Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   After Dark vs. Slap & Buchamy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=190811)

Valest 17-11-2008 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2339945)
No tak, idz grac w CS'a lub grzac PZ'ta :) To najlepsze rozwiazanie.

Dzisiaj wyszli iiiiiiiiiiii przegrali ;)

Imperor 18-11-2008 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest (Post 2340244)
Dzisiaj wyszli iiiiiiiiiiii przegrali ;)

Szkoda tylko ze Shepard nie padl :D.

Valest 18-11-2008 16:55

Widziałem jak bawił się na schodach, tyle ludzi było że masakra xD

Imperor 18-11-2008 18:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest (Post 2340791)
Widziałem jak bawił się na schodach, tyle ludzi było że masakra xD

Hehe. Jeszcze przyjdzie na niego pora, teraz mu sie udalo :D. No chyba ze zaplaci paymenta i bedzie freedom.:)

Shepard 18-11-2008 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2340465)
Szkoda tylko ze Shepard nie padl :D.

A co, już tak mnie "nienawidziłeś", po tym jak ci pokazałem jak mało inteligentny jesteś? :D
A zresztą miałem z tobą nie dyskutować.. :P

Ano poskakałem sobie troszkę na death ringu; jak zarushowaliście wgłąb dragów, to gran hur, time ring, niewidka i w dżungli pz znikł :P
Troszkę farta :)

A i żeby Cie zaspokoić - TAK IDĘ GRAĆ W CSA! :D

Pozdrawiam, Shepard.

goog 18-11-2008 22:23

Shep nie dyskutuj z nim, nie ma sensu. Z kim by się on nie kłócił ma te same argumenty:
- twoja mama/tata to ...
- uważasz sie na pro evul mastah, a przecież wcale nim nie jesteś
- jesteś gupi, ja jestem 100x mądrzejszy
- jesteś pupolizem! http://images35.fotosik.pl/32/0e8b9fbc7ba6644b.gif
itp.

hahaha

Imperor 18-11-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goog (Post 2341410)
Shep nie dyskutuj z nim, nie ma sensu. Z kim by się on nie kłócił ma te same argumenty:
- twoja mama/tata to ...
- uważasz sie na pro evul mastah, a przecież wcale nim nie jesteś
- jesteś gupi, ja jestem 100x mądrzejszy
itp.

hahaha

Kolejny ktory mysli ze jest fajny, lizac dupeczke :D

Myslisz ze w ten sposob zyskasz chody u Buchalcow?:baby:

goog 18-11-2008 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2341451)
Kolejny ktory mysli ze jest fajny, lizac dupeczke :D

Myslisz ze w ten sposob zyskasz chody u Buchalcow?:baby:

Tak jest! ponieważ wiesz kim jestem i oni tez wiedzą i na pewno zaglądają tu i tym sposobem zapunktuje u nich xD
hahaha twój kolejny argument, zapomniałem o nim :)

Valest 26-11-2008 18:54

Cytuje Elfhame , który na Tibia.com napisał

"Shepard Hoorik is free from us don't touch him."

Gratuluje ;)

acid22 27-11-2008 21:33

w sumie i tak niema już żadnej wojny a jak chłopak ma kase to niech się wypłaca :D może wbije coś lvli :P lepsze to niż grzanie dupska w pzcie B)

Imperor 28-11-2008 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez acid22 (Post 2352132)
w sumie i tak niema już żadnej wojny a jak chłopak ma kase to niech się wypłaca :D może wbije coś lvli :P lepsze to niż grzanie dupska w pzcie B)

Tylko widac jaki jest "loyal" dla swoich ziomow z Buchamy...

pCz 28-11-2008 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2352383)

To ze zaplacil, nie znaczy ze nie jest lojalny wobec swoich tibijskich kolegow.
Zaplacil - expi - zbija kase ponownie - bedzie mial za co walczyc gdy znooowu dojdzie do roszad w skladach i kyra znowu w ogniu stanie.

Jezeli tak bardzo Cie dziwi ze ktos zaplacil, to chyba jestes tutaj od niedawna.

Shepard 29-11-2008 10:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor

No tak znowu masz masz rację! Lepiej pozostać hunted, i siedzieć nonsensownie w pzcie podczas gdy ulubioną rozrywką ludzi od nas jest gra na...otsie..

Jeżeli bym się wypłacił podczas wojny, to co innego, ale skoro mam możliwość gry, to why not? ;)

A zrobiłem to, nie dlatego, żeby PG'ować(or w/E), tylko powiedzmy, że cześć starych kumpli wraca do gry, i mamy sobie zamiar pograć dla funa. Może jakies faraonki albo coś, się zobaczy :P

Pozdrawiam, Shepard.

Imperor 30-11-2008 11:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shepard (Post 2353991)
No tak znowu masz masz rację! Lepiej pozostać hunted, i siedzieć nonsensownie w pzcie podczas gdy ulubioną rozrywką ludzi od nas jest gra na...otsie..

Jeżeli bym się wypłacił podczas wojny, to co innego, ale skoro mam możliwość gry, to why not? ;)

A zrobiłem to, nie dlatego, żeby PG'ować(or w/E), tylko powiedzmy, że cześć starych kumpli wraca do gry, i mamy sobie zamiar pograć dla funa. Może jakies faraonki albo coś, się zobaczy :P

Pozdrawiam, Shepard.

To widac ze nie znasz SWE predzej czy pozniej i tak znajda reason zeby cie naklepac :)
Tak strasznie mowisz dlaczego mialbys sie nie wyplacic jak war juz sie skonczyl, a powiedz mi kiedy sie Xolorian lub jakis Pablofon or Thomonix wyplacali? Bo ja szczerze nie pamietam czy taka sytuacja miala miejsce.

Ja mysle ze bycie hunted dla ciebie przynioslo by same korzysci ;] przynajmniej bys mogl wrocic do codziennych zajec nie wiem co masz we bani zeby nonsensonie grac w tibie az ci oczy wypadna. No ale widac ze "Tibja" jest dla ciebie "WSYSTKJIM" i bez niej nie mozesz zyc. I to jeszcze typ ktory ma 18 lat haha.

Btw wiesz co ta sa imprezy, melanze, spotkania z kumplami lub postaranie sie o jakas dupe?

Valest 30-11-2008 12:09

^Up^

Nie każdego stać żeby się wypłacił xD ,albo po prostu nie może

Haha Shepard~ no lifer

pCz 30-11-2008 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2355668)
a powiedz mi kiedy sie Xolorian lub jakis Pablofon or Thomonix wyplacali? Bo ja szczerze nie pamietam czy taka sytuacja miala miejsce.

Powodow moze byc nawet i 100 - inne chary, pg na innych swiatach, czekanie na nowa wojne, brak kasy, wez wymysl cos sam albo sie ich spytaj.
Kazdy ma inne powody.

Cytuj:

Btw wiesz co ta sa imprezy, melanze, spotkania z kumplami lub postaranie sie o jakas dupe?

A ty wiesz? Czy tylko piszesz takie rzeczy na forum, bo nie masz gdzie blysnac w rl?
Sorry, ale co was ludzie obchodzi, co druga osoba robi poza komputerem?
Chcesz go osmieszyc w internecie? Osz ja cie krece - kurde, ok powiedzmy ze ci sie uda, i co dalej? Bedziesz mial satysfkacje z tego powodu?

szymacha 30-11-2008 15:40

w sumie tam gdzie my tam expia nie? Srem team rox?haha ^^

goog 30-11-2008 17:02

Cytuj:

To widac ze nie znasz SWE predzej czy pozniej i tak znajda reason zeby cie naklepac :)

Być może, ale co z tego?

Cytuj:

Tak strasznie mowisz dlaczego mialbys sie nie wyplacic jak war juz sie skonczyl, a powiedz mi kiedy sie Xolorian lub jakis Pablofon or Thomonix wyplacali? Bo ja szczerze nie pamietam czy taka sytuacja miala miejsce.

A kto ci powiedział, że on chce być taki jak xolo pablo lub ktokolwiek inny?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pCz (Post 2355823)
A ty wiesz? Czy tylko piszesz takie rzeczy na forum, bo nie masz gdzie blysnac w rl?
Sorry, ale co was ludzie obchodzi, co druga osoba robi poza komputerem?
Chcesz go osmieszyc w internecie? Osz ja cie krece - kurde, ok powiedzmy ze ci sie uda, i co dalej? Bedziesz mial satysfkacje z tego powodu?

W zupełności się z Tobą zgadzam.
Pan Imperor chce w ten sposób się dowartościować, próbując zmieszać innych z błotem, pisząc głupoty o innych jakby był ich sąsiadem i wiedział wszystko o wszystkich. Skąd ci przyszło do głowy, że Shepard jest jakimś fanatykiem i jakimś "no liferem"? 88 lvl na tym serwie to słabo jak na tibijskiego fanatyka, nie sądzisz?
Cytuj:

No ale widac ze "Tibja" jest dla ciebie "WSYSTKJIM" i bez niej nie mozesz zyc. I to jeszcze typ ktory ma 18 lat haha.

Próbujesz go ośmieszyć robiąc z niego dziecko neo? W ten sposób sam robisz z siebie misia o małym rozumku. Widziałeś jego posty na forum, rozmawiałeś z nim kiedyś?
Posługuje się bardzo dobrze językiem angielskim jak mało który gracz z Polski.
Wiem, że nie powinienem karmić trolla jakim jest pan Imperor, ale czym by było forum tibia.pl bez takich ludzi? =] Wybaczcie.

acid22 30-11-2008 22:57

@up Kolejny który przychodzi tutaj na forum i nie wie czy śmiać się czy płakać ;<

szymacha 30-11-2008 23:49

no bo sam sobie uwaznie poczytaj o czym oni tu pisza to jest zal :<

Shepard 01-12-2008 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Valest
Haha Shepard~ no lifer

Ano, ze mnie nolifer przykładny! Nie wiedziałeś?! :)
Wystarczy sprawdzić pskonejotta, same insomaniace xD

Pozdrawiam, Shepard.

Valest 01-12-2008 16:39

Źle mnie zrozumiałeś ,o to chodzi :p

Cytuj:

przynajmniej bys mogl wrocic do codziennych zajec nie wiem co masz we bani zeby nonsensonie grac w tibie az ci oczy wypadna. No ale widac ze "Tibja" jest dla ciebie "WSYSTKJIM" i bez niej nie mozesz zyc. I to jeszcze typ ktory ma 18 lat haha.

Shepard 01-12-2008 19:35

No właśnie tak to zrozumiałem, to miało być ironicznie lol xd

acid22 01-12-2008 21:13

oj i ktoś tam chyba usną ;>

Kuczer88 02-12-2008 13:36

Wielki Kuczeros Daje Reprymende :d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Princess Agusia (Post 2264141)
Drogi ch** go wie kim ty jesteś, bo masz zbyt mało odwagi żeby pisać w swoim imieniu B).. jeśli dla Ciebie lizanie d. to jest to ,ze normalnie rozmawiam z niektórymi ludźmi bez względu na to po której są stronie twoja sprawa.. :oNie należę do osób które w jeden dzień pija z kimś vodke a na drugi delejtuja mu chara bo maja zbjeba** psyche przez tą grę... Nie wyzywam kogoś bo walczy po innej stronie.. a miesiąc później siedzieć z nim na jednym vt i udaje przyjaciela.. (no z wyzywaniem sylka to wyjatek bo samam sobie szuka.. apropo lizania dupy spójrz na wasza koleżankę która jak była w buchamy najgłośniej sie darła jeb** żydów i co później .. ) a więcej osób na kyrze lizało mi d** niż ja im.X(Co do szwedów siedziałam z nimi na vt od początku gry na kyrze.. nawet jak przegrali wojnę z polakami.. wiec nie mam nic sobie do zarzucenia... wiec mój drogi Ch** go wie kto ty jesteś skończ pierd**lic na mój temat . A zresztą Ty mówiłeś coś , czy to tylko gnój parował ?? ... rozumie ze masz problemy emocjonalne i chcesz odwrócić uwagę od siebie ale to naprawdę nie moja wina, że w dzieciństwie karmili cie z procy i teraz masz gębę jak tłuczek do ziemniaków,czy że jesteś rozwinięty jak papier toaletowy. Chyba ci się coś zassało w mózgu, albo lepiej idź do stolarza, bo ci się klepki poluzowały, a nie wypowiadaj sie na forum o czymś o czym nie masz pojęcia.. chociaż w sumie mi to wisi jak kilo kitu na agrafce:p
Rada na przyszłość :lecz się na nogi, bo niestety na głowę już za późno.:cup:

Czesc Agnieszka :) Wiem ,ze troszke za pozno zainteresowalem sie tym konfliktem ALEEEEEEEE ALEEEEEEE Ale dopiero teraz przeczytalem tego posta. A Wiec Od poczatku Kyry siedzialas na vencie z ludzmi z Galany w Tym ze MNA (WIELKIE LITERY OFC BO JA TO JA :D) . Tym ludzia powinnas zawdzieczac wszystko w Tym MNIE!!!(JA TO JA ^^). AHA MOWA O FURIONS POZDRAWIAM!!!! Nie zwazajac na nic poszlas do wyzszych lvlow zapominajac o swoich starych koleszkach :) Pokazujac tym jak bardzo masz w dupie pomoc z czyjejs strony . Kazdy poznal Cie i juz chyba wiedza jak bardzo zalezy Ci tylko na swoim interesie :)

Pozdrawiam Twoj wiecznie oddamy Kuczer

P.S. Milo bylo....

Princess Agusia 03-12-2008 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 2359038)
Czesc Agnieszka :) Wiem ,ze troszke za pozno zainteresowalem sie tym konfliktem ALEEEEEEEE ALEEEEEEE Ale dopiero teraz przeczytalem tego posta. A Wiec Od poczatku Kyry siedzialas na vencie z ludzmi z Galany w Tym ze MNA (WIELKIE LITERY OFC BO JA TO JA :D) . Tym ludzia powinnas zawdzieczac wszystko w Tym MNIE!!!(JA TO JA ^^). AHA MOWA O FURIONS POZDRAWIAM!!!! Nie zwazajac na nic poszlas do wyzszych lvlow zapominajac o swoich starych koleszkach :) Pokazujac tym jak bardzo masz w dupie pomoc z czyjejs strony . Kazdy poznal Cie i juz chyba wiedza jak bardzo zalezy Ci tylko na swoim interesie :)

Pozdrawiam Twoj wiecznie oddamy Kuczer

P.S. Milo bylo....

Maciuś Maciuś.. jak chcesz sobie pogadać, wypisz mi swoje żale na nk albo gg, jak znajdę chwilkę to zrobię Ci prezent na Mikołaja i odpowiem..tymczasem pozdrawiam serdecznie.. Twoja Agniesia :***

pCz 03-12-2008 21:11

http://www.allegro.pl/item497065000_...er_okazja.html
jedyny niepowtarzalny hlvl na sprzedaz?:x

goog 04-12-2008 21:14

Chciałbym mieć tyle wyświetleń na moich aukcjach ;]
Powinien jeszcze dopisać: "kup postać, będziesz ql".

Valest 09-12-2008 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OgorOvvner123 (Post 2365628)
,co Wy wiecie o war,openkach i innych sprawach tego typu :) Wojna jest piekna i ekscytujaca,nagłe zaskoczenia przeciwnika,i inne takie..

Chcialeś wojny to ją masz xD

Z tego co wiem padło kilka osób dziś
Od nas Elfhame
Od polaków
Puzi/Nephtis/Gwinn

Dzisiaj
Katarzyna

Izorath

Bloody'Lady 11-12-2008 19:05

Xarantiel deleted...hi, letter, yes, bye

Valest 12-12-2008 21:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloody'Lady (Post 2372371)
Xarantiel deleted...hi, letter, yes, bye

Boltos też

Bloody'Lady 14-12-2008 17:15

Nom i po pierwszym ob filmy na tibia.de
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=136260

Imperor 14-12-2008 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bloody'Lady (Post 2376947)
Nom i po pierwszym ob filmy na tibia.de
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=136260

Kozackie OB 15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD. Szkoda ze ip venta zostalo zmienione akurat w czasie OB. Ale i tak wielkie gratulacje za odwage no i bardzo dobra walke. Oby na next openie bylo lepiej.:cup:

Bloody'Lady 15-12-2008 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2377563)
Kozackie OB 15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD. Szkoda ze ip venta zostalo zmienione akurat w czasie OB. Ale i tak wielkie gratulacje za odwage no i bardzo dobra walke. Oby na next openie bylo lepiej.:cup:

Ip venta zostało zmienione przed ob tylko że na serwer w Holandii a serwery w Holandii zostały wyłączone na parę dni i du*a zimna xD

Jovere'xik 16-12-2008 20:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2377563)

może 100 osób tam jeszcze było?

Cytuj:

boze jak czytam te gowna co tu piszecie to nie wiem czy sie smiac czy plakac dewagacje w chuj niewiadomo na jaki temat pierdolicie o niczym i wogole nie wiem czy tkos wam za to placi czy nie ale zal w chuj... walczy sie dla zabawy bo trzeba miec naryte w chuj zeby tylko expic ale coz niektorzy tego nie rozumieja
Izorath... robisz co innego, a co innego piszesz. Przypomnij sobie jak jeszcze mogłeś postawić bota na dlair albo dobić magic to całyczas na kompie siedziałeś przed tibia, a teraz głupoty pierdolisz. Mówisz, że walczy się dla zabawy? Ale nie z Tobą który pada za kazdym razem jak szmata i się na dodatek obraża i nie chce później wejść nawet na venta :)

Imperor 17-12-2008 22:21

@UP

Dodajac noob chary to wyjdzie i 120..., ale pewnie ty i tak tego nie zrozumiesz wiec po co karmic przyslowionego trola.

Pewnie jestes jakims fanem swe, jesli tak bardzo ich bronisz i lapiesz mnie za slowka. No ale coz nikt nic na to nie poradzi, mozemy miec nadzieje ze twoj char (o ile go masz) zostanie deleted tak jak slynnego PAWLOSA i pojdziesz na wieczny spoczynek.

Jovere'xik 17-12-2008 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Imperor (Post 2381652)
@UP

Dodajac noob chary to wyjdzie i 120..., ale pewnie ty i tak tego nie zrozumiesz wiec po co karmic przyslowionego trola.

Pewnie jestes jakims fanem swe, jesli tak bardzo ich bronisz i lapiesz mnie za slowka. No ale coz nikt nic na to nie poradzi, mozemy miec nadzieje ze twoj char (o ile go masz) zostanie deleted tak jak slynnego PAWLOSA i pojdziesz na wieczny spoczynek.

Czekaj czekaj czegoś nie rozumiem...pisałeś, że "15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD
Nie wiem kim Ty jesteś, kto Ci to napisał że ""15 osob rozpie***la 50 osobowa ekipe xDDDD" ale proponuje Ci policzyć jeszcze raz ile kogo było i wyjdzie.
Dodatkowo możesz mi napisać kto kogo rozpierdolił bo może ja inną ob oglądałem. :)

Nie jestem fanem ani SWE ani PL ani ESP po prostu szkoda mi takich "hejterów" jak Ty którzy p..dolą głupoty na tibja pl

masz tu swoich 15 wojowników
1.zerio
2.ervelio
3.rybinhio
4.tetro
5.misio
6.ladybloody
7.sylka spid
8.tokito
9.ragap
10.vishu
11.jamar
12.norf
13.naruto of kura
14.theo vanmagic
15.fokus druid
16.napmage
17.bladevon
18.laven erila
19.master pulus
20.kasspa
21.veritas
22.xharde
23egzequito
24.darodo
25.waderigon
26.gib'ek

sylka 18-12-2008 10:42

A teraz pokarz ta 2 stronę < ale nie tylko tych co padli >

Co do Szymachy to N/C on zawsze robi więcej szumu niż to warte wyzywajac wszystkich dookoła > przerost formy nad treścia i tyle, trzeba się do tego przyzwyczaić

Jovere'xik 18-12-2008 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sylka (Post 2381953)
A teraz pokarz ta 2 stronę < ale nie tylko tych co padli >

Co do Szymachy to N/C on zawsze robi więcej szumu niż to warte wyzywajac wszystkich dookoła > przerost formy nad treścia i tyle, trzeba się do tego przyzwyczaić

Ile Ty masz lat, że nie umiesz poprawnie pisać słowo "pokaż"

nie chce mi się nic już pokazywać, mogę Ci powiedzieć kto wygrał battle.

sylka 18-12-2008 16:42

ups fakt ;p więc pokaż :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:44.