![]() |
Cytuj:
|
@Endrox
Wszyscy na tym forum tyrają cie już sie domyślam czemu każda twoja wypowiedz na tym forum była bez sensowna moze sobie odpuscisz i odjebiesz sie od innych uzytkowników no chyba ze masz najebane i wyzywanie innych cie relaksuje bo wszkole cie tyraja nie wiem jak ty tam masz jaki problem odejdz od komputera i lepije nic nie pisz bo jesli masz wzucac na starych to lepij zamilcz lub napisz cos co jest lepsze od milczenia Smieszne bylo ze sie podawales za Endroxa z aurea :D na titani nie gram ale mam zamiar zaczac pomuc koledze z Askary Aewyn Dark zdecydowanie za Castum a Endrox to mój kolega z vt Zacytuje Slowa Endroxa z vt Taa ahah:D:D jaki frajer o zal :D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Buniek Nawiazalem do vandala xDDDD |
odziwo Wizz chodzac do szkoly od godz 8.00-15.00 chodzac na treningi (3 razy w tyg co prawda tylko przez jakis okres czasu) 16-18 i widywanie sie z dziewczyna co najmniej 5 razy w tyg w godz 16-22 to napewno spedzalem 80% czasu przy tibi :) nie porownoj mnei do siebie bo ty i tak bijesz mnei an glowe wiec powiem to tak jak inni nikt tu nie jest lepszy jesli o granie w ta gre gram ile chce i na dobra sprawe powinno gowno cie to obchodzic ale zawsze utrzymuje kontakt ze znajomymi :) i wyobraz sobie ze moje miasto posiada x razy wiecej ludzi nawet w mojej dzielnicy na 100% mam x razy wiecej znajomych niz ty w tej swojej bochni i wyobraz sobie ze tez nie gram w tibie od urodzenia :) i moge ci przysiadz ze jak bys tu wpadl to pierwszy lepszy 14 latek by ci napierdolil.
w wiekszym miescie trudniej sie zyje wieksza rywalizacja, bardziej narazeni na konfrontacje i tutaj dzieciaki chodzace do gimnazjum wiecej razy w zyciu walczyli o swoje niz ty przez cale swoje zakichanych 18 lat :). I proboj z siebie robic viluma wielki kozak co do czego i kicha sami gangsterzy tylko szkdoa ze wszyscy jakos nie daja sobie rady w rlu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
http://img357.imageshack.us/my.php?image=kojch1.jpg
to trzeba być dobrym kotem żeby 4h na boacie stać... XDDDDDDDDD |
Jaaa co tu sie dzieje nie logowałem z pół roku chyba, 3 tematy nowe kilkadziesiąt stron do poczytania, haha jakies pojazdy tu i tam sie znajdą akurat rozrywka na hujowa pogode. Btw do tego kolesia co fote tgk wrzucił nie żeby to zdjęcie było stare ale ono ma z rok albo 2 o ile dobrze pamiętam :D ziomus idz na balet zamiast tracic czas na te gierke :D <pewnie zaraz zostane pojechany przez pro evul fajterów go go go ;p>
Pozdro |
Cytuj:
|
nawet jesli z mojego konta to nie przeze mnie :) że też Ci sie chciało sprawdzac dokładnie.....:P
|
double .
|
hyba narz nofy koleka siem sniehencil do nas i poszedł sobie nareszcie w pizdu jak go prosiliśmy :D Wspólne zwycięstwo obydwu stron lol
To skoro jesteśmy znowu sami to wrócimy do tematu: jebać wisłe a liban uczy się mapy tibii bo ma sprawdziany z regionów geograficznych i miejsc, gdzie da rade ladnie expic 120 ed nie przeszkadzac!!1!!!11!1!!111!111oneone!111eoneaonae ojedenjeden |
Cytuj:
|
Endrox_Aurea = Dixyra
kto sie zalozy? :D |
^ Bym sie zalozyl, o 500k, tak samo jak o ten list ktory macie zanim zalozylem dixyre, ale raczej nie jestes wyplacalny, wiec sobie daruje, lepiej idz postackuj a jezeli masz jakis problem to pisz w tibii
a Ty bolter, hujonosy napisz notke o zyciu codziennym wizza bo widocznie serio nie masz co robic. Wszystkich interesuje to, ze wy tam w Warszawie na ulicach walczycie za wolnosc, bijecie sie juz od przedszkola, a w plecakach nosicie topory. Serio jestes zajebisty, chyba powinenem ci zazdroscic... V hyhy, do fryzjera, okz? najwieksza polewe mialem, jak ktos mi powiedzial o tym ze typ chcial z Toba solo, a Ty przyszedles i zaczales go przepraszac wciskajac jakies kity XDDD ale chuj moze to tylko ploooty, chociaz po tobie raczej wszystkiego mozna sie spodziewac Zaraz pewnie napiszecie "HAHA CHYBA CIE POJEBALO, XIRODAN TO STREET FIGHER!!!111" a ja na to odpowiem, pierdoli mnie to ;) |
Cytuj:
dixyra@ s*******aj strzelać z ucha na inny serv. Już nie chce nic mówić o rl skoro taka rozjedupa z ciebie w gierce=d |
No ja się tutaj tak wbiłem chłopaczki no wiecie chodzi o to iż nie wiem dlaczego ale moje old siomki z vitialitis są źli że nie stosowaliśmy się do zasad z całego serduszka gejuszka chciałbym przeprosić :* Jo nie chciołem :( Nie potrafie stosować się do rozkazów jak wy nie potrafie biegoć tak szybko jak wy wogóle jestem chujowy ale zauważcie jedną rzecz
ALAN TO GIGANT WSRÓD GIGANTÓW!!!!!!!! wiem ze ten post durny ale wiecznie sfazowany nie dało sie coś innego napisac a chcialem zeby zdjecie mojej tibijskiej laski jolki się pojawiło zboku pozdrawiam mame która nie krzyczała o kolejną naganne dyrektora =) |
^ XDDDD
to Twoj wybor ;p tylko wieczne chodzenie za floovem i Veisonem (aka mam bag sd na opena) Ci raczej dobrze nie bedzie wrozylo, aczkolwiek powodzenia. I nie dostawaj wiecej uwag, bo wkoncu twoja mama bedzie zla ;< |
chociaż valor to ma kurwa sprzęt a o veisonie nie wspomne :]
btw: poszedłem za nimi bo jak powstało venoom to all mieli iść za soba ? tez tam byles a skonczylo sie na to ze pan Mateusz aka Vajlum nas w Ch**** zrobił :D o mnie się nie martw o mnie się nie martw ja sobie rade dam jestem z libanem jestem xirodanem ja sobie rade dam jesli chcesz wiedziec same zmarwienia alana przy sobie mam :] yoo |
Powiedz mi kiedy mowilem ze mam bag sd na opena ? wymyslasz sobie historyjki probojac zgrac kozaka , a wychodzi jak ostanio "JESTEM DIXYRA I MAM 6 Z POLSKEGIO I MAM Z*******E SLOWNICTWO" hahahaha...
Juz 3 razy pisaleś w tym temacie ze wiecej sie nie bedziesz wypowiadal , a dalej nadupcasz swoje szczeniacke bzdury. Chyba ze ostatnio jak sciagles tekst z neta to nie wiedziales co znacza te wyrazenie ... |
Dixyra umiesz cytac ze zrozumieniem określam jaki wizz jest gangster nie widziales naszej rozmowy jak to wizz pisze ze nie od urodzenia gralw tibie i itd z dobrej mafii jest co.
A co do street fightu od przedszkola to zwrocilem uwage ze na pewno w warszawie jest wiecej takich spraw ktore zmuszaja cie do tegoby nauczyc sie bronic wlasny ryj i ze tutaj dzieciaki 14 letnie naklepaly by takiego Viluma lub Wizza i to jest pewne (albo ja znam jakies patologiczne dzieci) ale coz nie bede sie wiecej klocil na ten temat bo kazdy jest kozak przez Kabel a jak co do czego to przepraszac lub s*******ac bedzie :) Ja nie musze nic udowadniac znajomi wiedza jaki jestem i ja wiem jacy oni sa. Więc dowartosciowywujcie sie w grze puki mozecie Zegnam. |
Jola i Floov dwa pedały całe zycie się ruchały?xDDDD
ty bo tam jeszce widziałem zeby ktos cos napisał brzydkiego na Wisłe to ja ci powiem tyle zamknij pizde lamusie :D <nie żebym cos do ciebie miał >! |
Bolter
O tyc 14 latkach to nie jest walka spoleczenstwa tylko debilzim spoleczenstwa tym tekstem zrobiles z warszawy jeszce wieksza kurwe niz byla z reszta wszyscy o tym wiedza Co do Viluma wiesz bic w 2 czy nawet 3 jedna osobe to tylko WARSZAWA POWER IS BACK A co do tego niedojeba co cos tam pierdoli o 5 dniach wolnych wbilem w 3 tyg wiecej lvli niz ty przez 4 lata grania tutaj lamusie SELENA CREW |
No OKz i co czujesz sie fajny z tego powodu? ze wbiles 70 ktorys tam level ? w krotszym czasie niz ja? Mi w sumie nigdy nie zalezalo na lvlu :)
Hajs zawsze mialem i prze*******alem fakt ale lvl rzecz nabyta bede chcial to wbije:D Edit : ano i do szkoly bys zaczal chodzic bo naprawde jestes coraz glupszy niz byles |
Cytuj:
na hajs tez nie narzekam , a ty byles niczym ,jestes i bedziesz jaki masz nick na selenie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak btw to gratz akcji na edron wiesz co to utamo vita? |
no i co tym van cutem zrobiles?;d // btw. nie ja gralem na martineszu hehe ;)
|
Cytuj:
ogarnal wchuj , ile masz lat? po tej fotce z photobucket mozna wnioskowac , ze 13? |
Cytuj:
|
Cytuj:
sam podszedlem do 2 stojacych typow do Viluma i zapewne Pixika a scroopy dolecial zaraz jak ja juz wsumie skonczylem bic Vilum wiec dostal od 2 ale nie od 2 naraz a tym samym nie byl sam bo gdy s*******al to Piksik dalej stal obok nas i niewiedizal co ma zrobic xD byl tak obsrany ze dop jak odeszlismy to zaczal biec do Viluma. Pozatym opowiesci Viluma z Ventrilo jak to go deskami bilismy albo bylo nas 5 w 5 osobowym samochodzie itd to juz przerabialismy na tym forum :) Ale najlepsze było ( EJ BIJAA) xD! |
Cytuj:
|
Cytuj:
mhm każdy taki wyszczekany na forum jak vajlum kiedyś :DDDD Przyszło co do czego to już nawet słowem się na forum nie odzywa :/ |
Cytuj:
Albert tobie nawet zal odpisywac o kobajashim Xirodan(cipodan) nice ackja dzis , oby takich wiecej;] |
Cytuj:
|
od jakiegos czasu to pierwsza akcja jaka wam wyszla a ty sie podniecasz
|
Cytuj:
na tamtego posta poprostu odpisalem dzieciakowi (martineszowi) kim bylem a jaka byla moja rola w partyzantach to wtajemniczeni wiedza murzynie zalatw postmana na selenie od kombajna;] INTELIGENCIE zal mi cie |
Cytuj:
|
Cytuj:
1) Sram na was i nie zniżam się do waszego niskiego poziomu. 2) Opowieści Boltera aka Długi nos są z bajki....kiedy mówiłem że was było 5 ...mówiłem że 2 na przywitanie z partyzantki wyjebaliście mi i tyle ale jak mówiłem pierwszym razem zebyście poczekali to poprostu mnie na osiedlu dorwaliście i nie mam czego się wstydzić ale jakoś nie chcieliście wracać jak zadzwoniłem......btw...a te pierdolenie na vencie u was że nie mogliście znaleść wyjazdu z Siedlec to ściema tak? haha Nie rozmieszaj mnie Kiko aka Dlugi nos bo jak mówiłem przez telefon żebyście wrócili to srałeś żarem że huj ^.- Poprostu na was sram i tyle i nie chce się więcej wypowiadać bo żal mi was :) See ya. Aha bym zapomniał z tym no lifeowaniem nasyzm "niby" i tym waszym "rl lifem" no chciałbym ci powiedzieć Długi nosie że jak był peace to siedziałeś po kilkanaście godzin i nie tylko ty a jak teraz kampicie pz to pierodlicie kto jest no lifem a kto nie bo ty masz real etc^^ to tylko pierdolenie Dlugi Nosie......Każdy gra tyle ile chce więc nie pierdol komuś że ktoś jest no lifem a ktoś nie.......może ktoś ma takich debili no lifeow że nawet mu się nie chcę wyłazić na dwór albo mu się poprostu nie chce i chce sobie wbić 300lvl ?:> może ktoś to lubi? Nie każdy musi np wy się najebać (żeby była odwaga) i jechać po mnie?:> Dzieci Poprostu Dzieci.... PS: Teraz możecie po mnie jechać od chickenow od no liferow , że robię błędy itp poprostu .........SRAM NA WAS! :DBYE BYE XD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:50. |