![]() |
Witam wszystkich :)
Od wczoraj zacząłem grać na Infernie, więc nie będę wklejał noobskich screenów :p Piszę tego posta, ponieważ przydałoby się odświeżyć ten wątek. Z tego co wiem to bardzo mało Polaków gra na Infernie. Chciałbym w jakiś sposób zrzeszyć rodaków. Proponowałbym założenie polskiej gildii. Oczywiście nie biorąc pod uwagę typowych noobów. Jestem w stanie założyć gildię, kanał na Teamspeaku i chciałbym aby gildia wzajemnie sobie pomagała, wyruszała na wspólne hunty, questy itp. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to piszcie w tym temacie, na PM lub w grze. PS: Wiem, że mam mały lvl ale wczoraj czyli 22.05.2008 założyłem chara wiec nie zwracajcie na to uwagi. Posiadam troszkę doświadczenia :P |
Temat do zamknięcia raczej...
|
Jeśli oferta wciąż jest aktualna z chęcia doszedł bym do gildi......
|
I ja bym mógł dojść do gildii. Interesuje mnie stanowisko vice-leader. Mam 118 palka na innym świecie, uczestniczyłem w wojnach. Mam jakieś tam doświadczenie. Tutaj mam słaby lvl, bo mi się nie chce grać, ale od czasu do czasu coś pobiję. Jak coś piszcie tutaj posty.
|
moge byc vicem, mam pacc, gram w to kupe czasu ;]
moj nick na infernie : Infernians :) Proponuję zrobić tutaj listę, kazdy moze sie zapisac, zrobimy gildie, i bedziemy huliganić ;) |
Asaizon - 32rp.
|
Arthas de'Inferna 48 rp - chętnie Wam pomogę ; )
|
to jak koledzy? mam zakładać gildie?
proponuje nazwe: Grupa Trzymajaca Wladze |
Cytuj:
Ja mam na Dolerze gildie Gutawe Gu -grupa , ta - trzymajaca , we -władze. |
HEJ GALLAR ZIOM dawaj co masz na infernie dla szkuta ;]
|
Cytuj:
Idz sobie na dolere i dalej klep te trole ok? I po kiego ty sie tu pakujesz z butami dziecinko :>? @R3T za jasna aniele nie moge rozkminic o co Ci chodzi :D @down nie, bo co? no a sam nie mozesz zaproponowac? bądzmy powazni , hmm? Mogę zaproponowac jeszcze: Legia Cudzoziemska lub ZHP |
Grupa Trzymająca Władzę - nie. Coś innego, dawajcie propozycję.
Ja nie mam żadnych pomysłów. No chyba, że No Name. |
Refresh ;0
odswiezam, jak widac.
Nikt inny nie jest zainteresowany? |
Ciężko będzie kogoś tutaj zdobyć do gildii. : p
|
chcecie pkowac ?:( lepiej grac normalnie :P
|
My tylko chcemy założyć gildię. Może " Night Slayers"?
|
Ok zalozcie gildie ;]
moge byc vicem, moj nick : Infernians @ up up up nie chcemy pkowac, chcemy byc zjednoczoną druzyna, ktora bedzie sobie pomagac, razem huncic, wiadomo na epvp lepiej trzymac sie razem, wtedy kazdy sie zastanowi zanim cie ubije ;] no chyba ze masz pecha ;p |
area aaron , pogromca zupanka :) jestem z wami :P jak cos to msg w grze :) moge zalozyc gildie ale wolalbym byc vice ^^
|
chyba zaczne sie bac ;]
|
Kurcze, ja jestem vickiem na moim świecie. Jak "wyjdę z vicka" to zrobię tutaj gildię.
|
Jeśli ktoś szuka ludzi do gildii to msg me [CHAR]Wacikus[/CHAR]
Na razie rook, ale niebawem main xD Żeby nie było ot:P http://img377.imageshack.us/img377/1968/13990595mf1.jpg |
Nie no ja wam wszystkim(co wbili 15lvl+) gratuluje, bo tam sie nie da grac.ciegle sie leja ;\
|
bo jestes z non pvp i sie nie przyzwyczailes do pvp :P tutaj nie masz prawa napisac leave bo zaraz cie bija :)
moze maly poradniczek kogo unikac ? :D gdzie expic zeby nie nadziac sie na pk (wszedzie sa pk) |
Co wy gadacie ze trudno sie expi ? Mam tu 24 Elder druida, 42 elite knighta, 30 master sorcera
|
to graj dalej :D kazdy polak sie przyd a:)
|
tak panowie, nadal proponuje sie zjednoczyc w jakiejs gildii
|
to zaloz gildie :P
|
Ok. Już jest gildia. Kto chce dołączyć to niech podpisuje się niżej. Mój name Asaizon.
Infernians masz już inva do gildii. Kto jeszcze? Pisać! |
infernians
|
kim oni byli kroonik , sarven ?
co to za gildia IE ? dlaczego sie rozpadla ? pamieta ktos ? moze mi powiedziec ? z gory thx ^^ |
mnie tez mozesz invnac nick: Matasuke
|
moj kochany transwestyta :*
temat zapomniany ?;( |
Matasuke has been invited. Kto następny?
|
Ricko Avarius
=] Name gildii plx. |
Czekajcie. Gildia się rozpadła, bo potrzeba 5 ludzi żeby ruszyła. Po tygodniu się rozpada. Potrzebujemy jeszcze parę osób na vicka, żeby gildia ruszyła.
Ludzie którzy już są: Asaizon (ja) Infernians Matasuke Ricko Avarius Jeszcze 1 Osóbka. Szybko pisać! xD Guild name : Night Night Slayers (prawdopodobnie) |
masakra ;/
|
Ludki! Żyjcie na tym forum.
Pirate outfit: http://img71.imageshack.us/img71/225...infernaed9.jpg Kolejny poziom: http://img357.imageshack.us/img357/9...infernara9.jpg |
@up
Nice key. Tylko uwazaj bo zaraz zarobisz mojego e-seta i bedziesz podniecony. |
Ja chetnie dolacze do gildii, nick: Arthas de'inferna
|
Neostrada Tp 8+h
dzidzia neo? :d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:28. |