![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Po co tyle złości w was i nienawiści XD Bratajcie sie xD
http://www.youtube.com/watch?v=xMZMw...e=channel_page |
noo film dobry a kto gra sandruska i bronkiem? i jaki loot ogolnie mieliscie.
felix@ nie znizaj sie do poziomu chlopca z podstawowki, kazdy jest jaki jest, ja na ciebie nie najezdzam ale przeciez moge powiedziec ze jestes strzelonym w kanciaty ryj patologicznym chujem |
Z Yonkhi poleciał Royal Axe i jakies smieci.:)
|
ze felix ma kanciatą głowę to już nie jego wina a że ktoś jest grubym kabanem to już jest jednak jego wina ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
edit Koksy~ No upieraj sie,ale widzialem na wlasne oczy ze zyl mniejwiecej jak ja a sie roznica miedzy moim a jego brzuchem to niebo a ziemia. Pomimo ze biegal tyle co ja i to z wiekszym "obciazeniem",no ale upieraj sie. Pozatym ogladalem o tym program,wiec to nie jest wymysl internetu. |
http://change.*********.pl/change_please/6552441/
zapraszam dzieki wam dostaje pieniazki dla mojego menela |
Cytuj:
|
Cytuj:
Signed! (off top) Pamietajcie dzieci KOKS TO ZDROWIE :D Maly cykl nikomu nie zaszkodzi ^.- a troche winka na tluszczyk moze tylko pomoc :D A propo nowego tematu, akcja rozegrana konkretnie przez echo...tym razem ;P |
Jun 05 2009, 21:39:02 CEST Killed Knight Pell at Level 101 unjustified
Jun 05 2009, 21:31:15 CEST Killed Vizzo Hera at Level 30 unjustified Jun 05 2009, 21:30:00 CEST Killed Hart Niszczyciel at Level 187 ok Jun 05 2009, 21:26:53 CEST Killed Lazario at Level 148 ok Jun 05 2009, 21:26:27 CEST Killed Caelos at Level 141 ok bonus [przed:Jun 05 2009, 20:51:04 CEST Killed Mavaka at Level 90 unjustified ogolnie rozjebani w trzy pizdy milion do 0 |
vizzo hera (asumeron, 135+ rp) byl na kazdej akcji w yalahar skromne pizdeczki a jednak karax by chcial lizac echowi ale gowno zdola ma juz pograne za moje 2 hacki i ojebke na 2,5kk
|
Cytuje parę osób z Echo:
"Gz new friends" btw. łańcuch się zerwał, psy biegają ;> 889606495.html - dla zainteresowanych |
Nie ma powodów do dumy, że walczymy z razem z nimi, ale innego wyjścia nie było, jeśli chodzi o wyrównanie ilościowo składów :@
|
a jaki wynik
|
a z tydzien temu widzialem txt theda "my li i ip niepotzrebujemy sami damy sobie rade..
no jakos szybko ludzie zmeiniaja zdania a sie mnie czepiaja :D pozatym mam foha ze kasia mnie zabila :(( bebe @wynik a kurde z 10 do wszyscy :D ps. hujowo sie ora piasek na desercie :( |
3-50 tak na oko, tak samo luki nabral bruadow w pizde to sie nie dziw ze nie walcza 20 do milionow
|
Na poczatku kazdy wie jak bylo. Nie mielismy sie laczyc.
Ale po tym jak hiszpance zrobili mnie delikatnie w chuja/ przyjeliscie ich to stwierdzilismy ze trzeba zaczac grac w gre lukiego na jego zasadach bo inaczej to nie ma sensu. Btw 2 bp mwalli prawie 4 bp sd i mega elo pro wista wio frag Jun 05 2009, 21:40:16 CEST Killed Ale ja ogarniam at Level 14 unjustified |
Cytuj:
|
Ale desperacja ze strony echo , a tacy pvp masterz musieli prosic o pomoc huntowane osoby bo nie dali rady lukiemu i jego brudasowej ekipie. Swoja droga dziwie sie lukiemu i jego ekipe ze tak latwo dali sie trapnac choc wiedzieli ze maja sie polaczyc i zajsc ich na openie. Ale przynajmniej bedzie sie cos dziac , tylko kto to lepiej przetrzyma , osoby co sie nie nawidza , czy nowa ekipa lukiego + niedlugo nowe przydupasy ktore maja dojsc
|
w sumie w końcu są wyrównane szanse nawet na tle rasowym dpft to polacy i brudasi tak samo wygląda teraz w echo polacy i brudasi :)
|
Cytuj:
~Camsh, nie tlumacz sie "...bo hiszpanie", prawda jest taka ze tonacy lapie sie wszystkiego co ma pod reka. Co nie zmienia faktu ze bedzie ciekawieB)B)B) |
To nie Kamsz, tylko Fruwak...
|
my teraz i tak mamy mniej wiecej tyle samo osob co dpft brudasow wiec nie pierdolcie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz znowu jest sraka i pisanie "nowa ekipa lukiego + nowe osoby które mają dojść" bo wiecie, że nie dacie nam rady tym teamem co macie. Jedyne co możecie zrobić to zainvitować kolejnych 40 osób i walczyć ekipą 120 vs 60. Jednak my też od wczoraj będziemy grać nieczysto... bardzo nieczysto. I szczerze mówiąc mamy w dupie wasze zdanie i zawistne privy. Co do openy. Ona była wygrana dla nas zanim się zaczeła. Z takim zespołem luki conajwyżej może sobie na staka isć i kazać włączyć autoSDtarget (pozdro Mag Uksz który nie używa bota). Wczorajsza opena pokazała kto tak naprawdę ma pvp... btw. "Marek, Marek deco nam się w domku zjebało" xD |
tylko zeby nie bylo tak ze pomoga wam osiagniecie z nimi szczyty a pozniej donory nie mozecie sie splacic
|
hahaha po wczorajszym dniu arcania zszedła na psy ... echo widząc że jest bez szans wzięła do siebie swoich najwiekszych wrogów rozumiem ze w echo jest kilka osób z wodogłowiem ale żeby xefu z ekipa się na to zgodzil to dziwna sprawa. Tak samo galithar ta szmata co jezykiem powinna podloge lizac wpierw robi filmiki z banahem przeciw starej ekipie LR i IP a teraz liże im dupsko! panowie tak sie nie robi. Tak samo felix i reszta ludzi z IP wpierw wyzywali amesa boila clapka i innych ze to banda ciot i frajerów a teraz lize im dupsko ! CO TO MA BYC!? niech ktos mi wytlumaczy co to sie dzieje tutaj ... Zreszta w takm skluconym teamie czyli ECHO + UNBEATEAMS nie macie szans na wygrana i nie piszcie tu bzdur ze wygracie bo jestescie skazani na porazke!
|
spokojnie bemo, wszystko ok bedzie
@pici no dobra i co z tego? powiem ci tak 'Wojna - łączy ludzi' tak samo jak nokia. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A co do isnty i tekstu " rebeka ma pograne to żal i tyle , widać że masz jakiś problem z tą gra A co do wojny to uważajcie bo może i was ktoś niedługo zajdzie na openie od tyłu , i nie napianajcie się tak na forach bo dużo wam to nie da :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
brat koranoba mnie ocykal na 440k a pomyslec ze znalem go dlugo i taki spoko typ byl
|
padlo od was okolo 50~, a z 10 przezylo wiec bez pierdolenia, poprostu w******* byl i tyle no jezu. cholera, jak rozumiem wasz masterplan zakladal ze wezmiecie pol arcanii, a my tylko o sobie bedziemy stac hunted
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do "fair" czy "nie fair" pomijam fakt, ze nie liczy sie ilosc teamow tylko ilosc ludzi, nalezy pamietac o 1 w wojnie i w milosci nie ma zasad co udowodnil Luki w poprzednich wojnach. |
Cytuj:
Czy ktos powiedzial ze 'nasze' a przynajmniej moje zdanie na ich temat sie zmienilo ? o.0 Dla mnie nadal ktos kto nie potrafi wypowiedziec 1 zdania bez "o kuchwa ale go kulalismy takie oro ze do pieca z nim" nie zasluguje na szacunek od zadniej grupy spolecznej |
a co do pałowania to wiadomo, po pol roku siedzenia w pzcie trzeba bylo sie wyzyc ;P a to minie spokojnie ogarniemy wszystko.
leszczo widze w moje slady idziesz na tibia.pl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |