![]() |
@Rybzor
Ja tam wolę czekać na "dwie dwójki", tzn. Crysisa 2 i Mass Effect 2. Na razie są jakieś badziewne trailery, ale mam nadzieje, że niedługo pokażą coś lepszego. |
Cytuj:
Pewnie w d3 zagram gdy w końcu wyjdzie, może się na limitowaną serie jakąś skusze<o ile wyjdzie>, SC2 pewnie zobaczę. Nie mam ciśnienia na te gry, mogą wyjść i w 2013, oby były dobre. Edit. Mam ps3, ale nawet nie miałbym w co pyknąć bo zbieram na nowy tv, wydatki na gry są równe zeru totalnemu.<Jedynymi grami w multi w tej chwili to: Little big planet i "gruba księżniczka" z PSN> |
Jest tu ktoś kto interesuję się grami na konsole sony czy sami pececiarze? może ma ktoś PS3 i byśmy sobie pykneli rundkę w jakąś grę:)
|
Czekam aktualnie na Diablo 3 (może nawet kolekcjonerka?), Mass Effect 2 i na Alana Wake'a (żeby był na PC...).
|
Cytuj:
Niestety PS3 nie mam... |
o super :) a jakie masz konsole;) ja osobiście posiadam PSX ps2 ps3 i nesa.
|
Aktualnie X-360 i PS 2. Kiedys jeszcze mialem stara, przenosna SEGE ;p
Czekam jeszcze na dwie gierki ktore maja wyjsc na PS 2, wtedy sprzedaje staruszka i mam zamiar zakupic PSP. ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No przecież zawsze jest single player, który ma wymiatać i się nie nudzić dzięki masie różnych dodatków ; )
|
Czesc z was pewnie wie, ze sc2 bedzie wydany w 3 czesciach. A slyszeliscie ze za czesc map, ktore chcielibysmy pobrac, trzeba bedzie zaplacic? To jest wg mnie przesada. Niedlugo bedzie mozna ulozyc takie rownanie Blizzard=EA
A ktos w ogole wie, jak uruchomic l4d na lanie ? |
sciagnijcie se fife 06 bardzo elegancka gra ;]
|
Cytuj:
|
A ja czekam nadal na wydanie "CoD: Modern Warfare 2", oraz na premierę "Street Fighter IV" na PC. :) SF IV zapowiada się obiecująco. :P Więc wymyśliłem że go kupie. B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
System będzie wyglądał tak, że ludzie którzy robią mapy będą mogli się nimi wymieniać i pobierać już poprzez bn2, a dodatkiem ma być to, że będzie można sobie ustalić opłatę za pobranie swojej mapy. Nie rozumiem co tu jest przesadą. Jak ci nie będzie pasić, to nikt nie każe ściągać danej, płatnej mapy. Dla mnie to taka dodatkowa motywacja dla mapperów do robienia dobrych map. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Modern Warfare II
Diablo 3. No. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Grał ktoś w MGS3: Snake Eater? Czy dla tej jednej gierki warto wydać kasę na kupno PS2?
|
Cytuj:
Na razie czekam na oddanie karty muzycznej, dzieki czemu bede mogl grac w battlefielda2. Obecnie czekam na : *modern warfare 2 - jesli zrobia taki multiplayer, jak obecnie (mowia, ze jest swietny), to kupuje *Battlefield : Bad Company 2 - jesli okaze sie, ze bedzie grywalne, bo jakos nie wyobrazam sobie dobrego battlefielda, gdzie moze byc maksymalnie 24 graczy... ogladalem gameplay'e z konsolowego 1943 i mapy wieja tam pustka. Cholerne konsole :( *Guildwars 2 |
O, apropo nowości, to kilka było/szykuje się.
Póki co to grałem sobie w wolfensztajna, tego nowego. Może nie jest to jakaś mega nowość, ale całkiem przyjemnie się gra. Prócz tego odpaliłem sobie wczoraj Mini Niinjas, całkiem fajnie zbudowana zręcznościówka. Za parę dni (chyba 15stego) wychodzi NFS: shift, i również fajnie się zapowiada. Chyba w końcu będzie można się pościgać z całkiem fajnego widoku kierowcy. No i ostatnio odpaliłem sobie warcrafta 3 z dodatkiem, jakoś nigdy nie grałem i chciałem sprawdzić jak mi przypadnie do gustu i okazało się, że jednak wolę starcrafta : P AA no i kurdę, battle report ze SC2 miał się ukazać na początku września, a tu ni widu nie słychu ;< |
Fifa 10- na pc. MEGA porażka, nie wiem po co te wszystkie zapowiedzi, nad zrewolucjonizowaniem pecetowej fify, bo grając w demo, odniosłem wrażenie że jest jeszcze gorsza od 09 lol. Btw, z ostatnich gier najbardziej przypodobał mi się Batman: Arkham Asylum.
|
Gralem przed chwila w nowego Wolfensteina z nadzieja, ze beda podobne elementy ze starego - poczatek ok, fajnie sie zapowiadal, dostajesz misje dalej w gabinecie. Agent Blazkowicz ze starej wersji. Zaczela sie pierwsza misja, a raczej maly samouczek. Za chwile dowiedzialem sie, ze do MP40 moge dokupic tlumik i inne dodatki (!) co totalnie mnie zaskoczylo i zniechecilo. Zaraz gosciu daje mi tutoriala o mapach i notesie, ktory mozna przegladac. Przeszedlem pierwsza, druga misje (w ktorej w jednym miejscu wszystko latalo, nie wiedzialem czemu). Zaczela sie trzecia - w podziemiach. Mam zdobyc jakis medalion. Mysle, bedzie fajnie - wraca stary klimat! A tu zaraz sie dowiedzialem, ze ten medalion ma jakies magiczne wlasciwosci, moge dzieki niemu szybciej biegac i chodzic przez niektore sciany. Gra po 5 min zostala odinstalowana i dalej nie wierze, ze mogli wydac takie gowno. Mozna te specjalne moce 'ladowac' w jakims polu, pozniej z tego co slyszalem dostaje sie inne krysztaly.
Pamietam te czasy, gdzie w Return to Castle Wolfenstein chodzilo sie ze snajperka z tlumkiem na takiej otwartej mapie, trzeba bylo znalezc spadochron, nikt nie mogl cie wykryc bo od razu alarm i mission failed. Albo jakies koscioly czy koncowe bossy... Trzeba bylo zabic jakiegos wazniejszego goscia w gabinecie, rozwalac flagi III Rzeszy czy obrazy Fuhrera zdobywajac przy okazji sztabki zlota. Ogolnie - jak ktos sie spodziewa fajnej gry, w ktorej mozna porozwalac szwabow bez zbednych dodatkow - nie polecam. |
Cytuj:
|
Grałem trochę w Bioshocka, straszny badziew.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do fify, to nigdy za nią nie przepadałem, zawsze wolałem pogierczyć w PES'a. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Bo Fifa na konsole jest na nowym silniku.
|
Cytuj:
Niby sam agent jest 'wyjatkowy', szary zolnierz nosi zwykla bron bez dodatkow - przynajmniej tyle. @Ryba, 2down Mowie o zachowaniu realistyki samej wojny, nie musza az tak jej znieksztalcac (chociaz moga, to jest tylko gra). Te krysztaly i moce sa failem, to ja wiem. I mam jeszcze jedno pytanie - czy do kar98k da rade dolaczyc tlumik? :D |
Cytuj:
RTC rzondzi!!!11 |
Cytuj:
|
Heh co do serji MGS, to ta seria jest po prostu genialna. Jesli nie grales, to naprawde warto.
Niestety w ta najnowsza pograc nie moglem, bo brak PS3... Slyszal ktos o gierce pod tytolem MechWarrior? ;) Moim zdaniem, to moze byc jedna z lepszych gier najblizszego czasu. Nie mowiac juz o grafice, ale o fizyce poruszajacych sie mechow i calej akcji, gierka moze byc niezla. ^^ |
Cytuj:
A co? Ma wyjsc nowy Mechwarrior? |
Ktoś na górze wspomniał o Need for Speed Shift. Cieszę się, że panowie z EA puknęli się w głowę po ostatniej części i stworzyli coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=85kwy...layer_embedded ;d
Do tego czekam z niecierpliwością na październik i wyjście Uncharted 2: Among Thieves http://ps3.ign.com/dor/objects/14225...ax_090409.html. Pierwsza część była cudowna. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:01. |