![]() |
ten półfinal jak na moje należał do Ziutiniego i Klaudii która pojechała równo ;_)!
|
wolałbym Karola zamiast snake'a no ale trudno :/
|
Cytuj:
|
Jestem zawiedziony że odpadła grupka MILFów, czyli 4-te. No i Karlol szkoda, że odpadł.
|
Ci jurorzy są zryci, naprawdę. Tamta dziewczyna będzie 100% lepsza od Snejka a Galos jedyny w swoim rodzaju.
|
Ta dziewczynka jest zajebista. Według mnie to ten karol powinien przejść dalej.
|
Chylińska powiedziała dobrze, że Karol będzie miał jeszcze okazję pokazać swój talent (młody, wiele przed nim) a ssnake już trochę na karku ma więc niech "na starość" korzysta ;)
To, że Klaudia przejdzie dalej było chyba pewniackie, (nie zdziwię się, jak wygra) ale przeszła zasłużenie, bo na prawdę, pokazała klasę. Szkoda tylko, że moje cztery faworytki nie przeszły ;P p.s. Strasznie zawiodłem się na formule programu, a konkretniej na tym pseudo "na żywo"... |
Która to Klaudia? Nie oglądałem, a chciałbym wiedzieć komu tak świetnie poszło :>
|
Cytuj:
|
Tak, to ta :>
Udowodniła, że ma talent i jest moją faworytką do wygranej : D |
a mój faworyt przesssedł :p
ale ten matrix boy prawie sie popłakał :< ale fajnie ze na żywo nadają |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wojewódzki dobrze mówił o tej młodej dziewczynie co śpiewa. Widać, że pewnie rodzice jej kazali iść do tego programu, później będzie ją słychać w każdym radiu i w TV.
|
Cytuj:
Moimi faworytami była Klaudia, Karol i Ssnake. Szkoda, że dalej nie mogła przejść cała trójka. Ale cóż, należy im pogratulować i życzyć powodzenia w finale. |
wedlug mnie ssnake nic nie pokazal, bo tak w kazdym cyrku robia, a to co zrobil Karol, naprawdę mi sie podobalo. i wezmy pod uwage ze to dopiero dziecko, a co bedzie robil jak dorosnie?
I co do Chylinskiej - co z tego, ze jest mlody, jak do nastepnej edycji juz nie moze isc? |
4-te - najlepsze wrażenia wizualne. : )
Nie szkoda mi Karola, chyba był (jest?) na dobrej drodze do stania się kimś takim jak Kamil Kucharzewski. A Ssnake mi się podobał. Klaudia również. Tylko Wojewódzki czasami rzucał suchary. |
Kiedy 4-te nie przeszły, to się załamałem... Nawet Sms-a na nie wysłałem.
One było Pr0! Nigdy nie widziałem, żeby ktoś tak jechał na skrzypcach. No, cóż szkoda. Ludzie nie doceniają, pr0 elo elo występów. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Karol jest super. Jest skromny i dlatego go lubie. Ssnake potrafi i pokazal klase :) I tak jak w Ameryce wygra dziewczynka, która potrafi spiewac.
|
Cytuj:
|
Laska grająca super na skrzypcach.?
Vanessa Mae <3 |
Co za ludzie, płaczą, bo największa żenada programu, czyli 4-te nie przeszły...
A ja Pseudomatrixa nie lubię, bo ja tak nie umiem...:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
@top: jako że to ludzie mają smsami głosować, to na 90+% zwycięży niewidoma śpiewaczka. Tak to już jest w tym kraju, że jak ktoś jest niepełnosprawny (a do tego śpiewa pieśni w rodzaju Ave Maria... Katolicyzm = win) to ludzie się załamują i zachwycają nad jego smutnym, tragicznym losem, i są skłonni wysłać esemesa. |
ja jakos nie jestem sklonny (;
jeden glos na nia mniej. |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Pięknie śpiewała, więc uj z repertuarem? |
Dla mnie i tak powinien wygrać Ryba. I to nie żart. Jak słuchałem jak on śpiewa tę piosenkę, to aż miałem ciarki na plecach: O
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bez sensu by wygrał ktoś kto śpiewa,dobrze powiedzieli jurorzy"nie róbmy kolejnego idola".Bo co jak przejda wszystkie dziewczyny co śpiewaja?będzie 6 śpiewaczek i 4 innych?Jest dużo miejsc gdzie można pokazać swój talent do śpiewania,tutaj powinien wygrać ktoś z innym talentem
|
np. Audiofeels. tam tez spiewa 1 gosciu (nie w takim stopniu), ale zajebiste [:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozwoliłem sobie skopiować te nagrody z Jej strony... - Pierwsza moja nagroda było to III miejsce na II Dziecięcym Przeglądzie Piosenki Świątecznej w Szkole nr 8 W Świdnicy, gdzie zaśpiewałam acapella "Nie było miejsca dla Ciebie" 20.12.2005r. - Przeszłam też eliminacje do "V Jubileuszowego Raciborskiego Festiwalu Ekologicznego Piosenki I Wiersza" Festiwal zasięg Ogólnopolski - Racibórz 2006r. - Rozdźwięki - 2006r. - Świdnica Nie zajęłam nic, ale byłam bardzo zadowolona, że mogłam uczestniczyć na warsztatach z p. Grażyną Łobaszewską, która udzieliła mi dalszych wskazówek... - III miejsce w "II Powiatowym Konkursie Piosenki Poetyckiej Mimozami jesień się zaczyna" gdzie byłam najmłodszą uczestniczką 2006r. - "XVII Festiwal Piosenki Świątecznej" - 2006r. - II miejsce - Świdnica gdzie zaśpiewałam kolędę w stylu gospel, do której sama ułożyłam słowa - Laureatka "Festiwalu Piosenki Świątecznej" - 2006r. - Legnica gdzie również zaśpiewałam tą samą kolędę. - I miejsce w "Festiwalu Piosenki Promującej Zdrowie" - Świdnica 2007r. - I miejsce w "52 Dolnośląskim Konkursie Recytatorskim" - Świdnica 2007r. - GRAND PRIX "Festiwalu Rozdźwięki" - Świdnica - 2007r. W jury była jedna z najlepszych polskich wokalistek jazzowych,ale i jedna z moich ulubionych solistek - Lora Szafran, która udzieliła mi prywatnych rad i wskazówek i zaproponowała warsztaty z nią i p. Elżbietą Zapendowską. - "Przegląd Piosenki Literackiej PaPali" - 26.05.2007r. - wyróżnienie pierwszy przegląd PaPali w którym brałam udział. - Konkurs i warsztaty w Obornikach Śląskich - Kategoria piosenka estradowa - NagrodaKategoria poezja śpiewana - wyróżnienie - 22 i 23.06.2007r. ;-) Festiwal piosenki świątecznej - Świdnica - Podwójna Laureatka "Szansy Na Sukces" z zespołem Kombii i Kasą Chorych - wystep w sali kongresowej 2008r (final Szansy - 2 glosy) - Specjalna Nagroda Studentów na Festiwalu Piosenki Obcojęzycznej w Legnicy - 4 nagrody na Ogólnopolskim Festiwalu Piosenki lat 60 i 70 pt. "Powróćmy do piękna w słowie i muzyce" (Wyszków) - 'nagroda publicznosci 'wyróznienie Prezesa Klubu 2012 - organizatora p. A. Rebowskiego 'wyróznienie Ministra Sportu i Turystyki p. M. Drzewieckiego 'Grand Prix Festiwalu. Dlatego nie liczy się ilość miejsc do pokazania talentu, tylko jakość. (I czemu 6? Obie Klaudie będą w finale i Lenda. Imo reszta śpiewających odpadnie.) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:50. |