![]() |
@UP
http://www.haker.com.pl/forum/viewtopic.php?p=126961 Cytuję siebie z haker.com.pl/forum Cytuj:
Cytuj:
|
Kaspersky klucze
Oto link do akualnych kluczy do kasperskego5
http://rapidshare.com/files/9205042/...Kaspersky5***** |
@UP
Nie wiem jak teraz miałem Kasperskiego kiedyś, ale mi się wydaje że klucze nie mają rozszerzenia ***** ... |
Cytuj:
Jak zbindujesz keyloggera do jpg lub bmp to bedziesz MASTER! |
Mam pytanie czemu strona www.tibia.com nie dziala ?
Właśnie zostałem hakniety... PROSZE O SZYBKĄ ODPOWIEDZ (jesli cos wiecie) |
Cytuj:
można zbindować wrzucić do jpg wira, ale wątpie żeby ten sposób nadal działał, gdyż wykryto go dawno temu (bodajże kiedy był windows xp sp1) @edit: z tego co pamiętam to to się nazywało Jpg Of Death :) (exploita nadal można gdzieś pobrać w sieci) |
piepszeni hackerzy...
game over ?... :[ |
@up
zamknij sie. @all jezeli macie zaktualizowanego windowsa, to nie macie sie w zasadzie czego obawiac. |
Cytuj:
Prawdopodobnie już się nie da... Cytuj:
Cytuj:
Nawet zaktualizowany Windows ugnie się przed ludzką głupotą [ vide down ] BTW: Jak usłyszałem o tym "virusie" Postcard to poprostu ROTFL. Co za lamer/ciota/noob otwiera załącznik ***** od obcych?? Trza najpierw przeskanować...chociaż ten postcard wykrywalny chyba nie był... |
hmm widze ze szpe wiec zadam swoje pytania:
do czego sluzy StatusForm (alt+ctrl+del) {czasem mi sie pojawia i znika), win98 |
Przykro mi, ale cały ten temat można psu o kant dupy rozbić. Dlaczego?
Otóż postanowiłem sprawdzić owe doniesienia jakoby możliwe było połączenie keyloggera z plikiem o rozszerzeniu *.rec . W dzisiejszych czasach nie ma takich technologii które pozwoliłyby na takie połączenie. Owszem, da się zamienić keyloggera, aby miał rozszerzenie *.jpg ale nie będzie on jednak działał. Krążą pogłoski że gdzieś na świecie udało sie połączyć keyloggera z *.jpeg ale to tylko plotki, wieć niewiem skąd autor tematu dowiedział się że wirusy mogą być w *.rec . Nawet jeżeli antywirusy cos tam znajdują to te pliki są już "martwe" (patrz: 4 linijki wyżej) i są całkowicie bezpieczne. Zdanie zmienie dopiero gdy skonsultuje się z jakąś ofiarą takiego wirusa. Jakby co pisać do mnie na PM. |
Mogli by zamiescic na tibi.pl jakis program rec do nagrywania filmu z tibi do sciagniecia
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Weź sobie dowolnego wirusa i zmień rozszerzenie na .rec :p |
dajcie link na priv do takiego filma z wirusem chcem go se looknac od srodka ;P
|
Nie ma takiego wirusa, więc nikt Ci nie da linku. Przykro mi. :)
|
No ładnie :] ;]
|
tyle co rec ogladalem i jakos nadal konto posiadam :p
|
@up
Sorry za offtopic, ale nie mogę się powstrzymać. Zabójca pisze się przez "ó".... (normalnie nie zwracam ludziom uwagi na błędy ortograficzne, ale tak się z tym imieniem afiszujesz, że to aż bije po oczach - niemal dosłownie) |
jakk ktos chce taki filmik niech psozuka 168 rs elder owned czy cos takiego na tibiacams.com, kumpel mial hacka, jego filmik nie dzialal
|
no i padnie tibia cam ;/
a ja bardzo lubie filmiki mdw :( |
Kolejny dowód
http://i125.photobucket.com/albums/p...tus/UO0103.jpg @up MDW nie daje filmików w *REC Jak już to *CAM (nie mylić z *COM) |
Może dowód, może nie. Jak już było napisane wcześniej, może to być po prostu trojan ze zmienionym rozszerzeniem...
|
Cytuj:
można zmienić rozszerzenie ale wtedy plik nie będzie działał...Miałeś pewnie na myśli zbindowanie ale to tylko ikonka się zmienia praktycznie..Wrzucisz na hosta i pisze *exe.. |
Cytuj:
można zmienić rozszerzenie ale wtedy plik nie będzie działał...Miałeś pewnie na myśli zbindowanie ale to tylko ikonka się zmienia praktycznie..Wrzucisz na hosta i pisze *exe.. |
Cytuj:
|
O lol to jacys hami ;/ ja pierdziele az sie boje sciagac :(
|
ja tez sie bardzo boje sciagac :(
|
Witam,
100% w takim pliku nie ma keyloggera, ponieważ keylogger musi mieć rozszerzenie wykonywalne !! czyli bat,exe,scr itp X( Mam ochronę rejestru aby keylogger działał zaraz po uruchomieniu komputera, owy plik musi dodać do auto startu, rejestru. Jeżeli macie jakiegoś ,, trojana " w pliku .rec prosze o link na PW sprawdzę go. P.S Może w AV jest coś skopanego z heurystyką? |
Cytuj:
|
Tych kretynów co dają keyloggery do plików rec. , zostawie bez komentarza - Czy nawet nie mogę ściągać filmików z wojen, bo jakiś kretyn do pliku wrzuci keyloggera...
|
keyloger moze byc w .rec ale dopiero wtedy gdy w rejestrze sie to edytuje ze . e x e = .rec ;p tak samo jest z .jpg inaczej niema szans :p zeby podeslac keylogera w rec najpierw trzeba by bylo podeslac plik edytujacy rejestr
|
Musze was zmartwić bo teraz robią niewykrywalne keyloggery przez żadnego firewalla ;(
|
Cytuj:
|
Proponuje ściągnąć jakiegoś Linuxa i będzie po kłopocie. Jak nikomu nie podasz passów, nikt ich nie zobaczy, to nie ma szans na hack'a ;)
pozdro ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
I co jak expisz na trzeźwo to albo mryga ci eq na biało, albo ekran gry ci 'faluje'. Super, dzieki za tibie na linuxa. haha;) @down haha jakiś ty mądry, u mnie to raz jest a raz nie ma;) |
Cytuj:
oh, 55 fpsów na linuksie i nie faluje! ewenement! http://img59.imageshack.us/img59/7262/tibialolsh7.png |
Eh to Ci dopiero ciekawostka ;/ pie doloni polacy...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |