Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

koksymoron 05-06-2009 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2559568)
oczywiscie ze nie zaden scammer mi nie bedzie mowic co ja mam robic idz graj na soulo jak sie splaciles

zamknij ryja gruby kabanie

Notopeczek 05-06-2009 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2559553)
przeciez ownerow xoana jest tyle ile pchel w kundlu z ulicy, nawet mozna to zobaczyc na jednym filmie jak piroletas mowi masz pasy do xoana i tam ktos mu dal (co tez zawsze myslalem ze piroletas to nie polak a tu jednak masz babo placek) ten dawny xoan to juz dawno nim nie gral chyba

mwoie o rl ownerach carlosie i juanie

alzSG 05-06-2009 17:36

Po co tyle złości w was i nienawiści XD Bratajcie sie xD

http://www.youtube.com/watch?v=xMZMw...e=channel_page

bemo 05-06-2009 17:55

noo film dobry a kto gra sandruska i bronkiem? i jaki loot ogolnie mieliscie.

felix@ nie znizaj sie do poziomu chlopca z podstawowki, kazdy jest jaki jest, ja na ciebie nie najezdzam ale przeciez moge powiedziec ze jestes strzelonym w kanciaty ryj patologicznym chujem

alzSG 05-06-2009 18:04

Z Yonkhi poleciał Royal Axe i jakies smieci.:)

koksymoron 05-06-2009 18:18

ze felix ma kanciatą głowę to już nie jego wina a że ktoś jest grubym kabanem to już jest jednak jego wina ;)

MMApanowieMMA 05-06-2009 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bemo (Post 2559647)
noo film dobry a kto gra sandruska i bronkiem? i jaki loot ogolnie mieliscie.

felix@ nie znizaj sie do poziomu chlopca z podstawowki, kazdy jest jaki jest, ja na ciebie nie najezdzam ale przeciez moge powiedziec ze jestes strzelonym w kanciaty ryj patologicznym chujem

nie jestem koksymoronem debilu, nie wjezdzalem ci na to ze jestes kabanosem a na osiedlu mowia na ciebie baleron, ale moge zaczac skoro ty zxaczynasz

Faytah 05-06-2009 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koksymoron (Post 2559659)
ktoś jest grubym kabanem to już jest jednak jego wina ;)

Na podstawie mojego znajomego,ktory tusze ma zapisana wiem ze jak ktos ma to w genach to nic nie moze poradzic. Biegal tyle co inni,trenowal razem ze mna w klubie biegal tyle co inni,dawal z siebie wiele... i zadnego efektu. No ale nie robmy offtopu bo felixowi sie zalaczyl agresor...

edit

Koksy~
No upieraj sie,ale widzialem na wlasne oczy ze zyl mniejwiecej jak ja a sie roznica miedzy moim a jego brzuchem to niebo a ziemia. Pomimo ze biegal tyle co ja i to z wiekszym "obciazeniem",no ale upieraj sie. Pozatym ogladalem o tym program,wiec to nie jest wymysl internetu.

MMApanowieMMA 05-06-2009 19:35

http://change.*********.pl/change_please/6552441/

zapraszam dzieki wam dostaje pieniazki dla mojego menela

koksymoron 05-06-2009 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Faytah (Post 2559678)
Na podstawie mojego znajomego,ktory tusze ma zapisana wiem ze jak ktos ma to w genach to nic nie moze poradzic. Biegal tyle co inni,trenowal razem ze mna w klubie biegal tyle co inni,dawal z siebie wiele... i zadnego efektu. No ale nie robmy offtopu bo felixowi sie zalaczyl agresor...

Nie ma czegoś takiego że ktoś jest gruby bo ma taki gen to wymysł internetu :) bieganie, ćwiczenie to mała cząstka żeby osiągnąć sukces ;) NAJWAŻNEJSZA JEST DIETA!!! no ale wracamy do tematu :)

DuraLexSedLex 05-06-2009 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez koksymoron (Post 2559712)
NAJWAŻNEJSZA JEST DIETA!!! no ale wracamy do tematu :)

Signed! (off top) Pamietajcie dzieci KOKS TO ZDROWIE :D
Maly cykl nikomu nie zaszkodzi ^.- a troche winka na tluszczyk moze tylko pomoc :D

A propo nowego tematu, akcja rozegrana konkretnie przez echo...tym razem ;P

MMApanowieMMA 05-06-2009 22:05

Jun 05 2009, 21:39:02 CEST Killed Knight Pell at Level 101 unjustified
Jun 05 2009, 21:31:15 CEST Killed Vizzo Hera at Level 30 unjustified
Jun 05 2009, 21:30:00 CEST Killed Hart Niszczyciel at Level 187 ok
Jun 05 2009, 21:26:53 CEST Killed Lazario at Level 148 ok
Jun 05 2009, 21:26:27 CEST Killed Caelos at Level 141 ok
bonus [przed:Jun 05 2009, 20:51:04 CEST Killed Mavaka at Level 90 unjustified

ogolnie rozjebani w trzy pizdy milion do 0

bemo 05-06-2009 22:28

vizzo hera (asumeron, 135+ rp) byl na kazdej akcji w yalahar skromne pizdeczki a jednak karax by chcial lizac echowi ale gowno zdola ma juz pograne za moje 2 hacki i ojebke na 2,5kk

Koszyk 05-06-2009 22:28

Cytuje parę osób z Echo:

"Gz new friends"

btw. łańcuch się zerwał, psy biegają ;>

889606495.html - dla zainteresowanych

Dzonson 05-06-2009 22:43

Nie ma powodów do dumy, że walczymy z razem z nimi, ale innego wyjścia nie było, jeśli chodzi o wyrównanie ilościowo składów :@

bemo 05-06-2009 22:44

a jaki wynik

Notopeczek 05-06-2009 22:46

a z tydzien temu widzialem txt theda "my li i ip niepotzrebujemy sami damy sobie rade..

no jakos szybko ludzie zmeiniaja zdania a sie mnie czepiaja :D

pozatym mam foha ze kasia mnie zabila :(( bebe

@wynik
a kurde z 10 do wszyscy :D
ps. hujowo sie ora piasek na desercie :(

MMApanowieMMA 05-06-2009 22:49

3-50 tak na oko, tak samo luki nabral bruadow w pizde to sie nie dziw ze nie walcza 20 do milionow

Ivanov Galil 05-06-2009 22:54

Na poczatku kazdy wie jak bylo. Nie mielismy sie laczyc.

Ale po tym jak hiszpance zrobili mnie delikatnie w chuja/ przyjeliscie ich to stwierdzilismy ze trzeba zaczac grac w gre lukiego na jego zasadach bo inaczej to nie ma sensu.

Btw 2 bp mwalli prawie 4 bp sd i mega elo pro wista wio frag
Jun 05 2009, 21:40:16 CEST Killed Ale ja ogarniam at Level 14 unjustified

Istna 05-06-2009 23:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2559863)
a z tydzien temu widzialem txt theda "my li i ip niepotzrebujemy sami damy sobie rade..

no jakos szybko ludzie zmeiniaja zdania a sie mnie czepiaja :D

pozatym mam foha ze kasia mnie zabila :(( bebe

@wynik
a kurde z 10 do wszyscy :D
ps. hujowo sie ora piasek na desercie :(

No to Rebeca poexpione ... ;d

okozaoko 06-06-2009 00:18

Ale desperacja ze strony echo , a tacy pvp masterz musieli prosic o pomoc huntowane osoby bo nie dali rady lukiemu i jego brudasowej ekipie. Swoja droga dziwie sie lukiemu i jego ekipe ze tak latwo dali sie trapnac choc wiedzieli ze maja sie polaczyc i zajsc ich na openie. Ale przynajmniej bedzie sie cos dziac , tylko kto to lepiej przetrzyma , osoby co sie nie nawidza , czy nowa ekipa lukiego + niedlugo nowe przydupasy ktore maja dojsc

koksymoron 06-06-2009 00:53

w sumie w końcu są wyrównane szanse nawet na tle rasowym dpft to polacy i brudasi tak samo wygląda teraz w echo polacy i brudasi :)

DuraLexSedLex 06-06-2009 01:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2559926)
czy nowa ekipa lukiego + niedlugo nowe przydupasy ktore maja dojsc

... Bona + Echo + "Niewyplacalni" vs DPFT, gra malo fair, a wasze wczesniejsz komenty typu "sua zdradziles"... Lechu shame on you!!!!

~Camsh, nie tlumacz sie "...bo hiszpanie", prawda jest taka ze tonacy lapie sie wszystkiego co ma pod reka.
Co nie zmienia faktu ze bedzie ciekawieB)B)B)

Koszyk 06-06-2009 01:15

To nie Kamsz, tylko Fruwak...

MMApanowieMMA 06-06-2009 01:22

my teraz i tak mamy mniej wiecej tyle samo osob co dpft brudasow wiec nie pierdolcie

Notopeczek 06-06-2009 01:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Istna (Post 2559888)
No to Rebeca poexpione ... ;d

no to sobie niepoexpi ,i tak nieexpila a ze hunta zalapie przez to ze jestem w dptf..swiadczy tylko o tobie i o twojej ekipie...

MMApanowieMMA 06-06-2009 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuraLexSedLex (Post 2559964)
... Bona + Echo + "Niewyplacalni" vs DPFT, gra malo fair, a wasze wczesniejsz komenty typu "sua zdradziles"... Lechu shame on you!!!!

~Camsh, nie tlumacz sie "...bo hiszpanie", prawda jest taka ze tonacy lapie sie wszystkiego co ma pod reka.
Co nie zmienia faktu ze bedzie ciekawieB)B)B)

jakei kurwa malo fair? a jak byhlo 80 vs 30 to bylo fair ta?

AtticusDoubleCross 06-06-2009 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez okozaoko (Post 2559926)
Ale desperacja ze strony echo , a tacy pvp masterz musieli prosic o pomoc huntowane osoby bo nie dali rady lukiemu i jego brudasowej ekipie. Swoja droga dziwie sie lukiemu i jego ekipe ze tak latwo dali sie trapnac choc wiedzieli ze maja sie polaczyc i zajsc ich na openie. Ale przynajmniej bedzie sie cos dziac , tylko kto to lepiej przetrzyma , osoby co sie nie nawidza , czy nowa ekipa lukiego + niedlugo nowe przydupasy ktore maja dojsc

Oj oj oj oj... Nagle się przejeliśmy. Jakoś pasowało wam walczenie 60 DPFT vs 30 Echo'wców. Jednak skończyło się babci sranie i wysłuchiwanie insultów "nowej" ekipy DPFT która dla mnie jest bandą pizd na czele z brudasami oraz furora team która pisała wiecznie "jestem neutralny chcemy sobie spokojnie expic plx plx plx". W trakcie wojny to wy zachowaliście się bardzo chujowo bo my pomogliśmy Cadorowi i borothowi kiedy miał hacka (mogliśmy rooknąć Cadora i zabić borotha który stal w trapie), a wy olaliście nasze prośby kiedy Czekoladowy był pijany i biegał po Yalahar.
Teraz znowu jest sraka i pisanie "nowa ekipa lukiego + nowe osoby które mają dojść" bo wiecie, że nie dacie nam rady tym teamem co macie. Jedyne co możecie zrobić to zainvitować kolejnych 40 osób i walczyć ekipą 120 vs 60. Jednak my też od wczoraj będziemy grać nieczysto... bardzo nieczysto. I szczerze mówiąc mamy w dupie wasze zdanie i zawistne privy.

Co do openy. Ona była wygrana dla nas zanim się zaczeła. Z takim zespołem luki conajwyżej może sobie na staka isć i kazać włączyć autoSDtarget (pozdro Mag Uksz który nie używa bota). Wczorajsza opena pokazała kto tak naprawdę ma pvp...

btw. "Marek, Marek deco nam się w domku zjebało" xD

bemo 06-06-2009 08:42

tylko zeby nie bylo tak ze pomoga wam osiagniecie z nimi szczyty a pozniej donory nie mozecie sie splacic

Kamandir 06-06-2009 09:27

hahaha po wczorajszym dniu arcania zszedła na psy ... echo widząc że jest bez szans wzięła do siebie swoich najwiekszych wrogów rozumiem ze w echo jest kilka osób z wodogłowiem ale żeby xefu z ekipa się na to zgodzil to dziwna sprawa. Tak samo galithar ta szmata co jezykiem powinna podloge lizac wpierw robi filmiki z banahem przeciw starej ekipie LR i IP a teraz liże im dupsko! panowie tak sie nie robi. Tak samo felix i reszta ludzi z IP wpierw wyzywali amesa boila clapka i innych ze to banda ciot i frajerów a teraz lize im dupsko ! CO TO MA BYC!? niech ktos mi wytlumaczy co to sie dzieje tutaj ... Zreszta w takm skluconym teamie czyli ECHO + UNBEATEAMS nie macie szans na wygrana i nie piszcie tu bzdur ze wygracie bo jestescie skazani na porazke!

MMApanowieMMA 06-06-2009 09:30

spokojnie bemo, wszystko ok bedzie
@pici no dobra i co z tego? powiem ci tak 'Wojna - łączy ludzi' tak samo jak nokia.

Medivh Shady 06-06-2009 10:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AtticusDoubleCross (Post 2560018)
Oj oj oj oj... Nagle się przejeliśmy. Jakoś pasowało wam walczenie 60 DPFT vs 30 Echo'wców. Jednak skończyło się babci sranie i wysłuchiwanie insultów "nowej" ekipy DPFT która dla mnie jest bandą pizd na czele z brudasami oraz furora team która pisała wiecznie "jestem neutralny chcemy sobie spokojnie expic plx plx plx".

Nie czepiaj się tekstów będziemy neutralni bo sam złamałeś słowo które mi dałeś , " nie chcemy wojny chcemy normalnie grać " i co było potem ?? sam wiesz co było na venore przed poi. Wiec się nie dziw że osoby które miały być neutralne postawiły się wam.

Cytuj:

W trakcie wojny to wy zachowaliście się bardzo chujowo bo my pomogliśmy Cadorowi i borothowi kiedy miał hacka (mogliśmy rooknąć Cadora i zabić borotha który stal w trapie), a wy olaliście nasze prośby kiedy Czekoladowy był pijany i biegał po Yalahar.

Hak a pijaństwo to 2 różne rzeczy , zresztą jak by clapek się nie odzywał tekstami " 2 już załatwiliśmy , jeszcze 2 do hakowania zostało " to by inaczej zostało to potraktowane , swoja drogą żal mi zuliona że hakuje własnego rl kumpla bo mu kasy brakowało na wojnę.

Cytuj:

Teraz znowu jest sraka i pisanie "nowa ekipa lukiego + nowe osoby które mają dojść" bo wiecie, że nie dacie nam rady tym teamem co macie. Jedyne co możecie zrobić to zainvitować kolejnych 40 osób i walczyć ekipą 120 vs 60.

To samo mówiliście po wygranej na venore i liberty , ze najbardziej aktywni na wojnie gracze odeszli , esencja interegnum itp , jednak potem się przeliczyliście , zresztą nie dziw się że ludzie nie chcą z wami grać teraz , szczególnie po tym jak doszło do was stare ip ( przykładem był wczorajszy dzień po openie , pałowali i zabijali kogo popadnie i ściągali bohy. Wiec to nie mój problem że będzie nas z 100+ albo o więcej.

Cytuj:

Jednak my też od wczoraj będziemy grać nieczysto... bardzo nieczysto. I szczerze mówiąc mamy w dupie wasze zdanie i zawistne privy.

to śwadczy tylko o tobie i twojej głupocie, oprócz bota którego w waszej ekpie używa prawie 70% gildi nie da się bardziej nieczysto grać , no chyba że pingowania i haki ale wtedy zlamicie się dosłownie ( a przypominam sobie jak na vencie jechaliście jednego po drugim za pingowania i haki ) szczególnie clapek którego seva spingowal na full secie w venore :) . Ale z botami można sobie poradzić zamawiając też jak będzie to potrzebne .

Cytuj:

Co do openy. Ona była wygrana dla nas zanim się zaczeła. Z takim zespołem luki conajwyżej może sobie na staka isć i kazać włączyć autoSDtarget (pozdro Mag Uksz który nie używa bota). Wczorajsza opena pokazała kto tak naprawdę ma pvp...

Ekipa jest dobra , tylko muszą się przyzwyczaić tak jak my kiedyś z inte , ogólnie wczoraj dopuki nie doszło ip do was to padaliście jak muchy jeden po drugim , jak by ip doszło trochę później do was to podejrzewam że opena by się skończyła dla was tak szybko jak dla nas , pozatym pamiętaj że 2x coś takiego się nie powtórzy.

A co do isnty i tekstu " rebeka ma pograne to żal i tyle , widać że masz jakiś problem z tą gra

A co do wojny to uważajcie bo może i was ktoś niedługo zajdzie na openie od tyłu , i nie napianajcie się tak na forach bo dużo wam to nie da :>

Koszyk 06-06-2009 11:31

Cytuj:

Wczorajsza opena pokazała kto tak naprawdę ma pvp...

Banah, z której strony? Bo wg mnie to nie było pvp tylko to, że wjechaliście 3 teamami (echo z 30 osób, unbeatens z 25-30 osób, Bona~ kilka osób) w naszą max. 50 osobową ekipe i lekko się pogubiliśmy, nie wiedzieliśmy w którą stronę biec i kogo atakować. Zresztą widziałeś co się działo zanim unbeatens i Bona fide nie przyszło, na starcie padło od was z 5 osób. Później to była tylko kwestia czasu jak zepchneliście nas do 3cich dragów, nie zostalo nam nic innego wtedy. Więc gdzie to wasze pvp? Wybiliście naszych magów bo nie mieli nawet szansy wejść na tego stacka, przez co nie mieliśmy później nawet siły żeby kogoś zdjąć.

Medivh Shady 06-06-2009 11:35

Cytuj:

Wczorajsza opena pokazała kto tak naprawdę ma pvp...

no echo za dużo wczoraj nie pokazało , większą robotę odwalili za was bonefight i ip .

bemo 06-06-2009 11:45

brat koranoba mnie ocykal na 440k a pomyslec ze znalem go dlugo i taki spoko typ byl

MMApanowieMMA 06-06-2009 12:08

padlo od was okolo 50~, a z 10 przezylo wiec bez pierdolenia, poprostu w******* byl i tyle no jezu. cholera, jak rozumiem wasz masterplan zakladal ze wezmiecie pol arcanii, a my tylko o sobie bedziemy stac hunted

Dragostino 06-06-2009 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2560109)
no echo za dużo wczoraj nie pokazało , większą robotę odwalili za was bonefight i ip .

To samo można było powiedziec o war IP/LR vs Interr że Ames,Boil i reszta waszych tzw "przydupasow" robila za was wszystko i to oni a nie Interr wygrało wojne , tylko potrzebowali lidera(Lukiego).

Lechuguitas 06-06-2009 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DuraLexSedLex (Post 2559964)

B)B)B)

Nigdy nie powiedzialem nic o zdradzie, chodzilo mi o fakt, ze w poprzedniej wojnie nie walczyl "bo jak on hunted to rebeca hunted czyli nie ma obiadu" a w tej chwili znajac echo rebece nie odpuszcza.. w dodatku z wczesniejszych wypowiedzi Piotrka wnoiskuje ze on wiedzial o naszym dojsciu do echo zanim jeszcze taki pomysl powstal, wiec dziwie sie ze chce walczyc przeciwko nam ;P, ale to tylko gra wiec nie ma problemu:]

Co do "fair" czy "nie fair" pomijam fakt, ze nie liczy sie ilosc teamow tylko ilosc ludzi, nalezy pamietac o 1 w wojnie i w milosci nie ma zasad co udowodnil Luki w poprzednich wojnach.

Lechuguitas 06-06-2009 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamandir (Post 2560035)
Tak samo felix i reszta ludzi z IP wpierw wyzywali amesa boila clapka i innych ze to banda ciot i frajerów a teraz lize im dupsko !

Czy ktos powiedzial ze 'nasze' a przynajmniej moje zdanie na ich temat sie zmienilo ? o.0 Dla mnie nadal ktos kto nie potrafi wypowiedziec 1 zdania bez "o kuchwa ale go kulalismy takie oro ze do pieca z nim" nie zasluguje na szacunek od zadniej grupy spolecznej

MMApanowieMMA 06-06-2009 12:30

a co do pałowania to wiadomo, po pol roku siedzenia w pzcie trzeba bylo sie wyzyc ;P a to minie spokojnie ogarniemy wszystko.

leszczo widze w moje slady idziesz na tibia.pl

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25.