![]() |
Cytuj:
Jesteś prze-je-ba-ny. Sylwestra też w Tibii spędzisz?/przed Tibią? Nie bronię ci tego ale to jest smutne. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wigilię spędzić przy Tibii, to piękne ;( |
Cytuj:
|
ej hlopacy wiecie ze w tibjii byl apdejt ?
(żal mi was buraki :D) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak bardzo próbujesz udowodnić swoją mądrość a nie pomyślałeś o tym, że to by się im nie opłacało? Nie wiem czy tibia to przypadkiem w którymś języku nie znaczy "więcej", bo grając w nią chce się ciągle więcej, więcej i więcej ;( Wiele osób uzależnia się od tej gry, a nawet jeśli jest to bardzo małe uzależnienie albo wcale tego uzależnienia nie ma pragnienie osiągnięcia większego poziomu nie znika ;( Dlatego PACC kupuje się by szybciej nabić ten level no i mieć więcej opcji niż inni, a uzależnione osoby są do tego bardziej skłonne. |
Każdy kiedyś grał bez pacca. Nie zapominajcie o tym.
Piszą na stronie głównej "darmowa gra". Więc facc ma takie samo prawo do krytykowania gry jak pacc, jak ktoś płaci za różne premie to nie znaczy że może czegoś faccowi zabraniać. W niczym nie jest od niego lepszy. |
Cytuj:
Cytuj:
|
No nie wiem czy jestem standardowym przykładem knighta. Swoim czasem grałem już każdą profesją. I szczerze mówiąc to co na paccu było zajete, to na faccu było wolne. Teraz gdziekolwiek nie pójdziesz to widzisz MS'a, ED i RP, nawet na głupim OFie :P wiem to np. ze swojego przykładu.
|
Cytuj:
|
Heh ja natomiast często widzę jak na niektórych servach magowie tam chodzą ;p
|
I nie chodzi mi tu o faccowych magów. Tylko o tych którzy maja pacc :P
literkę poprawiałem bo pomyliłem :D |
Mi tam nie przeszkadza, każdy może expić gdzie chce. Tylko często denerwujące jest to że jak bijesz potworka a jakiś gościu podchodzi i Ci go ubija... ;/
|
Ale upupili ROOKcośtasiów 1k xD teraz beda musieli znow miec dp :D
|
Teraz to Cip Soft się postarał w tym update moje Gratulacje tylko tak dalej. :flaga_pl:
|
Grając w wowa zobaczyłem kilka ciekawych zdięc związanych z tibią
http://img206.imageshack.us/img206/6213/soulaa9.jpg http://img206.imageshack.us/img206/s...pg/1/w1015.png http://img530.imageshack.us/img530/5015/decayjq7.jpg http://img530.imageshack.us/img530/d...jpg/1/w269.png |
To nie jedyna rzecz, którą Cipsoft podwędził z WOW`a ....
|
Cytuj:
Cytuj:
28 sorca/druta z 2 monkami (po ostatnim upie latwo takich odeslac do karlin lurujac 5 zerkow). Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no to mi rookera przeniolso do temple, koniec z korzystaniem z pacc arena na faccu :d
|
Żal
niedosc ze taki c h u j o w y ten up to jeszcze lagi po nim j a p i e r d o l eX(X(X(X(X(X(
|
Cytuj:
@up a umiesz rozmawiac bez przeklenstw |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Przed Winter Update cieszyłem się ze zmian jakie wprowadza, jednak po Update wielu graczy ma lagi, prawdopodobnie spowodowane własnie przez Winter Update. Cipsoft mógłby się tym zająć. Btw. nie jest to wina Neostrady, bo w innych grach mam niskie pingi, np. Counter Strike - standardowy ping 20-50. Myślę, że wiecej graczy złoży takie skargi i przyczyna zostanie usunięta. :baby:
|
.
Cytuj:
on mysli ze ma pacc to jest lepszy ale tak niejest poprostu jest pustym c w e l e m |
Cytuj:
|
Cytuj:
Każdy, kto kiedykolwiek targnął się na kupno Premium Account, staje się lepszy od ciebie, ponieważ oprócz dokładania cegiełki do powstawania laggów, nic więcej od siebie nie dajesz. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ciekawe do czego, mógł by im się przydać... Stawiam, że chodzi o maniakalne zdobywanie białych cyferek, czyż nie ;)? |
Cytuj:
a ja niemam zamiaru wydawac kasy na jakas gierke...:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
CipSoft daje graczom taką możliwość, bo każdy klient Facc, to potencjalny nabywca Pacc. Działa to na prostej zasadzie promocji w supermarkecie, tylko że tutaj obiektem promocji jest nie jogurt, ser czy kiełbasa, tylko gra. Dostajesz za darmo próbkę możliwości a płacąc dostajesz pełne możliwości. Inna sprawa... Czemu nie skomentowałeś mojego końcowego porównania? Było zbyt trafne, czy może było dla Ciebie zaszczytem porównanie do arcynazisty? @ Dragonit Większość ludzi często nie wpada na oczywiste pomysły pomijają z powodu ich oczywistości. I żeby nie było, to ja się nie czepiam, bo to całkowicie normalny i udowodniony naukowo fakt ;) |
Cytuj:
|
moim zdaniem nie opłaca się kupowac pacc za rl kase w grze która jest robiona na odpierdziel
|
Cytuj:
Prośba do Admina: Proponuję zamknięcie tego tematu... Już dawno zamienił się w jeden wielki offtop... |
To co wyczyniają tu obie strony, jest nie na miejscu. Dzieci w piaskownicy 'lepiej' kłócą się o łopatki. Jesteście chyba niedowartościowani - co ja mówię na pewno - i lepiej zastanówcie się czy jest sens wzajemnego wytykania sobie błędów, a w dodatku dochodzi do tego jeszcze sarkastyczne wytykanie pisowni. Błagam was!
Czy team mógłby zadbać o jakiegoś newsa podsumowującego dokonane w update zmiany? Dziękuję. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:51. |