![]() |
Nono no... to już jutro, jak obstawiacie, co będzie?
Cytuj:
Tylko że on zadał (słuszne) pytanie, a twój post nie wykazuje tego, że grzeszysz rozumemi ponad przeciętną inteligencją |
Edit:
ooops, napisałem coś wcześniej i zapomniałem że coś napisałem, post do usuniecia |
Cytuj:
jakie sluszne pytanie mi zadal? bo nie widzialem zadnego "slusznego" pytania. a czlowiek ma jeden rozum a nie kilka "rozumemi" a i skoro zaczynasz komus wrzucać, ze jest przecietnie intelgenty tzn ze masz mniej jakie iQ zdobyles przez 4 lata nauki, bo na tyle wskazuje twoj post ? no ile? |
@VanBobel
Co do tego pvp to prawda ale wydaje mi sie ze zniesienie comba przy ostatnim upie bylo bledem bo rzeczywiscie tibia staje sie gra wylacznie dla dzieci przez banalna obsluge teraz na dla mi schodzi tyle many co wczesniej na smoka, z drugiej strony szlo 10 noobow - spam sd i nie ma np. 250 ek, ktory stoi chwile afk z rsem pod dp w veno xd. |
Cytuj:
|
Dzisiaj ma być Teaser IV ?
|
ano ma byc. wg mnie o rooku a nastepny o dacie update
|
A ja myślę że następny będzie o rooku a 5 o sprawach technicznych: Test serv, dokładna godzina i może coś związanego z nowym klientem i tibia.com
|
znowu dadza teaser wieczorem albo wcale bo ts robia
|
jest teaser
|
no ok, jest teaser teraz czekamy na tłumaczenie, jade do biedrony i wracam i ma być przetłumaczone! :D
|
Tutorial? Liczyłem na coś więcej xd.
|
no fast tlumaczcie ten teaser pliska:baby:
|
beda tutorialy i specjalne przejscia dla profesji z jakimis potworami do zabicia chyba ;p
|
A czemu sami tego nie przetłumaczycie..? Albo chociaż po angielsku przeczytacie?
|
Hmmmm, eq na start?
Może 5k od razu.... |
Dla niecierpliwych:
http://pl.tibiaml.com/page/843/teaser_tutoriale/ |
@edit
tlumaczenie juz na stronie xdd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wiece kiedy bedzie dokladnie update?
|
jutro.......... a skad my kur.a mamy wiedziec???
|
oddam konto na wysokim poziomie
screen - http://gos.pl/?cc |
Mój kumpel stwierdził, że poprzednie uptady były we wtorki. Czyli wydaje mi się, że w najbliższy wtorek powinien już być. Zawsze było na początku lipca.
btw. Cytuj:
|
Tak ; ) Bardzo fajny poscik , ale jednak przydały by sie Questy oraz inne expowiska np.
z minotaurami Dla FACC , bo tak juz jest ze ciagle widze bo kazdym update że nie ma nowych rzeczy dla FACC'ów Tylko Dla PACC'ów , 1/3 ludzi gra w tibie dla zabawy , a nie na poważnie , grają aby sobie pograc ;) Więc prosze Cipsoft oraz wszystkich Gm'ow o jakies dodatki dla Facc'ów ; ) Więc jeszcze raz proszę o przynajmniej pare nowych rzeczy po kazdym update dla FaCC'a , PaCC juz ma zaduzo tych wszystkich dodatków ale nienarzekam ;) :] __________________________________________________ _______________ See Ya ; ) Pzdro dla all GM'ów i dobrych Graczy . ! KaraĆ nOObów ; D Od : [CHAR]Sea Avenger[/CHAR] |
powinni pozmieniac niektore questy i zrobic je ciekawsze a takie jak tibia tales powinno byc tylko exp i kasa
|
Dodali dużo ładnych rzeczy. Chciał bym jeszcze jakiś nowy Outfit dla Facc.
|
Nom nom lipka kazy update j**** tibie :< POzdro
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |