![]() |
salata2005
Sałata... tak sobie :/ Nie pasi mi... 2005 - samo sałata było zajęte co?tylko że w 2006(i.t.d.) będziesz miał 2005, czyli przeterminowana sałata ;) huh? 4/10 |
zaklepuje sobe miejsce żeby nie było gafy :D
<EDIT> Vea... troche dziwny... jak by z jakiegos anime? kojaży mi się z...... niczym 5/10 +orginalny +łatwy do zapamiętania +avatar wg mnie pasuję :D -dziwny...nie z tego świata :D |
Joey - bardziej by mi się podobało Yo Ej, ale i tak spoko.
7/10 |
SuPeRMAN - nie orginalne, banalne, nie ciekawe i te litery...
łatwe do zapamiętania i łatwe w zapisaniu.. 3/10 |
NightWalker
4/10 Glupie tlumaczenie doslowne =] Zreszta popularny nick. Jednak bardzo podoba mi sie afatarek. |
CFaniak fajny nick :P troche smieszny tylko mi tu troche avantar nie pasuje ale ogolnie bardzo fgajny nick 7/10 :D
|
Stomil
hehe, glupi. kojarzy mi sie z oponami chyba. czy cos. czlowiek-guma? tez z lasem stumilowym. krzys w przebraniu? 4/10 re Cfaniak a to imie bogini ;) bynajmniej nie kazdej, ale tajemniczej ;) |
annyonne
6/10 Przypomina mi anyone - kazdy/krokolwiek. Zreszta pasuje avatarek. |
cFaniak - cwaniakiem każdy może się nazwać, tu mamy celowy błąd, i to wyraźnie zaznaczony. Hmm 5/10 może być.
|
Hmm. mamy tu kogoś kto celowo chce się podszyć pod Szanownego admina? Kogoś kto nawet ustawił sobie jego wiek, bo raczej nie chce mi się wierzyć, że ty jesteś ten "prawdziwy" Matkus... No, zle trza oceniać..
Matkós --> podszywanie --> 1/10 + ocena za oryginalność : P. Razem mamy tutaj 1,5(*)/10 ====== (*) to za "ó", a nick sam jako "Matkus/Matkós" jest całkiem spoko.. |
MatKós - noob me plx?
|
Nightwalker - kojarzy mi się z lunatykiem. Niezbyt ciekawy, bo z Walkerów najlepszy jest Luke:P 5/10.
|
sperman.... hmm.... 6/10
@down ze tak brzydko spytam, na***ales sie czekolada ze tak piszesz Oo? |
She_devil....
Kojarzy mi się z fire devilem (lub fire elementalem), ale ten she, jeszcze jedna przedstawicielka płci pięknej na forum :P |
djkuter
4/10 + Swojskie + Widać, że człowiek do niego przyzwyczajony jest - Mało oryginalny - Nie pasuje klimatem do niczego @down: Ślepy? Rezerwację dałem!! |
djkuter-hmm...6/10
- Kojarzy mi sie z skuterem:D - jakis taki dziwny - mało orginalny + łatwo się go czyta + łatwo zapamiętać edit: Ghost Nieudany:8/10 + ciekawy + humorystyczny + podoba mi się + orginalny - połączenie 2 wyrazów z róznych jezyków @up Przed chwilą tej rezerwacji nie było :D @down Komentarz mojego nicka gdzie jest? |
Wieszok:
8/10 +Prosty +Łatwy do zapamietania +Łatwy do wymowy +Kolega miał podobny nick - Mozna pomyslec ze to jakis wieszak do ubran <lol> |
Znowu ja
Draggo hmm...7/10
Kojarzy mi się ze smokiem(dragon),ciekawy ale gdzies go spotkałem edit: Draco Malfoy - niewiem czemu mi sie kojarzy z twoim nickiem |
Wiślacze - nieuchronie zmierzają moge myśli ku Wiśle Kraków. Taki trochę śmieszny
6/10 PS. Mój nick powinien brzmieć Dj KuTeR (to tak nawiasem). |
djkuter - niemile skojarzenie z kuternoga. Oryginalne moze i jest ale jakos sie nie podoba.
|
Popełniasz błędy nawet we własnym nicku;/
Sam nick nie taki zły: 6/10 |
@up
No niestety, kojarzy mi sie ze sperma. Bez urazy, mam szacunek. Pzdro dla Ciebie. 7/10 |
Cytuj:
kidler 2/10 + dziwne - jakies mętne, nijakie |
Ghost; She; Superman
Skąd macie takie odjechane avaty? :D djkuter 3/10 +łatwy -Dwa wyrazy złączone -'S'kuter - dj... -KUTERnoga... |
Shan: Niezły hardkor, nie? http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=21705
Twój nick jest ciekawy, połączenie imienia i nazwiska, w dodatku nie twojego, tylko też jakiegoś przybranego. Spoko jak na to forum 9/10. |
superman.. 3/10- malo oryginalny, ale jak na to forum to charakterystyczny ;)
|
GTYK
troche mi sie kojarzy ze słowem 'gotyk' 7/10 Gdzies doczytałe ze masz na imię Łukasz ;] tak jak ja xD |
Haker - 2/10
Brak oryginalności, brzmi jak "im 1337". No, ale to tylkoja to tak odbieram :) |
Adaras 8/10
nietypowe, niespotykane, nawet fajne |
Djkuter - strasznie dziwne. Polaczenie slow Dj i kuter. kompletnie nie pasuje...
Dziiiiwne. Daje 2/10. |
sesaj
troszke przypomina mi słowo ssij :P bez obrazy ale fajny nick 9/10 orginalność spójność liter |
gorgi
kojarzy mi się z gorylem, ale jest wporzo :P 8\10 |
zenonov
7/10 Strasznie ciężko wymówić i zapamiętać Gorgi 9/10 Jakoś kojaży mi się z wielkim bobasem(kiedyś była taka kreskówka...niepamiętam tytułu a tam był taki wielki bobas o podobnym imieniu), ale i tak pasuje do ciebie.;) |
Cytuj:
|
she devil 7/10
ona diabel kali jesc kali pic :p |
Cytuj:
|
Nas 6/10
Troche mi sie kojarzy z babka z jakiejs bajki. Niezbyt oryginalne, ale takie...nickowe(?). Ogółem powyżej przeciętnego. Jak juz mówilem Drybrych jest beznadziejne, pochodzi od mojego nazwiska -.- |
Drybrych
0/100 Oryginalny? Moze. Nie wiem wogole skad sie wzial :/ Co to ma byc? Drybrych... Obcokrajowiec wogole tego nie przeczyta. Do ktiu =[ Moze taka ocena, dlatego, ze avatar pasuje? Taa... A ten wywalony jezor... Blee. Zreszta posty sie edytuje. |
Drybrych
8/10 Trochę kojarzy się ze słowem "dryblas" :D <edit> Spóźniłem się... cFaniak 4/10 Wydaje mi się że słowo "cwaniak" pisze się przez W |
Makilili
Mak Kill-->Kill mak->zabić mak Makil...od biedy ujdzie jako klimatyczne Kilili-nie wiem dlaczego kojaży mi się z łaskotakami. 4/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15. |