Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Forum Muzyczne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=280)
-   -   Muzyka, koncerty etc. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=181276)

Xantro 16-05-2009 23:42

Wiecie jak podsumuje koncert O.S.T.R a? :D. Jebać pogode, I do looooooosseeee my miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiind :D

Lasooch 16-05-2009 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 2542267)
To co ze niby na PIASTonaliach byl tylko lech? xDD

Chyba Tyskie jeszcze było (które jest jeszcze gorsze). Wnoszę po parasolach, bo sam takiego syfu nie pijam. Zdaje mi się, że Piastonalia nie są od Piasta-piwa, tylko od Piastów-książąt-opolskich.

Martka 17-05-2009 00:00

http://www.lastfm.pl/event/1040532

Ktoś się wybiera? Jeśli faktycznie koncert będzie tam, gdzie piszą na shoucie, to dość łatwo będzie wejść za free, o ile w ogóle będą jakieś bilety ; )

Zalgadis 26-05-2009 19:56

Dobra, padło na Career Stratocaster :D
Jestem zadowolony.

Exodus 26-05-2009 22:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martka (Post 2544775)
http://www.lastfm.pl/event/1040532

Ktoś się wybiera? Jeśli faktycznie koncert będzie tam, gdzie piszą na shoucie, to dość łatwo będzie wejść za free, o ile w ogóle będą jakieś bilety ; )

Ja sie moze wybiore wkoncu Sabaton <3, ale nie jestem pewien.

hoomik 22-06-2009 00:16

ja pierdole, w zyciu bym nie pomyslal, ze koncert Bajmu moze byc tak zajebisty. BEATA \m/

Snopeczek 22-06-2009 17:59

nie wiem dlaczego, ale z każdym koncertem Zeusa na jakim jestem,jestem bardziej najebany i coraz bardziej mi się podoba :D

btw. próbki bitów z nowej płyty Zeusa - zajebiste, ahhhhh </3 ^^,

Seeleesee1992 22-06-2009 18:05

Wybiera się ktoś 30.09 do Wrocławia na Nową Ewangelie (Behemoth, Azarath, Hermh, Black River) w WZ? ;P

Kikuslav 22-06-2009 18:35

ktoś na Heinekena? :)

semilunaris 22-06-2009 18:43

Może ja, jako obsługa (:

Arnisan 22-06-2009 19:29

@Seeleesee1992
ja jestem chetny na taki koncert :)

Lasooch 22-06-2009 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 (Post 2575411)
Wybiera się ktoś 30.09 do Wrocławia na Nową Ewangelie (Behemoth, Azarath, Hermh, Black River) w WZ? ;P

Może ja, skoro się dowiedziałem, że będzie ; )

A oprócz tego jeszcze Vader u mnie w Opolu i Nile w Wawie (z akcentem bardziej na Nile... muszę tam być)... nie wiem, skąd wezmę kasę :x

Frapper 23-06-2009 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kikuslav (Post 2575429)
ktoś na Heinekena? :)

ja bankowo.

byl ktos na Flogging Molly? PRZE koncert ! ( nie, nie czytalem stron do tylu).

Exodus 23-06-2009 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seeleesee1992 (Post 2575411)

w WZ ludzie sie podusza, powinni te koncerty we wrocku robic w jakims lepszym miejscu o ile takowe jest ;x

Arnisan 23-06-2009 13:07

@up
WZ szczytem marzeń nie jest, ale na Satyriconie całkiem dobrze było.

@down
hehe, miałem to samo xD a ze stałem niedaleko głośników to parę dni słuch dochodził do siebie ;p

Lasooch 23-06-2009 13:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arnisan (Post 2576020)
@up
WZ szczytem marzeń nie jest, ale na Satyriconie całkiem dobrze było.

No. Kark mnie po headbangu tak nap*erdalał, że przez trzy dni musiałem głowę odchylać albo do tyłu, albo mi opadała na klatkę piersiową... a potem jeszcze przez kolejnych parę bolał. Czyli było fajnie : )

Mazur199 23-06-2009 13:46

ktos na Armina,bodaj pod koniec sierpnia - poznańska Malta? bilet juz kupiony
: P

Arnisan 23-06-2009 19:48

Lasooch, a co powiesz na Blitzkrieg V ? :D Vader, Marduk, Chainsaw i Esquarial :D 7 wrzesnia w WZ

tutaj plakat http://img29.imageshack.us/img29/3030/blitzkriegqpp.jpg

zaczyna się coś dziać w tej Polsce ;p

@down
a to chyba że ;) mimo wszystko zapowiada się świetnie ^^

Lasooch 23-06-2009 22:23

Mam u mnie, w Opolu, więc na wrocławskim raczej się nie zjawię ; )

Akkorin 03-08-2009 17:15

A tak wgl to był ktoś oprócz mnie na łudstoku?

Gierubesoen 03-08-2009 17:28

Gdybym miał jakąś kasę, pewnie bym pojechał. No ale pierwszy Woodstock jeszcze przede mną :)

Kenixia 04-08-2009 01:22

Ja byłam na woodstocku. Po prostu miazga, za rok tam wracam. ; ) Ale Dżem jednak trochę słabo.

Kriptomer 04-08-2009 09:33

7ego jednak jadę do Wodzisławia Śląskiego na 2dniowy Reggae Festiwal i 22ego do Kluczborka na Stolica Reggae Festiwal :) A co do dalszych planów, narazie ich nie mam, mam nadzieje że happysad zagra gdzieś blisko no i może zabili mi żółwia

Martka 04-08-2009 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenixia (Post 2615303)
Ja byłam na woodstocku. Po prostu miazga, za rok tam wracam. ; ) Ale Dżem jednak trochę słabo.

Za to Guano zagrali zajebiście, gdybym nie bała się przemoknięcia całego mego dobytku, to pewnie zostałabym do końca, a tak pominęłam bis. No ale, nie co dzień zasypia się przy 'Lords of the boards' na żywo ;]

Gierubesoen 04-08-2009 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kriptomer (Post 2615413)
7ego jednak jadę do Wodzisławia Śląskiego na 2dniowy Reggae Festiwal i 22ego do Kluczborka na Stolica Reggae Festiwal :)

Ja tam już się czaję na One Love 09 ;]

Akkorin 04-08-2009 13:49

A ja jak GA grało poszedłem na jedzenie do Kryszny, nie przepadam za nimi. Później chwila w namiocie, żeby odpocząć przed pogo na Korpiklaani (szczególnie ze względu na nich pojawiłem się na Woodstocku) i ten deszcz lunął. Na szczęście jak leśnicy skończyli grać pierwszy song, to trochę się uspokoiło i w pół minuty ze stoku zleciałem pod samą scenę. Po koncercie stwierdziłem, że rozjebali wszystko co było na festiwalu.

semilunaris 04-08-2009 23:25

W jakim sensie rozjebali?

Dla mnie korpiklaani okazało się wielkim rozczarowaniem, zwłaszcza autystyczny skrzypek. 0 takiej "dzikiej" więzi z publiką. Czułem się, jakbym był na weselu koleżanki, która zaszła w ciążę przez przypadek i potrzebowała na gwałt taniej kapeli, która zna 3 takty i gra kiwając się na boki od czasu do czasu.

Pogo było ostre, ludzie mili. Do zobaczenia za rok. :D

Lasooch 05-08-2009 11:12

If the kids are united they will never be divided!

Ze względu na pewne problemy natury technicznej (spontaniczny skok w błoto w glanach i pełnym ubraniu, mam po tym obtarte całe stopy :X), po Sham 69 już nie pogowałem. Ale ogólnie - zajebiście : )

Jak ktoś widział kmiota w koszulce 'BIORĘ DO PAPY ZA PIWO' - to byłem właśnie ja ; )

Kenixia 07-08-2009 10:42

Ja w czasie GA zbierałam się do domu. Ale ogólnie trzeba przyznać, że dużo się działo na małej scenie i na tej scenie od Kryszny. Zwłaszcza pod względem reggae. :d

Zalgadis 07-08-2009 12:39

Woodstock udany :]

Podziękowania dla Jelonka za cover Metallici, sad but true \o/

Kubon 07-08-2009 22:05

A na U2 byl ktos?
Bo ja zaluje ze nie przgladajac filmiki

np ten z flaga:
http://www.youtube.com/watch?v=0ITUbfXAkLc

nemalaz2 07-08-2009 23:32

ja bylem na utwo wczoraj, byli tacy kolesie rock roll i ladnie sobie spiewali :o
zal tylko bo angielsku jak mowili

Gierubesoen 08-08-2009 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubon (Post 2618388)
A na U2 byl ktos?

Moja matka była, ona chyba jeszcze nie wróciła do rzeczywistości, też żałuję :P

Gierubesoen 25-08-2009 20:14

Wybiera się ktoś na One Love Sound Fest 2009 we Wrocławiu?^^

Snopeczek 25-08-2009 21:24

Nic nie przebije Outline Color Festivalu u mnie w Łodzi póki co, więc zapraszam ;)

Rafayen 28-08-2009 09:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gierubesoen (Post 2633638)
Wybiera się ktoś na One Love Sound Fest 2009 we Wrocławiu?^^

Tak ja sie wybieram, bilety już kupione!

Pipcio 28-08-2009 15:36

Ja też byłem na WOODSTOCK pierwszy raz... i wyobrażałem to sobie całkiem inaczej... było 100x lepiej niż to sobie wyobrażałem ... totalny chillout ;D
Ludzie pokojowo nastawieni , cały czas zajebista impreza , ohydne żarcie Krisznowców :D no i muzyka , Dżem faktycznie nie zagrał mojego ukochanego Wehikułu Czasu i grali trochę smętnie... jeszcze ta akcja podczas tego koncertu , chyba ktoś zemdlał , Korpikllanów przespałem :/ , na Calibanie była miazga (!) - taki rozpierdol :D następnie Clawfinger , wokaliście musiało się zajebiście podobać, następne Guano Apes - Koncert niezły , wokalistka bardzo energiczna no i pięknie ubrana w białe szaty ;D Gage przegapiłem u Krisznowców ale za to byłem na Dubska , przegapiłem Lecha Wałęse :/ Nie poszedłem do wioski forumowej ... ,też chciałem się przejść do wioski Allegro po darmowe kondomy i marchewki, przegapiłem też flashmoba w Sobotę w wioscę piwnej :/ nie byłem też na rozpoczęciu , woleliśmy pod kranami lać laski szlauchem z wodą :D
A co myślicie o Woodstockowym Lechu ? Jak dla mnie piwo dobre ale strasznie słabe i drogie :D

Jedzie ktoś na Magie Rocka dzisiaj w Lyskach??
Zagra Vader , Ksu, Pudelsi , Ira ... jeszcze jakieś ;) impreza rozpoczęła się 12 minut temu :D ja już się zbieram :D

Martka 28-08-2009 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pipcio (Post 2635716)
Ja też byłem na WOODSTOCK pierwszy raz... i wyobrażałem to sobie całkiem inaczej... było 100x lepiej niż to sobie wyobrażałem ... totalny chillout ;D
Ludzie pokojowo nastawieni , cały czas zajebista impreza , ohydne żarcie Krisznowców :D no i muzyka , Dżem faktycznie nie zagrał mojego ukochanego Wehikułu Czasu i grali trochę smętnie... jeszcze ta akcja podczas tego koncertu , chyba ktoś zemdlał , Korpikllanów przespałem :/ , na Calibanie była miazga (!) - taki rozpierdol :D następnie Clawfinger , wokaliście musiało się zajebiście podobać, następne Guano Apes - Koncert niezły , wokalistka bardzo energiczna no i pięknie ubrana w białe szaty ;D Gage przegapiłem u Krisznowców ale za to byłem na Dubska , przegapiłem Lecha Wałęse :/ Nie poszedłem do wioski forumowej ... ,też chciałem się przejść do wioski Allegro po darmowe kondomy i marchewki, przegapiłem też flashmoba w Sobotę w wioscę piwnej :/ nie byłem też na rozpoczęciu , woleliśmy pod kranami lać laski szlauchem z wodą :D
A co myślicie o Woodstockowym Lechu ? Jak dla mnie piwo dobre ale strasznie słabe i drogie :D

Jedzie ktoś na Magie Rocka dzisiaj w Lyskach??
Zagra Vader , Ksu, Pudelsi , Ira ... jeszcze jakieś ;) impreza rozpoczęła się 12 minut temu :D ja już się zbieram :D

Ryż z sosem i te dziwne czipsy byłam w stanie jeść tylko przez pierwsze dwa dni, później trzeba było robić spacerki do biedronki ;]
Zimny Lech był wręcz ambrozją po kilku dniach picia ciepłych keinegerów, a cena nawet nie bardzo zawyżona. Na straganie allegro chyba najwięcej czasu spędzałam, cudowny cień, jeszcze te koraliki, konkursy i marchewki.
Występ GA był zajebisty, improwizacja przy No Speech dosłownie mnie rozwaliła na łopatki. Zaprawdę, cudowne przeżycia ; )

Rater 28-08-2009 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubon (Post 2618388)
A na U2 byl ktos?

np ten z flaga:
http://www.youtube.com/watch?v=0ITUbfXAkLc

Byłem na U2 na płycie. Pierwsze wrażenie po wejściu na stadion - ogromna i wspaniale wyglądająca scena. Potem support, który grał z 20 minut, a potem godzina czekania na U2 ;D Później to już tylko rocknroll. Grali wszystkie najsławniejsze kawałki: One, Bloody Sunday, Vertigo, Beautiful day, With or without you, a do tego utwory z nowej płyty.

Sama scena była genialnie zrobiona. Na jej szczycie wielki telebim, który pokazywał obraz na 360 stopni. W połowie koncertu zaczął się rozsuwać i zajął całą przestrzeń na scenie - taki wielki cylinder. Generalnie magiczny koncert ^^

Kubon 28-08-2009 17:15

@up
Snow Patrol gral tylko 20 minut? ;<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:07.