![]() |
Uwaga uwaga klejna seria mass kickow własnie się ropoczeła ;]
|
Te mass kicki sie od 19 godziny zaczynaja :/
|
Kur.a mac...
znow kick i znow na tych 3 soldkach -.^ . |
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA znowuuuuuuuuuuuu ownedddd cipyyy glupie
|
Phhh...
Rece opadly... Jak zwykle na wieczór chciałem poskillować na slime, a tu pizd, poskillowalem -.-
INO KURFFA ONLAJN JESTEM... |
n/c
ale to fakt, zaczynaja sie ok godz 19.00 i trwaja az do 24 :/ |
Hahaha Tibijczycy chyba pobili rekord dedów w ciąge tego tygodnia, jeszcze dryady pomiedzy carlin, kazz, ab też sie przyczyniły do kilku dedów.
|
Hura wreszcie moge iść siku bo już do krzesła przywarłem <ironia>
kupa kupa kupa |
Kick przy kupowaniu mp ;/(wszyscy dostają te kicki?)
|
Cytuj:
|
Mój brat gra na Morganie i nie ma kicków............ani JEDNEGO!
Przypadek;)?? Jeżeli to prawda z tymi serwerami że muszą kupić nowe to Tibia będzie dopiero od września b.roku........... Przynajmniej wakacje będziecie mieli wolne od Tibii a pełne świeżego powietrza:) |
nerana off...
2 minuty temu właśnie się dziwiłem że nikt nie wpieprza się na dragi na dragon lair venore...mogłem przewidzieć że to już musi się dziać coś poważniejszego... btw...jeśli nadal takie kicki będą sie powtarzać to ja wale taką grę... |
Ja gram na morganie i właśnie mnie wywaliło i wejść nie moge. O.o
Morgana off GER Co drugi serw off O.o btw. Użytkowników czytających ten temat: 53 (zarejestrowanych: 21, gości: 32) |
uff gdyby to bylo 2 minuty temu to bym dednąl bo mnie napieprzaly 4 malpy i 3 marliny ... ale na szczescie odeszlem .. ale naprawde wspolczuje tym co ciezko pracowali na swoj lvl i skile i padna za glupi Cipsoft ;/ powinni dac addon loot x 5 i to by starczylo (bo cofka niektorym zaszkodzi (tzn niektorzy tez zyskaja ale wiekoszc straci))
|
Hmmm, ja wlasnie skilluje na slimku (Calmera) i nie mam zadnych kickow ;)
|
Może czas zacząć grać na serwerach w usa? :D :D :D
Tam nie widać żadnych oznak tej "epidemii" |
.
ahhahahaha już 3 kicki na harmonii
gz dla Was |
Ja chyba nigdy tego Postman nie skończe. Jeżeli tak będzie przez kolejny tydzień, mogę nawet dac za free konto.
|
Fajnie,Aurea i Mass kick :| wszystkich Wywaliło.. nikt sie zalogować nie może.
Pewnie cała praca i itemy w dupe pójdą :D normalnie super .. |
na nerane od 5 min sie wbic nie mozna ;D
|
Ja pierdole, no sorry za przeklinanie ale zaraz mnie huj strzeli, miałem Vampire shield na depo, a jak dla mnie to dużo, no załamać sie mozna, mój koelga co był obok tez mial całe eq swoje i huj to strzelił, (NERANA), Jak nie zrobią cofki serva to Ide kurwa na allegro i kupuje 20k, kupuje vampke, a jak komuś Soft boots poleci ??? CIPY powinny kurwa coś zrobić a nie grafe polepszać , CIPSOFT SUX !!!
Użytkowników czytających ten temat: 53 (zarejestrowanych: 15, gości: 38) loonyxd, Xany'Loth, HearMala, karol17, Byles, Vorioo, Kelhas, konstantynopolitanczyk, Mystlich, Zamne, matmaster2, asxx, Mati_Paurel, Neo_pl, DzymekofFurora Już po tym widać ile osób kicku dostało skoro wszyscy tu lookają. CIPSOFT SUX !!!!!! |
jesetm przeciwko cofki ;S
wiedzac ze sa mass kicki kladziesz itemy na dp.. to tylko swiadczy o inteligencji.. mi na neranie wczoraj tez ucieklo co nieco przez kick :p ale na cofke sie nie zgadzam :S |
Aldora off GER
Antica off GER Askara off GER Aurea off GER Azura off GER Candia off GER Non-PvP Celesta off GER Non-PvP Elysia off GER Furora off GER Guardia off GER Non-PvP Harmonia off GER Non-PvP Hiberna off GER Isara off GER Lunara off GER Nebula off GER Nerana off GER Non-PvP Obsidia off GER Refugia off GER Non-PvP Saphira off GER Selena off GER Thoria off GER Valoria off GER Xerena off GER btw. Użytkowników czytających ten temat: 61 (zarejestrowanych: 21, gości: 40) |
Niech zrobią Cofke!!!
W cholere osób padło, straciło coś, najlepiej Paccom neich dni dodadzą, ale cipsoft ma to w dupie, Cipsoft - Cipowaty soft. ja pierdziele |
Join Tibia! Gwarantujemy swietną zabawę! Teraz w życie wszedł event "kto wiecej razy padnie"! Nagrodą jest satysfakcja! Jest to jedyna gra w ktorej mozesz doznac niesamowitych uczuc po tym jak grasz 10 godzin, a nastepnie nasza firma zapewnia Ci w 2 s utratę Twoich dokonań, abys mogl poczuc frajde z 50-cio krotnego wbijania tego samego lvlu.
Naszym mottem jest : "Tibia - Twórcy gry mają Cie w dupie!" P.S. Przed rozpoczęciem gry prosimy zapoznać się z pojęciem "masskick" Your ® Cipsoft Team ® |
yeah weszlem na furore xD
|
kurde noo co tak często te kicki co chile mnie wywala dosłownbie co chwile. Straciłem już niezłe eq przez to...
|
No to tak ciężko pomyśleć? Wczoraj były kicki, przedwczoraj też... kurczę, jakoś wieczorem... No to chyba lepiej zostać w depo na wieczór? Kicki są, nic nie zrobimy. Zamiast marudzić, że kolejne deady, chowajcie się do depo.
|
ja też kurde straciłem Vampirke kochaną kurwa, pracujesz na to kilka godzin a tu jeb i nie ma.
Wyobraźcie se strate np. 500k expa w tył, 100k w tył, strate skilli, mówie o high lvl, przez jebany mass kick |
k, zalogowalem sie, ale juz na dzis nie gram xD Nie wiadomo co sie jeszcze stanie... Stevie sie wkurzy i co bedzie? :<
|
Dziś kolejne mass kick na Refugi !!! :/ Pół serwerów znów off :/
|
Cytuj:
@ down a ktoś mu karze w to grać ? |
Kolega chciał by wrzucić pewnien obrazek:
http://img247.imageshack.us/img247/4501/kurwapr0.jpg http://img247.imageshack.us/img247/4...6eebab0f5f.jpg xD Fuck Cipsoft !!! |
Zajebiście, myślałem, że nie padne a jednak :p Szybko pognałem na miejscówe i odzyskałem bright sworda xD Have a lot fun with those lags ^^
|
zal mi cie kur,.a dzieciaku... .
|
Ja mam propozycje do wszystkich użytkowników, którzy żalą się na massy, bo stracili coś w "GRZE". Podkreślam iż jest to tylko gra za którą nie warto tracić nerwów. Dlatego już możecie się iść zabić, bo życie rzeczywiste jest dla was mniej warte niż te w Tibii.
PS. CipSoft specjalnie robi kicki żeby jak najmniej osób grało... Bless. |
podziałało chwilę i znowu kick... a teraz znowu działa ^^
|
co do jednego sie mogę zgodzić z tym obrazkiem...czasami otsy bywają stabilniejsze :D
|
upupup
wy*******aj ****u nie wiesz co stracilem 30gp.. a 30gp jest dla mnie zecza wiecej warta niz jakies tam zycie w realu :baby: . |
skromnie okolo 9h skillowanka w tył.. da sie przezyc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:55. |