![]() |
;d
ja powiem że najlepiej się będzie prezentować 2 i 5 :D zajawkowe B)
|
2 i 5 najlepiej pasują.
|
[quote=Apaxy;2798126]Według mnie to 2 i 6 najlepiej by pasowały do klimatu tibi i ładnie by się prezentowały. n:wasabi:
|
Cytuj:
Moj mount ;P http://tibiaspy.com/images/ts/mount.jpg |
:)
Najbardziej podoba mi się War Horse i Crystal Wolf fajnie by było popylać sobie na takim koniku przez Venore :wasabi: Lub na takim Wolfie przez Svargrond :) bardzo te dwie postacie mi się podobają chyba najlepsze jakie mogli wymyślić ponieważ konie w czasach średniowiecza były jedynym środkiem transportu jak każdy wie że rycerz bez Konia jest jak żołnierz bez broni :) :wasabi: a oswojony wolf jest bardzo ciekawym pomysłem :) dlatego uważam że 2 oraz 5 powinny znaleźć się w grze bo najbardziej pasują do klimatu gry =).
|
Moim zdaniem.. Najlepiej do Tibi pasuje nr 6 :).
Wolfy w grze mamy :p a konie to nie za bardzo :P. |
* Crystal Wolf (5),
* War Horse (2). Najładniejsze oraz najbardziej pasują do klimatu tibii :) |
zdecydowanie 5
|
Stawiam na 2 i 4 najlepiej pasują xD:wasabi:
|
Moim zdaniem na ujrzenie świata tibijskiego zasługuje Yak (4) oraz Skeleton Servant (6). B)
Pozdrawiam całą Guardie :berserk: |
według mnie najlepsi to 2 i 6 :p;)
|
Nowe Mounty!!!
Moim zdaniem War Horse i War Wolf ponieważ dodadzą one tibi smak średniowiecza a tibia stara się wprowadzić graczy w krainę magii i walki rycerzy oraz paladynów o chwałę i honor!!!
8o |
Zdanie me brzmi: 2 (WAR HORSE)
Drugi Mount zwie sie: 5 (CRYSTAL WOLF) Takie me zdanie jest |
Wilczek sympatyczny, pojezdzilbym sobie na nim :)
|
2 i 5 najbardziej mi się podobają
6 też fajna ale jakoś dziwnie mi się kojarzy na skeletonie ;] |
Zdecydowanie jestem za wprowadzeniem do gry War Horse'a i Crystal Wolfa !
;) |
2 i 5 najlepsze :)
|
Zdecydowanie 2 i 6 jest najlepszym wyborem. Ze względu na to, że najbardziej mym zdaniem pasują do klimatu, chociaż crystal wolf również byłby dobrym wyborem. Jednak wolałem zostac przy tych 2 . W dodatku 6 ma dość wkrętowy wygląd.
|
Niewiem czy wiecie ale konkurs już się skończył..
wyniki wyglądają następująco: 2. War Horse 35.77 % 5. Crystal Wolf 28.39 % 4. Yak 12.84 % 6. Skeleton Servant 12.13 % 1. Manta 8.70 % 3. Lady Bug 2.23 % za Tibia.com :) |
Po mojemu to pasuja wszytskie wierzchowce ale 2 , 5 moim zdaniem najlepiej by pasowal ;] 8o Bardzo podniecajace bedzie zobaczyc nowego wierzchowca w miescie ;p ;p :evul:
|
a kiedy bedzie wiadomo kto wygrał Pacca??
|
jak dla mnie to 4 i 5 the best: )
|
Wie ktoś kiedy będzie wiadomo kto wygrał pacc i przedmioty do ujarzmienia mounta?
|
Na tibia.com jest wyraznie napisane ze w poniedzialek oglosza kto wygral
|
5 najlepsze
|
:wasabi:
2 - Każda dziewczyna marzy o swoim wierzchowcu , zawsze to trochę zachęci kobiety do gry :) 5 - Druidka na wilku będzie wyglądała majestatycznie ^^ |
2 i 4 :D i tyle w tym temacie
|
Cytuj:
|
dla mnie to 2,4 są najlepszymi :)
|
Według mnie najlepiej będą pasowały 2 i 5 :)
|
diniyar bilyaletdinov dating
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:24. |