji moderatora Życzę powodzenia wszystkim chętnym. |
-Drakon,
-16 lat, -Poziom rozszerzony (klasa z rozszerzonym angielskim w LO), -Hiszpański, ale tylko podstawy... -Szczątkowo html. -Przygodę z tibią zacząłem jakieś 4 lata temu, aktualnie mam przerwę (ale jak grałem to po 3 - 4 godziny na dzień), -100lvl (Aven Tene) shackowany i 45lvl (Drakon Tene), -Stworzyłem kiedyś forum o grafice I fake’ach, które było dość popularne przez jakieś 2 miesiące, po czym upadło… -Użytkownikiem tibia.pl jestem prawie 2 lata, -Newsy, potwory, itemy, poradniki, faq i co tylko dam radę, -Bo nic nie stracicie, a możecie wiele zyskać. Chciałbym dodać że jestem całkiem niezłym grafikiem :P |
> Mariusz
> 16 > Angielskiego ucze się od 1 klasy podstawówki. Znam go w stopniu zadowalającym :p > W technikum uczę się jeszcze j. niemieckiego, a w gimnazujum pare lekcji z j. rosyjskiego > PHP, HTML, MYSQL, CSS w stropniu umożliwiającym mi robić strony internetowe =) - przeczytałem książkę "Tworzenie stron WWW. Vademecum profesjonalisty" > W tibie gram od 2003 roku, gram ~5 godzin dziennie. > Kaarpiik - 80 ek > Oczywiście forum szkoły, strony klanowe, gildii oraz własne zabawy > Nie pamiętam :P DŁUUUUGO :P > Potwory, Taktyki > Jeśli chcecie mieć solidnego "pracownika" to się polecam =) |
Twój nick.
Pacjenteczka Twój wiek. 15 lat Na jakim poziomie znasz j. angielski? Raczej średni Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Nie, nie znam Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Troszkę HTMLa Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W Tibie już chyba z 4 lata, obecnie nie gram, ale planuje mały powrót ;-) Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Ponury Farmer (kiedyś 29 lvl, po hacku jak widać 24) miałem mnóstwo postaci, lecz tą zapamiętałem ;) Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Jakieś forum klasowe + fora ogólnotematyczne w Przemie Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Ze 2 lata mi będzie ;-) W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Wszystko jedno, ja jestem człowiek pracujący żadnej pracy się nie boje ;) Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Wybierzecie kogo zechcecie ja podałem tylko namiary na mnie ;-) Wiem, że jest tu wiele lepszych zgłoszeń, ale nie poddaje się ;) Powodzenia dla innych! |
Twój nick.
Grace. Twój wiek. 16 lat. Na jakim poziomie znasz j. angielski? Angielski na poziomie FCE (First Certificate). :) Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemiecki zaawansowany i Portugalski początkujący. Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Znane mi języki programowania : Pascal (pisanie prostych programików), Delphi (j/w), Html (bdb znajomość), C++ (bdb znajomość), PhP (bdb). Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W tibię gram około 4.5 roku, dziennie poświęcam tyle czasu, na ile pozwolą chęci. Według mnie w tej grze nie liczy się level ale człowiek. Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Kiedyś zajmowałem się tylko i wyłącznie expieniem aczkolwiek teraz nie jestem zwykłym graczem. Czas w tibii spędzam nie tyle na expieniu co na pomaganiu innym graczom. Jestem dosyć znanym Senior Tutorem na Harmonii. Postać główna tamtego konta ma aktualnie 44 level [[CHAR]Lesney[/CHAR]], nie expiłem nią jakoś od 1.5 roku. :) Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Mam doświadczenie, aczkolwiek przy większych projektach udziału nie brałem, gdyż nie mogłem znaleźć odpowiednich ludzi do "pracy". :) Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Około 3.5 roku, to nie jest moje pierwsze konto na tym forum. W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Jeśli dostąpiłbym zaszczytu "pracowania" tutaj, na pewno mógłbym udzielać porad apropo technicznych problemów związanych z grą "Tibia" lecz także mógłbym zająć się potworkami i mapami miast. Uważam też, że wiele questów wymaga dopracowania i tym także mógłbym się zająć. :) Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Uważam, że jestem osobą odpowiedzialną i łatwo nawiązuję bardzo dobrą współpracę z ludźmi. Mój angielski jest na bardzo wysokim poziomie (jak już pisałem, FCE), jestem doświadczonym graczem a poziom mojej kultury i stylu pisania chyba też nie pozostawia dużo do życzenia. Wiem że to jest tylko i wyłącznie Wasza decyzja aczkolwiek mam nadzieję, że te "wybory" będą uczciwe i wybierzecie właściwych kandydatów. :) Pozdrawiam, Paweł A. |
* Adre
* 21 * Jeśli moge to "na poziomie komunikatywnym". * Rosyjski na poziomie podstawy ;) * Programowanie nie było nigdy moją zaleta, osobiscie wole zabawe w amatorską obróbke grafiki ( wektorowka/rastrowka ) ale html kiedyś byl w liceum ;P * Kilku lat, nie licze tego z dokładnością co do dnia. * 92 - dragonelonerdo (- nie mam pacca poneiwaz uwazam to za zbedny wydatek, ktorych i tak jest az nadto w zyciu :P) * Tak, czasem manipulowałem w różnych programach do tworzenia www ( nie tylko notatnik ) * Od dłuższego czasu ( z początku tylko jako szaraczek czytający poradniki HOWTO nie być nabem ;) ) * Potwory, mapy ( facc ) * Dlaczego... nigdy narcyzem nie byłem i nie lubie sie rekomendować ponieważ swoje potrafie. Jedyne co moge powiedziec to to, ze mam swoje własne życie :P nie oddam sie sup~ na stałe krwia, ciałem oraz kajdanami nie przykuje sie do klawiszy. Mimo tego po prostu wiem, co to praca i obowiązek :P Baj ;] |
Mam nadzieję, że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Pozdrawiam, Eragog. |
|
* Michal wladca miecza
* 18 * angielski na wysokim poziomie * brak nawet malej znajomości innych języków obcych * html/php podstawy * gram od października 2003 roku, średnio dziennie po 4-5h * 126 Michal wladca miecza * Pomagałem w administracji strony fundacji wiedzy i przedsiębiorczości (WIP) * Właściwie z tibia.pl uczyłem sie grac jak zaczynalem * potwory/taktyki * Doświadczenie mam w tej grze wystarczająco duże, a z pewnością tacy ludzie w supporcie się przydadzą |
1.Freddd
2.18 3.Angielski znam na poziomie dobrym. Nie mam wiekszych problemów aby sie z kims dogadac 4.Od 4 klasy podstawówki do tej pory ucze sie w szkole jezyka niemieckiego 5. Jezyków programowania nie znam ale moge sie nauczyc jezeli bedzie taka koniecznosc 6.W Tibie gram okolo 3 lata srednio tibi poswiecam 2h dziennie 7.Posiadam 107 knighta nick Kazuru 8.Nie mam zadnego doswiadczenia w tworzeniu stron internetowych lecz gdzy bedzie taka potrzeba to moge sie nauczyc 9. okolo 3 lata od kiedy zaczalem grac w tibie to ciagle korzystam z serwisu tibia.pl 10.Najbardziej chciablym pracowac w dziale potwory i taktyki 11.Duzo sie wypowiadam na forum tibia.pl i zawsze staram sie pomóc w jakis sposób ludziom którzy maja male doswiadczenie w tibi. Dziekuje Pozdrawiam |
* Osks
* ur. 18.04.1980, czyt. niedlugo 18stka * Operuje w jezyku dosc dobrze, dogadac sie ze mna idzie. Nie wiem jak inaczej okreslic swoj poziom, poniewaz nie ma jakis wymogow na ten temat. * Jez. niemiecki, lecz tylko podstawy. * Podstawy C++ * W Tibie gram od updatu z Tiquanda (2004 r.). Na tym forum zarejestrowalem sie rok pozniej. Co do czasu to mam go dosc sporo. Zazwyczaj od 16-24. W weekendy roznie. * Moja najlepsza postac - Brus Chricon (64 lv). Niestety zgubilem passy przed Summer Update 2007. Po stracie postaci nie gralem przez dlugi czas. Ostatnio gram na Titani, gdzie mam narazie 45 ED. * Jedynie pomagalem w OTSach robiac grafiki. Oprocz tego raczej nic godnego wiekszej uwagi. * Od 2005 roku. * Jestem wszechstronny. Bylbym bardzo szczesliwy, gdyby moje podanie zostalo przyjete. Chcialbym pomoc w itemach, poniewaz z moich obserwacji wlasnie ten dzial najdluzej czeka na aktualizacje po Update'ach. * Lubie pomagac, jestem sumienny, bezstronny i czerpie z tej gry przyjemnosc. Chcialbym, aby ludzie, ktorzy dopiera zaczynaja przygode z Tibia mieli na czym sie oprzec (tibia.pl). Strona jest juz bardzo bogata w wiadomosci, lecz moze byc jeszcze lepsza, mam nadzieje, ze i ja przyczynie sie do rozwoju tego Supported Tibia Fansite'u. Pozdrawiam, Osks. |
1. Jancia, Fiel Zulan.
2. 16. 3. Średnio zaawansowany. 4. Niemiecki - Średnio zaawansowany. 5. Nie będę was okłamywał, nie znam się. 6. W tibie gram ok. od 4 lat, poświęcam na nią ok. 5h dziennie. 7. 137 MS - nick " Jancia ", 105 EK - nick " Fiel Zulan ". 8. Tak jak w punkcie 5. 9. Około 3 lata. 10. Potwory, taktyki. 11. Mógłbym poświęcać sporo czasu tej stronie, bo znam sie na tibii (?) Także jestem senior tutorem od 6~ miesięcy ;). Dziękuje za rozpatrzenie mojego podania. |
Slupek20 (Support team:D)
* Twój nick.
Slupek20 * Twój wiek. 17 * Na jakim poziomie znasz j. angielski? Średnio, jednak po tym co widzę to dużo lepiej od innych:D * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemeicki w stopniu podstawowym. * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Wcześniej bawiłem się trochę w html i php, znam je w stopniu podstawowym. * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? W Tibię gram około 4 miesięcy, średnio po 15-17 godzin tygodniowo. * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Najlepsza postać miała 30 lvl (drut) Keemes, jednak obecnie po haku gram 15 knightem (Slupman) , jednak moge szybko nabić lvl jeśli zajdzie taka potrzeba bo na razie skilluje:D. * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Wcześniej miałem swoje forum i dość dobrze sobie z nim radziłem, jednak z niego zrezygnowałem, gdyż nie miałem ochoty dalej się z tym bawić (zacząłem grać w Tibie i obserwować rózne strony). Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Jeśli chodzi o projekty, to raczej nie ale brałem udział w różnych mniejszych ideach z powodzeniem. * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Tibia.pl obserwuję już od około 4 miesięcy, czyli odkąd gram. * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Jeśli chodzi o dziedziny w których mógłbym pomagać to: przede wszystkim Bronie, Pancerze, Eq(ogólnie all), i jeśli trzeba będzie to Potwory. * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Hmmm... dobre pytanie:D Na pewno nie zrezygnuję z gry w Tibię(nie jestem uzależniony:D) niestety nie mam Pacc'a :/ co trochę blokuje mój zakres możliwości i zdobywania nowej wiedzy. Sumiennie wykonuje swoje obowiązki i zawsze służę pomocą niedoświadczonym tibijczykom. Mam dość sporą wiedzę na temat tibii wbrew pozorom. Można mnie również często zastać na tibii. Jeśli zostanę przyjęty na pewno się przydam i pokażę, że nie było błędem przyjęcie właśnie mnie. |
*Xiv Dragonheart
*18 *Zdałem próbna mature rozszerzoną z Angielskiego na 86%, w gildii której jestem jestem translatorem. Angielski znam na poziomie Advanced. *Niemiecki, uczyłem się 6 lat. *Znam program C++ i HTML, lecz potrafie tylko obsłuwigwac się HTML'em w stopniu podstawowym. *Moja gra w tibie zaczeła się w 2004, dobiłęm na Harmoni 63 poziom MS'em, teraz mój Paladyn ma 109 poziom i jestem aktywnym graczem. PRzez najbliższe 2 miesiące mniej gram gdyż Matura tuż tuż ;) *Xiv Dragonheart 109 Paladin *Tworzyłem Strone mojej szkoły, a dokłądniej pomagałem robiąc zdięcia etc. *OD 2004 roku, lecz na forum różnie, bo czasem zapominałem loginów.W momęcie gdy miałem przerwe w grze często oglądałem screenshoty na forum oraz patrzyłęm czy był jakiś update. *Myśle że mógłbym przydać się w dziedzinie potworów i taktyk. *Wiele opisów tutaj jest takich samych, że każdy w czymś jest super, że właśnie jego państwo powiniście przyjąć gdyż nie ma żadnych wad. Powiem wprost, że nie umiem zbytnio pracować w htmlu i C++ lecz w tibii, bardzo lubie wymyślać różne taktyki na potwory, tak żeby jak najmniej schodziło mana fluidów a najwięcej kasy przychodziło, po każdym Uleprzeniu gry jestem pozytywnie nastawiony gdyż lubie patrzeć jak gra się rozwija, nawet jeśli profesja mojej postaci jest pogorszona.Oprócz tego po każdym updacie staram się jaknajszybciej sprawdzać nowe potwory tak żeby wiedzieć do czego są podobne, jak je zabijać i jaki jest z nich loot.Lubie odkrywać nieznane miejsca w grze, a najczęściej staram się je odkryć. |
Twój nick.
Voon Twój wiek. 17, 6 sierpnia 18 Na jakim poziomie znasz j. angielski? Dobry, trunda jest samoocena. Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemiecki- Podstawy Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? html- poz sredni, php tylko proste skrypty. Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? od 2003 roku, dosyc sporo. Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) 108 EK "Guram" Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Strone szkoly niechce jej podawac publicznie w razie czego pw. Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Od 2003 roku W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Moja mocna strona jest znajomosc map, questow etc. Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Poniewarz znam jezyk angielski dosyc dobrze. (najlepiej sprawdzcie sami) Podstawy niemieckiego i podstawowe zwroty w jezykach: portugalskim, hiszpanskim, szwedzkim. Gram wydajnie (osiagniecia/czas) W razie pytan prosze o PW wtedy moge podac ew. GG, kome |
LINCOLN THE SORCERER
17 Lat Angielski na poziomie średnim Angielski-średni, Rosyjski-pdst,Niemiecki-pdst HTML-średni 3 Lata gram z przerwami, 5-10 h tygodniowo Lincoln the Sorcerer 89 Ms Fortera Nie mam doświadczenia w tworzeniu stron lecz chętnie się tym zajmę. Od poczatku mojej gry w Tibię. Chętnie bym się zajął Taktykami Gry MS i ED- hunty, sposoby walki, zarobki, mapy etc Ponieważ jestem ms na Wysokim lvl-u i znam się na tej profesji bardzo drobrze i Chętnie podziele się swoją wiedzą z innymi.;) |
1. tim26
2. 19 3. dobry w mowie i pismie 4. niemiecki slabo 5. Html(bardzo dobrze) php(srednio) 6. gram od 4 lat dziennie poswiecam okolo 15h od 8 zawsze do 00:00 bo aktualnie niepracuje, w innym przypadku po pracy gram 7. lvl 68 Knight Macmannus 8. tworzylem wiele stron, od doslownie kilku dni projektuje je na zamowienie, moja testowac strona jest pod adresem www.kosmiczna-gra.pl/test 9 trudno powiedziec na forum zagladam od czasu do czasu jak potrzebuje informacji, a a strone prawie codziennie 10. mysle ze najbardziej odpowiadalo by mi potwory loot taktyki gdyz mimo ze nieposiadam wysokiego lvlu to mam kumpli ktorzy chetnie pomoga 11. Jestem odpowiedzialny niezawalam roboty, lubie robic cos dla kogos szczegolnie jesli jest to wiekszy projekt, interesuje mnie tibia, oraz programowanie wiec chcialbym sie tym wykazac publicznie |
- Xaukas
- 15 lat (w czerwcu b.r.) - podstawowy (czyli 2 gim + to co umiem dodatkowo(niewiele)) - słabo niemiecki - Podstawowy html za niedługo zaczynam naukę C++ - ok. 4 lat, a gram rzadko bo szkoła (oczywiście czerwiec-wrzesień to hardcore po 10h+ dziennie) - Maciek Harselaar 33lvl + pall 20 lvl mój max lvl to 82 ale dawno temu już nawet nicku nie pamiętam - Doświadczenie jakieś mam ale nie brałem udziału w jakimś większym projekcie - maj 2007 - mógłbym napisać poradnik do knight/paladin/druid (nie lubię za bardzo sorcerer'a), taktyki na potwory. - Dlaczego mielibyście mnie przyjąć hmm... pewnie każdy pomyśli że ja to nie za bardzo z angielskim itp. ale dla tej strony dałbym z siebie 100% ażeby ją rozwinąć więc proszę tylko o 1 szanse a przekonacie się na co mnie stać. |
Dzien Dobry
Nick w tibi : Serek Serdelek Wiek : 11,5 Znam Języki : j ang - średniozaawansowany - , j niemiecki - podstawowy - Poziom Postaći : 8 Jakie znam języki komp : nieznam żadnych języków , ale mój tata jest informatykiem Na forum : 2 - 3 Mieśiące Gram w tibie : 2 lata Poswięcam na tibie : 2/3 tygodnia Dlaczego ja : niewiem ale nie robie tego dla Pacc`a , chce być cząstką tej strony Do Widzenia |
* thario
* 15 (prawie 16) * angielskiego ucze sie 6 lat (mozna powiedziec ze znam go dobrze) * 3 lata ucze sie niemieckiego ale najlepiej mi to nie idzie :P * podstawy html * 5 lat , minimalnie 1h , max 10h * Thario Stwola - 138lvl * w szkole jako zadanie domowe projektowalem strone , bylem tez moderatorem wielu for otsow * 2~ lata * potwory i taktyki * czesto odwiedzam ta strone i chcialbym jakos pomoc w jej udoskonaleniu ;) dobrze sie znam na tej grze i moglbym pomoc wielu graczom , mam non stop PACCa i wielu znajomych ST co pomogloby mi opisywac nowe potwory jeszcze przed updatem :) 3/4 czasu spedzanego na komputerze rozmawiam z kolegami albo przegladam forum tibia.pl |
Witam.
*Nick : Druidroon ,Hitoligon *Wiek :16 *J. angielski: poziom średni *Inne języki: niemiecki poziom podstawowy *Nie znam języka programowania ale dla większego dobra jestem w stanie się nauczyć. *W tibię gram od 3 lat ,dziennie gram około 6-7 godzin + ,tygodniowo dużo. *Mój największy lvl w grze to 117 nick: Druidroon *Zakładałem tylko amatorskie blogi i opiekowałem się forami. *Urzytkownikiem tibi.pl jestem około 1,5 roku + *Chciałbym pomagac w dziedzinach :potwory ,taktyki. *Uważam że powinniście wybrać mnie dlatego że jestem zaawansowanym graczem ,miałem dużo postaci i wiem bardzo dużo o tibi .Dwukrotnie byłem tutorem. Pozdrawiam całą załogę tibia.pl :) |
* Esther
* 17 * Można powiedzieć, że dobrze * Znam język niemiecki - słabo * Znam Podstawy Html ale dalej sie uczę ;) * Hmm Gram od około 4 lat, po 1-2 godziny dziennie * Aktualnie 75 Cheretyk * Dopiero zaczynam się uczyć robić strony internetowe na informatyce * Ogólnie to odkąd zacząłem moją przygodę z tibią * Najbardziej pasowałby mi potwory tzn. co z nich wypada i jakie taktyki sie na nich stosuje oraz dział dotyczący uzbrojenia ile dana tarcza, zbroja czy też broń ma obrony, ataku itp ;) * Tak jak już wspomniałem przeglądam tibie.pl oraz forum od 4 lat, więc fajnie byłoby stać sie kimś więcej niż tylko obserwatorem, chciałbym pomóc w tworzeniu tej strony |
* Twój nick - Exerous.
* Twój wiek - 16 lat. * Na jakim poziomie znasz j. angielski? - Język angielski znam na poziomie średnim , bardzo dobrze dogaduję się z obcokrajowcami. * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? - Owszem, znam język niemiecki, nie tak świetnie jak angielski ale również dobrze, "średnio średni". * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? - Znam podstawy języka html, kiedyś w tym siedziałem i umiałem dosyć sporo, ale gdy zaprzestałem używać tego języka trochę mi z głowy wyleciało. Uczę się bardzo szybko, więc gdyby zaszła taka potrzeba abym miał poszerzyć informacje z języka html, lub innego z chęcią to zrobie. * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? - W tibię gram od początku 2004 roku. Dziennie gram dosyć sporo, według osób bliskich mi za nadto, ok. 2-5 godzin dziennie, jednak gdy trzeba znajduję czas na naukę i inne rzeczy. * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) - Moja postać ma 67 lvl, jest to elite knight o nicku Exerous. * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Stworzyłem kiedyś stronę dla schroniska dla zwierząt w Choszcznie, funkcjonowała ona 2 lata, jednak schronisko zostało zamknięte, a na jego miejsce zostało wybudowane nowe schronisko, które samo sobie zapewniło stronę www, pomagałem również tworzyć stronę mojego gimnazjum. * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? - Korzystam z Waszego portalu od 2005 roku, często zaglądałem na forum, lecz dopiero dzisiaj podjąłem decyzję o tym aby się zarejestrować na forum. * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) - Chciałbym pomagać w dziedzinach o nazwach:evul::evul: mapy i potwory, oraz taktyki walczenia z potworami i pomagać dobierać expowiska, oraz newsy z świata Tibii. * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? - Wydaje mnie się, że pomimo tego iż nie mam zaawansowanych wiadomości na temat dziedziny informatycznej, powinniście mnie przyjąć ponieważ człowiek się bardzo szybko uczy i im szybciej dacie mi szansę rozwijania się tym szybciej nie pożałujecie z wyboru mnie na Waszego współpracownika. Zamierzam być bardzo aktywny i rzetelny. Nie zgłaszam się po to aby wygrać darmowego pacc'a tak jak przeczytałem w czyimś opisie, zgłaszam sie po to aby pomagać zespołowi Tibia.pl i użytkownikom tego portalu. Serdecznie pozdrawiam i czekam na decyzję. |
Zgłoszenie
1.dailes.
2.16. 3.Oceniam na bardzo dobry 4.Niemiecki i Angielski w stopniu zaawansowanym 5.Znam PHP, HTML, JavaScript - Perfect i Delphi - bardzo dobrze 6.Gram od 2 lata z duzymi przerwami 7.40 lvl Destro'Gronis 8.Tak mam bardzo duze doswiadczenie tworzylem wiele projektow ale najbadzej zadowolony jestem z www.mp3life.pl - mojej wyszukiwarki mp3 9.Dosc dlugo z tibia.pl korzystam od poczatku swojej przygody z tibia 10.Mapy, potwory i ewentualnie praca przy stronie jezeli bylo by to mozliwe 11.Poniewaz moge wniesc duzo do grupy supportu. Przez dlugi czas bylem tutorem. Jestem mlodym programista i napewno moge pomoc w rozwoju strony tibia.pl. |
Mój nick to Lordek of Wizard. Mam lat 15. Język angielski znam w stopniu wysoce zaawansowanym.
Inne języki którymi umię się posługiwać to: Rosyjski (Potrafie się przedstawić i zapytać czy rozmówca mogłby porozmawiać w innym języku), Francuski (Tylko troszke bardziej zaawansowany od j. rosyjskiego) Znam sie trochę na C++ i Html. Gram od około 3 lat, lecz teraz przy natłoku zajęć obecnie, poświęcam na grę około 5 godzin lecz tylko w sobotę i niedzielę. Lordek of Wizard. 70 level. Tworzyłem strony tylko na ocenę na zajęcia z informatyki. Forum Tibia.pl użytkuję od około półtora roku. Bardzo chciałbym pomóc przy dziale "potwory". Jako senio tutor mógłbym opisywać potwory już w czasie "test-serverów". Bardzo mi zależy aby mieć swój wkład w tą strone internetową. Gdybym został wybrany starałbym się ze wszystkich moich sił by sprostać postawionym przez was wymaganiom. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. |
Twój nick.
aripck Twój wiek. 17 Na jakim poziomie znasz j. angielski? satysfakcjonujący mnie, nie stanowi dla mnie problemu tłumaczenie dłuższych tekstów. Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? portugalski- podstawowe zwroty japoński- kilka wyrazów + kilka sylabek Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? c++ - bardzo podstawowy html - myślę ze dobry php - sam nic nie umiem napisać jednak przerabiałem nieraz style graficzne pisane w php dodatkowo chodze do technikum o profilu informatycznym więc nauka dodatkowych języków programowania nie stanowi problemu. Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? od 3 lat, gram około 20 h w tygodniu Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) to pytanie nie ma najmniejszego sensu, ale co poradzić 39lvl mistic mandy. Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? tak prowadzę strone o anime od ponad pół roku, pisałem wiele artykułów. Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? jestem od 19.01.2007r. W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory, mapy, questy Dlaczego powinniśmy przyjąć właśnie Ciebie? Ponieważ jestem człowiekiem pracowitym i jako gracz widzę że w niektórych działach jest mniej napisane niż początkujący gracz chciałby wiedzieć, a jako oficjalna strona fanowska, tibia.pl nie powinna ustępować pod ilością i jakością informacji innym stroną o tematyce tbijskiej. |
* Twój nick.
Niuska * Twój wiek. 15, we Wrześniu 16. * Na jakim poziomie znasz j. angielski? Dobrym, potrafię się dogadać z Anglikami. * Czy znasz inne języki obce i w jakim stopniu? Niemiecki - Podstawowy. * Czy znasz jakieś języki programowania (C++, html, php, vb, etc)? Jeśli tak, to jakie i w jakim stopniu? Nie, lecz mam zamiar w przyszłości iść na informatykę. * Od jak dawna grasz w tibie i ile czasu dziennie/tygodniowo poświęcasz na grę? 5 lat, dziennie około 2-3h, resztę czasu szperam w Internecie, ponieważ nudzi mnie samo granie. * Jaki level ma Twoja najlepsza postać? (wymagany nick - jeżeli nie chcesz go zdradzać publicznie - wyślij mi w PW) Niuska - 80 Royal. Beryla. * Czy masz jakieś doświadczenie w tworzeniu stron internetowych? Czy tworzyłeś/pomagałeś tworzyć jakieś większe projekty? Jeśli tak, to jakie? Próbowałam kiedyś zrobić stronę, ale nie doszło to do happy end'u. * Jak długo jesteś użytkownikiem tibia.pl ? Od 2004/05 roku, miałam inne konto, ale zapomniałam hasła. * W jakich dziedzinach chciałbyś pomagać? (np. mapy, potwory, taktyki, etc.) Potwory były by idealne, przez te 5 lat grane, raczej coś wiem. * Dlaczego powinnismy przyjąć właśnie Ciebie? Myślę,że mogę pomóc w różnych rzeczach. Komputery zawsze mnie interesowały. |
* Didek Boys
* 16, rocznikowo 17 :p * bdb * Niemiecki jeszcze lepiej niż anglelski :) * Html, ale mam zamiar sie uczyc php dla własnych potrzeb * Od Tibii 7.2 zatem dość długo * Mój level postaci która teraz gram to 82 EK ale najwyższy jaki posiadałem to 89 ED Nick wysłany na pw :) * Tak robiłem strony dla własnego użytku m.in. klanowe itp. * Dłuugoo bardzo długo to jest moje 2 konto :p * Potwory, eq, ceny w sklepach jak i również dział dla początkujących * Jestem doświadczonym graczem bo w Tibię gram już dobrych pare lat, miałem wiele postaci 80 lvl+. Jestem typem który jak sobie postanowi to się stara do końca! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:23. |