![]() |
A co z moim avatarkiem, czyżbyś o nim zapomniała? ;( X(
|
Dziekuje piekny :***
|
Dobra, możesz sobie podarować moje zlecenie... Sam znalazłem. :P Powiedzcie czy pasuje: http://img289.echo.cx/img289/5411/elvenmageav22pp.png
|
Według mnie Shan twój porzedni avatar jest lepszy.
|
Mój Avatar...może kojarzysz "Freddy'ego Krougera":evul:? Jeśli tak to chciałbym coś na jego podobieństwo. :baby: No i..jakieś ciekawe tło pasujące do niego...tu Masz wolną ręke. B) |
ja też che advara :]
jakaś postaj człowieka tak na 0,75 advara a nad jego głową skrót PWL (pan własnego losu)reszta tło itp zostawiam do twoje dyspzycji niemusisz sie starć aby był ;p (oczywiście wole ładnego ale ....) |
@Shan
Popraw czcionke po malo widoczna, a avatar jest spox ;) |
Ta, Shan najlepiej zrób czarną obwódkę (dosyć grubą) liter.
|
@shan
ale i tak ten co masz wymiata @eleen co z tym avatarem dla Fantastic Warriorsow? bo czeka od 3 tygodni :/ i ciagle mowisz ze jutro |
@Shan
Naprawdę ładny... (szkoda ze nie ja go zrobiłam :P) Napis szczególnie ładny, ale lekko niewidoczny. Czym go robiłeś? @Michaleq Nie kojarze.... @Specter Looknij na www.eileen-bluerose.webpark.pl bo mi się wydaje ze robiłam, ale już dziś nie mam siły robić... Tak, tak... Topic szybko się rozrasta, a ja nie nadążam z robotą. Wczoraj 2 avy, dzisiaj już 3 i chyba biorę się za czwarty... (qrde, jeszcze polski do odrobienia) |
hm...rozumiem że robisz avatary, więc jeśli moje zlecenie Cięnie dotyczy, to po prostu je olej =)
TU masz wszystko wytłumaczone...mam nadzieje że się podejmiesz bo twoje prace sa super =) |
Zobaczę co da się zrobić... Moze mi się uda. Ale pamiętaj jak kotś bedzie mi mówił że długo czekał na ava to odeślę go do ciebie :D (żart - nie będę taka hamska).
|
Nawet nie wiesz jak mi ulżyło :D
Bo wypada mieć swoje logo/godło w grze...a takei zwykłe to troche...zwykłe :D Jakby co fale wzburzonych nie-posiadaczy av'ków przyjme na własne ciało ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak mi pokazesz ze on tam jest to se (i to od razu) pojde kupic okulary :P |
Loga gildii są w dziale inne... Albo twoje zlecenie pomyliło mi się z innym...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. To zrobi się ręcznie. 3. Just Paint... ;) Czcionka wygrzebana z sieci. EDIT: Czarna czcionka: http://img271.echo.cx/img271/9549/elvenmageav34mh.png |
btw. memememe now !! czytaj post na stronie 20
|
Więc cóś innego :p
Jesli możesz to zrób coś śmiesznego, odpuszcze se Fredjego :P
:balwanek: Srry...zrobiłem sobie sam, a raczej przekombinowałem..Thx za dobe chęci. ;) |
Ja chciałbym przypomnieć o swoim avaratku.Ten elf łowca dla przypomnienia:P)
|
Kolejne avy:
Kamos kto zamawiał fascynującego feniksa !? @Shan Zapodoaj mi tę czcionkę, plx... Bo mi się strasznie podoba... ^^ @edit THX... Shan. Nie mam juz siły na więcej jutro spr z matmy i konkurs z polskiego (dyktando + test). Poprostu żyć nie umierać (chyba gdzies tu powinnam postawić przecinek?)... |
|
a co z avikiem dla fantasticwarriors??? czekam!!!
i jeszcze jedno: czy moglabys zrobic odrazu ten sam avatar tylko jeden normalny czyli: 100x100px, JPEG i nienormalny czyli pomniejszona wersja: 64x64px, GIF z gory thx |
Zapomnialo sie o moim avatarze co? -.- Ja go chcieć, bo niestarannie pokolorowany stary avatar mnie nie zadowala, wręcz obrzydza.
|
ja chce lwa na tle płomieni jak mozna :)
|
Poproszę jeszcze o wyjącego wilka na tle pełni księzyca po obu stronach mają być runy SD i na dole napis: Shadowclaves. Oki?
|
|
Cytuj:
|
@Kuraj
:* :* :* @She Av prawie skończony, jeszcze muszę trochę pobawić się w retuszowanie :/ @WAŻNE Przepraszam za opóźnienia w robieiu avów, ale moja siostra poszła rodzić (miesiąc wcześniej niź przewidywano :/). Jak narazie mam siostrzeńców w chacie, a siostra leży w szpitalu co cesarce... Roboty mam od groma, i nie zapowiada się ciekawie (trzeba wyprać wózek i nosidełko itp.). Mama ze złamaną noga za bardzo sobie nie poradzi, więc cała robota idzie na mnie. Ale pomimo to postaram się w długi weekend nadrobić straty... |
Mi zrób jakiegoś ludzika tibijskiego z SW z mieczem jedi, niebieskim, np. Anakina. :P
|
@Eileen: Naprawdę, nie musiałaś się tak tłumaczyć! ;) Wszyscy, którym robisz avatary bezinteresownie powinni uszanować fakt, że nie zawsze masz dla nich czas.
@Topic: Chciałbym zobaczyć tego elfa, którego mam w avatarze, zrobionego w Paincie. Nie traktuj tego jak zamówienie, jestem po prostu ciekawski, więc jeżeli nie masz czasu, to nie Cię przymuszam. :) |
Eileen rozumiem co to ciaza itp.(mama ginekolog) i jakie wiaza sie z tym odpowiedzialnosci (nawet jesli to porod siostry =] ). Jakbys mogla zrobic w wolnym czasie dla mnie ten avatarek ktory dawno ci zlecilem =] Instrukcje wyslalem ci na PW. Nie wiem czy zauwazylas ^.^
|
ten mój advar który teraz mam to se wziełem :p jak bys miała ćos przeciwko albo ktos by miał to PW do mnie a jak nikt niema nic przeciwko to ten advar bedze mój a tamtą prosbe wycofuje :p :)
|
:)
Jakiś diabeł motyw z piekłaem zwiażany i napis De'Crash w miejscu ktore bedziesz uwazał za stosowne z góry wielkie dzieki :D
|
Cytuj:
|
zapomnialiśmy o mnie, co? :((
nieważne- zrobiłem już sobie :P |
no... w końcu miałam trochę czasu.
Avy :D : - she_devil (tak, tak... nprawde zła :P) http://img273.echo.cx/img273/9011/she37zr.jpg -gratul http://img264.echo.cx/img264/1149/gratul7rr.jpg Postaram się dziś zrobić jeszcze kilka.... @edit -senseal http://img280.echo.cx/img280/7653/senseal7qn.jpg -dziki dzik http://img279.echo.cx/img279/6803/dziki2vw.jpg |
Ehh.. co z moim avarcikiem?
|
Mam wiadomość od Eileen ^^, więc chodzi o to że ma coś nie tak z internetem, więc nie może dać nowych avatarków .
Miejmy nadzieję że to nie długo naprawi ^^. (prosiła bym to powiedział). Teraz jak nie ma Internetu to pisze opowiadanie (to tak na marginesie ^^ ). EDIT: Jakiś d***k odświeżył prehistoryczny temat... i tam dałem tą wiadomość -.- .... heh.... |
eh
jesli massz czas ja bym chciał kolesia z niebieskimi wlosami cos z dragonem i napis dragonius hehhe ale mam wymagania z gory dzieki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:30. |