![]() |
FIREBALL RUNE
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:]
Cytuj:
Ja żałuje że mi się nie udało ;/ Jak to zobaczyłem, miałem taki zapał w ręce uff xd... Pdr Kolba$ |
no szkoda ze mnie tez nie ale no coz life is brutal
|
hmm gratuluje wszystkim nowym szkoda ze po raz 2 nie zostałem wybrany :/ ale uf podanie nie zostało odrzucone ;)
pozdro dla Thora Ryby, Dwima, i innych dobrych znajomych z byłego teamu ps. i tak nie dorównacie nam bo to my stary support za kadencji dwima zrobiliśmy najwięcej tibia ertch, qesty wszystkie księgi nowe opisy to nasza zasługa ;) nie pokonacie nas :P |
Cytuj:
|
tyle że oni nie maja nic prawie do roboty bo my wykonaliśmy wszystko prawie :)
|
Cytuj:
*Jak sie ma refleks... |
no tak ale chodzi mi oto że w tym momencie pamiętam ze ostatnich parę tygodni to prawie tylko używaliśmy forum jak chata
|
Cytuj:
a niebawem upek;) więc jak widać, zawsze jest co robić |
hehe szkoda ze ponownie mnie nie wybraliście bo sporo czasu dla tibia Erath poświeciłem :P teraz pozostaje jedynie zwykły user sahsahsa :P no ale mimo to postaram jakoś sie udzielać braki mało ich było powinniście na Senatorów nas awansować albo byłym support erom jakieś dopiski ustawić ze nimi byliśmy :P bo ta nazwa zwykłego usera wkurzająca jest a w końcu my tu sporo zrobiliśmy a tera na bruk poszliśmy :confused:
|
11 marca miał się kończyć nabór i się skończył. Do 14 dni mieliśmy dostać odpowiedź dzisiaj jest 25 i ja dalej nie dostałem odp. :)
|
A ja mam inne pytanię. Odnośnie tego... no po 11 marca miał się zkończyć nabór, Dzisiaj jest 25 marca, i więkrzość Ludzi, którzy złożyli podania jest odrzucona/przyjęta lecz są też osoby których podania nie są ani przyjęte ani odrzucone. Czy podania takich osób są dalej rozpatrywane?
|
Jeżeli zajdzie taka potrzeba nabór będzie kontynuowany i pw może do was dojść jutro/za miesiąc/za rok.
|
No cóż, znów się nie udało : /. Ale moje podanie nie zostało odrzucone więc mam jeszcze nikłe nadzieje :) Gratuluje wszystkim nowym supporterom, ALE chce zobaczyć jak poradzicie sobie z update :]. Mam nadzieje ze nie za szybko (nie dlatego że wam źle życzę!), ale po prostu niektórych tajemnic nie powinno się ujawniać za szybko, bo to według mnie cały urok tibii i updatów ;). Więc proszę was już teraz, po update róbcie swoje ale nie za szybko! :D
Dawergo |
mam nadzieje że neopostman wam wszystko wytłumaczył jak trzeba podania osób które nie zostały odrzucone nadal mogą być przyjęte do supportu
|
Cytuj:
Jeżeli update bedzie po 10 sierpnia, obstawiam, że w ciągu tygodnia będa wszystkie informacje ;) już ja sie o to postaram.. Pozatym, nie ma na co czekac z info, pewnie poleci od razu bo i tak erig ne patrzy na czas i wrzuca.. wiec czy jest u nas czy nie ludzie sie dowiedza :p wiec chyba lepiej od nas moim zdaniem ;p |
@UP
No to chociaż parę ważnych questów nie spoilujcie tak szybko... Na erigu też nie ma wszystkiego bardzo szybko :P Nie bądź taki i daj się ludziom nacieszyć chociaż przez parę dni że mają coś o czym ktoś inny nie ma pojęcia :D Dawergo |
Głównym czynnikiem wpływającym na to, w jakim czasie po update strona zostanie zaktualizowana jest to, co będzie w samym update ;)
Znając życie, to jakieś kolejne kroki w kierunku balansacji postaci? Kto wie : d. |
@Up
Zwykle w lato to robią nowe tereny, questy itp. W zimę wymyślają te swoje rewolucje :D |
:)
Tym razem się nieudało ,może jeszcze coś dojdzie ale się nie martwie jestem w trakcie otwierania firmy w sumie to juz kwestia 2-3dni więc roboty mi nie braknie , pare znajmości mają u mnie w rodzince więc roboty mi niebraknie ;]
Pozdro. Aham mam pytanie orientuje się ktoś u kogo mogę znaleść info na temat reklamy na stronie? :> |
Cytuj:
Dodane zostaną sety dla rycerzy/paladynów cos ala np Magma Set.. reszty nie wiem :] |
Cytuj:
|
Cytuj:
@DOWN A rola tutora jest taka ze to im jest mówione wszystko wcześniej a nie graczom, wydaje mi sie ze jak cipsoft by chciał to by napisał newsa -.-" |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czemu panikujesz, to czysta fantazja oparta jednak na dedukcji. Każdy kto choć trochę myśli i jest ogarnięty wyczai co przydałoby się zmienić. A część tych zmian wcale nie będzie czekała na lato, w kwietniu ma wyjść patch o vocation balance- dotyczący kina i pala, zwłaszcza potionów. I wcale nie trzeba hackować Cipsoftu żeby to wiedzieć, wystarczy być nieco ogarnietym i np. czytać ten temat: http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1951192 |
@Up
Ojj nie czepiaj sie :D |
eghheem
emmm...
Chcialem sie ZGŁOSIĆ :P |
aAaAgh
przydalo by sie wiele rzeczy zmienic tzn. : Addony dla PACC dac wkoncu dla FACC a dla PACC zmienic na jakies nowe(wymyslec)
wiem ze nie na temat |
UP: jak nie na temat to nie pisz(czy 79zł to serio tak dużo?), szkoda, że się nie dostałem :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:00. |