![]() |
@UP
Nie sądzisz ze jedno zapytanie wystarczy SPAM'erze... @Pytający się kiedy będzie... Normalne dzieci o tej godzinie jeszcze w wakacje śpią... Tak wiem jestem nienormalny i te 2x Up gostki też... |
Ej masz coś do mnie??X(X(X(X(
|
Nie spamujcie! Czy on siedzi 25/8 przed kompem i robi next parta? Opamiętajcie się! I nadal pan Bonashi niech kupi sobie to TO
|
pisze bledy bo szybko pisze a ja lubie szykbo pisac ;p
|
@up
Jak szybko piszesz siciagnij sobie mozalie. @temat Niemoge uwiezyc ze out Zacka to gotowiec ktory jest w wieeeeeeeelu fake |
jaka mozalie? i ja tez outfit zacka widzialem w wielu fejkach ale nic niechcialem pisac
|
Cytuj:
Nie moge i uwierzyc.... Eh co za ludzie. @Temat Czas na zmieszanie z blotem;p. Fake graficznie jest... w miare. Do wielu rzeczy moznaby sie przyczepic, jednak to co ostatnio widuje... niech ci juz bedzie. Fabula... ktos tam pisal, ze fabula jest w filmu. Za to masz minus. Jesli jednak sam wymysliles to rowniez w miare. Jednak za roznorodnosc wielkosci obrazkow ... eh nvm. Jesli chcialbys, zebym ocenil lacznie wszystkie czesci dalbym ... 4/10. |
odc mia lbyc dzis nie jutro -.- omg jak mowisz ze ma byc dzisiaj to robisz a nie mowisz najperiw kiedy bedzie a puzinje niema wtedy jak tak to woguel mniemow keidy next part
|
Zatrudnię archeologów,znawców języków,historyków,matematyków,informatyków oraz specjalistów dziedziny ortografi.
By przetłumaczyć to co powiedział pan up. Troche zrozumiałem tak więc powiem że są wakacje i każdy chce gdzieś pojechać,a nie robić 24h fake dla publiczności która czeka na fake a potem daje oceny 3/10. Cytuj:
|
@up
To po ch** pytasz, kiedy next part? Myślałem, że zdąże dzisiaj ale nie zdążyłem.. To powód, żeby ZNOWU spamować? Może ktoś (modki) zrobić coś z tym osobnikiem? (ban, warn czy co wy tam robicie..) Btw. @ Verius Jedna uwaga: Fabuła NIE jest z filmu! -.- I po przeczytaniu Twojego podpisu, dziękuję bardzo za komenta :D:D Czuję się wyróżniony xD @ down Reportowałem już wcześniej, ale jakoś nic nie zrobili... |
@up
Jest opcja "report bad post" wiesz.? Radzę skorzystać. |
@Up
Ja z 3 razy go raportowałem. I co? Gówno... @Bonashi Kurwa pisałem, on nie siedzi 25/8 przed kompem, i to jest człowiek, który ma kumpli i rodzine. Zrób nam tą przyjemność i weż myszką jak najwyżej, później w prawo i jak będzie na czerwonym krzyżyku to naciśnij... |
Uoufff Troszkę mnie nie było (10 dni) - ale już wróciłem i co patrzę? Mam sporo zaległości.
Part 1/2 sezon 2... Fajne efekty - przydaqłem się:) Ocena - 9/10 Bo czegoś mi brakowało. Sorry maska chyba na serio zjebana:( Part 2/2 sezon 2 Fajne Fajne... Ale troszkę mi czegoś brakowało... hmm - Nie wiem. 9/10 Szykuje się rozpierducha... ALE! Mówiłem Ci - jaki miałby być ten "Oszpecony". Dumny z siebie, i napewno ostatnią rzeczą jaką by zrobił byłoby proszenie o naukę u kogoś :x Part 3 sezon 2 Brzydka postać spania asyli:( Wygląda jak chłopak. Coś mi brakowało 8/10 Part 3 2/3 Prowdzisz? Błąd... Niech no nie chce mi się zabardzo oceniać ale masz to 9/10. Połowy błędów nie wypisywałem - bo za mnie inni zrobili to wcześniej. |
nixt pert ;o plz
|
Dla mnie Fake na 10/10 :) Nigdy nie widziałem lepszego Fake :p Ale faktycznie ten Outfit Zacka powtarza się w wielu Fake'ach więc mógłbyś po 2 sezonie że Zack np. się trochę postarzał i zmienić mu Outfit :)
|
Dobry fake ;]. Oczywiście 10/10. Czekam na next part.
|
@up
Nie oceniam, ale ostrzegam Cię, nie rób tak. Ładne Efekty, ale patrzę, że mogę Cię jeszcze dużo nauczyć. Fajna rana:) Wogóle Fake fajny, ale na 10/10 to on nie jest. Fabuła... hmm... wyobrażam to sobie tak. Pójdą sprzymierzyć się z Neasem i jego ludźmi, będzie "Wojna" Bractwo i Najemnicy kontra te łajzy, Bractwo wygra ale pare łajz przeżyje, i wtedy oszpecony zabije tego pierdołę co rządzi Bractwem, Sam nim zawładnie, wybierze nowych członków, Łajzy go zabiją, Bractwo przestanie istnieć... Wróć! Bractwo będzie istnieć, a wyroki będzie wykonywał zack i cała reszta łajz. Wyroki będą padały na złych ludzi, aż wreszcie gwiazdy przestaną dawać zlecenia, i dupa. Błagam nie rób tak! |
Strona Techniczna
Sklejka:
Efekty:
Inne Błędy:
|
NAjs daye 9/10
Najs muffi triplonQ.
|
Popraw efekty. Inaczej, całkowicie je zmień, bo te, są conajmniej średnie.
A do reszty się nie czepiam, fake zawiera właśnie to, czego potrzeba na tym forum. Prostą, a zarazem wciągającą fabułę. I inni mogą gadać co chcą, szukać błędów (często na siłę), ale ten fake - przynajmniej teraz - bije wszystkie inne na głowę. : D @down O ile dobrze widzę, to HoA jest kontynuowane. I tu się z tobą zgadzam, fajnie się na nie PATRZY. Ale problem polega na tym, że ten fake zdecydowanie nie nadaje się dla 'szerszej publiki'. HoA ma trochę głębszą fabułę, (chociaż dla mnie jest fake'ową "Modą na Sukces") i nie wszyskich wciągnie tak, jak 'Sierota'. Ten fake, jest prosty i czyta się go z łatwością. To są dwie zasadnicze różnice, między nimi. A Starcraft? To jest coś, może nie pod względem fabułt, ale Speed odawala niezłą robotę, bawiąc się w tworzenie grafik. Jemu naprawdę trza pogratulować. : D I sprecyzuj, co to jest, to 'coś'. Bo ja jakoś tego nie widzę xD @Mikes A ty się nie baw w inne fake'i (ten, który masz w podpisie), tylko ładnie rozwiń ten! ; p |
@up
Zgadzam się z tobą, ale są Fake, moze już nie kontynuowane, na które fajnie się patrzy w wolnym czasie. Np. Starcraft, HoA. Ten Fake naprawdę jest zarąbisty, ale ma na razie 9/10 - naciągane, mimo, że efekty ładne. Czegoś jeszcze ten FAKE nie ma... |
Wiem, że efekty nie są najlepsze... No ale może jakieś rady jak nie poprawić? Czego używać?
Teraz robie je mniej wiecej tak: Kopiuje warstwe, w górnej warstwie wycinam "szablony" i zaokrąglam, a dolną warstwę filitry>kolory>filtry i odcień. Czasami pomagam sobie pędzlem. :p Edit: @ Rajaput Rozwiń? Ja mam zamiar go kończyc niedługo :p |
proponuje lepiej zapoznać się z GIMP-em. Obeznany człowiek potrafi zrobić w GIMP-ie coś z niczego.
|
No, no, to jest coś. ;D Ten fake, krótko mówiąc jest genialny!
Grafika ładna, aczkolwiek mógłbyś nad nią trochę popracować. Po prostu twoje lokacje nie zachwycają, są takie normalne. A ten lasek w ogóle mi się nie podoba. Nad efektami też popracuj. Jak chcesz, mogę ci coś podpowiedzieć. Fabuła, dobra na to forum. Nieskomplikowana i wciągająca. btw. Przez ciebie znowu mnie wena na fake'i złapała, a jako, że wypierdzieliłem cały swój arsenał, nic z tego ;< @down Jak możesz, dobry człowieku, to walnij na rapida i mi wyślij na PW : D Bo mam jakąś ochotę "Innych" dokończyć. |
Mikes dam Ci radę.
Po pierwsze, nie kończ tego Fake na odpierdziel. Porób go jeszcze do końca, żeby wszystko nie zakończyło się w jeden lub dwa party. Po drugie, wg. mnie nie pasuje nazwa Sierota. Lepsza byłaby Bractwo, Mowa Gwiazd, albo coś w tym stylu:> @up Mogę Ci podesłać mój. |
@ up
Pisałem ci ile mam jeszcze zamiar zrobić... To nie będą 2 party... Ale do połowy fake już raczej doszedł. Co do nazwy to na początku fabuła miała iśc w zupełnie innym kierunku, jednak nie chciałem, żeby była oklepana więc troche ją zmieniłem. Nie mogłem już wtedy zmienić nazwy fake'a. @ Edit: Next parta nie będzie bo wam się efekty nie podobały <foch> A tak serio to zabiore się za niego dopiero jak naucze się robić (albo ktoś mnie nauczy :)) ładniejsze efekty. @down Nie jak Arashel.. Chce, żeby były one przynajmniej średnie a nie do d*** I nikogo nie szantażuje.. :p @Arashel Jak zawsze skromny.. :D |
Nie chrzań dupy ;<
1/10 za to że nas szantażujesz! Mój rozległy poradnik Ci nie pomógł?;/ Jak chcesz robić efekty jak Arashel, to next parta prędko nie będzie. Arashel uczył się całe życie xD |
Carbon ma tutaj rację. Nie nauczysz się tak od razu robic naprawdę fajnych efektów. Jedynce, co możesz zrobic, to bawic się nimi tak długo, aż uznasz, że są dobre. Baw się efektami nietylko podczas robienia fakestory. Jeśli masz trochę wolnego czasu/nudzisz się, to włączaj Gimpa i próbuj. ;)
|
Tylko ja jedyny, niepowtarzalny, najlepszy, primo, pro, elo, mastah, pro faker... <ironia>
Od początku mego istnienia potrafiłem takie kozackie efekty w Fake'ach robić...<ironia> Ogólnie potrafiłem stworzyć cuda, zawiłe fabuły przy których ludzie z IQ 200 gubią się na wstępie,<ironia> Piękne lokacje rodem z OTS:ME,<ironia> Najlepsze Outfity,<ironia> Profesjonalna składnia zdania i ortografia,<ironia> I tak dalej, dalej...<ironia> @Down Mówisz masz... http://img365.imageshack.us/img365/4771/diabelekpu5.gifBuahahhahahahahahah!http://img365.imageshack.us/img365/4771/diabelekpu5.gif Doktor Zło... |
Cytuj:
@up: Jakbyś dodał tam coś o ortografii xD @down: lawl, przez ten post musiałeś to napisać? xF A Arashel jest jaki jest, chociaż był trochę inny... Jak każdy... ;/ @2xdown: Cytuj:
@3xdown: Cytuj:
@4xdown: Ta, każdy jest w czymś dobry, a i tak nikomu nie wychodzą dobre fake... |
Cytuj:
A teraz czas na fake'a. Graficznie się poprawiasz, choć efekty rodem z HoA mi się nie podobają... lepszych nie zrobię, ale sam spróbuj zrobić lepsze. Co do fabuły to mogę powiedzieć tylko jedno - jest dobrze. Kontynuuj. |
@Up
Zgadzam się w 100 %. Wywyższa się, robi z siebie jakiegoś boga fakeów, outów i efektów... teraz temat: Fabuła - świetna. ja bym proponował coś takiego: u tego gościa, ee jak mu tam, ten co wysłał tych gości do gospody... :D ma armię, ale nie zbyt silną (z 20 ludzi dobrych). Zack i spółka z.o.o. dołączają do niego. jeden z ich szpiegów odkrywa tunel. armią ruszają na niego. potem, w jakieś super sali z lawą, główny wróg (jak mu tam xD) osłabia wszystkich z wyjątkiem Zack'a. Zack z nim walczy, wbija mu swojego daggerka a ciało wroga wpada do lawy. dalej co tam byś wymyślił :D Outfity - dobre, zwłaszcza bractwo, zrób może, że u tego gościa co ma armię (według mojego zakończenia :D) daje Zackowi jakiś fajny ciuch (coś czarnego np.) Efekty - dla mnie jest dobrze xD Otoczenie - dobre xD Ocena: 8,5/10 |
@2up
Ale mu pojechałeś:) Szczerze, jakbym się przypatrzył gargon twojej wypowiedzi - byłoby tam troszkę racji. Popieram - Czasy Arashela przeminęły ]:-> Nadchodzą czasy... No właśnie... kogo? Czyżby Mikes'a? |
Mikes wymyślił zajebistą fabułę do fake, Aragami tworzy zajebiste outy, ja narazie tworze fake Prince of Persia Piaski Czasu - wersja Tibijska (będzie przerobiona, np. podczas walki o pałac, 2 perskich wojowników handluje narcoman runami (podpisz mój :D) W efektach jestem...:baby: na photoshopie prawie nic nie umiem :baby::Djeżeli ktoś może, niech mi powie, jak można zrobić machnięcie mieczem na photoshopie. outy załatwił mi Aragami, w sumie, czasy są takie, jakie są :)
|
Pamiętacie duet Sir Speed i Thor?
Taki Duet Aragami i Mikes:) Zapewne zrobiliby zajebistego fake'a. Obecnie ja pracuję powoli na nowym. I chyba będę go robił w trio:) |
ja tą Prince of Persia :D myślę, że coś super z tego wyjdzie. no, ale to nie jest temat do rozmów, tylko to jest fake Sierota:)
|
@Up i 2xUP
I powiedzcie, co te wasze wypowiedzi wniosły do tego Fake'a... PS. Przydał by sie jeszcze jeden dział "Fake'i - Rozmowy" W tym dziale mozna by rozmawiac na tematy ogólne o fake'ach, bo takie wypowiedzi jak wasze UP i moja to SPAM... @Down I po co spamisz debilu!!! |
Ja chyba też się zgadzam z Gargem, sorry. ;)
@Carbon Żaden Aragami! : D Aragami robi super outy i całkiem fajne lokajce, ale nie lubię jego fake'a. Chociaż, jeśli połączyc fake Mikesa i grafiki Aragamiego... @ Rób następny part! Offtop wyszedł xD |
Cytuj:
Żeby nie było, zauważyłem trochę błędów, które były wymienione, aczkolwiek je przypomnę: -Brak własnych outfitów(chyba, że przeoczyłem); -Brak zakończeń trawy z kamienną podłogą; -Nakładane ciągle na siebie ognie; -Kropki w ścianach. Więcej nie zauważyłem. Jednak fabuła jest nudnawa ; (. Lekko się poprawiłeś, jednak fabuła też jest słaba. By PP(Poprostu Pitbul) or Verious. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:34. |