![]() |
Cytuj:
Takie dzieci mnie po prostu osłabiają. |
Cytuj:
ad2. A za sorcem jezdzi TIR z runami na 2 dni hunta ad3. Bloczymy draga metoda: wpadamy na oslep, zgarniamy hita, 10 min drogi od swiatyni i znowu, az kumpel tego draga zabije. Chyba ze miales na mysli solowanie ? Na 8 lev gdy smok ma cie na 1 mocniejszego hita ? ad4. A sorc to niedorozwiniety cherlak ad5. Wymiata lochy z lisci. jak sie nie znasz to nie udawaj, ze sie znasz. |
Cytuj:
|
Up
Ciekawe z kąd na 8 lvl wezmiesz UE i SD -.^ Ja osobiście najbardziej lubie knighta. dlaczego się spytacie? uh, eh ah... no nie wiem gralem druidkiem(25) czarodziejkiem(43) (;p) i ryckiem(77), jakoś knight mi tylko przypadł do gustu, bo to stanie i robienei run to zaciekawe szczerze mówiąc nie jest (na żadnym levelku)<już wolałem robić runki druidkiem niż czarodziejkiem> |
Cytuj:
Czy po updacie sorc może wykonać więcej ataków magią niż jeden na 2 sec??? Albo ja sie nie znam albo jestem głupi ale nie pojmuje jak sorc może zrobić kombo SD + UE? |
Dewastatoor (newbie)
powodzenia w hunceniu dragów na 8 lvlu i 7 m lvlu :D
PS: podzielam poglądy że knight to najlepsza profesja!!! Zabicie knighta wiąże się z ogromnym nakładem lub też cudem :evul: POZDRO! Stary skoro nie masz pojęcia o tibii to tym bardziej nie powinieneś się brać za pisanie postów (w tym wypadku tak durnych i niedorzecznych)... 3maj się <tak propo to mój pierwszy post> dzięks za wyrozumiałość =] |
Ale nooby
Po 1 Kto powiedział że ten mój sor to moja pierwsza postac i że nie mam SDków.
Po 2 Kto powiedział że można jeden atak tylko na 2 sekundy wykonać. Wyjaśnie to walisz z SD a gdy kolo jest na żółtym to naciskasz hotkeysa np. F1 i walish UE. Po 3 Knighta wcale nie tak ciężko pokonać na lvlach 20- knighci są gnojeni przez resztę. Sam zabilem moim 15 druidem 25 knighta więc wiem. Po 4 W walce knight vs. sorcerer np. na 100 lvlach knight nie ma zbytnich szans bo sor ma strong haste i knight go nie dogoni tak łatwo a knight musi podejść przecież sor wali z brustów+ SD i jak wcześniej mówilem na yellow UE. Obrażnia sora na 100 lvl wynoszą przeciętnie brust arrows około 100, SD około 350, UE około 600, a o ile się nie myle knight ma około 1500 życia i słabo się uha tak więc knight bez szans przy sorku a sork na 100 lvlu może zrobic 3 razy UE a wali po 600 więc SD+3xUE i knight klęka :] |
Fujaro
Nakrenc filmik jak idzesz sorciem 8lvl na draga.
1 sorc ma tak malo zyciek na niskim lvl ze drag go zabije z jednego gfb 2 knight jest według mnie najlepszo profesjo Fujaro!!!!1 ;) ;D |
@upup
A rycek będzie stał jak kołek i dawał się tłuc z SD... Raczej będzie zap... jak dziki osioł żeby się nie dać trafić i nawalał z Explo i Gfb |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wcześniej już ktoś tam pisał że CIPsoft tak zrównoważył postacie, żeby niebyło jednej najpotężniejszej |
Cytuj:
Na niskim lvl jak się idzie na draga liczy się noobku strategia np. wchodzisz SD wychodzisz UH wchodzisz SD wychodzisz UH i tak dalej noobku!!!!! B) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
klekam przed toba jesli trafisz kazdego sd, perfekcyjnie rzucisz oba ueki, do tego w biegu pijesz mfy. |
Knight...hm...wystarczy skillować, a potem nie ma co myśleć tylko naparzać w potworki na maxa :evul:
Według mnie knight ta bardzo łatwa postać! |
Hmm Dewastatoor... ale nobisko z Ciebie, a idź dorośnij i naucz sie pisać a nie od Tibii sie zabierasz. Takiego polewu z postów dawno nei miałem xD
|
Cytuj:
Wiem, wiem jedny czar który używasz to UE. Cytuj:
|
Cytuj:
Xemmoe ty nie wiesz nawet pewnie co to UE że taki kozak jesteś. Ja podzielam zdanie Dewastatoora knight niejest najlepszy. Wielu knightow rozwaliłem i żaden nienadążył sie uhać z UE wale po 700+ zawsze a z SD po 400+ zawsze. Yulop Del'Nabo to noob. A tak wogóle to jak jestes taki kozak to chodz na duela B) |
Cytuj:
Też podzielam jego zdanie bo nie ma najlepszej postaci. Każdy woli co innego. Mówie tylko że na tym samym levelu sorc nie jest w stanie zabić knighta... No chyba że PvP ma słabe. UE jest dobre na noobów w carlin nie na hlevelowego najta bo samo UE nic nie zdziała jeśli ktoś ucha się za 1000+ Cytuj:
|
Hmm ktoś tu napisał że 15 drutem zabił 25 najta, to znaczy że najtem grała jakaś ciota albo kolo nie miał uhów bo 25 najt morze zabić conajmniej 35 sorca gdyby go strapował. Najt zaczyna się robić potężny dopiero na wysokim lvlu bo trudno go zabić a znowu sorc pada jak tylko da się wpędzić w trapa. Także i najt i sorc są bardzo potężni. A i ktoś tu pisał że pall jest najlepszy, otóż jak dlamnie to pall jest najbardziej nie udaną profesją w całej tibi jak kiedys ktos powiedzial "Pall jest we wszystkim dobry lecz w niczym doskonały".
|
Cytuj:
750 życia wiec to nawet jesli zadasz mu maksymalne dmg z ue to i tak wyuha sie z 80% do 95% zadanych przez ciebie obrazen. A napewno zdąży się wyuhać bo jest cos takiego jak exhausted. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dewastatoor dostal bana po 3 dnaich uzywania forum. I w chwili jego zbanowania powstal Nemtor ktory pisze identyczne bzdety jak dewastatoor, czy to nei dziwne?
A do tematu, knight ma duzo life, duzy udzwig (duzo uhow), i dogoni sorca bo ten sie zatrzyma na chwilke aby puscic czar, czy ze strachu wejdize w krzak xD |
Dewastatoora znam z tibii to taki lolasek który się podniecil na sorcerera po obejżeniu filmu Eternal Marsh The Movie. Tak naprawde to nie chodzi mi o to aby udowodnic że Sor najlepszy tylko żeby udowodnić ze knight nie jes najlepszy, każda postać ma swoje plusy i minusy i nie można stwierdzić kto najlepszy.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Dobra wiadomo że knight nie jest najlepsza profesją bo takowej po prostu nie ma.
I co z tego że sorc zabil na niższym levelu knighta? Są dwie opcje: - knight nie ma, nie może używać UHów - knight to ciota na PvP |
Knight jest poteżną profesją ale dopiero po dlugim treningu skillow i levela bo bez tego ani rusz!!! 8o
|
Rycerze to silna profesja ale... Dobrze się nią gra, expi i ma sie cool eq. Jeżeli zmierzyćby siłę sorca i rycka na około 15 lvl(około 20 mlvl) to rycerz by wygrał. Ale taka sama sytuacja z 100 lvl sorc ma już duży mlvl i nawet z bp uhów rycerz musi czyć respekt przed sorcem. Ale patrząc logicznie rycerz jest silniejszy ponieważ...
:D:D Power :D:D - Rycerz blokuje potwory, które bez Utomo Vity zabił by sorca w 10 sekund :) - Solowa bitwa bez czarów... wynik przesądzony - Ile razy padł wam net na skillowaniu? Rycek może wytrzymać długo i może może zdążysz go uratować. A sorc który zechce skillować ponieważ ma już super mlvl itp. Po tym jak padnie net utrzyma się może 2-5 minut bez utomo vity. - Hity rycek walnie sorca za 80 sorc za 150 z SDka, a ze zwykłego za najwyżej 20 - Rycerz z 5-6 mlvl będą wymiatać z runek kilka razy lepiej od sorca :D (najpierw spędż kilka nocek na biciu mlvl :( ) - A pozatym rycek skilluje i zdobywa tak troche grasza :) A sorc ciągle pod Dp albo gdzieś indziej robi runki czekając, czekając na cały bp. :):) B) Portwel B) :):) -Rycerz nie tylko hity ma lepsze ale i portwel :P. Musi wydawać na uhy, i kupować lepsze eq a sorc?? Ciągłe runki, jedzenie i gorszy loot. - Eq? Rycek zbiera najlepsze :D A sorc tylko co zostaje :( Podsumowując Rycerz jest super dla każdego. Łatwa w utrzymaniu i silna postać, a sorcerer tylko dla wytrwałych. A reszta zależy od gracza. |
Cytuj:
Jeśli knight i sorek zmierzyli by się na 15 lvlach to sorek by wygral bez dwóch zdań, ponieważ knight nie bedzie mogł jeszcze używać uhów. :p |
Cytuj:
Rycerz nigdy nie będzie wymiatał z runek kilkakrotnie razy lepiej niż sorc. Knighta najlepszy run ofęsywny to tylko marne explo (dodam jeszcze że explo ma bardzo zrużnicowane obrażenia), no i knight nie ma SD :p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
[quote=Zamiela Jr.]- Hity rycek walnie sorca za 80 sorc za 150 z SDka, a ze zwykłego za najwyżej 20[/qoute] Nie wiem jakiego sorca ty chcesz walic za 80. 150 z SD to jakis cherlak ( chyba ze ty tyle swoim ilustamlevelowym wymiataczem wyciagasz. Zafunduje ci dsma jesli trafisz za 20 sorcem rycka na 50+ levelu z broni. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiesz ja 4 MLVL miałem knightem na 11 LVLu :> jakoś tak wyszło z trenieniem , a to , że brakowało mi 35% później to na manasach pojechałem i dobrze bo na następny dzień mnie PK lali i ich poskładałem (60/60 robią swoje ;) ) Podsumowując: Żadna profesja nie jest najlepsza ponieważ każda ma plusy i minusy (tak tak wiem , że powtarzam) Nemtor Twoje PVP znam i wiem , że jesteś zdolny zabić 100+ elite ;) zresztą Nexagon to samo zrobił :). To by było na tyle...... P.S. Z tego co słyszałem to to , że Nemtor 40 masterem pojechał 80(?) EK i 90 RP :P |
Z calym szacunkiem, ale zeby 40ms poskladac 90rp to trzeba miec idiote za przeciwnika..
|
Cytuj:
Dobrze słyszałeś B) |
Cytuj:
no ta chyba nie znasz Nemtora ;] razem z Vete ( z danOObi) robią rzeźnię (ahh te wałki na Aldorce :D) Cytuj:
|
Cytuj:
Nadal nie wierze ze sredni gracz dalby sie zabic przy takim stosunku sil... |
Cytuj:
Wiesz Nemtor nie jest średnim graczem ;) widziałeś może wojnę na Aldorze jak Masakrowiec kręcił ? jeśli nie to obejrzyj ;] |
nie mam doswiadczenia w pvp ale jestem sie w stanie zalozyc o gruba gotowke, ze majac 90 rp nie dalbym sie zabic 40ms, niezaleznie od tego czy uzywa aimbota czy nie.
edit: mowiac 'sredni' mialem na mysli palka.. |
Cytuj:
No to przepraszam ale uwież mi Nemtor to zrobił naprawdę nie wiem jak ale to zrobił :) zresztą wiesz chwila nieuwagi przez palka i koniec :P |
jaka chwila nieuwagi jak palek uha sie ( vituje ) 1,5 razy mocniej niz sorc wali go z ue ? Sd wogole nie wchodzi w gre.
Nie kwestionuje umiejetnosci Nemtora, po prostu twierdze ze palek totalnie dal ciala i ze akurat tym fragiem nie ma sie co podniecac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02. |