![]() |
1. Kutaisi 10 10 0 0 39-1 30
2. Degrassi Team 10 7 1 2 21-8 22 3. Rosoneri Michałowice 10 6 1 3 29-11 19 4. Ts Wisła Kraków1906 10 4 3 3 13-11 15 5. BRN Warszawa 10 2 4 4 10-16 10 6. FC Biały Kościół 10 2 3 5 10-29 9 7. LKS Szarkowiec 10 1 1 8 8-28 4 8. Skok Dłużec 10 1 1 8 6-32 4 --- Od samego poczatku wiedzialem ze na awans nie mam co liczyc, myslalem o 3 miejscu a nawet o czwartym, a tu co sie okazuje? Dwa razy wygrana z Rosoneri Michałowice, a on gra juz 3 sezon teraz :) |
1-0 do przodu w towarzyskim. Dominowalem na boisku :).
|
Nowa drużyna założona :) (Nie wiem co ze starą O.o) I jutro pierwszy meczyk towarzyski. Liczę na wygraną,gdyż dzisiaj starannie ustawiałem i zapoznawałem się z moimi zawodnikami. Powodzenia wszystkim w jutrzejszych meczach.
|
Podsumowujac.. odpadlem w I rundzie Pucharu Polski, 3 miejsce na koniec sezonu... w sumie klapa. Teraz postaram sie w lidze, ale bedzie ciezko...
|
Wygrana 6-1 na poczatek sezonu :>.
|
Cytuj:
|
Wczoraj 0:0 -.- Cały mecz dominowałem. gra na ich połowie 68% Z 12 sytuacji bramkowych i nic,same poprzeczki.... Ehh, tak poza tym to muszę kupić porządnego bramkarza.
@ DOWN Moja drużyna jest nowa,i słaba.Myślę że rozgromisz ją spokojnie do 10:0 ;] Ale jak chcesz,mogę zagrać. |
Wczoraj odbyly sie mecze towarzyskie, jak wam poszlo?
Ja osobiscie wygralem 21-0. @Walekifa Masz moze ochote na sparing? Podaj nazwe druzyne, zloze zaproszenie :). |
Ostatnie mecze:
Puchar Polski Astteam - Coca Cola Company Astteam - Coca Cola Company 0:1 :'( i tak lepiej niż ostatnio :p |
ja dzis wygralem w lidze 3:1 i jestem liderem xD podawajcie nicki z sk :P ja jestem Pokahontaz_ druzyna Fc Poręba Lublin xD
|
2:1 przy czym mój obrońca samobójczą strzelił-.- ale i tak się ciesze bo jeden napastnik na miesiąc jest wykluczony :/
|
3:0 Dla mnie :] Pierwsza wygrana nowego teamu,i jaka ładna ;) Szkoda tylko że mam 0.5kk na minusie,przez moją nie uwagę i małe oszustwo Henry'ego :<
|
2-0 do przodu, 3mam I miejsce w lidze.. jest dobrze :).
W nastepna srode, meczyk z Walekifa :> |
jak na razie to wszyscy trzymamy pierwsze miejsca ;>
Drużyna Mecze Zw. Rem. Por. Bramki Pkt. 1. Astteam 2 2 0 0 5-1 6 2. KS PRZYSZOWICE 2 2 0 0 4-0 6 3. Masakrowcy 2 2 0 0 4-2 6 |
Kupiłeś zawodnika Leonardo Vieira da Silva za kwotę 816 000 zł.
Solidny strzal i technika, dostateczna szybkosc, dobry rozgrywajacy :). 22 lata. Myslicie, ze przeplacilem? |
Dzisiaj lajtownie 5:0 ,tydzień temu 3:0 więc myśle że ładnie ;) 3 miejsce,ale myślę że wskoczę na drugie. Wszystko pięknie,tylko szkoda tych finansów :/
|
Cytuj:
Drużyny schodzą do szatni. Statystyki gry na połowie. Astteam 54%, Masakrowcy 46%. Astteam - Masakrowcy 2:3 do 54 inuty bylo 0:3 :| potem zdążyłem strzelić 2 bramki... |
Spodziewalem sie przegranej/remisu. A tu prosze 5-1.. :)
Owneduje poki co w lidze :). |
1. Masakrowcy 3 3 0 0 7-4 9
2. KS PRZYSZOWICE 3 2 1 0 7-3 7 3. Astteam 3 2 0 1 7-4 6 spadłem na 3;/ może byłoby inaczej gdyby ten mój napastnik nie doznał kontuzji... ale bywa i tak |
Coz przegralem 2-1, ale nie przejmuje sie tym, myslalem, ze bedzie gorzej. Nie mialem 2 pomocnikow oraz napastnika... (kontuzje rox)
|
Wtf? Ja wygrałem? Myślałem że będzie z 12:0 w Dupę :P no nic.By$iu,jak będziesz miał pełen skład,to umówimy się jeszcze raz,ale u mnie na stadionie(jakoś trzeba wyjść z tych długów :/ )
Morwi,a może towarzyski w następną środę? Nabrałem wiary w mojego teama :) |
Cytuj:
|
W niedziele mecz ligowy, obawiam sie, ze jezeli zawodnicy nie wyzdrowieja, bedzie porazka i nie obronie pozycji lidera.
|
:) JA GRAM NA HATTRICKU !! SUPER GIERKA! MÓJ TEAM : FC Koziaki :cup: (jak coś to pisać i wysyłać sparingi)
POZDRO ALL |
1-0 do przodu.. 3mam lidera i to sie liczy :-).
|
0-5 -.- dodatkowo czerwona kartka +kolejna kontuzja tym razem bramkarza
|
Yeyey! 1:0 W przód, i awans na 1 miejsce w tabeli :cup: Tak żałuje,że mam te problemy finansowe,że nie wiem :/ Proszę was o sparingi na moim boisku ; < Za kasę z biletów jakoś wyjdę :)
Ps. A za tydzień mecz z drużyną,która od dzisiajszych pokonanych dostała baty sześć do zera,więc myśle że lajt ;) @ DOWN Dzie? Wpływy od sponsorów: 115 374 zł z transferów: 0 zł z biletów: 57 466 zł A kibiców przybywa. |
@Up - kasa z biletow = jakies 10k - faktycznie , ze 30 takich meczy i wyjdziesz XD
|
Cytuj:
ostatni mecz: Cytuj:
|
Już na plusie ;) Sprzedałem zawodnika :< Ale za cenę podobną,do jakiej go kupiłem.A jak wyjdę ładnie z kasą poszukam dobrego bramkarza.
|
Drogi szanownie panie morwi
Mowimy o pieniadzach z biletow z meczy sparingowych, nie ligowych, a watpie zebys dostawal 60k za mecz sparingowy, musialbys miec potezny klub kibica |
No no,i by$iu mnie ora :l
Pytanko: Czy nastroje kibiców spadają po przegranym towarzyskim? Czy tylko Ligowe? Edit : U won,gz. kto następny?? Morwi? A potem Jeyti. |
Mi, iz gralem z dwoma lekkimi kontuzjami, a od 65' w 10 i tak wygralem. Moje chlopaki calkiem niezle sie spisaly :).
@Walekifa Dzieki za rewanz :). Na pewno jeszcze kiedys zagramy :) |
He, dzis zremisowałem 1:1 po zacietym meczu, nad ktorym mialem kontrole ale 2 razy trafilem w slupek i raz w poprzeczke... no coz zdarza sie... ;] strzelilem w 12 minucie z karnego.
Testowalem smiecia ktorego z nudow kupilem za 30 k. Btw. Jeyti obieclaes mi spara w 5 kolejce :< |
Cytuj:
Mi w tym sezonie cos slabo idzie 2 przegrane 1 remis 1 wygrana |
Cytuj:
|
straznik swojej starej - mam o sokkerze wieksze pojecie jak cala twoja rodzina, a w sparingu bym cie rozwalil 10:0 .. moze chcesz? mam wolny termin aqrat
|
Fajny mi sokker zrobił prezent :) Wygrana 3:0
Wesołych świąt! |
4-1 gromie ta VI lige... bilans bramek 18-3 :>. W dodatku 93k z biletow :).
|
Drużyna Mecze Zw. Rem. Por. Bramki Pkt.
1. KS PRZYSZOWICE 5 4 1 0 13-3 13 2. Promil 5 3 0 2 10-7 9 3. Drager Team 5 3 0 2 8-7 9 4. Astteam 5 3 0 2 9-10 9 5. Masakrowcy 5 3 0 2 8-12 9 6. Katowicki GKS 5 2 1 2 11-8 7 7. Wisla_team 5 1 0 4 7-9 3 8. Mlotki 5 0 0 5 3-13 0 ehh... nie wiem czy ta gra ma sens jak nie mam zbyt dużo czasu na nią;/ jak arazie to wszystkie licytacje uciekają mi o tak sobie bo albo zapominam o nich, albo nie mam czasu(częściej to drugie) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:07. |