![]() |
A teraz małe porównanie wiecie czego z czym ^^
Usuários online lendo este Tópico: 894 (208 membros e 686 visitantes) Użytkowników czytających ten temat: 182 (zarejestrowanych: 58, gości: 124) |
to już twój problem...
|
Lepiej skorzystajcie z tego, że wszystkie n44bki usiłują się wbić na TS i wbijajcie na rl.
|
No mi się jakoś lista załadowała, a czekałem dobre 10 minut zobaczymy co dalej :p
|
Cytuj:
|
zaladowala sie lista postaci,m teraz connecting :S
|
Cytuj:
to si enie dziwie |
Cytuj:
http://img88.imageshack.us/img88/869...ervfailjd6.png |
Nie działa mi link z tibia.com, cały biały ekran i dupa.
Prosze o wrzucenie klienta na wrzute lub jakies cos. Blagam! |
Użytkowników czytających ten temat: 191 (zarejestrowanych: 66, gości: 125)
:D |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Goners
Dobre. ;) |
SO GET READY TO HAVE FUN!
Yea rly mamy i to w nadmiarze ^^' |
hahahaha jak tu wbilem godzine temu to 4 strony byly i juz 12 :P
|
Mam takie pr0 evul pytanie mianowicie:
jakie się wpisuje passy? |
Bemo co kogo obchodzą Twoje poczynania po raz 10000? -.-
|
|
Maciek a jakie masz xDD
|
ja tak samo od godzinki błąd 10060 :> ;s
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lolek z tibiabr JAJJAJAJAJAAAJjajajAJJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJAJAJA JAJJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJAJAJJAJAJAJAJ AJAJAJAJAJAJAJAJJAJJJJJJJJJJJJJJ - padłem - xDD |
Prosze o wrzucenie klienta na wrzute lub jakies cos. Blagam2 |
Chyba rekord :D
Użytkowników czytających ten temat: 201 (zarejestrowanych: 73, gości: 127) |
@Goners
Dopisz ofc. YOU FAIL :PP |
Royal wes se idz spamuj w tibi a pozatym ;]
Użytkowników czytających ten temat: 201 (zarejestrowanych: 74, gości: 127) Trevo, Cery, Fred_Flintston, Eziu, Orchi, Aaro656, Perspico, Smerf'pallek, Graand, Goners, orschabal, Ace70ne, Daram, Tyrranitar, ozun22, Sidhe, Ulverin, Timox, Skenlin00, kebabtwo, Maciekxd, Royalkowaty, Askaral, bemo, Ezranel, Bazyllu, fer, naja, Akonomekk, jackassia92, perek1892, Wilczq, hans12, Jarasek9595, Baman, Patrix, Beda, Aron Roar, psyhopatka, b-boyandziaocb, Sebciooo, Chmieluu, chii, Sassia, Vivarus, vizek16, Xizibi, M@tthew, Ineray, Lacron, Pan_Konik, WojtasSs156, Veatron, Aroonia, sulinex, Xelius, Sereek_, Vindem, luxor, Michoss, Pankaczu, 69AruS69, Lord_Piterek, Marihuanka, Brain..., DuszekRaa, drunk_dwarf, Hoost, Ada$, Vertiro, Zuzza, darkken |
cery@
tu kazdy pisze swoje lamenty, wiec co ci przeszkadza jak ja cos skrobne? |
Ja cierpiedole Dajcie se na luz, to tylko TS tylko gry. To nie tlen, przeżyjecie bez. Tak schizować przez niemożność wejścia na gierkę to już leczyć trzeba. Meliski se zaparzcie, klan obejrzyjcie (xD) i spróbujcie o innej porze czy innego dnia nawet.
Napisaliście 11 stron tego samego "O Boże! Zalogować się nie mogę!". Weźcie wdech, zróbcie wolny wydech i zastanówcie się jaki to ma sens. Poprawi to wam logowanie? ^^ Rozumiem jeszcze że się pochwali ktoś komu udało się wejść, ale pisać ennasty post że "Mi się nie udało... znów... nadal" - bezsens Ale nawet nie ma co ss-ów oglądać ani relacjonować jak się komuś udało, skoro wszystko jest jak zwykłym serwie. |
hahahah ten tekst z jajajajajaja byl powalajacy xDDDD
|
Yhm a równie dobrze można by nazwać poniższą listę userów online "Lolkami z TSa" ^^
|
Prosze o wrzucenie klienta na wrzute lub jakies cos. Blagam4 |
Cytuj:
______________________________________ © & ™ All rights reserved, Ineray, Inc. |
Test Server znowu offline
|
i znow offline !! -.-
|
Widać że pro evul pvp logli.
Pięcioro 150msów + nie umiało mnie zabić. Jak bym miał mapkę to bym im uciekł.;) A tak przybiegło jeszcze pare nuubów i padłem ;d http://img390.imageshack.us/img390/10/tsfk4.jpg http://img383.imageshack.us/img383/8496/ts1ef8.jpg |
Prosze o wrzucenie klienta na wrzute lub jakies cos. Blagam5 |
Udało mi się znów wbić. Yupi....:baby:
|
refused :s
|
Cytuj:
|
33 w kolejce powodzenia ^^
|
Cytuj:
Każdy tak myśli i jest jeden wielki spam. NIE UDAŁO SIĘ ? Spróbujcie później. Serwer jest obciążony bo za duża ilość graczy próbuję się zalogować |
Cytuj:
????????????? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:59. |