Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   Basilisk Quest rozwiązany przez Polaka! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24377)

Adaras 29-01-2005 00:22

21 stron...

..A to Czuk zyskał sławę, nie Ty =P

Odtańczmy taniec radości (Uhm).

KSF 29-01-2005 00:37

Galahard 1 za spostrzegawczosc o dzwiach sa wzmianki na 17 i 18 stronie
kstu nic z tego co pokazales nie jest blendem
btw
moze ktos zrobic eksperyment i ustawic za jakimis dzwiami fire i energy fieldy
a potem je otworzyc

DDoS 29-01-2005 00:48

To już zrobiłem z kumplem: on postawil fire i energy fildy a ja spokojnie otworzyłem drzwi i przeszedłem przez fieldy (no wkońcu non PvP), tak więc można otworzyć takie drzwi.

Tak Angel of Death o tym wspomniał ale chyba nikt nie zauważył:
"a i jeszcze troche mi te drzwi nie pasuja czy nie powino ich być wewnątrz kawałek widac :>" (strona 17 post 170#)

re: down
Tak widać, nie będe robił kolejnego ssa ani run bo nie będe marnował many na takie coś. (ogień i fildy są na drugim planie a na nich kawałek drzwi).

A jednak mi się zachciało została mi jedna runka więc proszę bardzo mały ssik.
http://img.photobucket.com/albums/v458/czuk85/proof.jpg

KSF 29-01-2005 00:51

mnie interesuje czy widac ten kawalek dzwi po otwarciu kiedy za nimi sa fieldy
re: up
czyli kupa... tylko filmik moze pomoc.

Zielevitz 29-01-2005 06:18

Ja z moją gildią równięż próbujemy rozwiązac ten quest - mam kilka prostych pytań ;p

1. Czy żeby otworzyć skarbiec potrzeba klucza?
2. jeśli tak, czy jest on w popkoju z bazyliszkiem?
3. jeśli tak to czy wchodzi się tam z tej kopalni dzie go widać czy z innego miejsca?
4. teleportem czy dziurą może?
5. czy u jakiegoś npc można się coś dowiedzieć? (tak wynika z ksiąg na jego temat)
6. Czy do tego questu potrzeba kombinować z guzikami koło imperatora? (powiedz jeśli tak to w jakim celu - nie pytam co trza z nimi zrobić tylko po co ;p)

no to by nam bardzo ułatwiło zadanie ;p

jeśli możesz odpowiedzieć to na Private MEssage

z góry thx ;]

hehe, tak tak weim że jestem wredny wobec niego :] pewnie odpowie że nie chce ujawniac szczegułów buehehehehhe swoją droga fake niezły

Mlody Kojot 29-01-2005 08:01

Tiaaa, tak jak myslalem - zle zrobiona mapa w OTS + w MapEditorach OTSu nie da sie dodawac tapet, wiec nie mial jak jej tam umiescic. ;)

Master Gutek 29-01-2005 09:47

lol :P

No rzeczywiscie te drzwi...
Wielkie GRATZ dla tych ktorzy to pierwsi zobaczyli...
A memuzo filmiku nie da na 100% bo nie umie podrobic filmu :P wiec nie ma nawet na co czekac.
No mial sie zrobic bohater tibijski a zrobil sie blazen tibijski :P GZ MEMUZO hehehehe

Zielevitz 29-01-2005 10:13

tak szczerze to jakby pokombinował to mógłby nakręcić na otsie i potem przekompilować na 7.4 ale to inna bajka ;p

Drackmir 29-01-2005 10:56

Ale przynajmniej było się z czego pośmiać :p

A tak ja on to wcześcniej powiedział że obciął zdjęcia odrazu po zrobieniu to myśle że chyba nikt nie był by taki głupi żeby odcinać zdjęcia które mogą przynieść mu uznanie :]

Teraz prosimy quest z Golden Mace :p

Dwarf 29-01-2005 10:58

Koles sie odnalazl w dziedzinie robienia dobrych faekow :P

Zielevitz 29-01-2005 11:10

a co ty taki skromny? ja che quest na thunder hammer! I uwieńczenie questu z faraonami! a co ;p ;p

Rafals from hell 29-01-2005 11:28

Fake i tyle

Jeżeli byłoby to prawdziwy SS to postać byłaby umieszczona w środku SS'a. Słaba jakość świadczy o zwiększonej rozdzielczości obrazka i przedmiotów... ;/
Mnie nie nabierzesz... nie da się tam wejść. To jest miejscówa jak MinoMag na ROOK'u (chociarz można było kiedyś do niego wejść, a tu nie)
Kończe i jeszcze raz mówie FAKE...!!!

Mistyczny 29-01-2005 11:44

Jak mnie wkurzają taki posty zawsze jest kiedyś a co ku**** co to znaczy kiedyś (najprostrze wytłumaczenie a z kąt to wież że kiedyś było ???)_

Memuzo 29-01-2005 11:45

Cytuj:

BTW....jutro ekipa na Antice idzie robic golden boots questa.....
14 par steel bootsow rzucasz na depo chesta....gladiesz na nich 14 zlotych monet....i trzymajac control piszesz "Love cip soft".
Haha dobre, ctrl + Love haha ;)

--------------

A co do tych przycisków, gdy sie na nie wejdzie to się nie wciskają. Ludzie! Pofatygujcie sie do skarbca w Kazo i sami sprawdźcie !! X(

@down
Wypraszam sobie.

Dwarf 29-01-2005 11:53

A nas bardziej interesuje FILMIK mr. oszuscie xD a moze by mu tak zaspamowac maila mueaheah x)

Aval'yah 29-01-2005 11:55

Czyli to jednak fake.. nie mam pojęcia po co ten gościu jeszcze to przeciąga..
Bez sensu.

Dwik 29-01-2005 11:59

Memuzo w****iasz mnie powoli, nie możesz zrozumieć, że wszystko się wydało..?! Przecież, jakby to nie był fake a ty się tak boisz o swojego eVul chara, to wez rzeczy i przezuc na uhmakera.
@Do modków
Weźcie zamknijcie ten temat, bo posty typu "fake, wypierdlaj z tym" nic nie wnoszą. Autor się zbłaźnił. Szkoda bazy danych na taki shit. Koniec i >.<

Zielevitz 29-01-2005 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik
wypierdlaj

ty weź nad sobą panuj -.- jak zamiast przecinka mówisz k*** to nie wygladasz na twardziela tylko na pryszczatego nastolatka z próchnicą...

Polinik 29-01-2005 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah
Czyli to jednak fake.. nie mam pojęcia po co ten gościu jeszcze to przeciąga..
Bez sensu.

Bo nie wie kiedy sie przyznac i skonczyc ta zalosna farse.

sealorr 29-01-2005 12:10

lul

pewno sie boi tibiacam wlaczac - keylogger , no stracilby wsio ze skarbca....
dziwie sie wam......22 strony ;o pewno jeszcze z ~4 zrobicie

Div 29-01-2005 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sealorr
pewno sie boi tibiacam wlaczac - keylogger , no stracilby wsio ze skarbca....
dziwie sie wam......22 strony ;o pewno jeszcze z ~4 zrobicie

Oby 4 ! :)
Temat bedzie sie ciagnal dopoki, doputy modkowie go nie zamkna ;)

Slagolash 29-01-2005 12:16

Ma jeszcze szanse...obrocic to w zart, przyznac się że to fake i powiedziec ze zrobil to dla beki....ale nie sądzę żeby skorzystał z takiego rozwiązania :P
Edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memuzo
Zrobiłem to wszystko dla żartu.

A jednak skorzystał....:P:P

Elrendell 29-01-2005 12:38

Myslę że to fake...i nic innego :( sry

Knight Simon Dark lord 29-01-2005 12:45

zauważyliście że on nawet ani razu mie wspomniał o filmie nawet 1 słowem niech da wskazówke jak zrobić ten quest i niech ktoś to sprawdzi wtedy mu uwierze aha i jak ktoś gra na tytani niech powie ludziom ze jakiś noob oszukał polskom społecznośc tibijskom swoimi fakami aha memuzo przyznaj sie po cholere to ciągniesz ludzie kapli się że to fake tak to wyjdziesz z twarzom a tak to dzieci zapamietają cie jako wielkiego oszusta :P

Memuzo 29-01-2005 12:47

Hehe podziwiam Wasze dążenie do prawdy ;)
Przyznaje się, to wszystko to fotomontaże :)
Zrobiłem to wszystko dla żartu. Cieszę się, że przynajmniej część z Was udało mi się nabrać, i że się z tego śmialiście.
Proszę o zamknięcie tematu ..

Raistlinek 29-01-2005 12:53

a ja cie nie podziwiam za to co zrobiłeś.....urodzony polityk jesteś :p

Master Gutek 29-01-2005 12:56

ale zart memuzo...
ha-ha-ha
dla mnie i tak jestes blaznem i duzo bledow w tych fakach
jak dla mnie sie tylko zblazniles.
zamknijcie temat!!

Knight Simon Dark lord 29-01-2005 12:58

Modki czyncie swą powinność a Memuzo ciesze się że chociaż się przyznałeś masz szanse odzyskać zaufanie na forum tylko to troche potrwa

Memuzo 29-01-2005 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Simon Dark lord
Modki czyncie swą powinność a Memuzo ciesze się że chociaż się przyznałeś masz szanse odzyskać zaufanie na forum tylko to troche potrwa

Nie mam zamiaru odzyskiwać zaufania, ponieważ nie będę się udzielał już na łamach TEGO forum. Łaski mi nie robicie.

Knight Simon Dark lord 29-01-2005 13:06

no to modki jak on chce to mozecie mu :ban: dac jak nie bendzie sie udzielał na tym forum aha i nie chcesz zaufania to nie ja ci łaski nie robie bo oszukałeś wszystkich polaków na forum(ok nie którzy nie dali sie nabrać) a teraz close topic

DDoS 29-01-2005 13:09

Dobrze, że wkońcu się przyznałeś, musisz popracować jeszcze nad robieniem faek'ów. Ja nie mam żadnych pretensji do tego, że zrobiłeś sobie jajca, każdy robi to co robić kce.

Re down:
Ja to od założenia tego tematu do 5 rano odświeżałem i czytałem co 10 minut. (Czytam all posty, tematy na forum, ale żadko odpowiadam, tylko jak mnie cos naprawde zainteresuje.)

Ashlon 29-01-2005 13:25

@UP : I niezle namieszal ;) Czytac 3 strony postow co godzine to nie lada wyczyn ;)

Polinik 29-01-2005 14:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Memuzo
Nie mam zamiaru odzyskiwać zaufania, ponieważ nie będę się udzielał już na łamach TEGO forum. Łaski mi nie robicie.

Mysle, ze nie bedzie nam (forumowiczom) Ciebie brakowalo - klamcy i oszusta.

Vomusu 29-01-2005 17:38

na 100% fake
wystarczy zrobic zblizenie w paincie.
przy winged helmie itp

Dwarf 29-01-2005 17:47

@up:
Szybki jestes mowie Ci ;) lolx

Zielevitz 29-01-2005 17:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vomusu
na 100% fake
przy winged helmie itp

no wow ale masz skape.....

Wulkan 29-01-2005 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vomusu
na 100% fake
przy winged helmie itp

GRATZ reflexu ! ;)

@down
Przeciez on sam sie przyznal kilka stron wczesniej ze to fake....

Thel Merena 29-01-2005 17:50

To jest fake!Autor w podpisie się przyznał ,,Fake?A jak inaczej!"czy coś w tym stylu... B)

Dwarf 29-01-2005 18:03

@up: Jestes super szybko spostrzegawczy... zmienil to po tym jak sie przyznal
-.-
Do modkow : Powinniscie to juz usunac albo zamknac bo zasmieca baze i jest swietnym tematem do nabijania postow ;) ^.^

Zielevitz 29-01-2005 18:09

nawet jeśli człowiek se kilka postów nabije to co z tego ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07.