Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowy nabór do supportu! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=167130)

Zyggy 17-03-2008 11:43

FIREBALL RUNE
Cytuj:

Bez wątpliwości, Ognista Kula to jeden z najpopularniejszych ataków runicznych w Tibii. Ten czar został opracowany przez grupę zarówno druidów, jak i czarodziei. Dowiódł swojej wartości i niezawodności w niezliczonych bitwach. Podczas użycia powstaje kula zmasowanego ognia. Wybuch może objąć obszar nawet do 21 metrów kwadratowych, co czyni ten run znakomitym do czynienia spustoszenia wśród tłumów przeciwników. Wyćwiczony poszukiwacz przygód wyposażony w kilka takich runów poradzi sobie z małą armią. Jednak powinien mieć się na baczności, gdy okaże się, że potwory nie są podatne na ogień.
Ostatnio Ognista Kula straciła nieco ze swojej atrakcyjności, od kiedy ulepszona wersja, Większa Ognista Kula, została wynaleziona. Mimo to tradycyjna Ognista Kula nadal jest popularna dzięki małym wymaganiom energii magicznej i poziomu doświadczenia.
No nie wiem czy wszystko zrobiliście skoro, chociażby to /\ nie jest aktualne.

Rybzor 17-03-2008 11:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zyggy (Post 1956392)
FIREBALL RUNE

No nie wiem czy wszystko zrobiliście skoro, chociażby to /\ nie jest aktualne.

-> Błędy na tibia.pl.

Konkopu$ 17-03-2008 13:31

:]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh92 (Post 1952872)
Na taką okazję można czekać nawet rok :D I tak bym nie zrezygnował, gdybym był jedną z takich osób :)

Ci up* przecież powiedział, że nie koniec, i nie marudzić :D
Ja żałuje że mi się nie udało ;/
Jak to zobaczyłem, miałem taki zapał w ręce uff xd...
Pdr
Kolba$

Vasudanin 17-03-2008 16:36

no szkoda ze mnie tez nie ale no coz life is brutal

Dark Deni 20-03-2008 21:56

hmm gratuluje wszystkim nowym szkoda ze po raz 2 nie zostałem wybrany :/ ale uf podanie nie zostało odrzucone ;)

pozdro dla Thora Ryby, Dwima, i innych dobrych znajomych z byłego teamu

ps. i tak nie dorównacie nam bo to my stary support za kadencji dwima zrobiliśmy najwięcej tibia ertch, qesty wszystkie księgi nowe opisy to nasza zasługa ;) nie pokonacie nas :P

Rybzor 20-03-2008 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Deni (Post 1962210)
ps. i tak nie dorównacie nam bo to my stary support za kadencji dwima zrobiliśmy najwięcej tibia ertch, qesty wszystkie księgi nowe opisy to nasza zasługa ;) nie pokonacie nas :P

Tak czy owak, wszyscy stoimy po tej samej stronie mocy :P

Dark Deni 21-03-2008 19:38

tyle że oni nie maja nic prawie do roboty bo my wykonaliśmy wszystko prawie :)

Slythia 21-03-2008 23:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Deni (Post 1963820)
tyle że oni nie maja nic prawie do roboty bo my wykonaliśmy wszystko prawie :)

Jest jeszcze duzo do roboty*;). Poza tym, nowy up... Zawsze cos mozna ulepszyc, wymyslec ;P.
*Jak sie ma refleks...

Dark Deni 23-03-2008 16:40

no tak ale chodzi mi oto że w tym momencie pamiętam ze ostatnich parę tygodni to prawie tylko używaliśmy forum jak chata

Atimcia 23-03-2008 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Deni (Post 1967322)
no tak ale chodzi mi oto że w tym momencie pamiętam ze ostatnich parę tygodni to prawie tylko używaliśmy forum jak chata

no tak, a teraz nowi supporterzy uzupełniają wszystkie braki na stronie;)
a niebawem upek;) więc jak widać, zawsze jest co robić

Dark Deni 24-03-2008 00:45

hehe szkoda ze ponownie mnie nie wybraliście bo sporo czasu dla tibia Erath poświeciłem :P teraz pozostaje jedynie zwykły user sahsahsa :P no ale mimo to postaram jakoś sie udzielać braki mało ich było powinniście na Senatorów nas awansować albo byłym support erom jakieś dopiski ustawić ze nimi byliśmy :P bo ta nazwa zwykłego usera wkurzająca jest a w końcu my tu sporo zrobiliśmy a tera na bruk poszliśmy :confused:

RailChris 25-03-2008 12:54

11 marca miał się kończyć nabór i się skończył. Do 14 dni mieliśmy dostać odpowiedź dzisiaj jest 25 i ja dalej nie dostałem odp. :)

Knorek 25-03-2008 13:09

A ja mam inne pytanię. Odnośnie tego... no po 11 marca miał się zkończyć nabór, Dzisiaj jest 25 marca, i więkrzość Ludzi, którzy złożyli podania jest odrzucona/przyjęta lecz są też osoby których podania nie są ani przyjęte ani odrzucone. Czy podania takich osób są dalej rozpatrywane?

neopostman 25-03-2008 13:39

Jeżeli zajdzie taka potrzeba nabór będzie kontynuowany i pw może do was dojść jutro/za miesiąc/za rok.

Dawergo 25-03-2008 19:30

No cóż, znów się nie udało : /. Ale moje podanie nie zostało odrzucone więc mam jeszcze nikłe nadzieje :) Gratuluje wszystkim nowym supporterom, ALE chce zobaczyć jak poradzicie sobie z update :]. Mam nadzieje ze nie za szybko (nie dlatego że wam źle życzę!), ale po prostu niektórych tajemnic nie powinno się ujawniać za szybko, bo to według mnie cały urok tibii i updatów ;). Więc proszę was już teraz, po update róbcie swoje ale nie za szybko! :D

Dawergo

Dark Deni 26-03-2008 12:46

mam nadzieje że neopostman wam wszystko wytłumaczył jak trzeba podania osób które nie zostały odrzucone nadal mogą być przyjęte do supportu

Gawus 26-03-2008 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1971905)
No cóż, znów się nie udało : /. Ale moje podanie nie zostało odrzucone więc mam jeszcze nikłe nadzieje :) Gratuluje wszystkim nowym supporterom, ALE chce zobaczyć jak poradzicie sobie z update :]. Mam nadzieje ze nie za szybko (nie dlatego że wam źle życzę!), ale po prostu niektórych tajemnic nie powinno się ujawniać za szybko, bo to według mnie cały urok tibii i updatów ;). Więc proszę was już teraz, po update róbcie swoje ale nie za szybko! :D

Dawergo

Poradzimy sobie na pewno :)
Jeżeli update bedzie po 10 sierpnia, obstawiam, że w ciągu tygodnia będa wszystkie informacje ;) już ja sie o to postaram..
Pozatym, nie ma na co czekac z info, pewnie poleci od razu bo i tak erig ne patrzy na czas i wrzuca.. wiec czy jest u nas czy nie ludzie sie dowiedza :p wiec chyba lepiej od nas moim zdaniem ;p

Dawergo 26-03-2008 17:57

@UP
No to chociaż parę ważnych questów nie spoilujcie tak szybko... Na erigu też nie ma wszystkiego bardzo szybko :P Nie bądź taki i daj się ludziom nacieszyć chociaż przez parę dni że mają coś o czym ktoś inny nie ma pojęcia :D

Dawergo

Rybzor 26-03-2008 21:35

Głównym czynnikiem wpływającym na to, w jakim czasie po update strona zostanie zaktualizowana jest to, co będzie w samym update ;)

Znając życie, to jakieś kolejne kroki w kierunku balansacji postaci? Kto wie : d.

Pomocny Murzyn 26-03-2008 21:44

@Up
Zwykle w lato to robią nowe tereny, questy itp.
W zimę wymyślają te swoje rewolucje :D

Tasman1989 27-03-2008 13:06

:)

Tym razem się nieudało ,może jeszcze coś dojdzie ale się nie martwie jestem w trakcie otwierania firmy w sumie to juz kwestia 2-3dni więc roboty mi nie braknie , pare znajmości mają u mnie w rodzince więc roboty mi niebraknie ;]
Pozdro.
Aham mam pytanie orientuje się ktoś u kogo mogę znaleść info na temat reklamy na stronie? :>

Gawus 27-03-2008 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1973737)
Głównym czynnikiem wpływającym na to, w jakim czasie po update strona zostanie zaktualizowana jest to, co będzie w samym update ;)

Znając życie, to jakieś kolejne kroki w kierunku balansacji postaci? Kto wie : d.

Zmiana leczenia zostanie zmieniona..
Dodane zostaną sety dla rycerzy/paladynów cos ala np Magma Set..

reszty nie wiem :]

Snagoth 27-03-2008 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawus (Post 1974506)

widze ze mamy w ekipie GM'a ktory wszystkie wie :P

Dawergo 27-03-2008 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawus (Post 1974506)

JEZU EDYTUJ TEGO POSTA BYLE SZYBKO! Czy wy musicie wynosić informacje i opowiadać o nich na prawo i lewo? (O ile to z tutor forum oczywiście xD)

@DOWN
A rola tutora jest taka ze to im jest mówione wszystko wcześniej a nie graczom, wydaje mi sie ze jak cipsoft by chciał to by napisał newsa -.-"

neopostman 27-03-2008 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1974752)
JEZU EDYTUJ TEGO POSTA BYLE SZYBKO! Czy wy musicie wynosić informacje i opowiadać o nich na prawo i lewo? (O ile to z tutor forum oczywiście xD)

Taka jest rola supportu xd.

Kojotes 27-03-2008 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1974752)

Czemu panikujesz, to czysta fantazja oparta jednak na dedukcji. Każdy kto choć trochę myśli i jest ogarnięty wyczai co przydałoby się zmienić.

A część tych zmian wcale nie będzie czekała na lato, w kwietniu ma wyjść patch o vocation balance- dotyczący kina i pala, zwłaszcza potionów.

I wcale nie trzeba hackować Cipsoftu żeby to wiedzieć, wystarczy być nieco ogarnietym i np. czytać ten temat:

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1951192

Dawergo 28-03-2008 12:13

@Up
Ojj nie czepiaj sie :D

boontownik 28-04-2008 08:38

eghheem

emmm...
Chcialem sie ZGŁOSIĆ :P

boontownik 28-04-2008 08:39

aAaAgh

przydalo by sie wiele rzeczy zmienic tzn. : Addony dla PACC dac wkoncu dla FACC a dla PACC zmienic na jakies nowe(wymyslec)

wiem ze nie na temat

Bezmusk 28-04-2008 16:43

UP: jak nie na temat to nie pisz(czy 79zł to serio tak dużo?), szkoda, że się nie dostałem :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00.