![]() |
http://pablox90.fm.interia.pl/1.jpg - tapeta Ojca Świętego. Sam zrobiłem, Miejscie ją na swoim pulpicie
|
O śmierci Papieża dowiedziałem się pół godziny po niej....nieprawdopodobny szok :(...
Nie było i chyba nie będzie drugiego takiego człowieka, takiego autorytetu-jednoczył wszystkich-ateistów, metali, buddystów, żydów, katolików, protestantów-wierzył że wszyscy są równi, podjął się misji jednoczenia swiata... Co tu dużo mówić:[*][*][*]. Oby miał godnego i równie wielkiego następcę. Pamiętajmy o nim. |
........
Wielka to strata dla całego świata...był on nietylko ostatnim polskim Papieżem lecz ostatnim Papieżem tak wielkim,gdyby nie on to Polska wyglądała by całkiem inaczej.I bez niego cały świat będzie wyglądał inaczej,nieważne czy ktoś jest muzułmanem,ateistą czy buddystą(o katolikach nie wspominając) w tamtej chwili pomodlił się zapewne o jego duszę,i to najlepiej świadczy o jego wielkości..
[*] niech ten znicz płonie i dopóki nie zgaśnie,nie zgaśnie pamięć o tym Wielkiem człowieku. |
Jeszcze jedno-
NIE HAKUJCIE KONT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Nadszedł Jego czas...:(:([*]
|
Jan Pawel II
Szkoda Ze Musial Odejsc :( Bedzie Nam Smutno Bez Tego Wielkiego Czlowieka... ;(
|
Cytuj:
Btw.Tibia.pl-Jedyna witryna internetowa o tibi ktora napisala o papiezu,na tibi.com nic niewidac ;/ Bezboznicy...ehh, ale to juz inny temat. POZDRO;/ |
Ja zawsze Go kochalem i bede kochał...
|
Niech spoczywa w pokoju [*] † [*]
Spoczywaj w pokoju....[*] †[*]
Zawsze będę Cię pamietał i nie tylko ja cały świat będę cię pamiętał ojcze święty ;( Kiedyś się z nim spotkamy tam w niebie... |
Fakt faktem, że Tibia.com powinna chociaż wspomnieć o biednym Papieżu.
Zrobię o tym osobny temat na Forum, w "Inne"... |
Co za ciemnogród!
Cytuj:
PS Swoją religijność zachowaj dla siebie, twój bóg raczej nie byłby zadowolony z tego jak wyrażasz się o, jak to jest napisane, "zagubionych owcach". Przydała by się lekcja kultury. |
Wczoraj miały być mistrostwa Polski w Karate Shotokan zjechaliśmy się z całego kraju do Bydgoszczy (7 godzin drogi z białego) i jak dojkechaliśmy to okazzało się że Papież nie żyje. Odwołali zawody i wszyscy się rozjechali do domów.
Pokoj jego duszy. |
Papież był wielkim człowiekiem. Żył 85 lat. Teraz odszedł. Odszedł tylko ciałem. Duchem został wśród nas. Choć nie możemy go usłyszeć, choć nie możemy go zobaczyć, choć nie możemy go dotknąć.... Możemy z nim porozmawiać modlitwą. Papież odszedł na dwór niebieski...
Pogódźmy się z tym... Nie grajcie w Tibię podczas żałoby. Nie ubierajcie się w czarne stroje, tylko... Tylko weźcie opcję ,,Wyloguj" i zmówcie pacierz za najlepszego człowieka jaki był na tym świecie. Możecie być pewni że kiedyś się z nim możecie spotkać... |
Źle ale normalnie.
;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Papież przeżył kiedyś alak na jego osobę- ostrzelono go. :( :( :( :( :( Przeżył jednak i to dlatego że Bóg tak chciał. To że zmarł to normalny proces strzenia. I tak musiało się to kiedyś stać. Był to człowiek z poczuciem humoru i nigdy nie zawiódł nas jako Polaków. Myslę że ciężko bedzie nam zapomnieć o tak wielkim człowieku. ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Kochany Papiez :((((
Jestem dumny ze byl polakiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Shadow Fireblade
Papież był największym człowiekiem naszych czasów. Ja sie dalej nie moge pogodzic ze go nie ma... ;( ;( ;( ;( ;( ;( :( :(
Harmonia ROX |
plakac sie chce
dlaczego on ;( ;( ;( ;( mama mi to powiedziala az ciarki rodzinie po plecach przeszly... szkoda pomodlcie sie
pokoj jego duszy |
Smierc jest tylko kolejna sciezka, ktora kazdy musi kiedys przejsc... Papiez ja przeszed i napewno jest teraz szczesliwy bo pomog wielu,wielu zagubionym dusza... Spoczywaj w pokoju bracie..[*]
|
Na pewno w Niebie będzie Mu lepiej niż na tym ziemskim bagnie, które i tak upiększył zasadzając na nim kwiaty dobroci i przebaczenia :(
[*] POKÓJ JEGO DUSZY[*] |
Podnieśmy ręce wielbiąc Jego imię...[*]
|
Wielka strata :( drugiego takiego papieża niestety nie będzie :(
|
Kurcze tak mi smutno bez Niego. Tak wiele dla nas zrobił. Nawet dzięki Niemu wrócilem na chresciajnstwo ktore jusz bylo na skraju...
Chwałą Mu... Amen. |
Cytuj:
niedawno o 13 ileś też miał być i nie było... moim zdaniem nikt tak naprawde tego nie przetłumaczył poprawnie |
[*] :'( <brak slow>
|
Cytuj:
|
Wiem ze mnie wysmiejecie...(pomyslicie ze mam 10 lat) Ale przed chwila tak jak moj kumpel poradzil na pocieszenie ze smutkiem... Wezcie jakiegos miska lub kotka inna zabawke pluszowa i pomyslcie ze to papiez... I jak?
|
Cytuj:
Papiez = zabawka pluszowa? Nie przesadzasz...? |
Cytuj:
niee..... chodzi mi o to ze sobie pomysl ze stoi przed toba ojciec swiety Papiez zmarl. Niestety najlepsi ludzie odchodza pierwsi.... :( ;( ;( :( |
;(
Aż żal takiego człowieka ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
Why him!!!!!! |
Cytuj:
Święta prawda!!!! (no to naprzykład jakiś terrorysta nie umarł:P) |
Papiez tak naprawde nie umarł, to my umieramy na ziemi z żalu. On po prostu zaczął nowe lepsze zycie... Tylko szkoda ze nas tak bardzo to boli... :( :( ;(
A na ziemi niech zawsze pozostanie w Naszych sercach Jan Paweł II: Nigdy wiecej na ziemi :( , ale na zawsze w Naszych sercach :) |
"Życie ucieka, wieczność czeka."[*]
|
Cytuj:
Czemu w Weekend czemu w radosny dzien dla kazdego (wiecie czemu?) Pomilczmy przez chwile. :x: |
Papiez zrobil wiele dla swiata ale najwiecej dla Polski...
nie chce sie wierzyc ze ten czlowiek przezyl 2 postrzaly i zmarl ot tak sobie w weekend po swietach wielkanocnych... Polska bedzie Go pamietac za wszystko co robil, swiat rowniez... Jesli macie flage Watykanu lub Polski przywiazcie czarna wstazeczke i wywiescie na domu/mieszkaniu... bedzie to hold dla tak wspanialego czlowieka... btw. za 13 dni konklawe... bardzo duze szanse bycia papiezem ma prawa reka Jana Pawla II nie pamietam jak sie nazywa ale to rowniez Polak... |
Nie wiem czy to dobrze ,że o tym mówię ,ale myślę że lepiej, ze Papież już zmarł, ponieważ męczył się w ostatnich chwilach swojego życia. Gdyby przeżył byłby już całe życie podłączony do respiratora nie mogąc się ruszyć ani nic powiedzieć. Lekarze zastanawiali by się czy go już odłączyć. Na pewno Papież nie chciał by być rośliną męczącą się w doczesnym życiu. Teraz jest szczęśliwy z Bogiem i Patrzy na plony swojej pracy.
|
To Był najznakomitszy człowiek na świecie.
Proponuje żeby na czas żałoby narodowej wszyscy zmienili swój Outfit na czarny !!! |
[*]
Na zawsze w naszych sercach , mysli i mowie ... Jestem pelen podziwu dla tego czlowieka . Umial zjednoczych wszystkich i wszystko , Pokoj jego duszy
/\[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] \/[*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*][*] ............. ........... ......... ....... Kochamy i bedziemy kochac ! |
:( Ciekawe jak bardzo zmieni się stosunek innych krajów do nas??[*]
|
Tak. Cały świat pogrążyl się w smutku odkąt wielkiego Papierza Jana Pawła II
nie ma już z nami. Pamiętajmy o nim nietylko w czasie żałoby ale zapamiętajmy go za zawsze zjednoczył on wszystkie narody , przyszpieszył obalenie komunizmu i co tu więcej mówić drugiego takiego człowieka niebędzie. Wieczne odpoczywanie radź mu dać Panie a światłość wiekuista niech aj mu świeci na wieki wieków amen ...niech odpoczywa w pokoju wiecznym Amen |
Śmierć Papieża to tragedia. Nie tylko dla nas, polaków, nie tylko dla chrześcian...Ale dla całego świata. Wielkim on był człowiekiem, a to co zrobił jest wystarczającym dowodem na to jak ludzi kochał. Aż dziwne że nie dostał pokojowej nagrody Nobla. Dopóki trwa żaloba, będę zapalał świeczkę o 21:37.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:36. |