Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Picer99 06-05-2008 19:06

Co sie dzieje z hiberna? Next batle wygrane przez IT. Uciekanie i stakowanie to teraz nowe oblicze LR?

Ivanov Galil 06-05-2008 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2042732)
To mozna tak miedzy serwami sie walic? wow cool nie wiedzialem

Masz racje. Straszne glupoty wygaduje.

Mlodzieniaszek 06-05-2008 19:14

May 06 2008 -
Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them ...
Tibia.pl not supported anymore! Even though we have asked them several times to remove links that lead to illegal websites, they refused to do so. Please note that it is no longer allowed to post links to tibia.pl.
huehueheueheu NOOB'y..

Smokuu 06-05-2008 19:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2042845)
Powiem ze ładnie bylo ;)

Szkoda ze jak padl Mozani to rozproszyliscie sie w 10 sec :D

MOzaniego nie bylo co ty mowisz ;o

Szkoda ze jak Luki padl to zaraz wbil na innego chara :/

Medivh Shady 06-05-2008 19:23

smoku przestan pierdolic ze nie bylo mozaniego bo zawsze jak pada zaczyna z nami gadac ;P nie powiem o czym bo to slodka tajemnica :> czyzby mial was dosc juz :>

Smokuu 06-05-2008 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2042898)
smoku przestan pierdolic ze nie bylo mozaniego bo zawsze jak pada zaczyna z nami gadac ;P nie powiem o czym bo to slodka tajemnica :> czyzby mial was dosc juz :>

pewnie tak :/ me noob plx

notop 06-05-2008 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picer99 (Post 2042851)
Co sie dzieje z hiberna? Next batle wygrane przez IT. Uciekanie i stakowanie to teraz nowe oblicze LR?

wiesz 1 open tez przegralismy a pozniej.....
moze historia sie powtorzy ;)

bemo 06-05-2008 20:15

no tak, gdybys od poczatku przyznal sie kim jestes i nie udawal takiego piona to by cie szanowala wieksza czesc forum a jak kozaczysz i jestes no name i jeszcze jezdzisz czesto po wszystkich to teraz maja cie za idiote i debila

Voronix 06-05-2008 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2042898)
nie powiem o czym bo to slodka tajemnica :>

Medi moze ta tajemnica jest to ze ktos gra/gral na waszych postaciach na ostatnich akcjach ?:D

Jezeli Rl aata gral dzis na aacie

TO powiem jedno
SZACUN AATA :*

cos mi sie wydaje ze ten war to war miedzy <hiberna> a <kims nam nie znanym>

rozjebly mnie debugi przez elf bota :DD Fert i Kendzio stanali w miejscu po czym padl i powiedzial ze mial debuga przez neta XD

Miejmy nadzieje ze bedzie jeszcze jakis OB
Pzdr

Ivanov Galil 06-05-2008 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2042883)

Masz racje.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu
Szkoda ze jak Luki padl to zaraz wbil na innego chara :/

I jak zwykle masz racje o.0

Koszyk 06-05-2008 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2042883)

Nie bylo? To moze zle zrozumialem ale pierw Padl na Polu a pozniej gral na Rexsim... ;<

skarabeusz323 06-05-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2043396)
Nie bylo? To moze zle zrozumialem ale pierw Padl na Polu a pozniej gral na Rexsim... ;<

omg ta arcania jest pojebana omg

Czubek^^ 07-05-2008 00:14

To i tak mały chuj.

Nova pokonała Kyrę na Aldorze dzisiaj.

Chuli 07-05-2008 00:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Czubek^^ (Post 2043649)
To i tak mały chuj.

Nova pokonała Kyrę na Aldorze dzisiaj.

A h A Xd
Swoja droga dosc dluga ta wojna,kazdy rzadny wladzy

Iso 07-05-2008 20:15

Witam wszystkich...
Mam okazję pierwszy raz się wypowiedzieć na tym forum pomimo, że dość często się mu przyglądam. Może mało osób mnie zna z Tibii ale to tylko dlatego, że specjalnie nie szukam rozgłosu a samą grę traktuję jako przyjemność i miłe spędzenie czasu, choć te ostatnie właśnie dzisiaj mnie opuściły. Gram na tym serwerze od pierwszej godziny jego powstania i zaledwie udało mi się dociułać z moją żoną (Caradis) do tych biednych paru leveli co inni robią w parę miesięcy no ale nie o to chodzi, staram się nigdy nie wchodzić nikomu w drogę a większość problemów załatwiać w duchu dogadania się. Jestem neutralny w tej czy innych wojnach i po jednej jak i drugiej stronie doszukałbym się "przyjaciół" a raczej ludzi z którymi się można dogadać. Dziś jednak nie wiem czy taka neutralność jest mądra, ponieważ inni nie doceniają mojego stanowiska. Oto dzisiejszy przykład:
http://img502.imageshack.us/my.php?image=nublepl7.jpg
http://img381.imageshack.us/my.php?image=nintokokx0.jpg
moim podstawowym problemem jest fakt, że słabo znam angielski i początkowo
nie rozumiałem o co mu chodzi a potem osłabił mnie fakt jego postawy i chamskiego zachowania ale pomimo to odchodziłem a oni mnie gonili i skutki tego widać na screenach. Oni nie chcieli tam expić tylko robili pułapkę i to mogę zrozumieć ale można zachować się normalnie a nie jak "big PA" wszystkich uważając za śmieci. W niczym nikomu nie przeszkadzałem i chciałem odejść co zresztą było niemożliwe bo zablokowali wyjście. No i te słynne "pay boh or hunted", myślałem że to ściema jak pisali inni ale to prawda i kto tu jest PA ?? Chyba LR chce zrazić do siebie nowe osoby a Ci co są nadal neutralni niech się zastanowią. I jeszcze jedno gdzieś tu na forum Gidekab De'Omerta napisał że wszyscy szanują to, że jesteśmy (ja i Caradis) neutralni a jednak się chyba mylił.....

Picinhoxs 07-05-2008 20:52

Ja ofc przez filusha bann na komputer od matki za przeklenstwa :SSSSSSS

@up narazie nie plac ,bo nie do konca wiadomo kto war wygra ;sa to sa normalni frajerzy i dzieci ng bota ;s

Smokuu 07-05-2008 21:21

Isoltar , pogadaj o tym z liderem LR, on napewno zalagodzi ten problem.

Pozdrawiam
Yours Smokuu :)

samul 07-05-2008 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2045156)
Isoltar , pogadaj o tym z liderem LR, on napewno zalagodzi ten problem.

Pozdrawiam
Yours Smokuu :)

Yours Smokuu Pajac Forum*
Zapomniałeś dodać.

Smokuu 07-05-2008 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez samul (Post 2045161)
Yours Smokuu Pajac Forum*
Zapomniałeś dodać.

HUHADSuhuaSDAHU odezwał sie :O ;(

GallAnonim 07-05-2008 22:26

co jak co ale ostatnio pogadalem sobie z leszczem to wydal sie wporzadku gosciem, wyluzowany widac ze gre traktuje jako zabawe a wiec napisz do niego moze cos zdzialasz ;) PS twoj tekst "Wolam lamusiiinii lamusiniii ludzie zaczeli sie dziwnie patrzec" rozpierdolil mnie na calego xD

notop 07-05-2008 22:39

ehm.rzeczewiscie lekkie pzresadzenie;/

Faytah 07-05-2008 23:18

maly przedsmak tego co bedzie po wojnie?

Smokuu 07-05-2008 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2045418)

Ofc nie :), Tak bedzie jesli Inter wygra :D:D <propaganda plx> :D
Kazdy wie ze bedzie tak niezaleznie od tego ktora strona wygra :> :)

Smokuu 07-05-2008 23:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2045418)

Faytah 07-05-2008 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2045434)

Sranie a nie propaganda,ale jezeli sie doczepia do bezproblemowych ludzi do ktorych nikt nigdy nie mial najmniejszego problemu to chyba cos nie tak? Nawet po swoim deadzie nie postowalem,ale gdy wala kogos kto nikomu nic nie zawinil to juz nie jest ok i nie jest propaganda tylko najzwyczajniejsze lecenie w hooy.

Voronix 08-05-2008 07:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2045462)
Sranie a nie propaganda,ale jezeli sie doczepia do bezproblemowych ludzi do ktorych nikt nigdy nie mial najmniejszego problemu to chyba cos nie tak? Nawet po swoim deadzie nie postowalem,ale gdy wala kogos kto nikomu nic nie zawinil to juz nie jest ok i nie jest propaganda tylko najzwyczajniejsze lecenie w hooy.

Ta i zaraz powiedz ze tylko LR robi PA i jak wygramy to bedzie PA i PA
A inter walczy o "DOBRO Arcani" Pff

Z kazdej strony jest PA tylko nie zawsze wszyscy sie zalą na forum gdy inter zrobi to PA (przyklad wczoraj jakis Shiel Sharin wpadl na frosty i wyjebal ludzi z tamtad ?po czym prosil Gm lub Cm na forum zeby skasowal temat z Fragami Bedka :D)....
Checie server bez PA to wypie..... na Harmonie.
Jest i Bedzie pa z Obu stron Nawet SAM "LUKI THARION" (moze bedzie sie staral) ale tego ~NIE ZMIENI~ Ni cholere.
Pzdr
WOJNA TRWA !!!

Adow Adan 08-05-2008 07:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voronix (Post 2045572)

Z kazdej strony jest PA tylko nie zawsze wszyscy sie zalą na forum gdy inter zrobi to PA (przyklad wczoraj jakis Shiel Sharin wpadl na frosty i wyjebal ludzi z tamtad ?po czym prosil Gm lub Cm na forum zeby skasowal temat z Fragami Bedka :D)....
Checie server bez PA to wypie..... na Harmonie.
Jest i Bedzie pa z Obu stron Nawet SAM "LUKI THARION" (moze bedzie sie staral) ale tego ~NIE ZMIENI~ Ni cholere.
Pzdr
WOJNA TRWA !!!

Dlatego coraz więcej osób życzy wam porażki. Bo k... za dużo władzy przy Lukim mieliście to teraz chcecie mieć jej jeszcze więcej. Błąd Lukiego był taki że dał wam pole do popisu , a pózniej sam zrywał za was obelgi . Teraz wam sie władzy zachciało? To widać jakie są tego efekty :
0 przestrzegania listy spawnów , jak LR gdzieś wchodzi to ofc jest i był 1 choć ktoś inny od x godzin już tam expił. I pierniczyć to , z botami czy 100x ownerami ale i tak wole zeby Inter wygrało choć nie popieram jego niektórych spraw.

Nikt nie mówi tutaj żeby nie było PA , bo za czasów Lukiego było PA , każdy sie "złościł" choć to nie było takie PA , jak np na Xerenie bądź Antice . Niestety Arcania też chce dorównać tymże serwerom w sprawie PA.

Voronix 08-05-2008 08:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adow Adan (Post 2045576)
Dlatego coraz więcej osób życzy wam porażki. Bo k... za dużo władzy przy Lukim mieliście to teraz chcecie mieć jej jeszcze więcej. Błąd Lukiego był taki że dał wam pole do popisu , a pózniej sam zrywał za was obelgi . Teraz wam sie władzy zachciało? To widać jakie są tego efekty :
0 przestrzegania listy spawnów , jak LR gdzieś wchodzi to ofc jest i był 1 choć ktoś inny od x godzin już tam expił. I pierniczyć to , z botami czy 100x ownerami ale i tak wole zeby Inter wygrało choć nie popieram jego niektórych spraw.

Nikt nie mówi tutaj żeby nie było PA , bo za czasów Lukiego było PA , każdy sie "złościł" choć to nie było takie PA , jak np na Xerenie bądź Antice . Niestety Arcania też chce dorównać tymże serwerom w sprawie PA.

A co ty mozesz wiedziec jak bylo w DPFT przed warem
co prawda Luki sie staral o mniejsze PA ale efekt byl taki ze my nie moglismy nic a wtedy jeszcze byle Infernal Host sikalo nam na glowy, a my jako pionki Lukiego nie moglismy Im nic zrobic dlatego wybuchl ten Bunt i dlatego jest ten WAR

WOJNA TRWA

Szefie :) 08-05-2008 08:22

Cytuj:

0 przestrzegania listy spawnów , jak LR gdzieś wchodzi to ofc jest i był 1 choć ktoś inny od x godzin już tam expił

a co myslisz ze jak jest wojna to beda czekac np 4h zeby laskawie typek skonczyl expic? to chyba logiczne ze wyrzuca poki maja okazje do expienia :]

Koszyk 08-05-2008 09:31

Apropo expowisk...

Zgadzam sie z panem UP...

Przeciez jak jest wojna, walcze wojnie, a mam mozliwosc expienia to wchodze na resp i expie, nie obchodzi mnie kto siedzi i ile... ja poexpie max 1-2h i wychodze a pozniej mnie ten resp nie obchodzi...

Eizix 08-05-2008 10:12

no nie spodziewalbym sie takiego zachowania po nuwble.. zazwyczaj jest mily i bardzo uprzejmy, przynajmniej dla mnie :PP a nintoko, eh.. smutna sprawa, no ale ludzie juz tak maja, niech sie naciesza, ze wreszcie sa w jakims war i moga sie popisac jacy to oni sa zli i grozni.. a i tak wiekszosc chuja na nich kladzie

gl dla obu stron

gigoro 08-05-2008 10:46

Cytuj:

W dupie byles, gowno widziales ;\

Smokuu 08-05-2008 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2045462)
Sranie a nie propaganda,ale jezeli sie doczepia do bezproblemowych ludzi do ktorych nikt nigdy nie mial najmniejszego problemu to chyba cos nie tak?

Prawda,zawsze znajda sie jakies wyjątki,lecz to kwestia czasu zeby znalesc je równiez po stronie IT. :)

Cytuj:

Kolejna prawda, Jestem ciekaw co zrobi luki po wygranej wojnie odnosnie duzego składu gildi , on nigdy nie byl "za" duzo liczba osob, wiec pewnie kogos usunie? a moze sami odejda (chodz tego bym nie rozumial jesli maja zrezygnowac z wladzy to po co walczyli?) ale napewno nie zaakaceptuje 90 osob w gildi :).

Cytuj:

Dlatego coraz więcej osób życzy wam porażki. Bo k... za dużo władzy przy Lukim mieliście to teraz chcecie mieć jej jeszcze więcej. Błąd Lukiego był taki że dał wam pole do popisu , a pózniej sam zrywał za was obelgi.

Ale pierd*****enie. Dziwne ze co raz to nowe osoby chca dojsc do LR bo juz maja dosc PA ze strony IT:> dziwne hmm. Niechce tu przypominac kto sobie w wojnie DPFT vs SB pekowal przed ss, ubijal tych z ktorymi teraz walczy zal :) Wystarczy pomyslec co sie bedzie dzialo potem, takie piony ktore nigdy nie mialy jeszcze wladzy a jest ich wielu w IT beda chcialy jej posmakowac. Juz teraz to widac, przykre ;(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voronix (Post 2045582)
jeszcze byle Infernal Host sikalo nam na glowy, a my jako pionki Lukiego nie moglismy Im nic zrobic dlatego wybuchl ten Bunt i dlatego jest ten WAR

Prawda, IH ktore moglo stosowac powiedzmy delikatna forme wladzy z wiadomych wzgledow naduzywalo ja :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eizix (Post 2045654)
no ale ludzie juz tak maja, niech sie naciesza, ze wreszcie sa w jakims war i moga sie popisac jacy to oni sa zli i grozni.. a i tak wiekszosc chuja na nich kladzie

No wlasnie IT, niech sie nacieszy :)

Medivh Shady 08-05-2008 14:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2045728)
Kolejna prawda, Jestem ciekaw co zrobi luki po wygranej wojnie odnosnie duzego składu gildi , on nigdy nie byl "za" duzo liczba osob, wiec pewnie kogos usunie? a moze sami odejda (chodz tego bym nie rozumial jesli maja zrezygnowac z wladzy to po co walczyli?) ale napewno nie zaakaceptuje 90 osob w gildi :).

Nic inte zostanie rozwiazane i kazdy wroci do swoich gildi co mial przed wojna o,o

Cytuj:

Ale pierd*****enie. Dziwne ze co raz to nowe osoby chca dojsc do LR bo juz maja dosc PA ze strony IT:> dziwne hmm.
Jakos tego nie widze , nie mowie ze u nas nikt nie robi pa bo tak nie jest , ale w porownaniu do was jest o wiele mniejsze , ( przyklad panova , to co on wyprawial to n/c ( ciagnie swoj do swego i to widac :P ))

A odnosnie wywalania z expowis , tak jak juz ktos wyzej napisal ze podczas wojny nikt nie patrzy na to kto siedzi , kto jest po nim i ile bedzie. I nie gadajcie ze tego nie robicie to sie osmieszacie w ten sposob . Bo jedna i druga ze stron robi to samo jak ma przynajmniej troche czasu na expienie.

Filush_ 08-05-2008 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Picinhoxs (Post 2045061)
Ja ofc przez filusha bann na komputer od matki za przeklenstwa :SSSSSSS

@up narazie nie plac ,bo nie do konca wiadomo kto war wygra ;sa to sa normalni frajerzy i dzieci ng bota ;s

Mówiłem nie używaj głośników na vencie a mica ustaw na hotkeya a nie na czułość.

Faytah 08-05-2008 14:27

Cytuj:

Nie,po obu stronach sa biale i czarne owieczki.Mnie zdenrwowal sam fakt doj*bania sie akurat do bezproblemowego gracza,ktory jest tu od poczatku.

Cytuj:

Prawda,zawsze znajda sie jakies wyjątki,lecz to kwestia czasu zeby znalesc je równiez po stronie IT. :)

bym mogl odpisac to co voronixowi ale robi sie temat rzeka,celem mojej pierwszej wypowiedzi bylo zwrocenie uwagi na sama sytuacje z isoltarem,ktora zdarzyc sie nie powinna

notop 08-05-2008 14:39

medi plx badzmy ludzmi i chociaz tutaj neisejmy tepej propagandy w ktora chyba tylko 8 letnie downy moga uwieryc

Koszyk 08-05-2008 14:59

Cytuj:

Ale pierd*****enie. Dziwne ze co raz to nowe osoby chca dojsc do LR bo juz maja dosc PA ze strony IT:> dziwne hmm. Niechce tu przypominac kto sobie w wojnie DPFT vs SB pekowal przed ss, ubijal tych z ktorymi teraz walczy zal :) Wystarczy pomyslec co sie bedzie dzialo potem, takie piony ktore nigdy nie mialy jeszcze wladzy a jest ich wielu w IT beda chcialy jej posmakowac. Juz teraz to widac, przykre ;(

1. Hmm, Luki nie zaakceptuje 90 osob to jest pewne... ale z 50 osob pewnie bedzie...

2. Nie chce przypominac ale Tiuso placil 2kk Leszczowi ktory go pozniej ubil z Hell Kazim i tez sa razem w gildi, powiem Ci tyle ze to jest tak zwany 'tymczasowy rozejm' nikt Ci nie kaze wszystkich lubic. Jest wojna jestescie razem w gildi i dobra pozniej po wojnie mozna sobie zalatwiac swoje porachunki... ;>

gigoro 08-05-2008 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez http://forum.tibia.com/forum/?action=thread&threadid=2118195&pagenumber=3
Hell Kazi

Dear Kazi

that was a funny post. All know that you lvled up Hell Kazi from lvl 1 hahah... the first owner didnt know so many english words and was a noob who run around a said Ku**** all the time. So everyone know that you bought your acc...

PS/ im starting to get tired of all this sh*** on the forum

Yours Archer

Wlasnie sie dowiedzialem ze kupilem [CHAR]Hell Kazi[/CHAR]ego \o/

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2045872)
Tiuso placil 2kk Leszczowi ktory go pozniej ubil z Hell Kazim

Z Aresem! (http://pl.youtube.com/watch?v=OxIAQAshp9k)

Picinhoxs 08-05-2008 16:43

bo go kupiles i nie pitol (lol) widzialem go na ebayu obok akcji lukiego ;S

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28.