![]() |
A ja polecam polski serwer Nexus (www.wownexus.pl). Naprawdę niezły blizzlike (wszystko 2x), kompletnie 0 lagów, albo mi się tak wydaje bo ostatnio grałem na wowscape a wiadomo jak tam jest ;)
|
@up
A jak z kulturą i roleplayingiem polaków z tego serwera? |
Z kultura pewnie jak wszedzie. Banda analfabetow i tyle.
|
Wiadomo, raz, że polacy, a dwa, że to privy - czyli wiele tu dresów bez kasy.
Niedawno podczas walki z elite mobem podszedł do mnie tego typu 'człowiek', który, widząc, że mam 2% hp i padam, wysyła mi invita do party i stoi jak głupi. Za brak akceptacji tegoż inva dowiedziałem się wielu rzeczy o sobie ;) No ale grać się jakoś da - ignorować kretynów tego pokroju i tyle. Na szczęście nie gram sam, tylko z kumplem z klasy i znajomą z Guild Wars, więc nie trzeba zadawać się z innymi. Przynajmniej na razie. edit: Co do rolpleja - to coś takiego jeszcze w ogóle istnieje? :p Ponoć nawet na globcu cienko z tym... |
jak polski priv to tylko Hellground, serwer na którym średnio gra 2,500 osób ;d
moja postac: Hiti 70lvl Druid Balance full epic gildia Alea Iacta Est !!! |
Kurde, dresy bez kasy niech grają w Tibię i CS'a ;<
A ściągam właśnie WOTLK'a, potem zacznę myśleć o wyborze serwera. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Albo ci zapraszajacy cie do gildii po 20 razy pomimo, ze nie widzieli cie na oczy a ty odrzucasz invita. Podsumowujac: albo polskie serwery gier mmorpg z jakiegos dziwnego powodu przyciagaja cala smietanke patologicznych debili (tym samym odciazajac pozostale serwery, za co nalezy byc wdziecznym), albo z tym krajem jest cos nie tak i nalezy szukac lepszego miejsca na zycie. Cytuj:
btw hellground mnie mile zaskoczyl. |
Cytuj:
Na globalu to zawsze można było liczyć na czyjąś pomoc, łatwo było znaleźć kumpla. A tu jest kompletnie odwrotnie. Kurczę, pograłbym sobie w tego prawdziwego WoWa, ale to wiąże się z tym uczuciem w brzuchu, które mówi ci, żebyś nie marnował kasy i siedział non-stop przed monitorem... Nienawidzę tego. |
Cytuj:
Link do accmakera znajdz sobie na forum :P Sevl litewski, ale gra na nim dosc duzo Polakow.Patch 3.1.3.Niestety ze wzgledu na wiele bugow na nowych terenach maxymalny lvl został ograniczony do 70 i statk/zepelin ni kursuje na nowe tereny.Jest to wotlk bez wotlk xd |
@up
Jak dużo Polaków na nim gra, to nie chcę :) |
nie idz tam, szkoda czasu. admin ledwo revy nauczyl sie wgrywac, sam nic nie robi poza tym. banda przyglupawych litwinow w itach od gmow, bugi i wotlk bez wotlk. nie zdziwie sie jak niedlugo zrobia kolene wipe.
|
Dobra, znalazłem jakiś serwer Neverendless i na razie jest w porządku ; O
@down Nie ma WOTLK'a ;/ |
jak ci sie nudzi i chcesz startowac od zera to wbijaj na hellground, kasa sie znajdzie.
|
Może mnie ktoś utwierdzić w przekonaniu, że blizz nie zamyka serverów stojących na patchach z przed wotlk ?
|
Przetarłem te zakurzone pudełka wow'a i tbc i włożyłem płytkę do napędu ^^. Z powodu braku funduszy... a raczej braku nadmiaru funduszy nie kupię kolejnego prepaida by siedzieć jak no-life przed monitorem bo się pre-paid zmarnuje więc spróbuje swoich sił na HG. Jako, że pewnie gra tam banda niewychowanych dzieci nie spotkam zbyt szybko normalnej osoby więc może ktoś z was tam gra? :) Na pewno przyjemniej byłoby zacząć grać znając tam kogoś. Jeżeli znajdzie się ktoś kto tam gra niech podzieli się swoim nickiem no i w jakiej frakcji gra :).
|
Gallah, 70 orc warrior.
|
Nie rozumiem, czemu każdy z was uważa że jak ma się prepaida, to trzeba siedzieć non stop w obawie, że się zmarnuje. Macie internet - czy siedzicie non stop na kompie w obawie że pieniądze za internet się marnuje (ah te stracone godziny w nocy, czas z tym skończyć!)? Ja, grając w WoWa na globie nie miałem nigdy uczucia że pp mi się traci, a bogaty to ja na pewno nie jestem żeby pieniądze mnie gówno obchodziły... Po prostu trzeba podejść do tego z luzem ^^
|
tez gram na hg, cos kolo 40 lvla orc huntard.
|
Zaczynam grać na hg, jak narazie orc warrior lv5, dopiero co się zarejestrowałem. Jakby ktoś chciał - nick erverse. odrazu mówię, że jestem strasznym newbie w wowie.
|
Żalące się dzieci "Wow fri gejm plxxlpxlxpx". Kiedyś była taka gra [nie,nie tibia xd],w której były 2 tryby. Normal i Premium. Grafika była wyjebana. Premium dawał lepsze rzeczy,nowe tereny [jak w tibi xd]. Ale nikt nie kupował premium prócz tam kilkuset graczy [na 10 servow po 7500 osób],no i gra padała,było coraz więcej lagów aż w końcu..... Zbankrutowała. Gra została sprzedana i słuch po niej zaginął. Nad tą grą pracowali 10 lat,została sprzedania chinom za 10500 jenów. Jeśli chcecie żeby tak było z WoWem czy z Tibią to płaćcie lepiej ;]
|
Ja też gram na HG. nick Darkkrova (horde ofc).
|
Też dziś zacząłem, nick Xantro, UD Mag.
|
No i jak zwykle healera brakuje. Albo Tauren dru albo BE Pala ewentualnie BE priest. Jak tylko wroce 26 do domu xD
|
rob dpsa, ja roll na ud priesta.
|
No to Pala BE retri, chyba ze dziala tam talent warlockowy Demonic Sacrifice to wtedy warlock, ale jak nie to Pala Retri bedzie.
|
chyba działa nie jestem pewien :P jak spotkam jakiegoś locka to zapytam :)
|
Jaki set dla rogala ale taki w miare do zdobycia i powiedzcie jak zdobyc bo sie pogubilem ze wszystkim ;o
|
ale na BC czy na WotLK na PvP czy Raidach a moze hero czy craftingu ?? jest zbyt wiele mozliwosci co by jednoznacznie odpowiedziec, musisz bardziej zkonkretyzowac pytanie.
|
70 TBC mam LW chcialbym taki w miare dobry ale tez nie trudno dostepny
|
ale dalej, do czego on ci potrzebny.. do pvp do raidowania czy do czego ?
|
i jak tam dzieciaczki lvlowanie na hg idzie ?
|
ja jeszcze do domu nie wrocilem xD sobotke mam caly dzien na warhamera a niedziela calodniowy larp =P wiec dopiero w pon zaczne expic ale bedzie to exp nieziemski i nolifowy xD
|
Cytuj:
|
trzeba kozystac z zycia maxymalnie i robic to co sie lubi bo ja jestem o tym swiecie przekonany ze mnie w niedalekiel przyslosci(przed 30) pierdolnie samochod czy inne tałatajstwo co robi miazge z człowieka.
|
Cytuj:
|
Chyba odpuszcze sobie gre na HG. Kolejki, Lagi (Latency po 200-300) i ciągłe d/c, offy mnie zniechęcają. A szkoda, bo oskryptowane wszystko ładnie, przynajmniej do tego 9 lvla który wbiłem. Chciałem troche po nolifić ale na takim serwie to niestety za dużych szans nie ma :<
|
Cytuj:
|
Ten set dla rogala to do pvp oczywiscie bo raidy na HG nie wszystkie dzialaja aa pvp to smaczek tej gry :P
|
up@ pvp na global - tak, na privie - nie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:03. |